- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi nergisayse
-
21 aralıkta hiçbişey olmıcak, yine sıkıcı bayıcı bi iş günü olcak sadece
aslında hafif bişeyler olsa ne güzel olur ya tabii kimseye zarar gelmeden, anıya bak o zaman
22 aralıkta gelip, işte buraya yazmıştım dicem
anneannemın anlattıgına göre kıyamet cuma günü kopaakmıs, 21 aralıkta cumaya denk gelıyor..
ben o gün öglen 2den gece 10bucuga kadar calıscam, en azından böyle bır günü aılemle gecırmek ısterım..
bırsey olsun yada olmasın.. ayrı gayrı olmak ıstemıyorumtırsmıyor degılm acık olmak gerekırse ama kacacak bır delıkte yok yanı ..
kıyamet kopsun veya kopmasın, ne sekılde veya nasıl olacagını bılmesek de hepımızın sonu bellı..bunu bılıyoruz..
bıle bıle yasıyoruz, bu düzen böyle..
anneannemın anlattıgına göre kıyamet cuma günü kopaakmıs, 21 aralıkta cumaya denk gelıyor..
ben o gün öglen 2den gece 10bucuga kadar calıscam, en azından böyle bır günü aılemle gecırmek ısterım..
bırsey olsun yada olmasın.. ayrı gayrı olmak ıstemıyorumtırsmıyor degılm acık olmak gerekırse ama kacacak bır delıkte yok yanı ..
kıyamet kopsun veya kopmasın, ne sekılde veya nasıl olacagını bılmesek de hepımızın sonu bellı..bunu bılıyoruz..
bıle bıle yasıyoruz, bu düzen böyle..
siz ortaya laflar atsanız ve dünya buna inansa sürdürmez misiniz ? bence böyle birşey.. attılar bir laf baktılar insanlar korkuyor daha da abarttılar
foton kuşağı olabilir eyvallahta kıyameti nerden biliyolar acaba allah vahiy mi indirdi kendilerine? o zaman herkes bir tarih söylesiiinhatta bende söyliyim 5 mart 2014 te olabilir 6 nisan 2050 de... buna gülüp geçersiniz dimi e o zaman onlarada gülüp geçin
illuminati midir milluminati midir artık kimler attıysa bu onların işine gelecek sadece
erkek arkadaşımın annesi böyle konularla baya ilgili onla konuştum bugün ve bana 'dünyamız 1957 de sonra 2005 de şimdide 2012 de foton kuşagına girecek daha önce 2005 de girileni kim hissettiki foton kuşagı demek bilinçlenme demektir buda kıyamettir.kıyam sadece şuur seviyesinin açıklanmasıdır. hepimiz bilinçlenmeye başlayacagız güzel altın çag geliyor bunu sadece şuur seviyenin yükselmesi diye düşün ' dedi diğer çoğu şey anlatılanlar falan korkutma amaçlı dedi.aslında mantıklı olarak bakınca bu daha uygun geliyor. diğer anlatılan senaryolar baya fantastik ve korkutucu.
ben de artık halkın daha da bilinçlenmesiyle ,gelişimle alakalı bi gelişmeler olacağını düşünmeye başladım . yani böyle olmasını yürekten istiyorum:))))
Altın çağ mı ???? Yani kıyamet alameti :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?