21 Aralık 2012

13:11de bir sey olmadi Allah'a sukur ama bu saatte dunya sidir noktasindan gecip etkilenecekti. Belki etkilendi, atiyorum 1 hafta sonra buyuk deprem olacak, 1 ay sonra buyuk seller olacak? Celakil dogal afetlere hazirlikli olun demis simdi

offffff
bitmeyecek mi bu çile

ama artık bunlar da çok oluyorlar ha aaaa

off o kadar gerilimi bi daha mı yaşayacaz yani. püüfff

Ne zaman öleceğimizi Allah bilir.
Ama şunu biliyorumki, İçinde en ufak Allah inancı sevgisi olan kişiler kıyameti görmeyecek

Haberturk tv'de kıyamet noktalarına bir muhabir koymuşlar, onları izlerken gülmekten öleceğimi düşündüm. Ay sıkıcı günüme şenlik geldi

bizim evde kıyamet koptu, doğalgaz faturası göktaşı gibi ocağımıza düştü... : ))

Dyak istiyo bunlar
dahaonce paylasıldımı bilmiyorum ama bu karikature cok guldum ya aynen durum bu yani
Eki Görüntüle 583306

Benimde durumum saat 13 ,11 de buydu aynı

Moskovada güneş var

adanada sel

tutum bu sözüü
haayır neyi planlıyolar acaba bu şirincedekiler bütün dünya yok olacakta sadece oarsımı kurtulacak
hadi kurtuldular diyelim sonra ne yapmayı planlıyolar acaba:26:

turizmi patlatacaklar 560 nüfuslu yer,olmus 8000 düşünsene parayı bi aile var cocuklarını almanyada bırakmıs gelmiş taaa şirincelere

Yaa kızlar eşimin hoca arkadaşı bile evine yiyecek mum vs. stoğu yapmış ve bugün işe gelmemiş düşünebiliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…