- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi nergisayse
-
Yaa kızlar eşimin hoca arkadaşı bile evine yiyecek mum vs. stoğu yapmış ve bugün işe gelmemiş düşünebiliyor musunuz
Yaa kızlar eşimin hoca arkadaşı bile evine yiyecek mum vs. stoğu yapmış ve bugün işe gelmemiş düşünebiliyor musunuz
turizmi patlatacaklar 560 nüfuslu yer,olmus 8000 düşünsene parayı bi aile var cocuklarını almanyada bırakmıs gelmiş taaa şirincelere
off kopmadı hemi
benim ayaklı kıyamet binmiş otobüse geliyor,büyük ihtimalle gece 12 gibi kopacak benim kıyamet
off kopmadı hemi
benim ayaklı kıyamet binmiş otobüse geliyor,büyük ihtimalle gece 12 gibi kopacak benim kıyamet
off kopmadı hemi
telefonun sesine uyandım yoksa pofur pofur uyuyordum yani koparsada uykumda kopsun yahu dedimsirinceye sırf bu yuzden gidenlerin donuste yuzlerinin alcagı sekli dusunemiyorum bence onlar kalsın orda malum onumuzdeki yılların devamlı espri konusu olacaklar
dediğini yap yaptıgını yapma demiş büyüklerimiz
biz düşünüyoz da , o pek düşünemiyo herhal:26:
telefonun sesine uyandım yoksa pofur pofur uyuyordum yani koparsada uykumda kopsun yahu dedimsirinceye sırf bu yuzden gidenlerin donuste yuzlerinin alcagı sekli dusunemiyorum bence onlar kalsın orda malum onumuzdeki yılların devamlı espri konusu olacaklar
dünyada kıyamet kopmadı ama az sonra kk da kopabılır ilişkiler ve duygular topiği geyik topiğine döndü editör havaya uyarı ateşi acacak :):)
off kopmadı hemi
özel yapım bence bubir insan 3 şekil doğar;
1. normal doğan
2.sezeryan doğan
3. nihat doğan
türünün son örneği bu adam ya :)
yok artık yahuturizmi patlatacaklar 560 nüfuslu yer,olmus 8000 düşünsene parayı bi aile var cocuklarını almanyada bırakmıs gelmiş taaa şirincelere
adanada sel
var olduklarının en büyük kanıtı dünyaya uğramayacak kadar zeki olmaları deniyor yatabiki asla çözemeyiz kuranı tüm anlamıyla..
ama hayatımızı orda emredildiği gibi yaşarsak gerçek alem için hazır oluruz..
diğer alemler uzaylılar marduklar vızz gelir tırıs gider
bu arda bende inanıyorum uzaylılara
pes yani pesYaa kızlar eşimin hoca arkadaşı bile evine yiyecek mum vs. stoğu yapmış ve bugün işe gelmemiş düşünebiliyor musunuz
off kopmadı hemi
sen de kaçtın gittin
tutmadın elimizi
tuttu fırlattı kalbimiiiiii
ben de şu komşunun kıyameti olucam..
yine dadandı bana
misafiri benle ağırlıyo kadın yaa
Yok ya 21 aralıktan kıyametten bahsediyoruz:18:
oda bi nevi ilişkiler duygular konusuna girer biz aslında birbirimize yogun olan duygularımızı anlatıyoruz bir daha görüşemeyiz diye di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?