21 Aralık 2012

off kopmadı hemi

benim ayaklı kıyamet binmiş otobüse geliyor,büyük ihtimalle gece 12 gibi kopacak benim kıyamet

Taş devirne dönücez teknoloji yok olacak bilgisayar tv hiçbirşey olmayacak deniyrdu ben de eşime dedim ki çakmak stoğu yapalım taş devrine döneceksek ateşsiz naparız bu soğukta iki tahtatı biribine mi sürtcez diyeee ben laptopumu alırım şarjı yeter bir süre diyor benim kii

telefonun sesine uyandım yoksa pofur pofur uyuyordum yani koparsada uykumda kopsun yahu dedim sirinceye sırf bu yuzden gidenlerin donuste yuzlerinin alcagı sekli dusunemiyorum bence onlar kalsın orda malum onumuzdeki yılların devamlı espri konusu olacaklar

Son düzenleme:
dünyada kıyamet kopmadı ama az sonra kk da kopabılır ilişkiler ve duygular topiği geyik topiğine döndü editör havaya uyarı ateşi acacak :):)

Son düzenleme:
off kopmadı hemi

benim ayaklı kıyamet binmiş otobüse geliyor,büyük ihtimalle gece 12 gibi kopacak benim kıyamet

Ayyyy kadiş ya. Bir senin bir de chess in bugün kaynanatörlerinize ay pardon kayınvalideciklerinize annelerinize olan derin hürmet ve muhabettlerinizi okurken gözlerim doldu.
Çok tatlısınız maaşallah

cem yılmaz gözümdeki karizmasını sıfırladı resmen şu an nihat doğan bile daha karizmatik görünüyor gözüme ondan

dediğini yap yaptıgını yapma demiş büyüklerimiz

aynen öyle kendine hayrı yok daha

biz düşünüyoz da , o pek düşünemiyo herhal:26:

yok düşünemiyor korku esir almış ya çocukları da var onlara yansttığını düşünsene bu korkularını yaa çocuklarda tırsıyordur onları da okula göndermicem demiş Yarab akıl yani..

eşim de öyle diyor önceden bildirseler kıyamet kopacağı kesin belli olsa uyurum diyor bugün kopacaksa uykumda kopsun anlamayayım diyor yaa beni uyku tutar mı hiçç..

neyse bende 21 aralıkda camasır asıyım boyle tahmin etmedim ben bu gunu daha cok telekinetik yeteneklerimin acıga cıkıcagını falan dusunuyordum ama kısmet degilmis

bir insan 3 şekil doğar;
1. normal doğan
2.sezeryan doğan
3. nihat doğan

türünün son örneği bu adam ya :)
özel yapım bence bu
yapmışlar ama olmamış
turizmi patlatacaklar 560 nüfuslu yer,olmus 8000 düşünsene parayı bi aile var cocuklarını almanyada bırakmıs gelmiş taaa şirincelere
yok artık yahu
ne ana babalar
herkes anne olmasın der bunu da bebişe bağlarmışım

ben de şu komşunun kıyameti olucam..
yine dadandı bana
misafiri benle ağırlıyo kadın yaa

haha o da güzelmiş kıyamet kopacaksa nedne hazırlık yapayım demiştir.. yüzsüzlüğe bak kadında ama.. sende aynısını ona yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…