- Konu Sahibi nergisayse
-
oldu olacak evin tapusunu isteseymiş bu ne yahuu senden kurmuş çeyizini sponsor olmuşsun.. Ayy yine mi hep Yaşar Nuri var bu kadında yaa kouştukları da konu olsaa laylayllommmm ıykkk
Koltuklarıda al deseydin halı falan lazım mı çok ayıp nasıl komşusun çok kınadım seni
Seyyah başladın yineee gece 12 de onların sonunun başlangıcı olacak
artık sümerli olmaya karar verdim ben
Bu fikri bizimle niye paylaşmadın bizde giderdik
iki dakka kayboluyorum geyiğin gözünü çıkartıyosunuz ya
hem ben dedim size 14.57 diye, dinlemiyonuz ki
evi olduğu gibi ona bırakıcam
o zamanda canımı isteyecek heralde
taşınamadım şurdan yaa
neyse Allah can sağlığı versin buda benim sınavım
ben gidemezdimkinee mesai var amirime ben avm ye gidiorum kıyamet saatine kadar takılcam bu arada son alışverişmi yapar kahvemi içer kopmaz gelirim derdim o da yok gelme kızım sen orda kal derdi bana işte al sana benim için kıyamett.
iki dak mııanladıpım kadarıyla sabahtan beri avm desin senn biz geyik yaparak girmek istedikk heyecanlı oluyiii
Verme sende,deli etti sabahtan beridir..
ufoyu aldı(soba) artık seneye getirir..
sehpalar zetan bazen bizde oluyo genelede onda..
öff neyse yazdıkça kızıyorum ..marduku olucam bunların
öff saba da rezzan la yaşar nuri varmış..
geleceği bunlara sorackasa vay halimize
Dekorasyon işinde varımemrin olur kuzuuum
ne istersen
dekorasyon yapmayı çok istiyorum yahu
dua dua dua amiiiiiin
Şükür kavuşturana,melabaaa
ben gidemezdimkinee mesai var amirime ben avm ye gidiorum kıyamet saatine kadar takılcam bu arada son alışverişmi yapar kahvemi içer kopmaz gelirim derdim o da yok gelme kızım sen orda kal derdi bana işte al sana benim için kıyamett.
iki dak mııanladıpım kadarıyla sabahtan beri avm desin senn biz geyik yaparak girmek istedikk heyecanlı oluyiii
ben de açtım şimdi kesin yaşar nuri rezzan' ı yolar çemkirir falan diye ama muhabbetleri baldan tatlı valla
niye kızıyon ki niye baarıyon ki
korkuyom işte
ne zaman oğlumu okula götürmeye gitsem geyiğin gözü çıkıyo zaten, ordan da avm ye uğradım helva falan aldım lazım olur belki diye
harranlı da olabilirem
Verme sende,
Yakında siz bizim eve geçin,biz burda oturalım diycek bak,demedi deme
ence Rezzan hakkından gelir Nuri'nin de Nuri çenesi ile psikolojik işkence yapıyorr daha önce izlediklerimden biliyorum çalışıyorum artık kurtuldumm yıoksa harbi hipnotize ediyor izlemek istemesende izliyosun..
yok bağırmıyorum gülüm sankin ol diyorum sakin olacağı varsa olur napalım yanii yapacak birşeyimiz yok yani hala ihtimal var bugün çıkmadann
Ay tımam şaka yaaa paniğe kapılma yineee o digitürkü de kapa litfennn başka program mı kalmadıı
Ataların kandırıkçı çıktı kızımartık sümerli olmaya karar verdim ben
Ataların kandırıkçı çıktı kızım
Bi daha gözüme görünme
Biz burda daha keyifli geçirdik zati diymi.
Şirincede olsak bu kadar eğlenemezdik.
bodrum ve harran, kavram kargaşası yaşıyorum hangısında kıyamet kopmıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?