21 Aralık 2012

oldu olacak evin tapusunu isteseymiş bu ne yahuu senden kurmuş çeyizini sponsor olmuşsun.. Ayy yine mi hep Yaşar Nuri var bu kadında yaa kouştukları da konu olsaa laylayllommmm ıykkk

ben de açtım şimdi kesin yaşar nuri rezzan' ı yolar çemkirir falan diye ama muhabbetleri baldan tatlı valla

Bu fikri bizimle niye paylaşmadın bizde giderdik

ben gidemezdimkinee mesai var amirime ben avm ye gidiorum kıyamet saatine kadar takılcam bu arada son alışverişmi yapar kahvemi içer kopmaz gelirim derdim o da yok gelme kızım sen orda kal derdi bana işte al sana benim için kıyamett.

iki dakka kayboluyorum geyiğin gözünü çıkartıyosunuz ya

hem ben dedim size 14.57 diye, dinlemiyonuz ki

iki dak mıı anladıpım kadarıyla sabahtan beri avm desin senn biz geyik yaparak girmek istedikk heyecanlı oluyiii

Sende haklısın

Verme sende,
Yakında siz bizim eve geçin,biz burda oturalım diycek bak,demedi deme
emrin olur kuzuuum
ne istersen
dekorasyon yapmayı çok istiyorum yahu
dua dua dua amiiiiiin
Dekorasyon işinde varım
Gelirim vallaha
Şükür kavuşturana,
Sığınak nasıldı,sağlam yaptıraydınız

ne zaman oğlumu okula götürmeye gitsem geyiğin gözü çıkıyo zaten, ordan da avm ye uğradım helva falan aldım lazım olur belki diye

ben de açtım şimdi kesin yaşar nuri rezzan' ı yolar çemkirir falan diye ama muhabbetleri baldan tatlı valla

ence Rezzan hakkından gelir Nuri'nin de Nuri çenesi ile psikolojik işkence yapıyorr daha önce izlediklerimden biliyorum çalışıyorum artık kurtuldumm yıoksa harbi hipnotize ediyor izlemek istemesende izliyosun..

niye kızıyon ki niye baarıyon ki
korkuyom işte

yok bağırmıyorum gülüm sankin ol diyorum sakin olacağı varsa olur napalım yanii yapacak birşeyimiz yok yani hala ihtimal var bugün çıkmadann

Ay tımam şaka yaaa paniğe kapılma yineee o digitürkü de kapa litfennn başka program mı kalmadıı

şuanda mayaların canlı bakir bakire kurban ayinleri gösteriliyor
bi de canlandırmışlar kiiiii öööğyk

artık sümerli olmaya karar verdim ben
Ataların kandırıkçı çıktı kızım
Bi daha gözüme görünme

Biz burda daha keyifli geçirdik zati diymi.

Şirincede olsak bu kadar eğlenemezdik.

kızlar herkes bizi takip ediyor sitede işi gücü bıraktılar ne diyor ne muhabbeti yapıyor bunlar yaa diye 10 ziyaretçi diyor yahuu ciddiye alan var mdıır konuştuklarımızı yakın saatte tv ye çıkmayalım en son dakikasındann

Ataların kandırıkçı çıktı kızım
Bi daha gözüme görünme

Biz burda daha keyifli geçirdik zati diymi.

Şirincede olsak bu kadar eğlenemezdik.

Şirinceye bzden lazımdı zaten kopardık orada dün gece flaşta Ömer Çelakıl vardı bir de adamcağız spiker karda soğukta yayın yapıyor Şirinceden donmuş zavallı içinden demiştir ki heyy 21 Aralığına da, Mayasına daa zatürre olcam burda diye adam tam ordan biriyle röportaj yapıyor stüdyodan kadın kesiyor lafı evett sayın seyircilr 12 ye girdik birşey olmadıı, 12 yi iki geçiyor hala birşey olmadı, Çelakılda değremleri kontrol ediyor hmm şurada 2 şiddetinde deprem olduuu ayy felaket komikti yaa yarıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…