21 Aralık 2012

Bu sefer koltukların yanında sehpalarıda vereydin

Sende hiç komşuluk bilmiyon zuzu.

deli etti sabahtan beridir..
ufoyu aldı(soba) artık seneye getirir..
sehpalar zetan bazen bizde oluyo genelede onda..
öff neyse yazdıkça kızıyorum ..marduku olucam bunların
öff saba da rezzan la yaşar nuri varmış..
geleceği bunlara sorackasa vay halimize

şu ülkede nihat doğan gibi bir organizma milyarları götürdü ben hala işsizim ya
daha ala kıyamet mi olur

öyle deme nihat doğan sakal gibidir kestikçe daha gür çıkarr o götürmeyecek de kim götürecek milyarları çeşme akarken küpünü dolduruyor işte yalaka yağcı herif

turizmi patlatacaklar 560 nüfuslu yer,olmus 8000 düşünsene parayı bi aile var cocuklarını almanyada bırakmıs gelmiş taaa şirincelere
valla ALLAH akıl fikir versin diyorumçocukları almanyada kalrken kendi k...ını kurtarmaya çalışan anne babanin aklınada şaşarım
Basında çıkar birkaç saate.

hayall senin şu horozu benim evede göndersene pek bir hamarat göründü gözüme

Sığınak yaptırmıştır o

Garantici bir kişilik kendisi

Kesin bu güne özel bir kıyafeti vardır,merak ettim şimid

vardır vardırr kıyamete bile şık gider o zebaniyi falan etkilemek ister yırtarım diye düşünür. Aslında yanlarına İvana Serti de alsa hiç fena olmazdı. Gitsinler dönmesinler.

gitmiş gitmiş hem de günlüğü 10 bin dolara mı ne konak kiralamış. şimdi dönüşte kesin gözlem yapmaya gittim espri çıkarayım diye gittim der ama yemezler

para var ya işte nereye harcayacaklarını şaşırıyorlarr. Kesin malzeme çıkartır ama adam durduk yerde milleti güldürüyor praya para demiyor biz burada o kadar geyikl yapıp gülüyruz kazancımız nee

oldu olacak evin tapusunu isteseymiş bu ne yahuu senden kurmuş çeyizini sponsor olmuşsun.. Ayy yine mi hep Yaşar Nuri var bu kadında yaa kouştukları da konu olsaa laylayllommmm ıykkk

iki dakka kayboluyorum geyiğin gözünü çıkartıyosunuz ya

hem ben dedim size 14.57 diye, dinlemiyonuz ki

Koltuklarıda al deseydin halı falan lazım mı çok ayıp nasıl komşusun çok kınadım seni

ya bu digütürkte neden hala kıyamet belgeselleri var ve geceye kadar da sürecek ve neden gece 12de sonun başlangıcı diye bir belgesel var:26::26:

avm ye gittim, deprem olursa orası depreme dayanıklıdır, hem içinde markette var aç kalmam, watson da var çirkin ölmem diye düşündüm

daha sosyal bir hayatın içnde oldun hiç olmazsa dimii kalabalıktır orası kız herkes oraya kaçmıştır izdiham vardır kıyametten tehlikesi değil ezilme tehlikesi yaşayabilirdin. Kalıcı makyaj yaptırsaydın kıyamet anında çıkmayacak öbür tarafta da güzellik lazım.. off en dalga geçtik yaaa siz misiniz dalga geçen diye olmayacağı varsa da olacak bişiler şimdii kaşındıınız siz diyerektenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…