21 Aralık hakkında neler düşünüyorsunuz?
Gerçekten astronomik olayların olacağına inanıyor musunuz?
İnsanların çakraları açılacakmış, beyin kullanma kapasitesi artacakmış, zihnimiz açılacakmış falan filan....
Adına filmler yapılan, her gün yeni birşey söylenen, o gün kıyamet kopacak bile denilen bu 21 Aralık için ne biliyoruz?
Malum o güne sayılı günler kaldı merakla bekliyoruz. Ama ben içten içe de korkmuyo değilim. Duyduğum kadarıyla, bazı gezegenler bir hizaya gelecekmiş, nasıl ay denizde gelgit yapacak etki bırakıyorsa bu gezegenler de dünyayı etkileyecekmiş ve söylenene göre Nuh tufanı da bu tarz astronomik bir olayın neticesinde olmuş...
Ben şahsen korkuyorum o günden, ya gerçekten dedikleri gibi şeyler olursa diye :18: Bi yandan da kendime kızıyorum deli saçması bunlar diye :111:
21 aralıkta tüm insanlık yok olacak.lakin 20 aralıkta sevgilim ve ben uzaya çıkacağız.benim uzay gemim var.ehliyetim de var.kıyamet koptuktan sonra 22 aralık günü dünyaya geri dönüp insanoğlunun soyunu devam ettireceğiz.geleceğin tüm insanları benim torunlarım olacak.
21 aralıkta tüm insanlık yok olacak.lakin 20 aralıkta sevgilim ve ben uzaya çıkacağız.benim uzay gemim var.ehliyetim de var.kıyamet koptuktan sonra 22 aralık günü dünyaya geri dönüp insanoğlunun soyunu devam ettireceğiz.geleceğin tüm insanları benim torunlarım olacak.
:)) yukarıdakı arkadaşımın gelecek doğum günü kutlu olsun öncelikle....
yaşayıp görcez diyorum, korkunun ecele faydası yok çünkü :)
Bu konu daha kackez acilcak ltf?
Hemde uygun olmayan bir bölümde..
Inancsiz olan insanlarin anlattigi uydurdugu seylere inanmayalim ltf Inancliysaniz.
ALLAH'tan baska kimse birseyi önceden bilemez!.
Ben görmedim bu konunun açıldığını üzgünüm görseydim ordan devam ederdim.
Konunun uygun olduğu bölüm nedir? Ben korkuyorum ve derdim bu, bunu da "bir derdim var"da paylaştım.
Ben görmedim bu konunun açıldığını üzgünüm görseydim ordan devam ederdim.
Konunun uygun olduğu bölüm nedir? Ben korkuyorum ve derdim bu, bunu da "bir derdim var"da paylaştım.
Iyı barı paçayı kurtarmıssın bı de bız kurtarayduuuuk:)
Senin adam ya kısır çıkarsa
Eger korkuyorsaniz sadece ALLAH'a siginip dua edin korkunuzu yenmek icin .. Burda kimse size bu konuda yardimci olamaz.
Neden, bak sen bişey önerdin şuan bana ve ben bunu yaparak korkumu yenebilirim. Yani bi anlamda sen bana yardımcı olmuş oluyorsun. He bir de o konuyu buldum daha önce açmışlar http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/576135-21-aralik-maya-kehaneti.html
Maya takvimine göre değil ''ALLAHIN'' takdirine göre yaşıyoruz....
valla bana deli saçması gibi geliyor ama bi taraftanda patronlarım inanıp o günü tatil etse diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?