21 Aralık Kehaneti

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
21 Aralık hakkında neler düşünüyorsunuz?

Gerçekten astronomik olayların olacağına inanıyor musunuz?

İnsanların çakraları açılacakmış, beyin kullanma kapasitesi artacakmış, zihnimiz açılacakmış falan filan....

Adına filmler yapılan, her gün yeni birşey söylenen, o gün kıyamet kopacak bile denilen bu 21 Aralık için ne biliyoruz?

Malum o güne sayılı günler kaldı merakla bekliyoruz. Ama ben içten içe de korkmuyo değilim. Duyduğum kadarıyla, bazı gezegenler bir hizaya gelecekmiş, nasıl ay denizde gelgit yapacak etki bırakıyorsa bu gezegenler de dünyayı etkileyecekmiş ve söylenene göre Nuh tufanı da bu tarz astronomik bir olayın neticesinde olmuş...

Ben şahsen korkuyorum o günden, ya gerçekten dedikleri gibi şeyler olursa diye :18: Bi yandan da kendime kızıyorum deli saçması bunlar diye :111:

Barı dogum gunumu kutlasaydım yaw
21 aralıgımı rrezıl etmeyın haaaaaaaa baaaanaaane

Son düzenleme:
:)) yukarıdakı arkadaşımın gelecek doğum günü kutlu olsun öncelikle....
yaşayıp görcez diyorum, korkunun ecele faydası yok çünkü :)

21 aralıkta tüm insanlık yok olacak.lakin 20 aralıkta sevgilim ve ben uzaya çıkacağız.benim uzay gemim var.ehliyetim de var.kıyamet koptuktan sonra 22 aralık günü dünyaya geri dönüp insanoğlunun soyunu devam ettireceğiz.geleceğin tüm insanları benim torunlarım olacak.

Iyı barı paçayı kurtarmıssın bı de bız kurtarayduuuuk:)

Senin adam ya kısır çıkarsa

Bu konu daha kackez acilcak ltf?

Hemde uygun olmayan bir bölümde..

Inancsiz olan insanlarin anlattigi uydurdugu seylere inanmayalim ltf Inancliysaniz.

ALLAH'tan baska kimse birseyi önceden bilemez!.

Bu konu daha kackez acilcak ltf?

Hemde uygun olmayan bir bölümde..

Inancsiz olan insanlarin anlattigi uydurdugu seylere inanmayalim ltf Inancliysaniz.

ALLAH'tan baska kimse birseyi önceden bilemez!.

Ben görmedim bu konunun açıldığını üzgünüm görseydim ordan devam ederdim.

Konunun uygun olduğu bölüm nedir? Ben korkuyorum ve derdim bu, bunu da "bir derdim var"da paylaştım.

sabah kk yı bi açıyorum 21 aralık kehanetiyle ilgili konu açılmış.

hoppp 1 saat sonra bakıyorum konu ortada yok..

yoksa budamı bir kehanet

Konunun uygun olduğu bölüm nedir? Ben korkuyorum ve derdim bu, bunu da "bir derdim var"da paylaştım.

Bısı olmaz uygun gorulmesse sılınır zaten:)

Eger korkuyorsaniz sadece ALLAH'a siginip dua edin korkunuzu yenmek icin .. Burda kimse size bu konuda yardimci olamaz.

Olacakla öleceğe çare yok kıyamet kopacaksa kopacak bu saatten sonra ne yapabilirizki
ben şahsen o gün kıyametin kopacağına hiç inanmıyorum sadece uzayda gezegenlerin etkileri değişebilir
ama ben o gün için plan yaptım oğlumu okula göndermiyeceğimin ve tüm gün gezip dolaşacağım

Evet önerdim ama bunu hep yaptigininada eminim ilk duragimiz ALLAH olsun ..umarimki öyledir.. Böyle seylere sayet ben inanmiyorum sadece korkutma amacli bir durum yoksa 2000 yilinda beklendi 2006 yilinda beklendi olmadi.. Illuminati diye bir örgüt var onlar inanclari dinleri ortadan yok etmek icin birseyler planliyorlar diye cok kez duydum ögrendim arastirabilirsin.
Kiyamet kesinlikle degil.

valla bana deli saçması gibi geliyor ama bi taraftanda patronlarım inanıp o günü tatil etse diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…