21 Aralık Kehaneti

Ben zaten kıyamet olayına inanmıyorum çünkü o günü yalnızca Allah(c.c) biliyor. Takıldığım noktalar şu astronomik olaylar. Gezegenler bilimsel olarak takip edilebiliyor, nerden nereye ne kadar sürede vardıkları hesaplanabiliyor. Bu hesaba göre bir hizaya gelecekler, ve bu da dünyayı fiziksel olarak etkileyebilir. Ben bu konu hakkında bilgisi olan var mı onu merak ediyorum. Bunların hepsi bilimsel tahminler. Yoksa Kıyamet olayı hakkında hâşâ öyle bişey diyemem....

21 aralıkta butun elektronık aletler bozulusun..
elektırıkler gıtsın walla ben varım..
hele bgn kocamı elektronık alet yuzunden gırtlaklıycaktım sabahtan...
hepsı kapansın yansın

Evet dedigini anliyorum ama söyle birsey var bilimsel olan seyler yeni gelismis seyler tarafindan ögreniliyor aciklaniyor bazisi oluyor bazisi ise olmuyor ama bu 21 aralik konusu ise eski den Maya lar tarafindan anlatilmis birsey yani eskiden gelen bir duyum eskiden yasayan bir toplum mayalar. Yani gezegenler olsun bilimsel olaylar olsun hesaplanamazdi..

Hani forumlarda bastırılıyor ya “hazırcıyız, kulaktan dolma şeylerle geçiniyoruz….” Biraz öyle gerçekten.
21 aralık olarak belirlenen zamanda Mayalar kıyamet kopacak dememiştir ki… Dünya bir dönem bitirecek başka bir döneme girecek demiştir. Dünya’nın son döngüsü olacağından bahsetmiştir. Hatta bazı güvenilir kaynaklar bunun 21 aralık 2012 değil de birkaç yıl sarkabileceğini bile söyler. 21 Aralık ile başlayan zamanda bazı değişiklikler olacak derler: depremler gibi doğal afetler… İslami olarak baktığınızda komiklikten öte değil.. Kuran-ı Kerim zaten vurgulamış bu sürenin gizliliğini ancak yine İslami kaynaklar da Dünya’nın son dönemine gireceğinin altını çizer. Bunun kıyametle ilgisi yoktur.
Buna rağmen insan etkileniyor tabi. Ben de o gün işe gelmek istemeyenlerdenim. Dün gazete yazıyor Çinli bir çift Nuh’un gemisini yapmış kıyametten korunmak için, Rusya’da insanlar vergilerini ödemiyormuş Kıyamet yaklaştığı için, Amerika’da yerin bilmem kaç metre derinine bina inşa ediliyormuş tanesi 2 milyon usd den satıştaymış kıyametten korunmak için. Müteahhit nerede harcayacaksa bu parayı kıyamete inanıyorsa o da ayrı bir zırvalık.

Arkadaşlar bu tür olaylarla kafanızı yormayın bunların hepsini fırsatçılar çıkarmıştır türkiyede şirince diye bir ilçede bütün oteller dolmuş kıyametten etkilenmeyen elbiseler bile üretmişlerdir mayalılar kıyamet kopacak dememişler aslında sadece maya takvimi 21 aralık 2012 de sona eriyor demişler yani bizler 31 aralıktan sonra 2013 gireceksek ve bu böyle devam edip gidecekse maya takviminde bu olmayacak tarih hep 21 aralık 2012 diye kalacak yani o gün takvimlerinin milati dolacak bunu fırtasa çevirmek isteyen insanlar yani paraya çevirmek isteyen insanlar üretmiştir kıyamet kopacak diye.

Kıyamet olayını bir tek Allah bilir başkası bilemez peygamberimiz bile gelecegi bilemezsen bu insanlar nasıl gelecegi bilecek arkadaşlar bide kıyamet günü ve saatini verecekler sadece rabbim bilir başkası bilemez bu tür olaylara kafanızı takmayın.

inanıyorsun yani:)ogün gezeceğim de nemek ayol ölecezde son anlarımızı yaşıyoz..hiç gülceğim yoktu allah bilir yüce yaradan inanmayın böle safsatalara..

arkadaşlar kıyamet alametleri yaşanmadan kıyamet nasıl kopacak sorarım size?..böle bir şey münkünmüdür?Allah bizlere kıyametin kendisinden önce alemetleri görülmeden kıyametin kendisinin kopmayacağını bildirmiştir zaten..örneğin deccaller,ve korkunç tuhaf yaratıklar dünyayı saracak gibi kusra bakmayın tam adını hatıtrlayamadım.insanlar birbirini öldürcek cinayetleri arkası keslmicek,ama şimdiki gibi değil çok daha süratli ve yoğun bir biçimde ,ve bunun gibi bir sürü alamet,,ben tam hatırlayamadım ama açıp bakabilrsiniz...şu an şunu konuştuğumza inanamıyorum delinin biri kuyuya bir taş atmış hesabı...geçin böle safsataları prim vermeyin..okumayın duymayın bile bu saçma haberleri.yok mayalar yok yok saksonlaryok bilmem ne bunu yüce yaradan bile açıkça benden başka kimse bilemez kıyametin kopacağı günü derken mayalar mı bunu bilecek

Kıyametin kopacagına degil fakat 21 aralıkta yaşanıcak olan olaylara inanıyorum çünki nerdeyse bir aydır hem islami bakımdan hem astronolig bakımından araştırıyorum korkuyomuyum biraz ama böyle bişey olmalı ki insanlar korksun biraz ders olsun :) o degilde 21 aralık a yaklaşırken bahaneyle msj atıcak eski sevgiler olucak hahaha :)

merak etmeyiniz insanlar zaten el birligiyle dunyanin sonunu getiriyorlar , antarktis de buz daglari eriyor, benzin icin oymalari dahada kötü sonuclar getircek, iklimler karisiyor, su planlamasi berbat durumda,gida reserveleri kötü durumda , dünyanin ekseni kaydi ,....bunlar ve daha sayamadiklarim var bunlar iste kiyametin alametleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…