Bısı olmaz uygun gorulmesse sılınır zaten:)
Evet önerdim ama bunu hep yaptigininada eminim ilk duragimiz ALLAH olsun ..umarimki öyledir.. Böyle seylere sayet ben inanmiyorum sadece korkutma amacli bir durum yoksa 2000 yilinda beklendi 2006 yilinda beklendi olmadi.. Illuminati diye bir örgüt var onlar inanclari dinleri ortadan yok etmek icin birseyler planliyorlar diye cok kez duydum ögrendim arastirabilirsin.
Kiyamet kesinlikle degil.
Hayırlısıla bı evleneydım bareeee:) gözum acık gıtmesdı
Hayırlısıla bı evleneydım bareeee:) gözum acık gıtmesdı
21 aralıkta butun elektronık aletler bozulusun..
elektırıkler gıtsın walla ben varım..
hele bgn kocamı elektronık alet yuzunden gırtlaklıycaktım sabahtan...
hepsı kapansın yansın
Ben zaten kıyamet olayına inanmıyorum çünkü o günü yalnızca Allah(c.c) biliyor. Takıldığım noktalar şu astronomik olaylar. Gezegenler bilimsel olarak takip edilebiliyor, nerden nereye ne kadar sürede vardıkları hesaplanabiliyor. Bu hesaba göre bir hizaya gelecekler, ve bu da dünyayı fiziksel olarak etkileyebilir. Ben bu konu hakkında bilgisi olan var mı onu merak ediyorum. Bunların hepsi bilimsel tahminler. Yoksa Kıyamet olayı hakkında hâşâ öyle bişey diyemem....
Bende bi doğuraydım iyiiydi yaaa
Biz evlendik de başımız göğe erdi
inanıyorsun yani:)ogün gezeceğim de nemek ayol ölecezde son anlarımızı yaşıyoz..hiç gülceğim yoktu allah bilir yüce yaradan inanmayın böle safsatalara..Olacakla öleceğe çare yok kıyamet kopacaksa kopacak bu saatten sonra ne yapabilirizki
ben şahsen o gün kıyametin kopacağına hiç inanmıyorum sadece uzayda gezegenlerin etkileri değişebilir
ama ben o gün için plan yaptım oğlumu okula göndermiyeceğimin ve tüm gün gezip dolaşacağım
Rabbim'den başkası bilmez ne olacağını sakiiiin olun kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?