21 Aralık Kehaneti

aylardırr bekliyorum sevgilim 21 aralıkdda gelicekk ayy inşallah bişicikk olmazda kavuşuruzz

21 aralık hangi güne denk gelio hafta sonuysa en büyük kehanet hele pazarsa temizlik ve ütü
ütüye bi çara bulsunlar insanoğlunun en büyük çaresi çözümlenmiş olur.......

şirince köyünde oteller dolmuş köylü evlerini kiraya veriyormuşşş hay Allah'ım ya 22 aralık ta yüzlerini görmek istiyorum

benim için dünyanın sonu 5 ay önce geldi zaten
21 aralık bana vız gelir tırıs gider

bence devlet baba bir şaka yapmalı o gün.elektirkler kesilmeli ve ses bombaları atılmalı.millet korku filmi heyecanı yaşar.

benim de bildigim kadariyla elektrikler kesilecekmis tum dunyada bizim buralarda nerdeyse mum bulmak altin bulmak gibi bi sey oldu
rusyada da millet vergi borcunu odemiyomus dunyanin sonu gelecek diye herhalde parayi oteki dunyaya goturmegi planliyolar

yorumlar super,okudukca guldum. Bende inanmazdimda, insan ister istemez etkileniyo. Kiyametten bahsediliyo, onu da firsatcilar abarttilar tabi. Foton kusagi diye okudum ben. Yasayip gorcez bakalim

valla 2 gün önce bir mevlüte katıldım hoca hanımda bu konudan bahsetti inanmayın deli saçması dedi kıyametin kopmasına daha varmış dedi örnekler verdi bir yandanda dua öğretti bize bu günden itibaren bol bol İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN ÇEKİN DEDİ BOL BOL MADEM 21 ARALIKTA BİR ŞEY OLMAYACAK HOCA HANIM NİYE BÖYLE DEDİ DİYE BENDE KORKMAYA BAŞLADIM AÇIKCASI BİRDE OKULDA BENİM OĞLANIN ÖĞRETMENİ BİLMEN NEREYE BİRŞEY OLMAYACAKMIŞ YA ORAYA BİLET ALMIŞ O GÜNE İZİN DE ALMIŞ 2 GÜN ORAYA GİDECEKMİŞ VALLAHİ ŞAŞKINIM EVİMDE DENİZE 100 METRE DENİZ TAŞSA İLK BİZ ÖLECEZ DESENİZE :

bnm okudugum kadariyla olmiycez ama olmekten beter olucaz. Mutasyona ugriycaz v.s. hey Allahim ya.

Maya-gil'ler yanlış yerlerinden element uyduruyorlar, kulak asmayın hemcinslerim :131::131::131::131::131:

Hahhahahaha guldum

Mayalar kiyamet kopcak dememis. Takvimlerinin degisim zamaninda dogal afet olabilcegine inanmislar. Onlara gore daha oncede takvim bitip yeni bir takvim baslamis. Bir de tanrilarinin geri donecegine inanmislar.
Bazilari diyorki tanrilari uzayliymis, uzaylilar gelcek. :)
Insanlar dikkat cekip, para kazanmak icin, reyting icin ne uydurcaklarini sasiriyorlar. Bazilari siginak satiyor. Barlarda 21 aralikda kurtulcaz diye ozel parti duzenliyor.

bunu çıkaran kişi bi zahmet benim ne zaman iş bulacağımı,o güne kadar evdemi kalcam yoksa evlencemmi kısaca geleceğimide söyleyebilirmi??? yada o güne kadar yaşıcakmışımmı yoksa ne olcakmışım diyebilirmi????
insanların boş yere psikolojilerini altüst etmesinler..şurda ölüm fobisi yaşayan çok insan vardır..Allah'tan başka kim biliyormuş kıyameti ölümü falan??

20 aralıkta toplanıp parti yapalım..aradan doğum günleride çıkar ne dersiniz? :) hem o uzaya yolculuk yapan arkadaşıda uğurlama partisi olur :)

Mayalar kıyametin kopacağı tarihten bu kadar emindiyseler, neden küçük kıyametlerini bilememişler.

mayalar şimdi var ama pakmaya, kurumaya felan kaldı. sade maya yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…