- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
Tamam cnm hemen yazıcam size merak etmeyinKuzum benim de yarin 9.gunum 5.gun embriyosu ile , yarin bize haber ver mutlaka olur mu, dualarim seninle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm hemen yazıcam size merak etmeyinKuzum benim de yarin 9.gunum 5.gun embriyosu ile , yarin bize haber ver mutlaka olur mu, dualarim seninle
Benimde 5.gün embriyosu 7.gün çıkmadı 8.gün çok çok silik 9.gün kan testi verdim 102 cıktı üzülmeDayanamayıp test yaptım 7.gun ve 5.gun embriyosuydu silik çizgi bile çıkmadı ya çok canım sıkıldı![]()
Çok heyecanlıyım ya inş benimde silikte olsa çıkarBenimde 5.gün embriyosu 7.gün çıkmadı 8.gün çok çok silik 9.gün kan testi verdim 102 cıktı üzülme
Bnde göbekten yapıyorum canım ama proluton depot transfer günü ve dün kalçadan yaptırdımProgestan iğnesi canım ama kalçadan vuruluyor. Burda bazıları göbekten kendi vuruyo galiba anlamadım bana kalçadan dedi
Dayanamayıp test yaptım 7.gun ve 5.gun embriyosuydu silik çizgi bile çıkmadı ya çok canım sıkıldı![]()
BenKızlar bu arada yarın sabah benimle birlikte idrar testi yapacaklar kimler ? Birtek benmiyim ☺
Benimde 5.gün embriyosu 7.gün çıkmadı 8.gün çok çok silik 9.gün kan testi verdim 102 cıktı üzülme
Canım negatif çıkıp sonra kanda pozitif gören çok üzülme lütfen
Ay inşaallah kizlar ya hayırlısı ile güzel haberler alırız inşaallah hep beraberDaha çokkk erken üzülme
Ben yine yaparım kesin internetten bir sürü sipariş vermiştim testKızlar bu arada yarın sabah benimle birlikte idrar testi yapacaklar kimler ? Birtek benmiyim![]()
Benim yarın 9. Gün ama tabi bunlar kan testi için geçerli silik bile olsa bi çizgi çıkarsa yarın gidip kandanda yaptıracam8. Günden önce test yapılmamalı, boşuna üzüntü.
5. gün embriyosu ise en erken 8. Gün
3. Gün embriyosu ise en erken 10. Gün test yapılmalı![]()
Benim yarın 9. Gün ama tabi bunlar kan testi için geçerli silik bile olsa bi çizgi çıkarsa yarın gidip kandanda yaptıracam
Bence silik çıkıyorsa beklemene gerek yok benimde normalde Cumartesi test günüm ama yarın silikte çıksa gidip kan testi yapıcam bence sende yarın yaptır cnmİşte ben ona cesaret edemedim..yani az önce tekrarladım yine silik çizgi çok silik.ama kanda ne zaman baksam bilmiyorum..hastaneye gidişim cumartesi beklesem mi acep?
Silik çıkarsa bende kan tahlili vericem çünkü hastanem başka ilde sonuca göre giderim diye düşünüyorum birde test yapıp kendime strese sokmak istemiyorum cuma günü zaten tahlil günümİşte ben ona cesaret edemedim..yani az önce tekrarladım yine silik çizgi çok silik.ama kanda ne zaman baksam bilmiyorum..hastaneye gidişim cumartesi beklesem mi acep?
Estrofem kullaniyorsan onu kullandığın sürece adet olmuyorsunKizlar adet süresinde oynama oluyor mu yoksa aynı günlerde adet olunur mu benim adet günüm pek sasmazda
Canım negatif olsa silik çizgi asla görmezsin. Silik çizgi varsa bu pozitif anlamına gelir neden kan vermekten çekiniyosun. Yanlış negatif vardır ama yanlış pozitif yoktur testteİşte ben ona cesaret edemedim..yani az önce tekrarladım yine silik çizgi çok silik.ama kanda ne zaman baksam bilmiyorum..hastaneye gidişim cumartesi beklesem mi acep?
Canım negatif olsa silik çizgi asla görmezsin. Silik çizgi varsa bu pozitif anlamına gelir neden kan vermekten çekiniyosun. Yanlış negatif vardır ama yanlış pozitif yoktur testte![]()
Teşekkür ederim evet kullanıyorum günde 3 kezEstrofem kullaniyorsan onu kullandığın sürece adet olmuyorsun