21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

8. Günden önce test yapılmamalı, boşuna üzüntü.
5. gün embriyosu ise en erken 8. Gün
3. Gün embriyosu ise en erken 10. Gün test yapılmalı :duduk:
Benim yarın 9. Gün ama tabi bunlar kan testi için geçerli silik bile olsa bi çizgi çıkarsa yarın gidip kandanda yaptıracam

Benim daha bugün 2. Gün şimdiden nasıl bekleyeceğim 10 gün daha diye düşünüyorum. Çok uzun ve zor süreç. Ama 7. Gün başlarım testlere. Aldım bir sürü 🙄

Benim yarın 9. Gün ama tabi bunlar kan testi için geçerli silik bile olsa bi çizgi çıkarsa yarın gidip kandanda yaptıracam

İşte ben ona cesaret edemedim..yani az önce tekrarladım yine silik çizgi çok silik.ama kanda ne zaman baksam bilmiyorum..hastaneye gidişim cumartesi beklesem mi acep?

İşte ben ona cesaret edemedim..yani az önce tekrarladım yine silik çizgi çok silik.ama kanda ne zaman baksam bilmiyorum..hastaneye gidişim cumartesi beklesem mi acep?
Bence silik çıkıyorsa beklemene gerek yok benimde normalde Cumartesi test günüm ama yarın silikte çıksa gidip kan testi yapıcam bence sende yarın yaptır cnm

Silik çıkarsa bende kan tahlili vericem çünkü hastanem başka ilde sonuca göre giderim diye düşünüyorum birde test yapıp kendime strese sokmak istemiyorum cuma günü zaten tahlil günüm

Kizlar adet süresinde oynama oluyor mu yoksa aynı günlerde adet olunur mu benim adet günüm pek sasmazda

Canım negatif olsa silik çizgi asla görmezsin. Silik çizgi varsa bu pozitif anlamına gelir neden kan vermekten çekiniyosun. Yanlış negatif vardır ama yanlış pozitif yoktur testte👍🏻

Canım negatif olsa silik çizgi asla görmezsin. Silik çizgi varsa bu pozitif anlamına gelir neden kan vermekten çekiniyosun. Yanlış negatif vardır ama yanlış pozitif yoktur testte👍🏻

Ama mesele şu benim aldığım testler ucuz test diğerlerine cesaret edemedim..ve 2 3 saat geçtikten sonra bu siliklik görünüyor.yani net bir siliklik değil..mesela bu akşam çok daha silikti..ne biliyim kafayı yicem..haklısınız ..cesaret edip gitmeliyim..müsait zamanda..teşekkürler canım..😘

Back
X