- Konu Sahibi zumramirza
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kişi bu haberi bekliyor hadi
Cuma günü test günüm benimde ama yarın kan verseem mi diye düşünüyorum![]()
Kaç kişi bu haberi bekliyor hadi
Cuma günü test günüm benimde ama yarın kan verseem mi diye düşünüyorum![]()
Bende çalışıyorum ama rapor vermişti doktor raporlu iken vereyim diyorum bendeBen çalışıyorum eğer çalışmasaydım yarın kesin giderdim kan vermeye ama çalışıyorum o yüzden mecburen bekleyeceğim cumayı![]()
Başka bir test markası ile denediniz mi bir de sabah mi yaptınız testi
Bende çalışıyorum ama rapor vermişti doktor raporlu iken vereyim diyorum bende
10 gün verdi doktorum sürekli göreve gidiyordum ben o yüzden olsa gerekBana da doktorum rapor verdi ama 4 gün verdi. Sizin raporunuz kaç günlük?
10 gün verdi doktorum sürekli göreve gidiyordum ben o yüzden olsa gerek
İki tane transfer edildi iyi kalite denildi ama belli olmuyor bu isler.adet ağrısi gibi ağrılarım var başka bir belirti yasamadimHmmmm anladım durumunuz farklı o yüzden demek ki. Hayırlısı olsun bir an önce test günü gelsin de olumlu sonuçlarımızı paylaşalım inşaAllahherhangi bir belirtiniz falan var mı ve tek embriyo transferi mi ?
İki tane transfer edildi iyi kalite denildi ama belli olmuyor bu isler.adet ağrısi gibi ağrılarım var başka bir belirti yasamadim
Yazmayayım dedim ama sonra dayanamadım sabah test negatif benim de.İkinci cizginin yeri kalbim kadar temizyarın 10.gunum test günüm . Ümidim bitti olmadı bu sefer de .Olsa bir şekilde belli ederdi kendini.Nasip diyelim yarın da sırf testi yaptırmış olmak için yaptıracağım. Bayağı yoruldum kısa bir mola vereceğim dr uma söyleyip.Rabbim gönlünüzdeki duayı yaşarken bulmayı nasip etsin kızlar
Ben de pozitif düşünce ve olumlamalara adapte olacağım biraz.Cocuk icin meslegimden de istifa etmistim gecen yıl evdeyim zaten.Hadi Behlül kaçar ☺ Bebislerinizle güzel günlere
![]()
Çıkmadı mı halaaaaa???Sağol canımm kan verdim sonucunu bekliyorum♥
Çıkmadııı 3 saat demişlerdi gerçekten de 12 buçukta 3 saat olacak bakalım kalpten gidicem biraz daha çıkmazsaÇıkmadı mı halaaaaa???
Canım teşekkür ederim öncelikle.Ama inan o kadar gectim ki bu surecleden keşke dediğin gibi olsa bu sefer ben yanılsamHiç belli olmaz neyin ne olacağı. Benim arkadaşım adeti 10 gün geçti 5 tane idrar testi hiçbirinde pozitif göremedi sonra gitti en sonunda kan verdi bir de baktı ki 5 haftalık hamile. Belki sizin de henüz kandan idrara geçmedi HCG hormonu, durun hele bir kan verin. Eğer olmamışsa da Rabbimin vardır bir bildiği bunu zaten sizde biliyorsunuzdur temiz kalpli birisiniz belli ki. Allahım hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat versin size, bize, uğraşan ve isteyen herkese inşaAllah. Gönlünüzü ferah tutun umarım yaptığınız test sizi yanıltmıştır ve yarın pozitif sonuç alırsınız![]()
Neden böyle umutsuzluğa kapılmış gibi konuşuyorsunuzYazmayayım dedim ama sonra dayanamadım sabah test negatif benim de.İkinci cizginin yeri kalbim kadar temizyarın 10.gunum test günüm . Ümidim bitti olmadı bu sefer de .Olsa bir şekilde belli ederdi kendini.Nasip diyelim yarın da sırf testi yaptırmış olmak için yaptıracağım. Bayağı yoruldum kısa bir mola vereceğim dr uma söyleyip.Rabbim gönlünüzdeki duayı yaşarken bulmayı nasip etsin kızlar
Ben de pozitif düşünce ve olumlamalara adapte olacağım biraz.Cocuk icin meslegimden de istifa etmistim gecen yıl evdeyim zaten.Hadi Behlül kaçar ☺ Bebislerinizle güzel günlere
![]()
Az kalmış neyse ki. Bende kendi sonucum gibi heyecanlandımÇıkmadııı 3 saat demişlerdi gerçekten de 12 buçukta 3 saat olacak bakalım kalpten gidicem biraz daha çıkmazsa
Canimmmmm 2 kimyasal gebelik,1 dis gebelik,3 tup bebek derken haliyle cok hayak kırıklığı ve tecrube yasadim o yuzden belli olan bir sey icin cok ümit baglamak istemiyorum.Tabiki Rabbim bilir ama ben biraz daha gercekciyim artik maalesef .Ama elbet bir gun anne olacagiz ben de inaniyorum buna canım demek ki zamanı gelmemiş dahaNeden böyle umutsuzluğa kapılmış gibi konuşuyorsunuzHer şeyde bir hayır var demek gerekiyor. Hayat devam ediyor. Güzel şeyler düşünün
Hepimiz bir gün anne olacağız, inanıyorum ben
![]()
Ümidini kaybetme lütfen idrarda çıkmayıp kanda çıkan bir çok kişi var, hakkında hayırlısını diliyorumYazmayayım dedim ama sonra dayanamadım sabah test negatif benim de.İkinci cizginin yeri kalbim kadar temizyarın 10.gunum test günüm . Ümidim bitti olmadı bu sefer de .Olsa bir şekilde belli ederdi kendini.Nasip diyelim yarın da sırf testi yaptırmış olmak için yaptıracağım. Bayağı yoruldum kısa bir mola vereceğim dr uma söyleyip.Rabbim gönlünüzdeki duayı yaşarken bulmayı nasip etsin kızlar
Ben de pozitif düşünce ve olumlamalara adapte olacağım biraz.Cocuk icin meslegimden de istifa etmistim gecen yıl evdeyim zaten.Hadi Behlül kaçar
Bebislerinizle güzel günlere
![]()
Sakin ol canım değerin baya da yüksek çıkacak bak gör söylemedi demeÇıkmadııı 3 saat demişlerdi gerçekten de 12 buçukta 3 saat olacak bakalım kalpten gidicem biraz daha çıkmazsa