21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Ben 28 inde transfer oldum. Daha yeni 😊 dondururken iyi demişlerdi. Görünüşü güzel ama orta kalite dediler transfer esnasında. Ben de merak ediyorum sizin sonucu 😊 inşallah güzel haberler alırsınız. İlk deneme mi ? Benim 5. Gün embriyosu

Evet ilk deneme :) Tüp bebek sürecinde en zor kısım gerçekten de bu sonuç bekleme kısmıymış ne zor günler geçmek bilmiyor :skandal: Benimde 5. gün embriyosu :) sizinde mi ilk deneme?

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun bu grubu açarken hamilelik haberini yazacağımı hiç düşünmemiştim çok şükür ki oldu hepiniz için çok dua edicem ben 4senenin sonunda aldım güzel haberi inşallah hepiniz birgün bu mutlu haberi alırsınız çok dua edicem herkese ♥♥♥

Ben de 10. Gün kan versem diyorum çıkar dimi ? Allah bekleyen herkese sabırlar versin gerçekten zor 😁

Bence çıkar 5. gün embriyosu çünkü. Ama kişiye göre de değişebiliyor çıkmazsa da hemen üzülüp strese girme sakın test gününü bekle yada 12. gün tahlili tekrarlat :)

Bence çıkar 5. gün embriyosu çünkü. Ama kişiye göre de değişebiliyor çıkmazsa da hemen üzülüp strese girme sakın test gününü bekle yada 12. gün tahlili tekrarlat :)
12. Gün c.tesiye denk geliyor 14 gün yeniden kan veririm belki. Peki idrar testinde ne zaman çıkar acaba

12. Gün c.tesiye denk geliyor 14 gün yeniden kan veririm belki. Peki idrar testinde ne zaman çıkar acaba

Oda kişiye göre değişiyor çünkü bildiğim kadarı ile HCG hormonu önce kana daha sonra idrara geçiyormuş. Transfer sonrası 6. gün test yapıp çift çizgi görende var 9. gün test yapıp silik çizgi bile çıkmayan da var canım. Bende bugün yaptım mesela silik çizgi bile yoktu ama testin paketi daha önce açılmıştı yine de belki işe yarar diye atmamıştım öyle selpağa sarıp saklamıştım belki de test bozulmuştur o yüzden cıkmamıstır diye teselli ediyorum kendimi ve cumayı bekliyorum:cry:

Dondurulmuş 3 emb. Vardı. Çözünme esnasında 2 si bozulmus kalan da orta kaliteymis o da transfer oldu. Siz ne zaman transfer oldunuz 😊
Canım çözdürürken bozulma çok nadir görülen bi durum demişti benim doktorum. Senin ikisi birden neden öyle oldu ki? Kurum biraz dikkatsiz mi davrandı acaba ?

Canım çözdürürken bozulma çok nadir görülen bi durum demişti benim doktorum. Senin ikisi birden neden öyle oldu ki? Kurum biraz dikkatsiz mi davrandı acaba ?
Yani hiç bilmiyorum aslında çok sevilen çok tutulan bir hastane. Ya da dondururken bana yalan söylediler kaliteli diye. Çünkü aynı yerde tedavi gören arkadaşımın bir emb. Cozmusler. Benim hepsi çözülmüş. Demek ki bunlar kalitesiz hepsini çözelim dediler. Üzüldüm baya aslında

Oda kişiye göre değişiyor çünkü bildiğim kadarı ile HCG hormonu önce kana daha sonra idrara geçiyormuş. Transfer sonrası 6. gün test yapıp çift çizgi görende var 9. gün test yapıp silik çizgi bile çıkmayan da var canım. Bende bugün yaptım mesela silik çizgi bile yoktu ama testin paketi daha önce açılmıştı yine de belki işe yarar diye atmamıştım öyle selpağa sarıp saklamıştım belki de test bozulmuştur o yüzden cıkmamıstır diye teselli ediyorum kendimi ve cumayı bekliyorum:cry:
Bekle bekle hemen öyle moral bozmak yok canim

Back
X