21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Merhaba canım hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 değerin güzel çıkmış 9. Güne göre iyi çıkmış inşallah 2 gün sonra değerin katlanmış olur
Amiin inşAllah Rabbim sonunu da getirir🙏 Çok heyecanlıyım şaşkınım umarım hayırlısı olur, iki kat artar. Ağrı sizce normal mi

Canım kızlar merhaba ☺️ 3.gün embriyosu 9.günümde kan testi verdim 65.42 çıktı bir daha en başı ümitlenmekte dile getirmek de istemiyorum ama dediğim gibi bunu görmek bile bir mucize benim için😌🙏 çok şiddetli ağrılarım oluyor 5 dk 10 dk sürüyor en fazla geçiyor. Sizce değerim nasıl, bu ağrılar normal mi? Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah🌸
Merhaba hayirli sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Hiç merak etmeyin ben 3 gün çektim ağrı kivraniyordum terler boşalıyordu 10 15 dk sürüyordu. 3 gün sonra bisey kalmadi. Kafanizi ona takmayın .

Meraba arkadaşlar ben de 29 Eylül blast transfer oldum dondurulmuş. Bhcg 10. Gün 133, bıgün 12. Gün 299 çıktı. Başka Bi şehirde tüp bebek tedavisi oldum. bulunduğum yerde acilde kan veriyorum sonuçları hemşireme atıyorum tamam dedi 3 gün sonra tekrar edin dedi iyi kötü bişey demedi fazla ilgilenmedi yoğunluktan galiba. Değerler iyi mi benim kızımdayken daha yüksek başladı artış daha yüksekti ondan biraz endişelendim ama her gebelikte bir değil tabi ama olumlu bişeyler duymaya gerçekten çok ihtiyacım var sizce nasıl artış

Merhaba canım değerin çok güzel çıkmış artışlar da gayet iyi sıkma canını 🤗 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 🙏 ctesi beta 203 iken pazartesi 255 e çıkmış artış çok az bu şekilde olup gebeliği sağlıkla devam eden varmı? Çok moralim bozuldu 2 gün sonra tekrarlıcam inşallah artar bu arada tüp bebek

Merhaba hayirli sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Hiç merak etmeyin ben 3 gün çektim ağrı kivraniyordum terler boşalıyordu 10 15 dk sürüyordu. 3 gün sonra bisey kalmadi. Kafanizi ona takmayın .
Benim ağrım ta başından beri var geceleri en az 2-3 kere şiddetli bir şekilde geliyor başta belki tutunmadır dedim ama hala devam ediyor doktorumla da paylaşmadım, umarım son bulur benim ki de 😔🙏 çok değişik bir şey kasık ağrısına da benziyor gaz sancısı gibi de anlam veremedim

Kızlar merhaba🌸 3.gün 2 adet embriyo transferi oldum, 9.gün kan tahlili verdiğimde 65 çıktı sonucum, bugün transferimin 11.günü tekrardan test verdim ve 100 çıktı. Yaklaşık bi yüzde 53lük artış var. Sizce sonuç nasıl? Başta bu şekilde ilerleyip sonradan artış olabilir mi? Şiddetli ağrılarım oluyor bazı zamanlar özelliklede gece gelip geçiyor ama beni baya yoruyor. Bu sonuca göre dış gebelik vs oluşabilir mi Allah korusun.

Merhaba canım hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 değerin güzel çıkmış 9. Güne göre iyi çıkmış inşallah 2 gün sonra değerin katlanmış olur
3.gün 2 adet embriyo transferi olmuştum, 9.gün kan tahlili verdiğimde 65 çıktı sonucum, bugün transferimin 11.günü tekrardan test verdim ve 100 çıktı. Yaklaşık bi yüzde 53lük artış var. Sizce sonuç nasıl? Başta bu şekilde ilerleyip sonradan artış olabilir mi? Şiddetli ağrılarım oluyor bazı zamanlar özelliklede gece gelip geçiyor ama beni baya yoruyor. Bu sonuca göre dış gebelik vs oluşabilir mi Allah korusun.

Canım kötü değil değerin artıs olmuş dış gebelik falan düşünme öyle kötü şeyler Allah korusun dış gebelik kan değeriyle anlaşılacak bir şey değil diye biliyorum

Kızlar merhaba🌸 3.gün 2 adet embriyo transferi oldum, 9.gün kan tahlili verdiğimde 65 çıktı sonucum, bugün transferimin 11.günü tekrardan test verdim ve 100 çıktı. Yaklaşık bi yüzde 53lük artış var. Sizce sonuç nasıl? Başta bu şekilde ilerleyip sonradan artış olabilir mi? Şiddetli ağrılarım oluyor bazı zamanlar özelliklede gece gelip geçiyor ama beni baya yoruyor. Bu sonuca göre dış gebelik vs oluşabilir mi Allah korusun.
Bende sizin gibiyim az artış oldu buakşam tekrar test yapılcak inşallah artarta size de umut olur

Back
X