- Konu Sahibi zumramirza
Sağolun kızlar. Doktor 1 ay sonra tekrar deneyebileceğimi söyledi. Kasımda deneyeceğim yine..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım. Nasip değilmiş. Sana da banada. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım kocaman bir tek çizgi. Tutunamadı belliki 14. Günüm bugün. Yine de kan verdim. Doktorumu değiştirip yoluma devam edeceğim.. olan da Allahtan olmayan da. Ağrıların geçti mı nasılsınSağolun kızlar. Doktor 1 ay sonra tekrar deneyebileceğimi söyledi. Kasımda deneyeceğim yine..
Test sonucuna göre yine de bişeyler değişebilir kan testinde. Ama idrarda önceden çıkıyor sonradan çıkmıyorsa kendi kendine düşmüş olabilir. Ağrılarım geçti, sadece çok mutsuzum. Şimdi antibiyotik içiyorum zaten. Bu depresif halden nasıl çıkıcam nasıl yüzüm gülecek bilmiyorum. Hemen yeniden denemek istiyorum. Beni ancak yeniden bebek olması mutlu eder. Sabırsızlıkla kasım adetimi bekleyeceğim. Sen neden doktorunu değiştireceksin? Bence 2. Denemeyi de senin hikayeni bilen bi doktorla yaptırmak mantıklı..Çok geçmiş olsun canım. Nasip değilmiş. Sana da banada. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım kocaman bir tek çizgi. Tutunamadı belliki 14. Günüm bugün. Yine de kan verdim. Doktorumu değiştirip yoluma devam edeceğim.. olan da Allahtan olmayan da. Ağrıların geçti mı nasılsın
Benim de canım çok sıkkın. Allahtan kimseye söylememiştik de kimse sormuyor. Yoksa anlat anlat daha kötü olurdum. Evet değerim düştü bencede. Bel ağrım başladı, adet olurum umarım biran önce. Bende hemen yenisine başlamak istiyorum. Doktorumu sadece ilk muayenede gördüm. Birdaha da ne gördüm ne sesini duydum. Ne bilgilendirildim... devlet hastanesi gibi. Kendimi de denek gibi hissettim. Negatif olduğu için değil, negatif olsa da en azından sağolsun ilgilendiler ama olmadı nasip derdim. Ama kan tahlillerini bile başka bi yerde yaptırıyorlar güvenemedim açıkçası. Ankaranin en iyi doktoru doktor olarak ama çok yoğun. Ve herkese aynı tedaviyi verdiklerini farkettim. Orda bekleyenlere konuştukça..Test sonucuna göre yine de bişeyler değişebilir kan testinde. Ama idrarda önceden çıkıyor sonradan çıkmıyorsa kendi kendine düşmüş olailir. Ağrılarım geçti, sadece çok mutsuzum. Şimdi antibiyotik içiyorum zaten. Bu depresif halden nasıl çıkıcam nasıl yüzüm gülecek bilmiyorum. Hemen yeniden denemek istiyorum. Beni ancak yeniden bebek olması mutlu eder. Sabırsızlıkla kasım adetimi bekleyeceğim. Sen neden doktorunu değiştireceksin? Bence 2. Denemeyi de senin hikayeni bilen bi doktorla yaptırmak mantıklı..
Kimyasal büyük ihtimal büyük parçalar düşmez o yüzden rahim dokusudur ilaçla çok kalinlastigi icinKızlar kan tahlilim çıktı beta 41 e yükselmiş. İlki 6, ikinci 20, şimdi de 41. Yarın doktora muayeneye gidicem çünkü hala kanamam devam ediyor ve kocaman parçalar düşürdüm. Ama kan değerlerim artmaya devam ediyor. Çok şaşkınım gerçekten. Hemşire hamilelikte böyle kanamalar olabilir dedi. Ama baya yoğun kırmızı aynı adetli gibi ve hiç durmayan kanamam var. Ne olacak acaba ya![]()
O zaman Değiştirmekte haklısın. İnsan kendini iyi hissettiği yerde yaptırmalı psikoloji çok önemli. Biz de kimseye söylememiştik neyseki en azından insanların üzüntüsünü de görmüyoruz. Annemler üzülse ben daha çok üzülüyorum çünkü..Benim de canım çok sıkkın. Allahtan kimseye söylememiştik de kimse sormuyor. Yoksa anlat anlat daha kötü olurdum. Evet değerim düştü bencede. Bel ağrım başladı, adet olurum umarım biran önce. Bende hemen yenisine başlamak istiyorum. Doktorumu sadece ilk muayenede gördüm. Birdaha da ne gördüm ne sesini duydum. Ne bilgilendirildim... devlet hastanesi gibi. Kendimi de denek gibi hissettim. Negatif olduğu için değil, negatif olsa da en azından sağolsun ilgilendiler ama olmadı nasip derdim. Ama kan tahlillerini bile başka bi yerde yaptırıyorlar güvenemedim açıkçası. Ankaranin en iyi doktoru doktor olarak ama çok yoğun. Ve herkese aynı tedaviyi verdiklerini farkettim. Orda bekleyenlere konuştukça..
Gerçekten en iyisini yapmışsınız bende aynı şekilde. Birde benim ailem uzakta. Akılları kalırdı. Hemde ister istemez onlarda da hayal kırıklığı olurdu. Aradilar şimdi 0.1 e düşmüş değerim.. 2 ay ara vermek istiyorum o süreçte doğal olması icin dua edicem. Hem maddi hem manevi toparlarız kendimizi diye düşünüyorum..O zaman Değiştirmekte haklısın. İnsan kendini iyi hissettiği yerde yaptırmalı psikoloji çok önemli. Biz de kimseye söylememiştik neyseki en azından insanların üzüntüsünü de görmüyoruz. Annemler üzülse ben daha çok üzülüyorum çünkü..
Benim kanamam çok şiddetliydi ilk gün ve çok karnım ağrımıştı. Değerm o gün 41 di. Ben yine de bebeğin düştüğünü pek düşünmüyordum başka bir kanama diyordum. Diğer dün tahlilde 35 gibi bi rakam çıktı ve ultrasonda kese ve plesantanın hasar gördüğünü düşüğün gerçekleştiğini ama parça kaldığını söylemişti. Mecburi ve acil kürtaja aldı. Çünkü kanamam durmuştu ve içerde parçalar kalmıştı vücut atamıyordu. Doktor yapmazsak 2 gün sonra daha kötü olabilir sağlığın için hemen almalıyız dedi. Kürtaj olmasam rahim içi yapışıklık bile oluyormuş. Bir daha hamilelik şansım da düşmesin diye operasyona girdim hemen. Yani ben düşüremediğüm için alındım. Herkesin durumu farklıdır. Doktoruma güveniyorum.Kimyasal büyük ihtimal büyük parçalar düşmez o yüzden rahim dokusudur ilaçla çok kalinlastigi icin
Kürtaja neden aldı sizi hemen.. en ufak şeyde böyle operasyonlar rahime iyi gelmiyor..
Benm sizden yüksekti değerim tüp bebek doktorum asla kürtaj olma kanamam var vücudun aticak zaten dedi..
Daha bebek olusmamisken bı doktor neden hemen kürtaja alır çok şaşırdım.
Geçmiş olsun inşallah geçer skntiniz![]()
Siz normalde bebegi keseyi gormustunuz öyleyse sanırım kalp atışını vs dimi?Benim kanamam çok şiddetliydi ilk gün ve çok karnım ağrımıştı. Değerm o gün 41 di. Ben yine de bebeğin düştüğünü pek düşünmüyordum başka bir kanama diyordum. Diğer dün tahlilde 35 gibi bi rakam çıktı ve ultrasonda kese ve plesantanın hasar gördüğünü düşüğün gerçekleştiğini ama parça kaldığını söylemişti. Mecburi ve acil kürtaja aldı. Çünkü kanamam durmuştu ve içerde parçalar kalmıştı vücut atamıyordu. Doktor yapmazsak 2 gün sonra daha kötü olabilir sağlığın için hemen almalıyız dedi. Kürtaj olmasam rahim içi yapışıklık bile oluyormuş. Bir daha hamilelik şansım da düşmesin diye operasyona girdim hemen. Yani ben düşüremediğüm için alındım. Herkesin durumu farklıdır. Doktoruma güveniyorum.
İnşallah kendiliğinden olur. Hem maddi hem manevi gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Ancak bizler gibi yaşayanlar bilir..Gerçekten en iyisini yapmışsınız bende aynı şekilde. Birde benim ailem uzakta. Akılları kalırdı. Hemde ister istemez onlarda da hayal kırıklığı olurdu. Aradilar şimdi 0.1 e düşmüş değerim.. 2 ay ara vermek istiyorum o süreçte doğal olması icin dua edicem. Hem maddi hem manevi toparlarız kendimizi diye düşünüyorum..
Bebeği görmedim 4+3 diyordu ultrasonda sata göre. Transferden 15 gün sonrasına kürtaj olmuş oldum. Ama doktorum keseyi plesantayı çok net görüyordu. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu diye gözükmüş olabilir.Siz normalde bebegi keseyi gormustunuz öyleyse sanırım kalp atışını vs dimi?
Yok yanlış anlamayın.. eğer kimyasal ise demek istedim konunuzu tam blmiyorum rastgeldim
Siz bebeği gorduyseniz sora düşük olduysa farklı tabiki..
Ben 3 kere tüp bebek denedim.Bebeği görmedim 4+3 diyordu ultrasonda sata göre. Transferden 15 gün sonrasına kürtaj olmuş oldum. Ama doktorum keseyi plesantayı çok net görüyordu. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu diye gözükmüş olabilir.
Canım sen nasılsın nasıl oldu ağrıların devam etmiyordur inşallahmoringen
Canım ağrılar normal diyor doktorlar benim şiddetli ağrım yok ama ara ara karnıma böyle sızlama gibi girip 10 saniye sonra kayboluyor cuma günü kese için muayaneye çok heyecanlıyım hiç görmedim korkuyorum