21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Canım ne yaptın tekrarladın mı kan testini ?

Canım inşallah diğer denemende kavuşursun bebeğine 🙏

5B4D47FA-93C6-4096-BF6B-87A2EDED1A6A.webp
Kızlar alttakini bugün yaptım. Yani üsttekine göre 2 gün sonra. Bugün kan testi vericem artış var mı bakacağız. İlk değerim 6 idi.. sizce test çizgisinde koyulaşma var mı ? Değerim artmış mıdır? İnşallah bebeğim bana yeni tutunuyordur 🤲

Eki Görüntüle 2700725
Kızlar alttakini bugün yaptım. Yani üsttekine göre 2 gün sonra. Bugün kan testi vericem artış var mı bakacağız. İlk değerim 6 idi.. sizce test çizgisinde koyulaşma var mı ? Değerim artmış mıdır? İnşallah bebeğim bana yeni tutunuyordur 🤲

Bence var inşallah değerin çok güzel yukselmistir

Eki Görüntüle 2700725
Kan testi sonucun çıktı mı canım ? Artış nasıl ?

Evet şimdi aldım sonucu 20 çıktı. Hemşire artışın çok güzel olduğunu söyledi ama perşembe tekrar test istiyor. Değerin düşüklüğü mü önemli artışı mı bilemedim 🤷🏻‍♀️
Canım genelde sayılara değil artışa bakılıyor. 6 dan 20 ye üç kattan fazla var bu çok güzel bi haber. Hemşire de söylemiş zaten içini ferah tut. Muhtemelen daha yeni kana geçiyor birkaç güne sayıların yükselir zaten merak etme hadi hayırlısı olsun🙏🏼💕

Evet değerim çok şükür yülselmiş perşembe yine kan testi öncesi idrarda koyulaşmaya bakıp öyle kan testi vericem. Böyle insan test çizgisinin koyulaştığını görünce daha rahat bekliyor sonucu😀
Ahahaaa aynı şeyi ben de yapıyorum önce evde teste bakıyorum koyulaşma var mı diye sonra kan testi yaptırıyorum yüreğime inmesin diye 🤣🤣

Canım genelde sayılara değil artışa bakılıyor. 6 dan 20 ye üç kattan fazla var bu çok güzel bi haber. Hemşire de söylemiş zaten içini ferah tut. Muhtemelen daha yeni kana geçiyor birkaç güne sayıların yükselir zaten merak etme hadi hayırlısı olsun🙏🏼💕
Çok teşekkür ederim canım 🙏 senin değerlerin kaç çıkmıştı?

Back
X