- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 103
- 37
- Konu Sahibi zumramirza
Kızlar benim de kan sonucum 0.22 çıktı maalesef 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim de kan sonucum 0.22 çıktı maalesef![]()
Benim de 0.3 çıktı.kacinci günunuzduKızlar benim de kan sonucum 0.22 çıktı maalesef![]()
Merhaba kaçıncı gün de 6 sonucunuz? .benim de idrarda böyle gözüktü kan da 5,87 çıktı.Eki Görüntüle 2700725
Kızlar alttakini bugün yaptım. Yani üsttekine göre 2 gün sonra. Bugün kan testi vericem artış var mı bakacağız. İlk değerim 6 idi.. sizce test çizgisinde koyulaşma var mı ? Değerim artmış mıdır? İnşallah bebeğim bana yeni tutunuyordur![]()
12.gun, sizin kaçıncı gündüBenim de 0.3 çıktı.kacinci günunuzdu
9. Gün böyle çıktı. Bugün 10. Günüm. Idrarda baktım yine bisey çıkmadı12.gun, sizin kaçıncı gündü
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Onda yapılıyor muçok üzüldüm canım. Denemeye devam. Vazgeçmek yok..genetik tarama yapılmış mıydı?
İnşallah yükselir canım9. Gün böyle çıktı. Bugün 10. Günüm. Idrarda baktım yine bisey çıkmadı
Hiç sanmıyorum..İnşallah yükselir canım
Ilkinde 9. Gün kaç çıkmıştı degerinizYok canım ilk transferimde yaptım 9. Gün negatif çıkmıştı çok üzülüp stres yapmıştım ikinci transferde hiç test yapmadım test günümü bekleyip kan verdim
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Onda yapılıyor mu
Benim 5. Embriyosu 9. Gün 6 çıktı. Bugün yani 11. Gün 20 çıktı. İnşallah sizin de güzel artar. Siz kaçıncı gündesiniz? Genelde toplam 14. Gün bakıyoruz dedi hemşire. Yani 5+9 14 oluyor diye bana test gününü 9 gün sonrasına vermişlerMerhaba kaçıncı gün de 6 sonucunuz? .benim de idrarda böyle gözüktü kan da 5,87 çıktı.
Normal. Benim hala çok ağrım oluyor. Ama bu ilk zamanlar dinlenmeni tavsiye ederim. Ben pek bişey yapmıyorum ama evde de yatmıyorum uzanıyorum.. her ne kadar etkilemiyor normal hayata dönün dese de hemşireler benim içim rahat etmiyor. Bir de dinlenince ağrılarım olmuyor. Ama yürüsem ya da mutfak işi yapsam benim de ağrılarım artıyorArkadaşlar bugun transfer olali 6.gunum bugun yuruyuse çıktım belim agridi cok normal mi sizce
Bence erken toplamı 14 gün olacak şekilde ayarlayıp yine bakın belki yükselir. Ben de öncesinde yaptığımda sıfırdı. Ama 14. Gün 6 olmuştu. Siz daha 12. Gündesiniz hala bir ümit varBenim de 3. Gün embriyosu 9. Gün kan testim 0.3 çıktı... hep 0.1 çıkardı umut var mı erken mı kan verdim, böyle olup yükselen var mı