- Konu Sahibi zumramirza
bu da 3 testin de yanyana görüntüsü ilkinde beta 6 ikincisinde 20 çıkmıştı üçüncüsünde kaç çıkacak sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok ağrım var hiç geçmiyor sanki. Dünden ber de kahverengi akıntım var hep çamaşırım lekeniyır ben de çok korkuyorum düşmesindenmerhaba arkadaşlar..
benim de kan testi sonucuma göre 5.haftadayım..ancak karın rahim ağrım çok fazla. düşükten korkuyorum( ara ara oluyordu gece ama dün gece bu sabah aynı ağrılar devam ediyor..Bu şekilde ağrısı olan var mı ?
Benim çok ağrım var hiç geçmiyor sanki. Dünden ber de kahverengi akıntım var hep çamaşırım lekeniyır ben de çok korkuyorum düşmesinden![]()
Benim şimdi kanamam başladı. Çok ağrım var sanırım regl oldum ve bebeği kaybettimcanım ilk 12 gün kan testi vermeye gidene kadar benim de olmuştu..hani hemşire normal demişti..ama şuan neden oluyor anlamıyorum..hayırlısı diyor..benim yaşım 39 tabiiki risk çok fazla biliyorum ama işe gidip geldiğimden bir önlem alınması gerekiyorsa hemen alıcam ..doktora ulaşın dedim ben ulaşamıyorum.bakalım..
canım inşallah seninki de tutunur..bu korkular beni öldürecek vallahi..hepimizin allah yardımcısı olsun.
Benim şimdi kanamam başladı. Çok ağrım var sanırım regl oldum ve bebeği kaybettimdoktora ve hemşireye de yazdım ama cevap vermediler. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar merhaba, yeniyim buralarda nasıl sorsam nerde sorsam emin olamadım burda sorayım dedim ☺ 3.gün embriyosu transfer edildi, 5.günde gittim idrar testi yaptım tabii çıkmadı. Çok erken davranmışım galiba değil mi![]()
Ertesi gün adet oldum ben ama benim zaten adet tarihimdiKızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adetiniz geldi?
Canım ben cumartesi bıraktım ama hala regl olmadımKızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adetiniz geldi?
İlaç kullanırken nasıl regl oldun olamazsın ki regl değil bence oBenim şimdi kanamam başladı. Çok ağrım var sanırım regl oldum ve bebeği kaybettimdoktora ve hemşireye de yazdım ama cevap vermediler. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum
Şimdi soktora gidiyorum bir ped tamamen doldu çok yoğun kanama şekilde bir de siyaha yakın parça düştü. Tekrar kan vericem ve doktora muayene olacağımİlaç kullanırken nasıl regl oldun olamazsın ki regl değil bence o
Ben de progestan iğne kullanıyordum 2 doz günde 1 kere niye oldu anlamadım.ay canım yaaa..çok üzüldüm... off..lütfen sakin ol..doktor bişi demeden sonuç alınmaz..kanaması olanlar oluyor..ben de progestan iğne alıyorum onlar durduruyor belki kanamayı..sen iğne ve fitil kullanıyo muydun?
Selam canım benimde arada böyle karnıma ağrı giriyor hafif bı sızlama gibi ama 1 dakika bile sürmüyor geçiyor hemen gebeliğin ilk zamanlarında normal demişlerdi senin çokmu fazla ağrınmoringen
Yaptığıma çok pişman oldum zaten, çok şiddetli ağrılarım vardı belki diyordum da aceleci davrandığımı fark ettim sonradan. İnsanın morali bozuluyor ne kadar erken gerçeğini bilsedebence çok erken hem de 3.gün embriyosu..
Yaptığıma çok pişman oldum zaten, çok şiddetli ağrılarım vardı belki diyordum da aceleci davrandığımı fark ettim sonradan. İnsanın morali bozuluyor ne kadar erken gerçeğini bilsede