- 1 Ekim 2013
- 8.852
- 18.981
- 448
- 35
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
herkese merhaba,
ben öncelikle 7 gün hurma+yoğurt diyeti yaptım. böylelikle şekersiz 21 gün e dolaylı olarak adım atmış oldum ve 7 günü dün tamamladım. bugünden itibaren 19 ağustosa kadar 21 günü tamamlamış olacağım. günde maksimum 21 hurma ve 3 kase yoğurt tan sonra bir şeyler yemek garip geldi ama onu başardıysam hayli hayli devam ederim diye düşünüyorum :)
Mrb Demlinayaz, hurma diyetinde kaç kg verdin?
7.gün de tartılmadım ama ilk 3. gün tartıldım. 3 günde 3 kilo vermiştim. bittikten sonra da 9. günde tartıldım. 65,5 başlamıştım, 9. gün sonunda 60 a inmiştim. 5 kilo verdim diyebiliriz.
şeker yağ yapan yegane şeydir, şekeri bırakmak harika bir fikir, hem vücutta arınır, tebrik ediyorum :)
bol şanslar :)
ben de başlamak istiyorum bu diyete, ama sütlü tatlıları seviyorum, bazen televizyonlarda dinliyorum sütlü tatlıların çok zararlı olmadığını söylüyor doktorlar, ama sonuçta yine şeker var, bırakabilirsem tamamen bırakıcam bendeegereksiz hantallıkmış şeker, ki ben tam bir bağımlıydım. şimdi inanılmaz hafif hissediyorum.
ben de başlamak istiyorum bu diyete, ama sütlü tatlıları seviyorum, bazen televizyonlarda dinliyorum sütlü tatlıların çok zararlı olmadığını söylüyor doktorlar, ama sonuçta yine şeker var, bırakabilirsem tamamen bırakıcam bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?