gerçekten de öyleKızım daha 2 aylik bebekken eşim oyun olsun diye ağlama taklidi yapardı kızım da hemen ağlamaya başlardı demek ki bebekler ağlayanı hissediyor gülen insana nasıl tepki veriyorlarsa ağlayan insana da veriyorlar kuzular.
hayırDerdiniz bu değildir sanırım, ağladığınız konu mu esas problem.
Karnimizdayken bile hissediyorlar biliyorsunuz biz mutsuz olsak onlar da hemen kasiliyorlar. Kesin hissetmistir. Ama biz de insaniz bazen insan aglayip rahtalamak istiyor hele de lohusayken. Takilmayin olur boyle seyler. Bakin artık yaninizda sizi anlayan bir melek var.21 günlük kızım var... dün bazı sebeplerden dolayı ağladım eşim evde yoktu tektim ...kızımda yanımdaki kanepeye koymuştum uyanıktı ama ağlamadan yatıyordu . Ben ağlayınca sanki hissetmiş gibi irkilerek ağlamaya başladı hemen kucağıma aldım . kendimi toparlamaya çalıştım kızımın derin derin nefes alışverişlerini hissettim sanki beni hissetmiş gibiydi biraz kucağımda sakinleşince tekrar yatırdım bu defa sanki gözlerini ayırmadan beni izledi ...
ama ben dünden beri çok kötüyüm(
biliyorumsanki o an beni hissedip ağladı diye düşündüm daha yeniyim bu konularda ama dünkü üzüntümü de üstümden atamadım bu yüzden buraya yazmak istedim belki birilerinin mesajı iyi gelir diye...
Uzun hikaye... ailem beni eşimle evlendim diye istemiyorAnne karnında bile hissettiklerine göre olabilir. Hayrola neye ağladınız ki?
Zaten bebeğimin gözlerimin içine bakması içime işledi...benim 2 yaşındaki kızımda ben ağlarken gelir gözyaşımı siler bu bana her zaman güç verir. Onlar daha anne karnında hissediyorlar şimdi hissetmesi çok doğal
Amin canım çok sağol sebebin nedir bilmiyorum ama bebeğinin yanında ağlamamaya çalış onun psikolojisinide etkilemeZaten bebeğimin gözlerimin içine bakması içime işledi...
RABBİM kızınızı size bağışlasın
Uzun hikaye... ailem beni eşimle evlendim diye istemiyor((
Ailem beni istemiyorAmin canım çok sağol sebebin nedir bilmiyorum ama bebeğinin yanında ağlamamaya çalış onun psikolojisinide etkileme
çok var boyle ailesiyle küs olan ama sonradan onlarda kabulleniyorlar. Hangi vicdanli bir anne evladiyla bir ömür küs kalabilir? ellerini öpütün mü sen bir adım attın mı?Ailem beni istemiyor( önce takmıyordum ama şimdi zoruma gidiyor
Hayır zaten birdaha öyle bırakamam kendimi
1 yıldır 3 kere gittim hepsi bana düşmançok var boyle ailesiyle küs olan ama sonradan onlarda kabulleniyorlar. Hangi vicdanli bir anne evladiyla bir ömür küs kalabilir? ellerini öpütün mü sen bir adım attın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?