21 günlük kızım beni hissetti diye düşünüyorum

Gizem_k44

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
29
5
6
29
21 günlük kızım var... dün bazı sebeplerden dolayı ağladım eşim evde yoktu tektim ...kızımda yanımdaki kanepeye koymuştum uyanıktı ama ağlamadan yatıyordu . Ben ağlayınca sanki hissetmiş gibi irkilerek ağlamaya başladı hemen kucağıma aldım . kendimi toparlamaya çalıştım kızımın derin derin nefes alışverişlerini hissettim sanki beni hissetmiş gibiydi biraz kucağımda sakinleşince tekrar yatırdım bu defa sanki gözlerini ayırmadan beni izledi ...
ama ben dünden beri çok kötüyüm (

Karnimizdayken bile hissediyorlar biliyorsunuz biz mutsuz olsak onlar da hemen kasiliyorlar. Kesin hissetmistir. Ama biz de insaniz bazen insan aglayip rahtalamak istiyor hele de lohusayken. Takilmayin olur boyle seyler. Bakin artık yaninizda sizi anlayan bir melek var.

sanki o an beni hissedip ağladı diye düşündüm daha yeniyim bu konularda ama dünkü üzüntümü de üstümden atamadım bu yüzden buraya yazmak istedim belki birilerinin mesajı iyi gelir diye...

biliyorum ( ama ben dünden beri daha toparlayamadım kendimi tam olarak kafamda dolanıp duruyor üzüntüm ...
ama kızımın kendini mutlu hissetmesi için herşeyi yaparım :)

benim 2 yaşındaki kızımda ben ağlarken gelir gözyaşımı siler bu bana her zaman güç verir. Onlar daha anne karnında hissediyorlar şimdi hissetmesi çok doğal

Ailem beni istemiyor ( önce takmıyordum ama şimdi zoruma gidiyor
Hayır zaten birdaha öyle bırakamam kendimi
çok var boyle ailesiyle küs olan ama sonradan onlarda kabulleniyorlar. Hangi vicdanli bir anne evladiyla bir ömür küs kalabilir? ellerini öpütün mü sen bir adım attın mı?

çok var boyle ailesiyle küs olan ama sonradan onlarda kabulleniyorlar. Hangi vicdanli bir anne evladiyla bir ömür küs kalabilir? ellerini öpütün mü sen bir adım attın mı?
1 yıldır 3 kere gittim hepsi bana düşman (
Kesinlikle istemiyorlar eşimde ben üzülüyorum diye üzülüyor artık gitme istersen dedi ama yinede sen çok istersen bir kere daha git bugünlerde ama ben gelmeyeyim sen yalnız kalma arkadaşlarınla git diyor ama bilemiyorum bende çok üzülüyorum ( her gidip gelmemde birkaç gün kendime gelemiyorum şimdi düşünüyorum kızımda var güçlü olmak zorundayım kendimi asla bırakmam ... bilmiyorum gerçekten çok zor durumdayım

Bende hamileyken ağladığımda hep tekmelerdi,ağlama bak ben burdayım ne diye ağlıyorsun der gibi :)

Bebekler yakınında biri ağlayınca kendisi de ağlar. Hastahanede yatan bebeklerden biri ağlayınca hepsi ağlıyor mesela bu bir geçici reflekstir. Boşuna bu yüzden üzülmeyin yani:)
Siz neden ağladınız onu konuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…