19. haftamdayım benimde ayrıntılı ultrasanım çekilçek haftaya edward sendromundan şüpheleniyolar trisomi 18 de çok yüksek çıktı benim bebegim içinde dogsada yaşamaz diyolar %95 anne karnında ölüyomuş zaten geri kalanlarda dogardogmaz agır ameliyatları başarılı geçerse yaşarlarmış bekliyorum bakalım inş rabbim yardım ederde hiçbişey bulamazlar ultrasonda ki bulsalarda ben sonuna kadar gitme karARI aldım çok zor bi dönem oldu benim içinde 3 haftadır yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum inş rabbim büyük ona havale ettim
geçmiş olsun canım benim arkadaşımda da o çıkmış 20 haftadan sonra full istirahat vermiş doktor 16 haftalık şu an kendine dikkat et
glnk canım çok geçmiş olsunn, en kısa zamanda düzeleceğine inanıyorumm, moralini yüksek tut.. yat dinlen bol bol içini rahat tut canımm bebişini sağlıcakla kucağına alcaksın inşallah. kaç haftalık oldu?
hayırlısını versin allah inşallah amniosentez oldun mu
allah kolaylık versin çok zor dönemler çok iyi bilirim ne denirki çok iyi anlıyorum ama diycek söz bulamıyorum
inşallah inşallahöle hayatım bende seni okuyunca çok üzüldüm uzun zamandır giremiyodum görünce çok şaşırdım inş bu bebegini saglıkla kucagına al allah kimseyi evladıyla denemesin gercekten çok zor
inşallah inşallah
bugün doktoruma gittim nihayet kesemizi gördü ölçtü sat ile uyumlu dedi 2 hafta sonra gel embriyoyu görelim dedi yolk kesesini gördü kese düzgün rahim düzgün dedi allahıma bin şükür bizi çok rahatlattı kötü günlerimizi birebir onunla birlikte yaşamıştık şimdide beni hamile görünce sevindi
inşallah inşallah
bugün doktoruma gittim nihayet kesemizi gördü ölçtü sat ile uyumlu dedi 2 hafta sonra gel embriyoyu görelim dedi yolk kesesini gördü kese düzgün rahim düzgün dedi allahıma bin şükür bizi çok rahatlattı kötü günlerimizi birebir onunla birlikte yaşamıştık şimdide beni hamile görünce sevindi
korkma endişelenme güzel düşün canım allahım bize hayırlısını verecek yüzümüz gülecek gözünaydın çok sevindim senin adına kaç haftalık seninkisi canımçok sevindim canımm gözün aydın, ben de hamileyimmadet olmuyordum herhalde gecikecek bu ay diye test falan da yapmadım, ama baya bekledikten sonra baktım ki gelen giden yok, ve test yaptım hamileyim, kalp atışını da duyduk ama kanamam var içerde, düşük ihtimalim var, progestan kullanıyorum, günde 3 kez, 21 gün istirahat verdi işe gitmiyorum, çok fazla sevinemedim açıkçası , nolcak bilmiyorum KORKUYORUMMMM
8 galiba ama usg de farklı çıkıyo anlamadım, çok da fazla ümitlenmiyorum, nolcak bilmiyorum, rafa uzanmayacaksın bişe kaldırmayacaksın, yat yat yat yani, bakalım tutar mı tutmaz mı :97:
inşallah inşallah
hadi gözün aydın canım yaaaa...akşama kadar bekledim bi haber çıkmadı senden.. sevindim ama rahat bir uyku çekersin şimdi bu gecee
yaa sorma hem nasıl bir rahatlama oldu çok rahatlattı beni sermet bey adam resmen sevindi
embriyoyuda görürmüşte vajinal yolla görülür dedi ama vajinal bakmak istemedi bugün aramaya bir fırsatım olmadı çok geç kaldık kızımı hatta servisten alamadık arkadaşların evine indi bizde oaray geçtik orda yemek yedik filan
inşallah inşallah
çok sevindim canımm gözün aydın, ben de hamileyimm :) adet olmuyordum herhalde gecikecek bu ay diye test falan da yapmadım, ama baya bekledikten sonra baktım ki gelen giden yok, ve test yaptım hamileyim, kalp atışını da duyduk ama kanamam var içerde, düşük ihtimalim var, progestan kullanıyorum, günde 3 kez, 21 gün istirahat verdi işe gitmiyorum, çok fazla sevinemedim açıkçası , nolcak bilmiyorum KORKUYORUMMMM
oğlak doktoruna gitmişsin canımm her şey yolunda çok sevindimm, için rahatlamıştır tabii..
maşallah bebişimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?