aminn allah kimseyi mecbur etmesin düşürmesinaman allahım ege üniversitesimi rezalet desem yeridir iki gün kaldım ve katil olmamak için zor tuttum kendimi en kötü hastane bile ordan daha iyidir,allah kimseyi oraya düşürmesin
oğlakcığım sen çok zor şeyler yaşamışsın şimdi gördüm bu topiği, okuyunca çok üzüldüm ama şimdi yeniden hamilesin Allah bu yavrunu sana sağlıkla hayırlısıyla bağışlar inşallah.
kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım hatırlarsanız siteden biraz araştırma yaptım bir sonraki adet döneminde gecikmeler olabilirmiş.. benim de adetim 7 gün geçti hala tık yok.. kasık ağrım varr ama bi problem yoktur inşallahh
bugün adetim gecikeli 8 gün oldu idrar testi yapayım dedim idrarı damlatmamla 2 tane çizginin çıkması bir oldu kopkoyu 2 tane çizgi çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım 10 000 in üzerinde çıktıı, yarın doktora gitcem bana dua edin kızlarr, allahım bu sefer sağlıklı bi evlat versin kucağıma alayım, her şey kısmet tabi çok tedirginim yaa bana dua edin, hiç adet olmadan hamile kalmış oldum galiba hiç beklemiyodum bu ay süpriz oldu biraz da minik mucizem benimmmm:))) inşallahh her şey yolunda gitsin bu sefer
bugün adetim gecikeli 8 gün oldu idrar testi yapayım dedim idrarı damlatmamla 2 tane çizginin çıkması bir oldu kopkoyu 2 tane çizgi çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım 10 000 in üzerinde çıktıı, yarın doktora gitcem bana dua edin kızlarr, allahım bu sefer sağlıklı bi evlat versin kucağıma alayım, her şey kısmet tabi çok tedirginim yaa bana dua edin, hiç adet olmadan hamile kalmış oldum galiba hiç beklemiyodum bu ay süpriz oldu biraz da minik mucizem benimmmm:))) inşallahh her şey yolunda gitsin bu sefer
Kızlar ben, bebeğimi gelişme bozukluğu olduğu için 18 haftalık doğum yapmıştım. Böyle ilk bebeğinde gelişme bozukluğu olupta ikinci bebek sahibi olanlar nasıl oldu. Ben tekrar ikinci bebeği düşünüyorum ama birincisi gibi olursa diyede çok korkuyorum. Yani kızlar bilmiyorum beynim düşüncelerim çok karışık. Allah yüklenemeyeceğimi yük vermesin. bana biraz akıl verin.
Merhaba arkadaşlar, 16+3 hamileyim. bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için dr.a gittiğimde, dr., bebeğin başında, olmaması gereken büyüklükte 2 boşluk (ventrikül) buldu. bunun, olmaması gereken birşey olduğunu ve detaylı ultrason gerektiğini söyledi...sizce bu ne olabilir? ikili testlerim sorunsuz çıkmıştı...
Kızlar ben, bebeğimi gelişme bozukluğu olduğu için 18 haftalık doğum yapmıştım. Böyle ilk bebeğinde gelişme bozukluğu olupta ikinci bebek sahibi olanlar nasıl oldu. Ben tekrar ikinci bebeği düşünüyorum ama birincisi gibi olursa diyede çok korkuyorum. Yani kızlar bilmiyorum beynim düşüncelerim çok karışık. Allah yüklenemeyeceğimi yük vermesin. bana biraz akıl verin.
18 haftalık canım kızımı kaybettim, ilk bebeğim heycanım, hevesim, canımıniçi,ciğerim gitti. Bundan sonrasını dediğin gibi yaşayıp göreceğiz. İlk baştakinde acının tarifini bilmiyorduk, yaşayarak öğrendik. Şimdi ise acısını bildiğim bi acıyı tekrar yaşamak... ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.çaresiz ona sığınıyorum. Allah evlat acısıyla hiçbirimizi, düşmanımızı dahi sınamasın.çok geçmiş olsun canım
ilk bebeğin mi olacak hayırlısıyla denemeden bilemezsin canım deniyceksin inşallah onda da sorun olmaz işte bizde aynı denedik tekrar ve beklemedeyiz ne olacak diye endişe içinde bekliyoruz
Doktorda böyle dedi, ilki böyle oldu diye diğerleride böyle olacak değil dedi, genetik araştırma temiz çıktı. Doktorum regli görünce düşün dedi, şimdi reglim bitti, işte bu ay düşünüyoz. hem çok istiyorum, hem korkuyorum. Bide hamile kalmam uzarsa diyede korkuyorum. Çünkü kızıma biraz geç hamile kalmıştım. Bitki kürleri falan denemiştim hep. inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli hamile kalırım. bu sefer hiçbişey denemeyeceğim.canım öncelikle çok geçmiş olsun. ilk bebeğinde problem çıktı diye bundan sonrakilerde böyle olcak diye bişey yok, bende bebeğimi 18 haftalıkken doğum yaparak kaybettim seni çok iyi anlıorum ne kadar zaman geçerse geçsin içimizdeki korku geçmiyo.. ama birazda olsun uzaklaşmaa çalış olumsuzluklardan kendini hazır hissediyorsan ve bedeninde hazırsa yeni bir başlangıç yapabilirsin canım tabikii öncelikle doktoruna muayene ol ve ona danış
18 haftalık canım kızımı kaybettim, ilk bebeğim heycanım, hevesim, canımıniçi,ciğerim gitti. Bundan sonrasını dediğin gibi yaşayıp göreceğiz. İlk baştakinde acının tarifini bilmiyorduk, yaşayarak öğrendik. Şimdi ise acısını bildiğim bi acıyı tekrar yaşamak... ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.çaresiz ona sığınıyorum. Allah evlat acısıyla hiçbirimizi, düşmanımızı dahi sınamasın.
Doktorda böyle dedi, ilki böyle oldu diye diğerleride böyle olacak değil dedi, genetik araştırma temiz çıktı. Doktorum regli görünce düşün dedi, şimdi reglim bitti, işte bu ay düşünüyoz. hem çok istiyorum, hem korkuyorum. Bide hamile kalmam uzarsa diyede korkuyorum. Çünkü kızıma biraz geç hamile kalmıştım. Bitki kürleri falan denemiştim hep. inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli hamile kalırım. bu sefer hiçbişey denemeyeceğim.
çok kötü bir seneydi çok şükür bitiyoooo son saatlerii artık. 2011in bana çok uğurlu geleceğine inanıyorum ilk sinyallerini gönderdi bile, umarım hepimiz için çok çok uğurlu gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?