21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

oğlakcığım sen çok zor şeyler yaşamışsın şimdi gördüm bu topiği, okuyunca çok üzüldüm ama şimdi yeniden hamilesin Allah bu yavrunu sana sağlıkla hayırlısıyla bağışlar inşallah.

sağol canım bunlardan sonra şimdi o kadar tedirginimki herşeyden allahtan her zaman hayırlısını diliyorum allaha sığınıyorum bu acıları kimseye allah yaşatmasın hele tekrarını hiç göstermesin

ege üniversitesi denen o rezil,kalitesiz,adi hastaneye allah düşmanımı bile düşürmesin.oraya hastane demeye dilim varmıyor.benim ve ailemin başına gelmeyen kalmadı orada.hangi birini anlatayım ki.ama en son yaşadığım şey tam evlere şenlikti.oğluma yanlış teşhis koyarak hiçbir şeyi olmayan çocuğa kas erimesi var diyerek biyopsi yapmak istediler.ve bana oğlumun sağlık durumuyla ilgili öyle bir tablo çizdiler ki, günlerce ağlamaktan üzülmekten bir hal olduk tüm aile.yurt dışında tedavi imkanlarına kadar araştırdık.sonra bir sakin durdum düşündüm ege üniversitesi gibi uyduruk bir hastanenin tanısıyla hareket etmeyeyim başka hastanelerde de aynı testi tekrarlatayım dedim ve iyi ki öyle yapmışım.farklı hastanelerde aynı kan testini defalarca tekrar ettirdik ve her seferinde kas değerleri normal çıktı,doktorlar çocuğunuzun bir şeyi yok dediler.ege üniversitesine kalsam biyopsi bile yaptırmıştık küçücük bebeğe narkoz verip.ben şimdi yanlış teşhise mi kızayım,boş yere tüm ailemi ve beni günlerce üzüp korkuttuklarına mı kızayım.ve sonradan duydum ki bu şekilde çok kişiye yalan yanlış tahlil sonuçları verip yanlış teşhisler koymuşlar.
arkadaşım sana çok geçmiş olsun,yeniden hamilesin sanırım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir daha da o hastaneye gitme sakın.

Son düzenleme:
kızlar geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım hatırlarsanız siteden biraz araştırma yaptım bir sonraki adet döneminde gecikmeler olabilirmiş.. benim de adetim 7 gün geçti hala tık yok.. kasık ağrım varr ama bi problem yoktur inşallahh

bir şey olduğunu sanmam hayatım endişe etme gelir elbet

bugün adetim gecikeli 8 gün oldu idrar testi yapayım dedim idrarı damlatmamla 2 tane çizginin çıkması bir oldu kopkoyu 2 tane çizgi çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım 10 000 in üzerinde çıktıı, yarın doktora gitcem bana dua edin kızlarr, allahım bu sefer sağlıklı bi evlat versin kucağıma alayım, her şey kısmet tabi çok tedirginim yaa bana dua edin, hiç adet olmadan hamile kalmış oldum galiba hiç beklemiyodum bu ay süpriz oldu biraz da minik mucizem benimmmm:))) inşallahh her şey yolunda gitsin bu sefer

ayyyy ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallah bu defa sımsıkı tutunacak canım merak etme yeni bir yıl yeni bir bebek yepyeni başlangıçlar

Hayırlı olsun canım. inşallah sorunsuz olur.

Kızlar ben, bebeğimi gelişme bozukluğu olduğu için 18 haftalık doğum yapmıştım. Böyle ilk bebeğinde gelişme bozukluğu olupta ikinci bebek sahibi olanlar nasıl oldu. Ben tekrar ikinci bebeği düşünüyorum ama birincisi gibi olursa diyede çok korkuyorum. Yani kızlar bilmiyorum beynim düşüncelerim çok karışık. Allah yüklenemeyeceğimi yük vermesin. bana biraz akıl verin.

Merhaba arkadaşlar, 16+3 hamileyim. bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için dr.a gittiğimde, dr., bebeğin başında, olmaması gereken büyüklükte 2 boşluk (ventrikül) buldu. bunun, olmaması gereken birşey olduğunu ve detaylı ultrason gerektiğini söyledi...sizce bu ne olabilir? ikili testlerim sorunsuz çıkmıştı...

çok geçmiş olsun canım
ilk bebeğin mi olacak hayırlısıyla denemeden bilemezsin canım deniyceksin inşallah onda da sorun olmaz işte bizde aynı denedik tekrar ve beklemedeyiz ne olacak diye endişe içinde bekliyoruz

hayatım çok geçmiş olsun
benim bebeğimde de ventrikül genişliği bulunmuştu 9mm ydi asıl sınır 11miş ama 9u bile anormala buldular canım bunun birçok sebebi olabilir birçok sendrom olabilir yada sonradan küçülüp gidebilirde o yüzden bekliyceksiniz canım benim doktorum tam olarak net kararı 21 haftada verebilirim dedi ve o zaman net teşhisi koydu bence sen de o zaman ayrıntılı ultrasona bir riskli gebelik uzmanına git hatta 2 doktora filan git 2si de riskli gebelik uzmanı olsun teşhisi koysunlar umarım küçülüp gider canım allah hakkınızda hayırlısını versin

canım öncelikle çok geçmiş olsun. ilk bebeğinde problem çıktı diye bundan sonrakilerde böyle olcak diye bişey yok, bende bebeğimi 18 haftalıkken doğum yaparak kaybettim seni çok iyi anlıorum ne kadar zaman geçerse geçsin içimizdeki korku geçmiyo.. ama birazda olsun uzaklaşmaa çalış olumsuzluklardan kendini hazır hissediyorsan ve bedeninde hazırsa yeni bir başlangıç yapabilirsin canım tabikii öncelikle doktoruna muayene ol ve ona danış

18 haftalık canım kızımı kaybettim, ilk bebeğim heycanım, hevesim, canımıniçi,ciğerim gitti. Bundan sonrasını dediğin gibi yaşayıp göreceğiz. İlk baştakinde acının tarifini bilmiyorduk, yaşayarak öğrendik. Şimdi ise acısını bildiğim bi acıyı tekrar yaşamak... ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.çaresiz ona sığınıyorum. Allah evlat acısıyla hiçbirimizi, düşmanımızı dahi sınamasın.
Doktorda böyle dedi, ilki böyle oldu diye diğerleride böyle olacak değil dedi, genetik araştırma temiz çıktı. Doktorum regli görünce düşün dedi, şimdi reglim bitti, işte bu ay düşünüyoz. hem çok istiyorum, hem korkuyorum. Bide hamile kalmam uzarsa diyede korkuyorum. Çünkü kızıma biraz geç hamile kalmıştım. Bitki kürleri falan denemiştim hep. inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli hamile kalırım. bu sefer hiçbişey denemeyeceğim.

hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla yeni bir bebeğin olur beraberce seviniriz

çok kötü bir seneydi çok şükür bitiyoooo son saatlerii artık. 2011in bana çok uğurlu geleceğine inanıyorum ilk sinyallerini gönderdi bile, umarım hepimiz için çok çok uğurlu gelir..

çok kötü bir seneydi çok şükür bitiyoooo son saatlerii artık. 2011in bana çok uğurlu geleceğine inanıyorum ilk sinyallerini gönderdi bile, umarım hepimiz için çok çok uğurlu gelir..

inşallah hepimize uğurlu gelsin çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…