21 haftada suyun gelmesi

Admin9595

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
970
En iyi cevaplar
1
195
33
Dün gece 4 de kanamam başladı su gibi aktı zaten anlamıştım suyumun geldiğini şimdi yatıyorum hastanede baya azalmış doktor yarına kadar bekleyelim su iç eğer artarsa kontorol edicez artmazsa kürtajla sonlandırmamız lazım diyo böyle bişey yaşayan varmı

Hiç bir fikrim yok ama dua etmek için yazdım Rabbim selamet versin insaAllah çok üzüldüm insaAllah kürtajla sonuçlanmaz. İnsaAllah şifa bulursun Rabbim kucagına almayı nasip etsin böyle şeyler yaşatmasın

Cok gecmis olsun. Ayni sey degil ama benim de bebegimin suyu azdi. Her gun isolyte serum takildi haftalarca. Faydasi oldu mu bilmiyorum, ispatlanmis bir calisma da degil ama benim bebegim zamaninda dogdu.

Haftamız aynı, çok üzüldüm gerçekten. Neden böyle bir şey olmuş belli mi? Havuç suyu da bebeğin suyuna iyi geliyormuş onu falan bi deneseniz.. Bir de hemen kürtaj olmayıp bekleseniz mi acaba, belki artar zamanla

Kürtaj olmadım ama malesef yaşamadı da

Bekledim kürtaj olmadım doktor suyu önerdi ben su ve havuç suyy içtim bir gün boyunca ama malesef kendi doğdu yaşamadı

Cok gecmis olsun. Ayni sey degil ama benim de bebegimin suyu azdi. Her gun isolyte serum takildi haftalarca. Faydasi oldu mu bilmiyorum, ispatlanmis bir calisma da degil ama benim bebegim zamaninda dogdu.
Bana da yapıldı ama malesef

Benim 16 haftalikken suyum geldi.Hic suyum kalmamıştı.Susuz 28 haftaliga kadar geldik.28 haftalikken doğum yaptım ama iki gün yaşadı

Evet benimde hersey temizdi hicbir sebep yoktu doktorlar bile bilmiyoruz neden oldugunu dedi
Aynen bana da dedi patolojiye gönderildi ama sonuç bekleme dedi ya enfeksiyon ama çoğu zaman sebepsiz oluyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…