21 haftada suyun gelmesi

Aynen bana da dedi patolojiye gönderildi ama sonuç bekleme dedi ya enfeksiyon ama çoğu zaman sebepsiz oluyo dedi
Hem sebepsiz oluyo bide doktor bana kanama olsa durduruz ama suyu durduramiyoruz oncede fark edecegimiz biseyde degil tamamen yapacak biseyimizin olmadigi bi konu demisti

Hem sebepsiz oluyo bide doktor bana kanama olsa durduruz ama suyu durduramiyoruz oncede fark edecegimiz biseyde degil tamamen yapacak biseyimizin olmadigi bi konu demisti
Aynen bana da öyle dedi

18. Haftamda suyumun gelmesiyle gebeliğim sonlandırıldı.. Ama benim bütün suyum boşalmıştı.. Ayrıca bebeğimde kromozom bozukluğu vardı.. Suyumun gelme sebebinin bu olduğu söylendi ama sağlıklı bir bebek de olsa yaşama şansı yoktu.. Israr ettim doğum olmasın diye ama bebek zaten yaşamayacak ama beklersek rahimini tamamen almaya kadar gidebilir.. Enfeksiyon kaparsa çok kötü okur senin için.. Sadece rahim almak değil hayati tehlike olabilir dediler.. Bebeğim sağlıksızdı ama suyumun gelmesiyle kaybettim..

İnşallah sizin suyunuz tamamen bitmez Allah yardımcınız olsun..

Benimkide bitti oğlum melek oldu

Benimkide bitti oğlum melek oldu
Allah sabır versin canım.. Sıkma canını.. Kendine iyi bak çabucak toparlanmaya çalış.. Nasip değilmiş yapacak birşey yok.. Aynı şeyi yaşadık anlıyorum seni.. Zor gerçekten ama her gün acın bugünki gibi taze kalmayacak inan bana..

Neden suyun azalmış?? Önemli olan bu şuan?? Ne dediler bununla ilgili??

Rabbim sana bundan sonra hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Daha belli değil ayın 7si bakıcaklar bi de bişey sorucam bizim içinde 40 gün geçerli mi bence geçerli ama doktor bana 20 gün ilişki yasağı koydu bi dahaki gittiğimde bi daha sorucam zaten şu an öyle bişey yapmak içimizden de gelmiyo ama öğrenmek istiyorum

Hayır canım.. Kimse için 40 gün yasak değil ilişki. O 40 gün, dinimize göre en fazla 40 gün kanama olursa ibadet etmeyeceksin dediği 40 gün.. Yoksa ne yolla yaparsak yapalım doğum yapmış herkes kanaması bitince ilişkiye de girebilir, ibadet de yapabilir.. Tabi sağlık sorunu ve doktorun yasağı yoksa..Ama diyelim 40 günü geçti ve hala kanamamız var.. Dinimiz diyor ki 40 günü geçerse gusül alacaksın kanaman devam etse de ibadetini yapabilirsin.. Ama 40 günden erken biterse tabi ki yine gusül alıp devam ediyorsun..

Ben bebeğimi kaybettim doktor 20 gün ilişki yasak dedi kanamam daha uzun sürdü bitince ilişkiye girmiştik..ama 40 gün beklemedim tabi ki.. 40 gün bekleme olayı yok.. Herkes bunu öyle sanıyor ama o başka bir muhabbet..

Anladım canım teşekkür ederim bana da 20 gün yasak dedi sütün geldi mi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…