- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Üniversitede hocalar var paralı özel muayene onu demek istedim. Bir kağıt verdi onda da kafası karnı felan var başka bişey yokNasıl yani ? Özelde size rapor, kagıt, mail hiçbirşey verilmedi mi? Tüm sonuçları veriyorlar normalde
Özel hastanede ilk çocuğumda benimkide çok sürmüştü şimdiki üniversite hastanesi kağıtta da hiç kilo felan yazmıyorDetaylı ultrason 40 dk falan sürüyor ve sonunda rapor veriliyor yani benimki öyle olmuştu. Bence başka bir doktora daha gidin.
Yok detaylı ultrasona girdimPerinatolojiye mi gittiniz
Tamam detaylıya gittiniz doktor perinatologtu ama değil mi üniversite hastanesine gitmişsiniz yukarda yazmışsınız okudum orada öyle bakıyorlar banada öyle baktılar sadece a4 kağıdında sonuçlar yazıyordu ve 15 dk sürüyorYok detaylı ultrasona girdim
Perinatolog muydu onu bilmiyorum canımTamam detaylıya gittiniz doktor perinatologtu ama değil mi üniversite hastanesine gitmişsiniz yukarda yazmışsınız okudum orada öyle bakıyorlar banada öyle baktılar sadece a4 kağıdında sonuçlar yazıyordu ve 15 dk sürüyor
Ya evet çok şükür bende öyle düşünüyorum ama hani kilosuna hiç bakılmıyor belki kendi iyi ama kilosu boyu küçük yaniNeyse üzülmeyin terslik olsa söylerdi diye düşünüyorum bir sonraki gidişinizde rica edin
Öyledir muhakkak üni hastanesi öyle bakıyor içiniz rahat olsun prof oluyor zaten oradakiler geneldePerinatolog muydu onu bilmiyorum canım
Doğrudur ama kilosunu felan hiç bilmiyorum söylemeleri gerekmiyor muyduÖyledir muhakkak üni hastanesi öyle bakıyor içiniz rahat olsun prof oluyor zaten oradakiler genelde
Söylemiyorlar ya devlette hızlıca cok muhatap olmadan bakıyorlar sorun var mı yok mu diye. Elinize hiç mi kağıt verilmedi yazılı birşeyler yazanDoğrudur ama kilosunu felan hiç bilmiyorum söylemeleri gerekmiyor muydu
İltihap olabilir sağlık ocağında kan verin istersenizMerhabalar bisey sorucagm 19 haftalk hamileyim En son cuma gunu gttm haftaya cumartesi muaynemiz var Karnımda aniden Sancı giriyor Bazende Altan vajinamdan aniden bi agrı sızı gryor normal mi acaba lutfen biri cevaplayabilir. Mi
Detaylının kağıdı var onda da kafası karın çevresi felan yazıyorSöylemiyorlar ya devlette hızlıca cok muhatap olmadan bakıyorlar sorun var mı yok mu diye. Elinize hiç mi kağıt verilmedi yazılı birşeyler yazan
Bazen bende de oluyor enfeksiyon da olabilir rahiö büyüdüğü için deMerhabalar bisey sorucagm 19 haftalk hamileyim En son cuma gunu gttm haftaya cumartesi muaynemiz var Karnımda aniden Sancı giriyor Bazende Altan vajinamdan aniden bi agrı sızı gryor normal mi acaba lutfen biri cevaplayabilir. Mi
Atmak isterseniz atın bakalım bi belki yazıyordur biyerdeDetaylının kağıdı var onda da kafası karın çevresi felan yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?