Teşekkür ederim canım. Protein kaçağı var dedi doktor magnezyum kullan inşallah düşer belki fazla protein almissindir ondan çıkmıştır falan dedi tuzu kes dedi inşallah önemli bisi değildirİdrarda protein benim bildiğim böbrek ile ilgili bir sorun olduğunun göstergesi. Ama hamilelikle alakalı birşeyse bilemedim.
Canim bende de idrar yolu enfeksiyonu icin gittigimde protein eser çıkmıştı. Ben tansiyon hastasıyım. Doktor sonucu gorunce "sende tansiyon vardi dimi" dedi ve o sonucu onemsemedi. Normal enf. Icin ilac verip yolladi. Baska bir hafta yine tekrarladim busefer negatif çıktı. Tansiyonun normalse endişe etme derim.gecmis olsunTeşekkür ederim canım. Protein kaçağı var dedi doktor magnezyum kullan inşallah düşer belki fazla protein almissindir ondan çıkmıştır falan dedi tuzu kes dedi inşallah önemli bisi değildir
Tansiyonum yüksek cnm acillik olmuştum tansiyondan 9/5 olan tansiyonum 13/9 a çıkmıştı oda bana çok fazla gelmişti şuan iyi seyrediyor 12/8 di en son inşallah önemli değildir idrarda eser çıkması sen ne yaptın düzelmesi için beni ta öteki ay için çağırdı onemli olsaydı erken çağırırdı değil miCanim bende de idrar yolu enfeksiyonu icin gittigimde protein eser çıkmıştı. Ben tansiyon hastasıyım. Doktor sonucu gorunce "sende tansiyon vardi dimi" dedi ve o sonucu onemsemedi. Normal enf. Icin ilac verip yolladi. Baska bir hafta yine tekrarladim busefer negatif çıktı. Tansiyonun normalse endişe etme derim.gecmis olsun
Teşekkür ederim canım. Protein kaçağı var dedi doktor magnezyum kullan inşallah düşer belki fazla protein almissindir ondan çıkmıştır falan dedi tuzu kes dedi inşallah önemli bisi değildir
Evet eser cikmasi cok onemli degil bencede. Ben başından beri tansiyon ilaci kullaniyorum canim mecburen. Gebelik zehirlenmesi Allah korusun cok tehlikeli bir durum çünküTansiyonum yüksek cnm acillik olmuştum tansiyondan 9/5 olan tansiyonum 13/9 a çıkmıştı oda bana çok fazla gelmişti şuan iyi seyrediyor 12/8 di en son inşallah önemli değildir idrarda eser çıkması sen ne yaptın düzelmesi için beni ta öteki ay için çağırdı onemli olsaydı erken çağırırdı değil mi
İnşallah cnm teşekkür ederim. Öteki ay çağırdı bakalım inşallah kaybolmuşturEvet aynısı başıma geldi geçici olabiliyor. Demek ki ufak bir değermiş ki nefrolojiye yönlendirmemiş. Beni direk nefroloji bölümüne yönlendirmişti geçiciymiş.
Geçmiş olsun umarım düşer ve normale döner :)
Evet cnm teşekkür ederim. Senin şuan tansiyonun kaç çıkıyor ki ilaç kullanıyorsun. Tansiyon aletim var evde olctum 11/5 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum artikEvet eser cikmasi cok onemli degil bencede. Ben başından beri tansiyon ilaci kullaniyorum canim mecburen. Gebelik zehirlenmesi Allah korusun cok tehlikeli bir durum çünküesas bu haftalardan sonrasi onemli bizim icin. Tansiyonunu sakin ihmal etme bir alet al ve surekli kontrol et. Buyukte 2.5 kucukte 1.5 deger yukselmesi onemli bir yukselme kabul ediliyor.
Yani normal tansiyonun 9 5 se 12.5 ve 7.5 ustunu dikkate almalisin. Benim normalim 13 9 du ilaca baslamadan. Herkesin bunyesi farkli iste..
Benim iste 13 9 du ortalama. Ilacla 12 / 8 ,11 /8 falan oluyor. Küçüğün 9un altinda olmasi gerekiyormus benim derdim biraz da küçükle. Oyuzden birakamiyorum degilse büyük aşırı yüksek değil ama bazi dr.lar israrla 11 7 ye sabitlemeye calisiyor. O deger de benim icin ilacsiz imkansiz..Evet cnm teşekkür ederim. Senin şuan tansiyonun kaç çıkıyor ki ilaç kullanıyorsun. Tansiyon aletim var evde olctum 11/5 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum artik
Senin de küçüğün baya düşükmüş. Ama olsn yuksek tansiyondan sa düşük tansiyon cok daha iyi. Tehlikesiz enazndanEvet cnm teşekkür ederim. Senin şuan tansiyonun kaç çıkıyor ki ilaç kullanıyorsun. Tansiyon aletim var evde olctum 11/5 çıktı ne kadar doğru bilmiyorum artik
Allah yardımcın olsun cnm kaç haftalık hamilesinBenim iste 13 9 du ortalama. Ilacla 12 / 8 ,11 /8 falan oluyor. Küçüğün 9un altinda olmasi gerekiyormus benim derdim biraz da küçükle. Oyuzden birakamiyorum degilse büyük aşırı yüksek değil ama bazi dr.lar israrla 11 7 ye sabitlemeye calisiyor. O deger de benim icin ilacsiz imkansiz..
Ayni sayiliriz sanrm benmde 18 mart dogum görünüyor. 20+4 üm. Amin canim cumlemizin yardmcisi olsun InsaallahAllah yardımcın olsun cnm kaç haftalık hamilesin
Maşallah canım cinsiyetiniz ne peki :)Ayni sayiliriz sanrm benmde 18 mart dogum görünüyor. 20+4 üm. Amin canim cumlemizin yardmcisi olsun Insaallah
Kesin olmamakla beraber kız:)Maşallah canım cinsiyetiniz ne peki :)
Allah kucağına almayı da nasip etsin cnmKesin olmamakla beraber kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?