21 haftalık mhamileyim 7 kilo aldım.normal mi?

Bende 21 haftamdayım ve şuana kadar 2 kilo aldım doktorum bile dio sen kilo almıosun iç karnın geniş herhalde die:)şuan hala dışardan hamile olduğum anlaşılmıyor:)

O zaman en çok ben alıyorum doktorumda boşuna kızmıyor demekki
25 bitti,2 gün önce 6 kilo aldım diyordum ama 7 kilo oldu

29 haftalık hamıleyım 50 kıloyla hamıle kaldım su an 54.5 kıloyum ..cok guzel beslenıyorum serbetlı tatlı hamur ısı kızartma asla yemıyorum her gun yuruyorum sebze meyve ve balık agırlıklı beslenıyorum..28.1 de doktora gıttım bebegım 1.340 gr 37 cm dı.hamıle kalmadan gıydıgım butun pantolonlarımı gıyıyorum..ılk hamılelıgımde 12 kılo almıstım hep abur cubur yedım bunda daha bılınclıyım

aynenn seningbiyimm katılıyorumm napalım bebişler saglıklı olsundaa verriizz

O zaman en çok ben alıyorum doktorumda boşuna kızmıyor demekki
25 bitti,2 gün önce 6 kilo aldım diyordum ama 7 kilo oldu

canım ben de 18 haftalık hamileyim ve şu anda 6 kilo aldım,doktorum daha da almaya çalış diyor :) ama ben normalde düşük kiloluyum hamilelikte 6 kilo aldım,kimse ,nanmıyo hiç belli de değil,6 kilo nereye saklı anlamıyorum :)) bu gidişle daha da alacağa benziyorum.

ama güzelim ben zayıf hamile kalmadım,yani çok kiloluda deildim ama doktorum kızıyo işte napam bende öle olunca ister istemez takmak zorunda kalıyorum..

ben ilk 4 ya 3 kilo aldım 5, ayda gittiğimde 4 kilo almıştım 1 ayda 4 çok geldi aman olsun veririz doğumdan sonra sağlıklı olalımda benim sorunum baştan beri 7 kilo aldım ama göbeğime bakınca 9 aylık sanıyolar anneme çekmişim geçen alışverişe gittim satış temsilcisi kız neden bukadar geç kaldın bugun yarın doğurursun sen dedi daha 6 aylık bile diyemedim (

ben 31 haftalık hamileyim 10kg aldım. doktorum gayet normal olduğunu söyledi.
böyle giderse en fazla 15 ile falan tamamlarmışım.
kilo sorun değil, 12kg a kadar normal.
kimi az kilo alır kimi çok. hayatımızın meselesi haline getirmeyelim şu kilo muhabbetini bence....
öncelikle sağlık...

olmaz olurmu
ben 21deyim 5.5 aldım ilk sıkıntı yaptım ama sora gereksiz yere yapıyorum sıkıntı die saldım kendimi
çok aldım diyorum normal diyolar vucudun su tutuyodur çok çabuk alıyosan çabuk verirsin diyolar
yiyorum valla neymiş hamilelik boyunca enaz 9 kilo alınırmış hahayttt manken değiliz biz
ayrıca zayıflar daha hızlı alırlarmış yağ deposu olmadığından vucütta buda bi teselli tabi =)))

34+1 oldum bugün veee 10 kilo aldım. bebeğimin kilosuda iyi.
Valla kaç kilo alırsam alayım emin olunki hiç sıkıntı yapmam benim ve bebeğimin sağlığını zorlmadıkçazemuszemus

benim şuan 1-1.5 kilo almış bulunmaktayım
normal yani
ama kızlar buğünlerde havalar çok sıcak
çok su topluyorsunuz
inanın sabah aç karınla tartılmayla akşam tartılma arasında
bazen 3 kilo bile oynayabilirmiş.
çok su içtiğimizden
imkanımız varsa yürüyüş yapsak süper olur aslında.

sanırım rekor bende 23 haftalık hamileyim 10 kilo aldım ama troid sorunum var levotron kullanıyorum bilmem onunla alakalımı kilolarım ama alıorummm

36 haftalik hamileyim 5 kilo aldim. 7,5 kilo almistim ama son 1 ayda kilo vermisim. Yemegimi cok güzel yiyiyorum nasil gitti anlamadim. Kücük prensesimin kilosuda cok güzel 2,5 kilo olmus . O saglikli olsunda gerisi hic önemli degil. Ilk hamileligimde 12 kilo almistim. Her hamilelik farkli oluyor yerimseniben ..

bende 17. haftamdayım hamileliğim başlaığımdan beri 3 kilo verdim doktorum geçen hafta kontrole gittiğimde az kalsın dövecekti artık 5. ayına giriyorsun kilo alman lazımken nasıl verirsin diye hiç dert etmeyin kilo alıyoruz diye bende şimdi çok üzülüyorum ama allahtan bebeği kötü etkilememişim zaten 75 kiloyum depom dolu yani anlayacağınız

bende 20.haftayı bitiriyorum aynı şekilde ben de 6,5 kilo aldım.ilk 3 ay benimde iştahım yoktu 4.ayda başladım almaya ama sadece karnım ve göğüslerim büyüdü onun dışında kiloyu nereme alıyorum anlamadım. insanlar daha yeni farkediyo hamile olduğumu ilk başladığımda 70 idim şimdi 76,5 doktorum bişi sölemedi tansiyonum da 11-6 ve unutmayalım ki tartının sölediğinin hepsi bizim kilomuz değil yani bebek,rahim,amniyo sıvı,kan dolaşımının artması,ödemlerin artması,göğüslerdeki süt hazırlığı felan bunların hepsi bizde kilo görünüyo unutmayalım ve moralimizi bozmayalım. bende hiç abur cubur yemiyorum mesela sebze meyve ağırlıklı ve sadece sabah kahvaltıda ekmek yiyorum akşam kesinlikle mesela üzmeyelim kendimizi de bebişlerimizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…