Daha önce defalarca diyet deneyimlerim oldu aldım verdim verdim fazla fazla aldım, mucizeyi şok diyetlerde aradım. Diyet başarı öykülerinde güldemirin 42 kilo verme hikayesi var, mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. Ben de bir süredir neredeyse her gün bu başarı öyküsünü okuyorum, beynimle bedenimle anlamaya çalışıyorum, aslında hikayeler ne kadar da aynı dolaplara saklanan küçük beden kıyafetlerle yan yana duran paket paket çikolatalar... Yemek yerken, makyaj yaparken, yolda yürürken utanışlarimiz bile aynı, o 5 ayda 42 kilo verdi hem de diyet bile yapmadan inanarak biz neden yapmayalim ki? Bu başarı hikâyesinin her kelimesi öyle içime dokunuyor ki özellikle düğün sonrası gözyaslari sanki benim içime akıyor... Ben de inanıyorum artık ben de yapabilirim benim iskeletim de ne o mankenlerden ne de güldemirinkinden farksız ben de 21 martta yolculuğa başlıcam, bahar en sevdiğim mevsimdir bizim de bedenimiz bahara uyansin, yaza çiçek açsın mi?
yapılması gerekenleri şöyle bir derledim kendimce
-bol su sağlıklı yaşamın olmazsa olması ben suyu hiç sevmem ama en az 1,5lt benim için bi devrim olur
-sirke; tüm zayıflama hikayelerin başköşesinde oturuyor sirkeyi çok severim aslında içmeyi unutmazsam problem yok
-yeşilçay; yeşilçayin yağ yakıcı özelliği bilimsel bir gerçek öyleyse 2 bardak yeşilçay 2 bardak form çayı hem de meyveli olanından çok içilesi göründü gözüme
-az sık yemek; örnek aldığım başarı öyküsü kahramanı neredeyse saat başı birşeyler yemiş ve genele baktığımda bizlerin yediklerinden daha az demekki kilit noktamiz bu olmalı
-asıl yapılması gereken yediklerimizi hissettiklerimizi gün gün bir deftere yazmak hep gün kendimizle hesaplasmak
-sporu sağlığımiz için yürürken koşarken içimize cektigimiz havanın tadını almak için yapmalı hergün sağlığımiza mutluluğa yeniden yürümeli kosmalıyız
başlangıç 21 mart , hayat bize hep bahar olsun inşallah
yapılması gerekenleri şöyle bir derledim kendimce
-bol su sağlıklı yaşamın olmazsa olması ben suyu hiç sevmem ama en az 1,5lt benim için bi devrim olur
-sirke; tüm zayıflama hikayelerin başköşesinde oturuyor sirkeyi çok severim aslında içmeyi unutmazsam problem yok
-yeşilçay; yeşilçayin yağ yakıcı özelliği bilimsel bir gerçek öyleyse 2 bardak yeşilçay 2 bardak form çayı hem de meyveli olanından çok içilesi göründü gözüme
-az sık yemek; örnek aldığım başarı öyküsü kahramanı neredeyse saat başı birşeyler yemiş ve genele baktığımda bizlerin yediklerinden daha az demekki kilit noktamiz bu olmalı
-asıl yapılması gereken yediklerimizi hissettiklerimizi gün gün bir deftere yazmak hep gün kendimizle hesaplasmak
-sporu sağlığımiz için yürürken koşarken içimize cektigimiz havanın tadını almak için yapmalı hergün sağlığımiza mutluluğa yeniden yürümeli kosmalıyız
başlangıç 21 mart , hayat bize hep bahar olsun inşallah
Son düzenleme: