Çok iyi yapmışsın maalesef bizim meslek devamlı oturulmuyor bir de merdivenden çık sürekli sınıflara gir devamlı hareket var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsın maalesef bizim meslek devamlı oturulmuyor bir de merdivenden çık sürekli sınıflara gir devamlı hareket var
Hah bir de o mesele varEvet ya hep ayakta duruyoruz bir de ister istemez kalabalık sınıflarda dur yapma otur diye diye strese girerim dedim
Ay pozitif gibi duruyor resmenKızlar bi baksanıza Ovitrelle etkisi
Midir
Alt karnımda böyle ufak sancılar var gibi ama ilaçlardan da olabilir o yüzden emin değilimBenim de 2 Haziran var mı peki bir belirti
Ovitrelle yalancı pozitif çıkarıyor canım ama 7. Günde inşallah onun etkisi yokturAy pozitif gibi duruyor resmenovitrelle ben kullanmadığım için pozitiftik yapar mı yapmaz mı bilmiyorum. İyi düşün iyi olsun
![]()
Evet bende de ara ara girip çıkıyor ama bel ağrım falan yok iki gündür de baş ağrım arttıAlt karnımda böyle ufak sancılar var gibi ama ilaçlardan da olabilir o yüzden emin değilimsizde var mı
Var benceKızlar bi baksanıza Ovitrelle etkisi
Midir
Ben geçen hafta çarşamba 21 Mayıs transferden bir kaç saat önce vuruldum tam dozduVar benceovitrelle ne zaman vuruldunuz bir de tam doz mu
Ben de cuma akşamı yarım doz vuruldum
7. Güne kadar etkisi kalmamıştır bence. Pozitif insallahOvitrelle yalancı pozitif çıkarıyor canım ama 7. Günde inşallah onun etkisi yoktur
Ayyy Allahım inşallah :) hepimizin pozitiflerini görürüz yaaaa 10 gün falan test Yapmayı düşünmüyor musun7. Güne kadar etkisi kalmamıştır bence. Pozitif insallah![]()
Yok yapmıcam aklımı çeliyorsun şuanAyyy Allahım inşallah :) hepimizin pozitiflerini görürüz yaaaa 10 gün falan test Yapmayı düşünmüyor musun
Normalde benim bu sorunum olur. Ama transferden sonra hiç olmadı. Avokado yiyin. Bir de hep sulu yemek yiyin. Sorun yaşamazsınız.Bir de kabız olmamak için ne yapıyorsunuz
Benimkide öyle ya sabah gizlice yaptımYok yapmıcam aklımı çeliyorsun şuaneşimi ikna edebilirsem pazartesi akşam acile gidelim diyorum ama illa Salı gidelim diyo
![]()
Ayyy hayırlı olsunnnn Allahım buradaki tüm kişilerin testi pozitif olsun inşallahMerhabalar bende 20 mayıs transfer oldum31 mayıs sonuç günüm hiçbir belirtim yok , 2. Kez transferim 5. Gün embriyosu umarım sonuç hepimiz için hayırlı olur
![]()