21 Mayıs transfer olan var mı

Evet ya hep ayakta duruyoruz bir de ister istemez kalabalık sınıflarda dur yapma otur diye diye strese girerim dedim

Kızlar bi baksanıza Ovitrelle etkisi
Midir

Eklentiler

• IMG_3911.webp
    IMG_3911.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 27
Ayyy Allahım inşallah :) hepimizin pozitiflerini görürüz yaaaa 10 gün falan test Yapmayı düşünmüyor musun
Yok yapmıcam aklımı çeliyorsun şuan🤣🤣 eşimi ikna edebilirsem pazartesi akşam acile gidelim diyorum ama illa Salı gidelim diyo😂😂

Merhabalar bende 20 mayıs transfer oldum🥰 31 mayıs sonuç günüm hiçbir belirtim yok , 2. Kez transferim 5. Gün embriyosu umarım sonuç hepimiz için hayırlı olur🤲

Merhabalar bende 20 mayıs transfer oldum🥰 31 mayıs sonuç günüm hiçbir belirtim yok , 2. Kez transferim 5. Gün embriyosu umarım sonuç hepimiz için hayırlı olur🤲
Ayyy hayırlı olsunnnn Allahım buradaki tüm kişilerin testi pozitif olsun inşallah

Aminnn inşallahhhh yarabbim🙏 ilk kez yazıyorum buraya evde test hiç yapmadım sizce yapmalımıyım çıkarmı 🥹

Benim de 26 mayısta transfer oldu. Transferden beri adet olacak gibi minik minik arada giren ağrılar var bugün göğüsler şişti belim ağrıyor. İlaç etkisidir diye kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Geçen sene bir düşük yaptım onun da ilk tutunma zamanı böyle aynı şeyleri yaşamıştım.

Back
X