Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de 23mayısMerhaba hanımlar uzuuuuun bir süreden sonra ilk transferimi inşallah 21 Mayıs Çarşamba olacağım aynı gün yahut yakın tarihte transfer olacak olan var mı ? Nasıl gidiyor duygu durumunuz
23ü de benim hayırlı olsun güzel sonuçlar alalım inşallahMerhabalar. Benimde 22 Mayıs nasipse. Çok heyecanlıyım, korkuyorum. İnşallah bi aksilik çıkmadan transferler gerçekleşir hepimizin![]()
Amin amin inşallah transfer sonrası belirtileri konuşuruz inşallahHepimizin ki sorunsuz ve en güzel sonuçlar ile neticelenir inşallah![]()
Onu bende merak ediyorum ya büyük sıkıntı çünküBir de kabız olmamak için ne yapıyorsunuz
Ay hayırlı olsun :) pozitfileri bolca böyle çok belli bir şekilde gör inşallahMerhaba benim de 17 sinde tek embriyo gerçekleşti.inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur![]()
Ben bu ay elendim kızlar transferim iptal olduAy kızlar ne çok kişinin aynı gün ve yakın günlerde transferi var çok sevindim inşsllah hepimiz pozitifi görürüz benim süreç iğneler ilaçlar bol ağlamalar duygusallıklara devam ediyor
Tek embriyoHanımlar transferiniz tek embriyo mu iki tane mi olacak
Benimde mayıs ayında transferim var o kadar karmaşığım ki tutmazsa diye ihtimal vermek istemiyorum düşünmek istemiyorum hep olacak kafasındayım Allah'a bıraktımMerhaba hanımlar uzuuuuun bir süreden sonra ilk transferimi inşallah 21 Mayıs Çarşamba olacağım aynı gün yahut yakın tarihte transfer olacak olan var mı ? Nasıl gidiyor duygu durumunuz
Hocam biz olması için çabalıyoruz gerisi takdiri ilahi streslerinp üzülmeye gerek yok çünkü elimizden geleni yapıyoruz olmazsa olmadığında üzülürüz onu da kısa tutar yine yolumuza bakarız inşallahBenimde mayıs ayında transferim var o kadar karmaşığım ki tutmazsa diye ihtimal vermek istemiyorum düşünmek istemiyorum hep olacak kafasındayım Allah'a bıraktım
Tem embriyo canım kabızlık karşıtı için de açıkcası kuru kayısı ve biraz daha yeşillik ağırlıklı besleniyorum iyi geliyorHanımlar transferiniz tek embriyo mu iki tane mi olacak
Bende gidip kuru kayısı erik aldım bir de kayısı suyuTem embriyo canım kabızlık karşıtı için de açıkcası kuru kayısı ve biraz daha yeşillik ağırlıklı besleniyorum iyi geliyor