21 Mayıs transfer olan var mı

Coconuts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
308
97
28
28
Merhaba hanımlar uzuuuuun bir süreden sonra ilk transferimi inşallah 21 Mayıs Çarşamba olacağım aynı gün yahut yakın tarihte transfer olacak olan var mı ? Nasıl gidiyor duygu durumunuz

Merhabalar. Benimde 22 Mayıs nasipse. Çok heyecanlıyım, korkuyorum. İnşallah bi aksilik çıkmadan transferler gerçekleşir hepimizin 🥰

Ay kızlar ne çok kişinin aynı gün ve yakın günlerde transferi var çok sevindim inşsllah hepimiz pozitifi görürüz benim süreç iğneler ilaçlar bol ağlamalar duygusallıklara devam ediyor

Hepimizin ki sorunsuz ve en güzel sonuçlar ile neticelenir inşallah 🙏

Ay kızlar ne çok kişinin aynı gün ve yakın günlerde transferi var çok sevindim inşsllah hepimiz pozitifi görürüz benim süreç iğneler ilaçlar bol ağlamalar duygusallıklara devam ediyor
Ben bu ay elendim kızlar transferim iptal oldu 😭😭hasta oldum crp m aşırı yükselmiş kusma ishal aman kendinize dikkat edin transferiniz güzel geçsin

Merhaba hanımlar uzuuuuun bir süreden sonra ilk transferimi inşallah 21 Mayıs Çarşamba olacağım aynı gün yahut yakın tarihte transfer olacak olan var mı ? Nasıl gidiyor duygu durumunuz
Benimde mayıs ayında transferim var o kadar karmaşığım ki tutmazsa diye ihtimal vermek istemiyorum düşünmek istemiyorum hep olacak kafasındayım Allah'a bıraktım

Benimde mayıs ayında transferim var o kadar karmaşığım ki tutmazsa diye ihtimal vermek istemiyorum düşünmek istemiyorum hep olacak kafasındayım Allah'a bıraktım
Hocam biz olması için çabalıyoruz gerisi takdiri ilahi streslerinp üzülmeye gerek yok çünkü elimizden geleni yapıyoruz olmazsa olmadığında üzülürüz onu da kısa tutar yine yolumuza bakarız inşallah

Back
X