yok gerçekten, herksi kaosa sürükleyen bi kadın çıktı ama size bi zararı dokunamycak uzun vadede.keşkeee bacımm keşkeee durumlarr karışıkkk offf şu yaşımdaa dertlendirdii beniii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gerçekten, herksi kaosa sürükleyen bi kadın çıktı ama size bi zararı dokunamycak uzun vadede.keşkeee bacımm keşkeee durumlarr karışıkkk offf şu yaşımdaa dertlendirdii beniii![]()
bebeğinizin olmama sebebi evet, hamileliğin ilerleyememesi olarak çıktı. tarot çektim bunun için. yani sizin hamileliklerinizde düşük riski var ama çok dinlenmeden, stres yaşamadan, dengeli beslenerek, kendinizi iyi hissetiğiniz bir hamilelik geçirirseniz bir daha problem olmayacak.
eşiniz hem güçlü, kararlı hem de uyumlu, çocuksu, ılımlı biri ama bu dönem bazı şeyler yüzünden biraz içine kapanmış olabilir. son dönemde yaşadığınız şeyler onu yormuş ama bu size olan sevgisini etkilememiş.
iş konusunda ise sizin hanenizi gerçekten çok aydınlık günler bekliyor. bugünlerde atılmayı düşündüğünüz bir iş varsa eğer ya da bir yatırım... doğru bir tercih olacak o işe atılmak ya da o yatırımı yapmak. mutlaka yapın. ama merkür retrosu var ve mars balıkta şubat sonuna kadar. o yüzden yeni girişimleri ve atılımları mart ayına bırakırsanız daha iyi olur.
yemin ediyorum okurken tüylerim diken diken biranda gözlerim dolarak okudum,yok böyle birşey,inanamıyorum.evet çok doğru bir kere kendiliğinden oluşan bir gebeliğim 16 haftalıkken düştü,3 kerede tüp bebekte hep tuttu ama hep 4-5 haftalıkken düştü.sebebi sizce ne olabilir,kartlar ne diyor,bunun için ameliyat olmalımıyım acaba,gelecek ay tekrar tüp bebek düşünüyoruz ama umudum yok,yine düşecek gibi geliyor yada belki tutmayacak bile,kartlar ne diyor.
eşim de tamda anlattığınız gibi,çok sevilen uyumlu çocuksu iyi birisidir ve evet gerçekten son günlerde bir iş için çok yoruldu,ayrıca bu bebek işi de bizi manevi olarak çok yordu.yorumunuz için çok teşekkürederim,diğer soruma son bir kez bakabilirmisiniz rica etsem.
çok olumlu olacak attığı adımlar babanın ama kendine fazla güvenip bazı şeyleri tartıp biçmeden adım atmasın. o zaman gözden kaçırdığı şeyler olabilir.Bir de babamın iş durumları için bakabilir misin bi yatırım düşüncesi var hayırlı mı sonu
benim alt tarafımda solda yıllardır geçmeyen bir ağrım var bulamadılar sebebini,ben hep düşükleri ona bağlıyorum ama doktorlar yok birşeyin diyorlar,hormon testlerim hep normal çıkıyor,sorun ne bir bilebilsem.önümüdeki ay yaptıracağım tüp bebek için birşey demiyormu bu kartlar,biliyorum çok zorladım siziameliyatlık bir durum değil ama bir çeşit hormon dengesizliğinden kaynaklandığını hissettim bu düşüklerin. o tetkikleri yaptırın. sandığınız ya da korktuğunuz gibi ağır bi fiziksel problem yok.
sadece hormonal bir şey.
eğer fiziksel bir sorun görnmüyorsa tetkiklerde, size başka bir şey önereceğim. özelden yazayım onu.benim alt tarafımda solda yıllardır geçmeyen bir ağrım var bulamadılar sebebini,ben hep düşükleri ona bağlıyorum ama doktorlar yok birşeyin diyorlar,hormon testlerim hep normal çıkıyor,sorun ne bir bilebilsem.önümüdeki ay yaptıracağım tüp bebek için birşey demiyormu bu kartlar,biliyorum çok zorladım sizi![]()
tamam sabırsızlıkla bekliyorum.eğer fiziksel bir sorun görnmüyorsa tetkiklerde, size başka bir şey önereceğim. özelden yazayım onu.
şöyle bişi yorumluyorum çektiğim karttanİnsanın sordukca sorasi geliyoson olarak okul-sınav durumlarıyla ilgili bi kart çekebilir misiniz
ya nerden geldi böyle bi şüphe aklına ama sanki hortlıycak gibi çıktı çünkü o eski sevgilisi hala unutamamış senin erkek arkadaşını. seviyo yani.Merhaba.. beni de unutma
ilk sorum aşk hayatımla ilgili gelsin. Erkek arkadaşımın eski sevgilisi bi yerlerden hortlayacak mı yine? Ve benmkinin aklını karıştırıyor mu
Haha çok doğru çalışmaya başlayana kadar yaptığım planlar çalışma süremin 2 katı sürüyo malesef bunlari dikkate alacagm teşekkürler iyi geceler :)şöyle bişi yorumluyorum çektiğim karttan
hani bazen bazı sınavlar öncesi bi grup toplanır ama çalşmak yerine nası kopya çekerizin planlarnı yapar ya=D kopya hazırlar, şamata yapar, oturma planını ayarlar ama doğru dürüst çalışmazlar. yani yapacakları işe konsantre olmak yerine katakulliye konsantre olurlar. ya da oturup ders çalışacaklarına not hesabı yaparlar, ölçerler, biçerler. senin kartın diyo ki bunların hiçbirini yapma. her seyi boşver. sadece otur, odaklanarak şu anda çalışman gereken derslere çalış. mümkünse de tek başına çalış. milletle değil.
bu yakın dönemdeki sınavlar için çıkan tavsiyeydi.
okulun geneline bakılınca da problem yok, her sey güzel görünüyor, sadece tek tavsiyem, eğitiminle ilgili konularda biraz daha girişken olup önüne çıkan fırsatları kaçırmaman olabilir. ne biliyim mesela bi burs alma fırsatı çıkabilir, yurtdışına gitme fırsatı çıkabilir, farklı ünvrstlerle bazı projeler için çalışma fırsatı çıkabilir. öyle bişiler olursa tereddt etme, değerlendir onları. sonçları güzel olcak senin için.
ya nerden geldi böyle bi şüphe aklına ama sanki hortlıycak gibi çıktı çünkü o eski sevgilisi hala unutamamış senin erkek arkadaşını. seviyo yani.
ama senin erkek arkadaşın onu çoktan unutmş ve kesnlkle aralarında ufacık bi kıvılcım olma ihtimali bile yok tekrar. yani kız karşısına çkıcak ama kafası karşmycak senin oğlanın=D
ayrıca sen erkek arkdşn için çok değerlisin. bide bu kız bi şklde snn sevgiline ulaşsa bile, sevgilin bunu senden saklmycak. bunu haberni vericek sana hemen. gizli saklı bi iş çevrmycek yani.
siz şu an kendinizi gerçeklerden koparmış ve kabuğunuza kapanmış, gerçeklerle hayal arasındaki çizgiyi kaybetmiş gibisiniz. ne istediğinizden emin değilsiniz. ne yapmanız gerektiğini de bilmiyorsunuz. o yüzden de bir hareketsizlik evresi içindesiniz. herhangi bir iş için gerçekten sağlam adımlar atmıyorsunuz.Çalışmıyorum, ne zaman hayırlı bir işim olacak?
Bir de gerçekten güvenebileceğim, son olacak kişi ne zaman gelecek?
Bakabilirseniz sevinirim...
siz şu an kendinizi gerçeklerden koparmış ve kabuğunuza kapanmış, gerçeklerle hayal arasındaki çizgiyi kaybetmiş gibisiniz. ne istediğinizden emin değilsiniz. ne yapmanız gerektiğini de bilmiyorsunuz. o yüzden de bir hareketsizlik evresi içindesiniz. herhangi bir iş için gerçekten sağlam adımlar atmıyorsunuz.
tutumunuz böyle olduğu sürece yeni bir iş fırsatı karşınıza çıkmayacak.
ne zamanki bu ruh halinden sıyrılacaksınız, sırf başvurmuş olmak için değil, gerçekten istekle ve şevkle bazı şeylerin peşinden koşacaksınız, o zaman karşınıza size maddi olarak da manevi olarak da çok cazip gelecek iş fırsatları çıkacak.
ve bu çok kısa sürede olacak. sadece bu ruh halinden arınmanız lazım.
oturup kalmışsınız, kendinize gelmeniz lazım.
aşkla ilgili olarak da önce kendi hayatınızı düzene koyacağınızı, yolunuzda sağlam adımlarla ilerleyeceğinizi, daha sonra bu alanda biraz yol katetmişken karşınıza doğru insanın çıkacağını görüyorum.
yani onun biraz daha vakti var.
önce kendi hayatınızı düzene koyacaksınız. ki bu da kısa sürede olacak. sadece bi silkinip kendinize gelmeniz lazım, gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
iş değiştirmesi ona iyi gelecek. şu anki işinde de bi problem yok ama yeni iş onu daha fazla heycanlandırıcak. şartları ve getirileri de daha cazip olucak.Geçenlerde hortladı çünkü de hafif psiko bi hava sezdim onda yine çıkıntılık yapabilir bi yerden öyle hiseediyorum ki kartlarda destekliyor sanırım düşüncemi
peki erkek arkadaşımın iş değişikliği olacak mı? Yani iş değiştirmesi daha iyi onun için şu anki işi mi?
sağlık için nasıl tam olarak=)Sağlık için istesem bide...![]()