21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başta okuyunca bir ilişkiye başlayacaksınız sandım. Değişik geldi diyalog Siz ne istiyorsunuz bu önemli, kendinizi değersiz hissedeceğiniz bi durum öngörmüyorsanız size kalmış tamamen.

büyük ihtmalle fake ama o küçük ihtimali düşünüp cevap yazıyorum. sen adamın amacının başından beri farkındasın mesrebim geniş, herseye açığım vs. adam da amacını maşallah hiç gizlememiş. sen de o gözle bakıyorsun belli. farkınız 21 yaş olsa nolur 1 yaş olsa nolur yukarıda birinin dediği gibi adam patron, göster kendini yoksa işsiz kalırsın

Almak vermek? Bunlar ne biçim laflar ya?
İstediğimi verecekmişmiş. Mekan bulunca hem de.
48 yaşında adam 18'lik ergen gibi ettiği laflara bak!
Yanlış anlaşılmasın, kimsenin seks hayatına karışmak değil niyetim, herkes istediğini yaşamakta özgür. Fakat bazı şeylerin doğal akışında gerçekleşmesi gerektiği fikrindeyim. Kadını evliyken tanımışsın tamam, ama medeni halinin dışında bildiğin bir şey yok. Ne bileyim biraz görüş, otur konuş. Telefonda istediğini vereceğim deme ya! Bana bu laflar çirkin geldi.
Konu sahibi aradığın aşksa eğer, burada aşk maşk yok. He partner olalım diyorsan o olur gibi. Ama sakın beklentilere girme, adamın aklında farklı bir şey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…