21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni istiyorum demişsiniz.
Adamda normal olarak istediğini vereceğim demiş.
Nesi şokluk, ben kaçırdım galiba şok kısmını

27 yaşında alımlı bi hatun 48 yaşında göbekli hoş bi adam ve yatakta dahi söylenmicek meşrebim genişli çeşitli iğrençlikler barındıran bi cümle geniş zamanlarda geniş geniş takılmacalı günler diliyoruz

Adamın vereceği şey etejerin üzerindeki para olmasın dikkat et. Telefonunu degis isini değiş göbekli hoş şeyler yapmayacak sana.

Ohooo mesrebi geniş olduğu belliymiş gerçekten. Zaman ve mekan farketmeksizin yatağa atmak derdinde..umut bağlamayın bence.

Adam evli dir muhtemelen. Acaip ego yuklemissin adama. Seni canı bilmem ne çeken bir kadın olarak düşünüyor daha doğrusu kendini öyle sunmuşsun. Ne diyelim kendini böyle ufaltan kadınlar oldukça erkekler karilarinida aldatır kendilerinide bişey sanar.

Allah akıl fikir versin sana ne diyelim. Insan çocuğundan utanır. Nerde eski iffetiyle namusuyla çocuğunu büyütenler.. şimdi kiler yatalim yeterki derdinde kadın olsun erkek olsun. Nefsinin peşinden evli mi bekar mi farketmez yeterki nefsimiz keyif alsın. Başkasının canı yanarmi banane kafası.

Okurken adamın egosundan ben utandım . Nasılda küçük dusurmussun kendini. Hani adam sürekli peşinden koşsa gam yemem bu nedir ya..

Dalga mı geciyorsunuz siz? Adam sizi kullanmak istiyor siz bunun için 21 yaş farkı önemli diye soruyorsunuz?

Boşanmış kadınları cansel obje olarak gören adamlardan nefret ediyorum...eminim evlidir bu adam.

Her turlu herseye acigim. Mesrepi genis bir insanim demis ya. Nikahsizda yasarim yatarim kalkarim her halti yerim anlamina geliyor. Sizin yazdiginiz mesajda adamin istegine cukk diye oturmus bence. Istegini verecegim yer mekan bulunca demekte. Seni ilk firsatta yataga atacagim demektir.Gelmis gecmis olsun. Adam baska niyetlerde artik. Bu iliski hos baslamamis bence..

Adamın zaten boşandığını anlar anlamaz yanaşmasından belli ne mal oldu.
Gerçi adamın sakladığı da yok zaman mekan vs demiş niyetinin sadece cinsellik olduğunu çocuk bile anlar anlamadıysanız yuh diyorum.
Niyetiniz sizin de cinsellikse bir şey bulmuş gibi hissetmeyin 48 yaşında göbekli adam mı bulabileceğinizin en iyisi? 27 yaşında eli yüzü düzgün bir kadınla birlikte olmak istemeyecek erkek yoktur.

konu ciddiye alinmis inanamıyorum en ufak şeylerden fake fake diye çığırtkanliga başlayan üyelerin bu konuyu es geçmesini pazar kahvaltısı keyfine bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…