21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çocuğunda varmış bence daha düzgün ilişkiler düşünmelisin. İleride evliliğe evrilecek..bu adamın niyeti belli. Pislik herif kesin de evlidir. Görüşme derim

Konu sevişmek miş pardon yazının sonunu okumamıştım.İçim kalktıYeni üye ve ilk konu sex..Seviş canım en fazla hamile kalırsın.

Adam acik acik soylemis ne istedigini
Sen de sevismek istiyorsan kabul et. Tabii evli degilse

Adam resmen nuri alco gibi 'dul kadinsin,bi ihtiyacin olursa buradayim' demis
Bence yasi falan bosver adami defet basindan gitsin
Ayrida niyetin boyle seyler yasamaksa tinder'dan minderden daha yasina uygun daha cekici erkekler bulabilirsin. Ustelik olay bittikten sonra bu adam gibi seni namussuzlukla suclama ihtimali olmaz (ben mesrebi genis insanim,diledigin seyi soyleyebilirsin,cinsellik ihtiyac diye konusan orta yasli her turk gibi isi bittikten sonra ona karsi ilk cikisinda seni ahlaksizlikla suclayacagina eminim)
Bosver...azgin tekeyi
Sal gitsin
Senin zor anindan yararlanmaya calisiyor resmen
..sinsi

'meşrepi genis bi insanim istedigini yapmaya hazirim'
sıfır duygusallık adam sizi sevmiyor sadece ihtiyacını giderecek bu kadar alçaltmayın kendinizi vakkarlı kadın olmak gerçekten zormuş bunu anladım

Ağzım açık kaldı!! Heeeeyyy hanım hanım adam seni yatağa atacak uygun bit mekan bulunca sen de yaş farkından bahsediyorsun ne alaka ? Seninle evlenmeyecek sen evlenmek için mi yaş farkını sordum yoksa cinsellik için mi? Yani 27 yaşında bir kadının bu durumu anlamaması imkansız ! Kendine gel

Bu konuda gördüm ki halen toplumda boşanmış kadına iyi bakmıyorlar
Terbiyesiz ahlaksız boşanmış kadını ne olarak görüyor aceba

Baslikla icerigi bagdastiramadim sevgi yok burda yani yasdan once dusunmen gereken baska seyler var resmen istedigini verecem zaman mekan bulunca derken bska sey kastediyor siz nasil hala boyle bakabiliyosuniz bu konuya anlamadim ustelik cocugunuz var sizi yataginda kullanacak biri icin degmez irtibati koparmalisiniz..

Oooo bu cuk oturmuş

Adam mekan zaman bulayim dedigine gore evli...
Metresim ol demiş resmen...
göbeklimizin hali tavrı çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…