Bayanlar gunaydin.
Benim sorunum şu aslinda sorunda degil ama fikir alisverisi yapmak istedim.
27 yaşında alimli 1 cocuk annesi bosanmis bir kadinim.
Ise baslamistim bosanmadan once patronum 48 yasinda orta boylu gobekli hos bir adam.Aramizda hic birsey yoktu gayet resmiydik isten ayrildim bosandigimi duymus ve beni aradi ben seninle her turlu herseye acigim vs. Diye bende tabiii cok şaşırdım.Hergun efendim diye hitap ettigim adama nasil duygusal olarak yaklasabilirdim.
Neyse gel zaman git zaman gorusmeye konusmaya basladik ama yine gayet resmi.Taaki geçen haftaya kadar kalbimin attigini ve surekli aklima geldigini hissettim.Fakat adam cok zeki surekli beni irdeliyor rahat ol ben meşrepi genis bi insanim istedigini yapmaya hazirim diye.
Bende dun yanina gittim sirketine geldikten sonra ise bi cesaret geldi bana evde yas araligimiz umrumda degil kalbimin ritmlerini değiştirdiniz diye mesaj gönderdim biraz daha acik olurmusunuz dedi.Bende seni istiyorum.Daha bunun ustüne ne denilebilirki? Dedim.Ardindan gonderdigi cevap "Istedigini verecegim.En kisa surede zaman mekan bulunca" diye tabii ben sok oldum.
Durum boyle arada 21 yaş fark var.Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim.Paylasip rahatlamak istedim.
Adam acik acik soylemis ne istedigini
Sen de sevismek istiyorsan kabul et. Tabii evli degilse
Ne bilem iste bir umut48 yaşında yer ayarlamaya çalışan bir adamın bekar olması mümkün mü?
Ağzım açık kaldı!! Heeeeyyy hanım hanım adam seni yatağa atacak uygun bit mekan bulunca sen de yaş farkından bahsediyorsun ne alaka ? Seninle evlenmeyecek sen evlenmek için mi yaş farkını sordum yoksa cinsellik için mi? Yani 27 yaşında bir kadının bu durumu anlamaması imkansız ! Kendine gelBayanlar gunaydin.
Benim sorunum şu aslinda sorunda degil ama fikir alisverisi yapmak istedim.
27 yaşında alimli 1 cocuk annesi bosanmis bir kadinim.
Ise baslamistim bosanmadan once patronum 48 yasinda orta boylu gobekli hos bir adam.Aramizda hic birsey yoktu gayet resmiydik isten ayrildim bosandigimi duymus ve beni aradi ben seninle her turlu herseye acigim vs. Diye bende tabiii cok şaşırdım.Hergun efendim diye hitap ettigim adama nasil duygusal olarak yaklasabilirdim.
Neyse gel zaman git zaman gorusmeye konusmaya basladik ama yine gayet resmi.Taaki geçen haftaya kadar kalbimin attigini ve surekli aklima geldigini hissettim.Fakat adam cok zeki surekli beni irdeliyor rahat ol ben meşrepi genis bi insanim istedigini yapmaya hazirim diye.
Bende dun yanina gittim sirketine geldikten sonra ise bi cesaret geldi bana evde yas araligimiz umrumda degil kalbimin ritmlerini değiştirdiniz diye mesaj gönderdim biraz daha acik olurmusunuz dedi.Bende seni istiyorum.Daha bunun ustüne ne denilebilirki? Dedim.Ardindan gonderdigi cevap "Istedigini verecegim.En kisa surede zaman mekan bulunca" diye tabii ben sok oldum.
Durum boyle arada 21 yaş fark var.Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim.Paylasip rahatlamak istedim.
Adam ahlaksiz teklifte bulunuyor ama kadin da kabul ediyor.Bu konuda gördüm ki halen toplumda boşanmış kadına iyi bakmıyorlar
Terbiyesiz ahlaksız boşanmış kadını ne olarak görüyor aceba
Oooo bu cuk oturmuş48 yaşında göbekli hoş biri
o değil de memnun kalmazsan postalayamazsın adam patron, işin kötüsü o memnun kalmazsa senş postalar işsiz kalırsın, o yüzden mekan bulunca bütün marifetlerini dök ortaya, memnun etmeye bak
Gercekten mi kabul etmiş ben şokkkkAdam ahlaksiz teklifte bulunuyor ama kadin da kabul ediyor.
Evli adamla...
Ne bilem iste bir umut
Adam da agir ahlaksizmis , insan eski elemanina seninle her seye acigim diye mesaj gonderir mi yavsokaktan bul daha onurlu olursun bari
Kalbimin ritmini degistirdiniz, bende seni istiyorum demis adama.Gercekten mi kabul etmiş ben şokkkkBen iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?