21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlilik öncesi cinsel ilişkiler normal.Fakat içerisinde aşk olmayan sadece cinsellik için kurulan ilişkiler her zaman iğrenç gelmiştir.Adam bunu istiyor sen de kabul ediyorsan neyini soruyorsun.48 yasında koca adam 27 yasında gencecik kadını bulmuş ister tabi.Kendini bu duruma düşürmeni istemem.Cinsellik yaşayacaksan sevdiğin sevildigin adamlarla olmalı.Bir de neler oluyor yahu adam sapkın bir tipse?Ne bileyim görüntü çekip tehditler şantajlarla seni başka yollara bile sürükleyebilir.27 yasında bir kadın herşeyi düşünecek olgunlukta olmalı.20li yaşların başlarındaki saflıkta değil.

Bayanlar gunaydin.
Benim sorunum şu aslinda sorunda degil ama fikir alisverisi yapmak istedim.
27 yaşında alimli 1 cocuk annesi bosanmis bir kadinim.
Ise baslamistim bosanmadan once patronum 48 yasinda orta boylu gobekli hos bir adam.Aramizda hic birsey yoktu gayet resmiydik isten ayrildim bosandigimi duymus ve beni aradi ben seninle her turlu herseye acigim vs. Diye bende tabiii cok şaşırdım.Hergun efendim diye hitap ettigim adama nasil duygusal olarak yaklasabilirdim.
Neyse gel zaman git zaman gorusmeye konusmaya basladik ama yine gayet resmi.Taaki geçen haftaya kadar kalbimin attigini ve surekli aklima geldigini hissettim.Fakat adam cok zeki surekli beni irdeliyor rahat ol ben meşrepi genis bi insanim istedigini yapmaya hazirim diye.
Bende dun yanina gittim sirketine geldikten sonra ise bi cesaret geldi bana evde yas araligimiz umrumda degil kalbimin ritmlerini değiştirdiniz diye mesaj gönderdim biraz daha acik olurmusunuz dedi.Bende seni istiyorum.Daha bunun ustüne ne denilebilirki? Dedim.Ardindan gonderdigi cevap "Istedigini verecegim.En kisa surede zaman mekan bulunca" diye tabii ben sok oldum.
Durum boyle arada 21 yaş fark var.Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim.Paylasip rahatlamak istedim.
Buram buram seks kokuyor. Bu nasıl mesajlaşma yahu. :skandal:
Adam seninle yatmak istiyor. Sadece yatmak! Onemli olan senin ne istediğin. Oyle bir durum senden yana da varsa adam evli degilse naparsan yap demek isterdim ama sen üzülürsün bu işin sonunda benden söylemesi. Sonra burada beni kullandı diye gelip ağlama millet gibi. Ne karar verirsen ver, sonuçlarına sen katlanırsın.... Adam evliyse uzak durman gerektiğini biliyorsun zaten. :duduk:

Buram buram seks kokuyor. Bu nasıl mesajlaşma yahu. :skandal:
Adam seninle yatmak istiyor. Sadece yatmak! Onemli olan senin ne istediğin. Oyle bir durum senden yana da varsa adam evli degilse naparsan yap demek isterdim ama sen üzülürsün bu işin sonunda benden söylemesi. Sonra burada beni kullandı diye gelip ağlama millet gibi. Ne karar verirsen ver, sonuçlarına sen katlanırsın.... Adam evliyse uzak durman gerektiğini biliyorsun zaten. :duduk:
Dur dur. Simdi dank etti. Adam evli. Yoksa neden yer ayarlasın ki? Zaten yalnız yaşıyordur bekarsa.Uzak dur adamdan.

Ne kadar saçma bir konu.
Allah akıl fikir versin.
Amaç ne? Neyi soruyosunuz? 21yaş fark cinselliğe neden engel olsun o sizin muazzam tercihiniz.
Yalnız büyük olasılık adam evli, işte bu engel.

Konu gerçekmiş gibi yorum yaptım.
Değildir umarım, böyle saçma ilişkiler gerçek olmamalı.

Bayanlar gunaydin.
Benim sorunum şu aslinda sorunda degil ama fikir alisverisi yapmak istedim.
27 yaşında alimli 1 cocuk annesi bosanmis bir kadinim.
Ise baslamistim bosanmadan once patronum 48 yasinda orta boylu gobekli hos bir adam.Aramizda hic birsey yoktu gayet resmiydik isten ayrildim bosandigimi duymus ve beni aradi ben seninle her turlu herseye acigim vs. Diye bende tabiii cok şaşırdım.Hergun efendim diye hitap ettigim adama nasil duygusal olarak yaklasabilirdim.
Neyse gel zaman git zaman gorusmeye konusmaya basladik ama yine gayet resmi.Taaki geçen haftaya kadar kalbimin attigini ve surekli aklima geldigini hissettim.Fakat adam cok zeki surekli beni irdeliyor rahat ol ben meşrepi genis bi insanim istedigini yapmaya hazirim diye.
Bende dun yanina gittim sirketine geldikten sonra ise bi cesaret geldi bana evde yas araligimiz umrumda degil kalbimin ritmlerini değiştirdiniz diye mesaj gönderdim biraz daha acik olurmusunuz dedi.Bende seni istiyorum.Daha bunun ustüne ne denilebilirki? Dedim.Ardindan gonderdigi cevap "Istedigini verecegim.En kisa surede zaman mekan bulunca" diye tabii ben sok oldum.
Durum boyle arada 21 yaş fark var.Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim.Paylasip rahatlamak istedim.

:işsiz::kahve:

Siz duygusal boşlukta kalmışsınız adam da bundan faydalanmaya çalışıyor. Çocuğunuz var adımlarınızı düşünerek atın. Yarın öbür gün yaşınıza yakın birini bulduğunuzda evlenmek istediğinizde geriye döndüğünüz de utanacağınız şeyler yapmayın.

Yazik ya cok sacma geldi bana sizi bilemem ama adam siznle baska sekilde bakiyor cinselik konusunda arastirn evliyse kesinlikle uzak durun yuva bozan kadin olmayin bana göre siz adama heves gibisiniz o kesin yapyin sizede gunah

Adam aşna fişna istiyor sizd. Sizin kurduğunu cümlelerden anladığım kadarıyla sizde onu istiyorsunuz.
İstediğinizi yapın ama bağlanmayın. Üzülen olan siz olursunuz.

Sevişmelik erkek arıyorsanız genç olsa daha iyi olmaz mı? Performansı ve libidosu daha iyi olur.
Amacım cinsel doyum olsa gidip de kendimden 21 yaş büyük biri ile takılmazdım.
Zamanı ve mekanı ayarlayayım diyen erkek de evlidir kesin.
Sana istediğini vereceğim lafı da ayrı komik. Adam Şahin K çıktı rıza baba :KK70::KK70:

cinsellik için yas farkı önemli degil ama evlilik için bar sen adama duygusal bakıyorsun daha cok ama dikkat et adam hiç de öyle düsünüyor gelmedi

Benimle annem arasında 21 yaş var..Yazık size siz 30-35 yaşında hayatınızın en verimli ve güzel dönemindeyken o adam 60 ına merdiven dayayacak.Sevgiye saygım var ama Sevgi yoksa evlenmeyin sakın.

Son düzenleme:
Düşündüğünüz sey icin yaş farki önemli degil.

Back
X