21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kabul ettigimide kim demis ben sadece sizlerle paylasmak istedim.Onumu sonumu gorebilecek yaştayim.Seni istiyorum derken yatak anlaminda demedimki düşüncesini ortaya koyup paylasmasi icin ufak capli bi nabiz yoklamasaydi ucu acik konustum seni istiyorum derken bunun cevabi ben senin yanindayimda olabilirdi tamamıyla öz fikrini ortaya koymasi adina söyledim hersey bu kadar ucuzmu kendi seviyesjnj karakterini ortaya koydu

Kabul ettigimide kim demis ben sadece sizlerle paylasmak istedim.Onumu sonumu gorebilecek yaştayim.Seni istiyorum derken yatak anlaminda demedimki düşüncesini ortaya koyup paylasmasi icin ufak capli bi nabiz yoklamasaydi ucu acik konustum seni istiyorum derken bunun cevabi ben senin yanindayimda olabilirdi tamamıyla öz fikrini ortaya koymasi adina söyledim hersey bu kadar ucuzmu kendi seviyesjnj karakterini ortaya koydu
Siz baska anlamda soylemissiniz ama adamin niyetide acik acik ortaya cikmis. Yer ve mekan sozune gelincede o yasta bir adamin evi yokmu. Evli demek ki yer ve mekan dusunuyor.

Sakın bu hataya düşme adam sapık aynı yatağı paylaşmayı düşünüyo evli bir adamla bunu yaşamayı nasıl düşünürsünüz aynısı sizin eşinizin başına gelse ne yaparsınız ayıp değil mi

Mağdem niyetini anladiniz, hala 21 yaş farki sorun olur mu derken neyi merak ediyorsunuz anlayamadım?

Bana konu çok inandırıcı gelmedi. Tutarsızlıklar var. Adamla evlilik düşünmüyorsanız yaş farkının ne önemi var, bana göre uygun bi durum değil ama cinsellik istiyorsan sen yaşayacaksın bizi ilgilendirmez.
Ha olurda evlenirseniz de Bihter ve Adnan bey gibi olursunuz

Mağdem niyetini anladiniz, hala 21 yaş farki sorun olur mu derken neyi merak ediyorsunuz anlayamadım?
Merak degil ama 27 yasinda 48 yasindaki bi erkek andropoza girip kendini halen genc zannediyor galiba yada kendini ispat etmeye çalışıyor bunun hakkinda yorumda beklemistim açıkçası hayal gücüne bakin adamin cok fazla henis

"Seni istiyorum" nedir ya? Bir de meşrebim geniştir falan :D
İki ergen mesajlaşıyormuş gibi sanki... Bir de adamın tepkisini ölçtüm demişsiniz. Yani zaman mekan demese anlayamamıştınız öyle mi niyetini? Hadi canım!
Aptal kadın imajı bu senaryoda hiç hoşuma gitmedi. Geliştirilmeli.

Ne kadar da fake bir konu
adamin niyeti belli ve buyuk ihtimal evli mekan ve zaman ayarliyacakmis kendi evi yokmuymus?

Merak degil ama 27 yasinda 48 yasindaki bi erkek andropoza girip kendini halen genc zannediyor galiba yada kendini ispat etmeye çalışıyor bunun hakkinda yorumda beklemistim açıkçası hayal gücüne bakin adamin cok fazla henis
Seni istiyorum kelimesinin anlamı belli
Bu sözle adam deneyemezsin...

Erkekler bunu kabullenmez ki yatakta sonuc husran olacagini bilse bile yine bir kadini isterler. 45 ini gecmis bir erkekten performans beklemeyin. Yatakta sap gibi kalirsiniz. Hele hele bu yas farkiyla hic evlilik dusunmeyin.

Valla adamın ne istediği gayet ortada. Sende aynı şeyi istiyosun belliki. Ne diyelim...

adam yer ve zaman ayarlayayım demiş siz tamam dememiş misiniz
ee işte kabul etmiş olmuyor musunuz

"Seni istiyorum" nedir ya? Bir de meşrebim geniştir falan :KK70:
İki ergen mesajlaşıyormuş gibi sanki... Bir de adamın tepkisini ölçtüm demişsiniz. Yani zaman mekan demese anlayamamıştınız öyle mi niyetini? Hadi canım!
Aptal kadın imajı bu senaryoda hiç hoşuma gitmedi. Geliştirilmeli.
Ergenler bile bu kadar acik secik konusamaz adam direk dalmis konuya :)))

Back
X