Daha 21 yasindayim.Gozlerim kirisir,ellerim kirisir,goguslerim sarkar,93 kiloyum.
Artik sinirlerim cok bozuluyor bu duruma
benim bildiğim kadarıyla tam tersi
devamlı sütyen taksan o zaman göğüs kasları daha çok gevşiyor destek aldığı için.
mesela tekerlekli sandalyedeki insanları düşünün, bi zaman sonra bacakları inceliyor, küçülüyor çünkü kasları kullanmıyor.
göğüslerde öyle, sütyeni çıkarsan kaslar devreye girer ve sertleşme olur.
kilon cok fazla vermelisin...sarkmasi kilodan goz kirisikligi bendede var yas 25Daha 21 yasindayim.Gozlerim kirisir,ellerim kirisir,goguslerim sarkar,93 kiloyum.
Artik sinirlerim cok bozuluyor bu duruma
cok dogru tespitler. katiliyorum.Canım eğer cildin nemli değilse kırışıklık zaten kaçınılmaz olur.
Bol su içeceksin, meyva tüketeceksin.
Yüzüne gül suyu kullanabilirsin.
Gögüslerin kilodan ve sürekli sütyen takmaktan sarka biliyor.
Arada bir çıkar sütyeni ve şu hareketleri yap
Dik otur kollarını gögüs hizasında ellerinide bileklerinden sıkıca kavra ve hızlı hızlı ileriye ittir bırak. Bunu günde en az 80 kez yaparsan kollarında ve gögüslerindeki büyük değişmeyi görebilirsin
Diyetisyene gitme gibi bir durumun yok mu tatlım, sporada yazıl zaten haftada 3 gün çokta makul zamanalrda ve fiyatlarda oluyor.
Birde sigara kullanıyorsan lütfen bırak cildini oda bozar
Kizlar merhaba bn 18 yasindayim ve fondoten kullaniyorum ama mecburum cunku cildim cok hassas hemen kizariyor ve yaklasik 4 senedir kullaniyorum cokmu erken basladim fondoten cildi yaslandirir mi canlarim
Kizlar merhaba bn 18 yasindayim ve fondoten kullaniyorum ama mecburum cunku cildim cok hassas hemen kizariyor ve yaklasik 4 senedir kullaniyorum cokmu erken basladim fondoten cildi yaslandirir mi canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?