21 yaşında kendinden nefret etmek?

Saçlarının renginden sıkıldıysan ve çok dert ettiysen boyat
kaşlarını aldır, cildine bakım yaptır

maddi durumun nasıl eğer iyiyse koşa koşa kaliteli bir kozmetik mağazasına git orda sana tavsiyelerde bulunulur sende alır çıkarsın
ayrıca sende diğerleri gibi 2 saat önceden kalkmaya başla
21 yaşındasın bu neyin boşvermişliği
düzelmek senin elinde

Bir an evvel git usuyenprenses lazere ,çene kısmımda 10 tane kadar iğrenç görüntü vardı
Gittim şuan da tek tük zor çıkıyor lazer tavsiye ederim

Güzelim madem kendinden şikayetçisin.Arkadaşların 2 saat öncesi kalkıyorsa sende 15 dk önce kalkma mesela. Ne yapman gerektiğini biliyorsun. BB güneş kremi al eczaneden cilt rengine uygun. Hem güneş ışınlarından korur hem cilt tonunu eşitler . Sakın fondotene falan girişme yaşın daha küçük ve cildin daha kötü olur,eczaneden al bb güneş kreminide. Saç modelini değiştirebilirsin komple boyatma bence saç uçlarına güzel gölgelikler kat. Konuşurkende ses tonunu çok yüksek yada alçak konuşmamaya çalış.Evde ayna karşısında çalışabilir bu konuyla alakalı kişisel gelişim kitabı okuyabilirsin.
Ve sürekli sırıtan yüz değil ama tebessüm eden yüz canlılık hissi vericektir :)
Biri sana hastamısın dediğindede moralini bozma güvenin sarsılmasın. Güzellik göreceli birşey ayrıca sen kendini beyenmek için birşeyler yap başkaları için değil. Kendini beyendiğin anda zaten başkalarını emin ol takmıyorsun :)

Eli cok iyi birini bulmaniz lazim. Yapan kisinin becerisi ve tecrubesi cok onemli.

azıcık bakımlı ol
15 dk önce kalkarsan yataktan çıktığın gibi gidiyosun demektir :)

ben de süper bakımlı bi insan değilim
ama şunları yapabilirsin

1) cilt bakımını ihmal etme, yüz temizleme jeli ile yıka, nemlendirici sür. göz altı için bb kremler ver göz altı roll-on şeklinde. benim de gözlerimin altında halka var.

2) saç kesimini değiştir, önüne perçem kahkül yapabilirsin. katlı kesim yapabilirsin. boyatma derim. saçlarını açık da kullan, topuz tokasıyla topuz olarak da kullan arada.

3) hafif makyaj yap. göz kalemi rimel ve dudağına tenine giden hafif bi ruj kullanabilirsin.

4) hafif çiçek kokulu edt kullan ferah fresh bi koku canlı hissettirir

5) giyimini değiştir. lc waikiki de uyguna çok güzel giysiler var ben oradan alıyorum. mesela elbise, tayt tunik kombinleri yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…