- 11 Ağustos 2015
- 267
- 138
- 18
- Konu Sahibi tanimadinmiben
-
Hemen igneli epilasyon bulun! Lazeri bosverin. Igneli epilasyon da cok uzun suruyor ama en iyisi o.Ya gerçekten mi. Ama benim yuzumde çok çıkıyorlazere gitmemek için bi çok yol denedim aama bi ise yaramadı. İnsanın yüzünde çıkması çok kötü bisey. 2 seans gittim şimdiye kadar şimdilik bi sorun yok gibi sadece yüz çok uzun sürer dediler öyle 5-6 seansta bitmez dediler.
Yuzde igneli epilasyon diye konular var burda onlari bulup okuyun.Ya gerçekten mi. Ama benim yuzumde çok çıkıyorlazere gitmemek için bi çok yol denedim aama bi ise yaramadı. İnsanın yüzünde çıkması çok kötü bisey. 2 seans gittim şimdiye kadar şimdilik bi sorun yok gibi sadece yüz çok uzun sürer dediler öyle 5-6 seansta bitmez dediler.
Öncelikle devir değişti bende orta okulda öyleydim dalga geçer eşşek şakası yaparlardı ilk olarak yüzüne maske yap ve kesinlikle akşam duş al sabaha saçını açık bırak kozmetikçiye git alışveriş yap ama fondoten tavsiye etmem cildin bu durumdayken iki haftada bak gör neler oluyor kuaföre git kas bıyık aldır çok acımaz ilk sirle ceksinler sonra iple kalanlarını alsınlar daha az acır kuaförle konuş saçın uzunsa kısa kestirme sadece uçlarından al ve sadece şekil verdir şimdilik sadece göz kalemi kullan cildin düzelince masakara eyeliner dene Sabah giderken yarım saatte Bile bi maskara bi eyeliner yeterMerhaba. Ben 21 yaşındayım. Görüntüm yüzünden kendimden nefret ediyorum. Biraz erkeksiyim, halk dili ile "kezban". Keşke tek sorun bu olsa. Gözümün altı mor ve içine çökmüş. Baygın bakışlar. Yakın arkadaşlarım yani lafını benden esirgemeyen kişiler çok sinirli baktığımı, konuşurken onları dovecek gibi konuştuğumu söylüyorlar. Ama ben öyle hissetmiyorum. Çok mutlu olduğum günde bile biri gelip yanıma "hasta mısın" sorusunu soruyor ya çılgına dönüyorum. Demek o kadar kötü gorunuyorumsu an universitedeyim 1. Sınıf. Etrafımdaki herkes bakımlı derse gitmek için en az 2 saat önce kalkıyorlar. Bende sadece 15 dakika kala. Saçlarım 15 yıldır hep aynı şekil, düz at kuyruğu.... İnsanlar yüzüme bakmıyor, bakın öyle hissetmiyorum, bakmıyorlar biliyorum, göz zevki sonuçta....Bu durumdan çıkmak istiyorum artık, siz büyüklerim bir akıl verirsiniz diye düşünüyorum. Vakti olan biri beni ne yapacağım konusunda yol gösterirse çok sevinirim. Sadece mutlu olacağım kadar görüntüm iyi olsun yeter,
Azla yetinme. Olabileceğinin en iyisi ol.Merhaba. Ben 21 yaşındayım. Görüntüm yüzünden kendimden nefret ediyorum. Biraz erkeksiyim, halk dili ile "kezban". Keşke tek sorun bu olsa. Gözümün altı mor ve içine çökmüş. Baygın bakışlar. Yakın arkadaşlarım yani lafını benden esirgemeyen kişiler çok sinirli baktığımı, konuşurken onları dovecek gibi konuştuğumu söylüyorlar. Ama ben öyle hissetmiyorum. Çok mutlu olduğum günde bile biri gelip yanıma "hasta mısın" sorusunu soruyor ya çılgına dönüyorum. Demek o kadar kötü gorunuyorumsu an universitedeyim 1. Sınıf. Etrafımdaki herkes bakımlı derse gitmek için en az 2 saat önce kalkıyorlar. Bende sadece 15 dakika kala. Saçlarım 15 yıldır hep aynı şekil, düz at kuyruğu.... İnsanlar yüzüme bakmıyor, bakın öyle hissetmiyorum, bakmıyorlar biliyorum, göz zevki sonuçta....Bu durumdan çıkmak istiyorum artık, siz büyüklerim bir akıl verirsiniz diye düşünüyorum. Vakti olan biri beni ne yapacağım konusunda yol gösterirse çok sevinirim. Sadece mutlu olacağım kadar görüntüm iyi olsun yeter,
valla haklısın gitmek istiyorum da memnun olan da çok olmayan da özellikle yüz için pek memnun olan yok korkuyorumHihi ben gidiyorum cookkk memnunum. Ilk jilet vurmak komik olsada. Benimde kollarimda tüyler fazlacana uzundu ve bir bayan kolu icin coktu. Biz güneyli kadinlar avrupa kadinlara göre fazlacana tüylüyüz. Simdi kollarim icinde lazere gidiyorum felaket rahatim. Hadi günlük neysede yazda, yada abiye kiyafetle kötü oluyor malesef. Birde beyaz tenliyim tüyler koyu renk
yüze iğneli iyi diyorlar tekrar çıkartmıyormuş ama bilemedimbazilarinin cildi hassastir siz iple aldirirsinuz..
Yuze lazeri hic tavsiye etmiyorum cunku bitmiyor ve erkek sakali gibi cikartiyor..
iğneli epilasyon tekrar çıkartmaz demi bir de çok acıtıyormuş doğru muLazer yuz tuylerini arttiriyor ve uzatiyor. ASLA yuze laser yaptirmayin. En iyisi igneli epilasyon yuz icin.
16 yaşımdayken yüzümdeki tüyler bana kötü geliyor diye sir ağda kullanmayı öğrendim. kendi yüzümü kendim alırım.Merhaba. Ben 21 yaşındayım. Görüntüm yüzünden kendimden nefret ediyorum. Biraz erkeksiyim, halk dili ile "kezban". Keşke tek sorun bu olsa. Gözümün altı mor ve içine çökmüş. Baygın bakışlar. Yakın arkadaşlarım yani lafını benden esirgemeyen kişiler çok sinirli baktığımı, konuşurken onları dovecek gibi konuştuğumu söylüyorlar. Ama ben öyle hissetmiyorum. Çok mutlu olduğum günde bile biri gelip yanıma "hasta mısın" sorusunu soruyor ya çılgına dönüyorum. Demek o kadar kötü gorunuyorumsu an universitedeyim 1. Sınıf. Etrafımdaki herkes bakımlı derse gitmek için en az 2 saat önce kalkıyorlar. Bende sadece 15 dakika kala. Saçlarım 15 yıldır hep aynı şekil, düz at kuyruğu.... İnsanlar yüzüme bakmıyor, bakın öyle hissetmiyorum, bakmıyorlar biliyorum, göz zevki sonuçta....Bu durumdan çıkmak istiyorum artık, siz büyüklerim bir akıl verirsiniz diye düşünüyorum. Vakti olan biri beni ne yapacağım konusunda yol gösterirse çok sevinirim. Sadece mutlu olacağım kadar görüntüm iyi olsun yeter,
Merhaba. Ben 21 yaşındayım. Görüntüm yüzünden kendimden nefret ediyorum. Biraz erkeksiyim, halk dili ile "kezban". Keşke tek sorun bu olsa. Gözümün altı mor ve içine çökmüş. Baygın bakışlar. Yakın arkadaşlarım yani lafını benden esirgemeyen kişiler çok sinirli baktığımı, konuşurken onları dovecek gibi konuştuğumu söylüyorlar. Ama ben öyle hissetmiyorum. Çok mutlu olduğum günde bile biri gelip yanıma "hasta mısın" sorusunu soruyor ya çılgına dönüyorum. Demek o kadar kötü gorunuyorumsu an universitedeyim 1. Sınıf. Etrafımdaki herkes bakımlı derse gitmek için en az 2 saat önce kalkıyorlar. Bende sadece 15 dakika kala. Saçlarım 15 yıldır hep aynı şekil, düz at kuyruğu.... İnsanlar yüzüme bakmıyor, bakın öyle hissetmiyorum, bakmıyorlar biliyorum, göz zevki sonuçta....Bu durumdan çıkmak istiyorum artık, siz büyüklerim bir akıl verirsiniz diye düşünüyorum. Vakti olan biri beni ne yapacağım konusunda yol gösterirse çok sevinirim. Sadece mutlu olacağım kadar görüntüm iyi olsun yeter,
valla haklısın gitmek istiyorum da memnun olan da çok olmayan da özellikle yüz için pek memnun olan yok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?