21 yaşında kendinden nefret etmek?

Hemen igneli epilasyon bulun! Lazeri bosverin. Igneli epilasyon da cok uzun suruyor ama en iyisi o.

Yuzde igneli epilasyon diye konular var burda onlari bulup okuyun.

Öncelikle devir değişti bende orta okulda öyleydim dalga geçer eşşek şakası yaparlardı ilk olarak yüzüne maske yap ve kesinlikle akşam duş al sabaha saçını açık bırak kozmetikçiye git alışveriş yap ama fondoten tavsiye etmem cildin bu durumdayken iki haftada bak gör neler oluyor kuaföre git kas bıyık aldır çok acımaz ilk sirle ceksinler sonra iple kalanlarını alsınlar daha az acır kuaförle konuş saçın uzunsa kısa kestirme sadece uçlarından al ve sadece şekil verdir şimdilik sadece göz kalemi kullan cildin düzelince masakara eyeliner dene Sabah giderken yarım saatte Bile bi maskara bi eyeliner yeter

Canim oncelikle bi kendine guven. 2 saat onceden kalkmana gerek yok 10 dakikani almaz pratik bir sac ve makyaj. Gozaltlarina hafif kapatici uygula, cildinde cok leke vs yoksa bb krem sur sonra allik, rimel, ruj kafana gore. Inan 5 dakika surmez bu hemde dogal ve bakimli gorunum elde edersin. Ama tabi kendini sevmedigin surece yine cirkin gorursun olay sende, guzelliklerini gor...

Kendini sevmeyi öğrenmek büyük olgunluk gerektirecek bir durum bu yüzden bu aşamaya hemen gelebileceğinizi sanmıyorum. Gerçekçi olmak lazım. İnsan bir şeyi gerçekten istiyorsa elde eder. Kendinizde neyin hoşunuza gitmediğini yazmışsınız şimdi biraz azimli olup onları düzeltme zamanı. İçinizden bakımlı olmak güzelleşmek geliyorsa hiç gocunmadan 3 saat önceden de uyanır insan.

Azla yetinme. Olabileceğinin en iyisi ol.
Nereni begenmiyosun misal saçlarım demişsin, sac masası diye bir şey duydun mu? Onu kullan harika sonuçları var. Gerekirse saçlarını kestir boyat vs. Spor yap kiloluysan zayifla saçma sapan paspal paspal giyinme bir de saçların sanırım sönük benimki de öyledir bere veya fötr şapka takiyorum güzel oluyo.
Kendine bak yani. İnternette çok hoş kombinler var onlara bakarak fikir sahibi olabilirsin.
En önemlisi bunları kendini begendirmek için değil, kendini begenmek için yap. Çünkü insanin önce kendini beğenmesi gerekir mutlu olması için.
Bir de makyaj yapamiyosan bunu kuaföre bak. Haftada bir gün bile olsa kuaför yapsın makyajını hafif bi makyaj olsun zamanla sen de ogrenirsin.
Bol bol kitap oku ne olur güzelliğini ilgi çekmek için ya da saçma sapan tiplerin sana aşık olması için kullanma. Zeka çok önemli .

bence şanslısın, çünkü mutsuzluğunun sebebini biliyorsun. o zaman o sebepleri ortadan kaldırabilirsin.
öncelikle saç tipin nasıl bilmiyorum ama yüzüne uygun bir kesim yaptır. güzel bir düzleştirici al, gerekirse onunla dalgalandırırsın da. saçını öne dogru tara ve sonra arkaya at böylece daha hacimli görünür. çünkü yıllardır at kuyrugu yapmışsın, saç diplerinin haciim kazanması lazım.

bir eyeliner, bir rimel bakışlarını öyle bir değiştirir ki.. bir liste hazırla. eyeliner, rimel, nude ruj, allık al. cildin için kapatı kullanmanı önermem, sonra yaşın ilerledikçe kontrol altına alamazsın. göz altı morlukların genetikse kapatıcı kullanabilirsin. (loreal ve note markası bu konuda oldukça başarılı ve de fiyatları uygun aklında bulunsun) youtubedan günlük makyaj videoları izleyip öğrenirsin.

fiziğin nasıl bilmiyorum, kilo verme ihtiyacın yoksa dolabını hemen değiştirebilirsin. illa yüksek bütçeli harcama yapman gerekmiyor. şu an bir kot, tek renk kazak ve boynuna bir şal. kauçuk tabanlı(yürümesi daha kolay hem de ses çıkmıyor) topuklu bir bot da giydin mi bitti :) kendini özgüvenli hissedeceksin emin ol

görünüşün değiştikçe kendini sevmeye başlayacaksın, o zaman başkaları da seni sevmeye başlayacak. pozitif olursan insanlar yanında kalır, sen de aynı şekilde pozitif insanlarla takıl. enerjini emecek insanlardan uzak dur.

Ben bayan oldugumu lisede kabul ettim. Ilkokul caglarim erkek cocuklariyla futbol oynamakla ve onlari dovmekle gecti :)) sonra sacimi kestirip kaslarimi aldirdim anam benim de hosuma gitti. Sonra kokoslasmaya basladim ve zamanla bayan oldugumu kabul ettm. Simdi de naiflikten kiriliyorum gorsen. Erkeksiligi biraktm ama karsima benim kadar delikanli birinin cikmasini bekliyorm. Erkekligi o yapsin ben kadin gibi kadin olaym istiyorum. Sadece dusunce yapisi olarak kaldi erkeksilik. Sen de zamanla aşabilirsin :)

valla haklısın gitmek istiyorum da memnun olan da çok olmayan da özellikle yüz için pek memnun olan yok korkuyorum

16 yaşımdayken yüzümdeki tüyler bana kötü geliyor diye sir ağda kullanmayı öğrendim. kendi yüzümü kendim alırım.
saçlarım hiç şekle girmez çünkü kıvırcık her sabah duş alıp saçlarımı spreyleyip güzel bir form elde etmeyi öğrendim.
göz kalemi bile süremezken, 21 yaşımda düğün makyajımı kendim yapacak konuma geldim.
yani biz ne dersek diyelim olay sende.
Araştır, oku , öğren...
kendinden memnun değilsen kendini değiştir.
üniversite 1 deyken evlendim ben eşimle.
o kadar ev sıkıntısı, okulumun uzak olması, yorgunluğum falan üniversiteye bakımsız gitmemi sağlamadı.
Şimdi kapalıyım ( çok farklı bir kapanma şekli ama normal değil. )
buna rağmen sırf kendimi çok iyi hissediyorum diye makyaj yapmadan okula gitmem. topuklu ayakkabılarımdan aska vazgeçmem...
Kendin ol! Kadın ol...

her konuda soru sorabilirsin, yardımcı olurum.
özellikle makyaj ve cilt bakımı hakkında cnm.

Canim bence sacini kestirme sadece bakimli gorunmesi icin uclarindan aldir
Erkeksi bi yapim var diyorsun uzun sac senin o tavrini yumusatir biraz daha kadinsi yapar
Bide birden bire bu kadar degism arkadaslarin sorarsa falan utanirsin yani ben olsam utaniri hafif hafif kendine bakmakla basla gerisi gelir zaten ne isfedigini sevdigin seyleri kesfedersin..

21 yaşında kendini sev(e)memek... Kötü bir durum ama düzelmeyecek bir şey değil. Yorumların nerdeyse tamamına katılıyorum. Saç şeklini değiştirebilirsin, iyi bir kuaför yüz şekline yakışacak saç modelini bilir. Hafif makyaj yapabilirsin. Morluklar için cilt doktoruna git bence çünkü bunun başka bir sebebi olabilir. Kendini kilolu buluyorsan zayıflamak ve kendini zinde tutmak için spor yap.. Bunlar gayet basit şeyler. Bence yapmalısın

Goruntunuzu merak ettim çünkü kendinizi sevmediginizi düşünüyorum. Başkalarının sizi nasıl gördüğünü 'tahmin' ederek onlara gore kendinizce 'yargi' uretmissiniz. Siz bedenden ibaret değilsiniz zaten. Kendinizi sevin.

saclarini baglamak yerine acmakla baslayabilirsin :)
benimde gözlerimin altlari mor ama napalim allah vergisi kapaticiyla kapatirsin birazcik kapanmis gibi durur en azindan sen kendini iyi hissedersin :) birazda rimel sür kipriklerine
bide bir gülümseme
tamam iste bitti :)

Öncelikle özgüveninin kuvvetli olması gerekir kendine güven ve sev
Şöyle gör mesela bakımlı diye gördüklerini amannn sanki dünya bunların etrafında dönüyor bir tek diyiver kendince gül birkere,

Yarın birde ben gireyim şu kuaföre saç,baş,kaş ve makyaj kendimi değiştireyim de ve öylede yap,
Göz altı morlukların için şuanda öğrencisin maddi imkanın yeter mi bilemem ama onlar için kremler var yaşına uygun bir soruver. Dermotoloğ' tan yardım al.

Bakışlarını keskin yapıp bayılgınlıktan kurtarmak senin elinde buda kendine güvenden geçer.
Ha bunları yapıp ta çokta abartma sadece doğal bakımlılardan ol çünkü daha çok gençsin .
Ondan sonra bak bir farkın kalmaz onlardan (bakımlılardan)

valla haklısın gitmek istiyorum da memnun olan da çok olmayan da özellikle yüz için pek memnun olan yok korkuyorum

hm ben ilk gittim yerden hic memnun kalmamistim 9 seansa gittim sanirim pek faydasini görmedim ama öyle cogalma kalinlasma falan olmadi yani. Suan gittigim yerden - ki sadece bir seansa gittim -memnunum. O zaman agdaya devam ama o da bende iz yapmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…