• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Yaşındayım 2 evladım var eşimle sorunlarım var aldattı darp etti vs

Yazdıkların doğruysa eğer Allah yardımcın olsun çok zor bir durum, 3 yıllık evliyim diyorsun 3 senede çok kez darp etti diyorsun eve sen daha ne bekliyorsun. Çocuklarını da al çık git annenin babanın yanına gelme geride. Sen kendini düşünmüyorsun bari çocuklarını düşün durma o evde, o şerefsiz adamda Allah'ın dan bulsun

Ben zaten boşanacaktım. Ama hamileyken boşanma davası açılmıyor dediler. Kayınpedrim çok ısrar edince geldim ama durum ne gösterecek bilmiyorum sonu belli ama. Milletin ağız kokusuna da meraklı değilim evlatlarım var tabiki malı düşüneceğim. 2 evladım var paşa paşa verecek onlara bize bakmak için. Saflıktan bahsetmeyelim.
Kim dedi ???Gidip bir avukata soramadın anlarımda elinde telefon var chatgbt sorsan sana söylerdi tüm haklarını yazardı...Boşanmamak için bahaneler üretmeyi bırakın,adam sizi sevmiyor istemiyor . kb kv il ne der diye getirmiş kimsenin umrunda değil. Ya bu adamı ömür boyu çekersin ya da kendine düzgün bir hayat kurarsın.Yapay zeka nın evimize kadar girdiği bu çağda bu yeni kuşağın bu cahilliği,hayatta kalma konusunda sıfır bilgiyle iç güdüsel yaşama çabası beni çok üzüyor hemde çok.....

Kim dedi ???Gidip bir avukata soramadın anlarımda elinde telefon var chatgbt sorsan sana söylerdi tüm haklarını yazardı...Boşanmamak için bahaneler üretmeyi bırakın,adam sizi sevmiyor istemiyor . kb kv il ne der diye getirmiş kimsenin umrunda değil. Ya bu adamı ömür boyu çekersin ya da kendine düzgün bir hayat kurarsın.Yapay zeka nın evimize kadar girdiği bu çağda bu yeni kuşağın bu cahilliği,hayatta kalma konusunda sıfır bilgiyle iç güdüsel yaşama çabası beni çok üzüyor hemde çok.....
Hayatta kalma konusunda sıfır bilgi degil, ben yatip kalkip tavsan gibi dogurayim.
Ya anam babam baksin kocam baksin kocam bakmiyosada kayinpeder baksın planı.
Hayatta kalma planlari bu yönde, boşansa bir daha evlenir bak demedi demeyin

Bu allah bir tek bunlara veriyor heralde istemedikce.
Biz istemeyince gayet 8 senedir vermiyo
1 Buçuk sene tedavi gördüm bizimde imkansız gibi bir şeydi artık. Burada beni yargılamanızı istemem. Evlat güzeldir karnımdaki evladım benim için her şeydir. Şu an sadece onlar için hareket ediyorum. O inssndan hayır gelmez diye düşünüyorum sadece biraz sabredip ailemin buraya gelmesini bekliyorum. Artık bir yere varacak bu konu.

1 Buçuk sene tedavi gördüm bizimde imkansız gibi bir şeydi artık. Burada beni yargılamanızı istemem. Evlat güzeldir karnımdaki evladım benim için her şeydir. Şu an sadece onlar için hareket ediyorum. O inssndan hayır gelmez diye düşünüyorum sadece biraz sabredip ailemin buraya gelmesini bekliyorum. Artık bir yere varacak bu konu.
19 yasinda koca derdine duşmeseydin çocuklarinin gelecegi konusunda ne yapilacagi hakkindaki kararlari kendin verebilirdin. Anani babani beklemene gerek kalmazdi.

Hayatta kalma konusunda sıfır bilgi degil, ben yatip kalkip tavsan gibi dogurayim.
NE kadar kolay biri hakkında böyle konuşmak. Yaşantısını bilmeden. Kınamayın. Kınadığınız yerden sınanırsınız. Kimseninde bakmasına ihtiyacım yok. Kayımpederimede ihtiyacım yok. Boşanırım evime giderim paşa paşa evlatlarıma bakarlar nafakaysa nafaka. Bende anne evimde oturur evlatlarıma bakarım. Onların geleceğini güzelleştiririm.

Merhabalar bana biraz güzel nasihat verebilrseniz sevinirim. 3 yıllık evliyim, 21 yaşındayım eşim 22 yaşında. 3 sene içinde çok darp edildim 3 kez hamilelik geçirdim 3 üde öldü. Şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür ve 4 aylık hamileyim... eşim ben hamileyken 2 kez dövdü beni evladım kucağımdayken. Birçok kızla aldattı. Yanımda yatmıyodu sürekli sg babanın evine diyodu. Ben beni aldattığını öğrenince aldım kızımı memleketime gittim samsuna. Diyarbakıra evliyim. Çok güveniyordum ona ve gözümle görünce çıktım gittim samsuna. Ne aradı ne sordu ne evladımın bi ihtiyacı varmı diye sordu. Biz gidince keyfine baktı. Kayınpederim aradı illede beni çağırdı gel bana güven ben düzelteceğim dedi. Geldim şu an kayımvalidemdeyim. Burada bunalmışım evime gitmek istiyorum götürmüyolar. Evimiz ayrı burada. Zaten 4 aylık hamileyim kaç kez üzüntüden kanamam oldu. 10 kilo verdim. Eşim benden özür dilemedi. Tamamen manevi anlamda yalnızım. Aklımda boşanmak geçiyor ama ne yapacağım bilmiyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Ona çok aşıktım hemde öyle aşıktım ki öyle çok seviyordum ki bütün hayatımı bütün hislerimi ona ayırmıştım. Ama artık soğudum. Seviyor muyum aşık mıyım bilmiyorum. Aşık değilim. Sevgim belki biraz kalmış olabilir. Lütfen akıl verir misiniz. Boşanırsam ne yapacağım. Mal varlıkları var neler talep edebilirim. Ve elimdeki yüzüğe küpeme kadar aldı benden kuyumcu olduğu halde. Sizden akıl istiyorum. Zor dönemden geçiyorum.
İnsanların sinirlerini zıplatıp hakaret ettirmek için açılmış bir konu olarak yorumladım.

19 yasinda koca derdine duşmeseydin çocuklarinin gelecegi konusunda ne yapilacagi hakkindaki kararlari kendin verebilirdin. Anani babani beklemene gerek kalmazdi.
Koca derdimi bu. Ben evlenmek istemeyen, üni okuyup veteriner olmak isteyen biriydim. Veya yağlı boyadan sanattan devam etmek isteyen biriydim. Kader kader. Evlilik insan doğmadan kaderine yazılır. Tıpkı ecel gibi.

Böyle bir adamla ha bire sevişip çocuk yapma tamamen üreme hormonlarının aklın önüne geçmesi olarak algıladım.Tek gaye sevişmek doğurmak.Ben bu çocuklara nasıl bakarım,nasıl yetiştirir , topluma nasıl kazandırırım yok.Kızmayalımda ne yapalım???Böyle sorumsuz anne babaların yetiştirdiği çocuklar ilerde toplumun kanayan yarası olacak...

Kaderi yanlış öğretmişler size yada yanlış öğrenmişsiniz. Kader buysa akıl nerde ?

Yer edinmek için ard arda doğuruyorsunuz adamda güvence olarak görüyor nasılsa bırakmaz diye dövüyor, sövüyor değil eş insan yerine koymuyor. Şimdi biz kızsak üzülsek empati yapsak ne fayda yaşayacaksınız bunları çünkü sizin düşünce biçiminizle kader bu 🤦🏼

Mallar kayınpederin üzerine değil mi? Ondan onları böyle dinliyorsun. Allah bilir iş yerini de kayınpeder açmıştır sorumsuz oğluna. Ama size kötü bir haberim var. Değil doğu ülkenin hiçbir yerinde ayrılan kadına kayınpeder mal vermez. Koca da üç kuruş nafaka verir o kadar. Hadi diyelim mallar koca üzerine kayınpederden miras ya da banka üzerinden geçmeden alınmış. O zaman da niyeti olan zaten hemen ayrılırdı.

Koca derdimi bu. Ben evlenmek istemeyen, üni okuyup veteriner olmak isteyen biriydim. Veya yağlı boyadan sanattan devam etmek isteyen biriydim. Kader kader. Evlilik insan doğmadan kaderine yazılır. Tıpkı ecel gibi.
Hersey kaderse insan beyni, aklı, iradesi niye var o zaman?

Ya bi git işine ya kadermiş yazılırmış.
Birde böyle büyük büyük laflariniz yokmu.
Noldu mesela uniye calisirken bir sabah uyandin kendini koca yatagindami buldun, kafana silahmi dayadilar.
Seviyirim aşıkım diyip koşa koşa evlenmişsin

Kader dediğin şey al bunu yaşayacaksın demek değil, kaderi tercihlerin belirliyor, kadere suçu atıp benlik birşey yok demek seni haklı cikarmiyor

Back
X