yasadiklariniz dayanilacak gibi degilmis gercekten sabriniza hayran kaldim.bir psikolaga falan mi gitseniz belki bi cözüm bulursunuz. esinizle birlikte gitseniz daha i olur belki. umarim en kisa zamanda huzura kavusursunuzHikayem çok uzun hanımlar,baştan söyleyeyim.Eşimle tanıştığımda 18 yaşındaydım,cıvıl cıvıl,neşeli,güler yüzlü Bi kızdımİlk görüşte aşık oldum,o da bana.1,5 yıl sonra evlendik.Tabi bu dönemde kıskançlığıyla canımdan bezdirdi ama çok seviyor ya ondan diyordum.Evlendik kıskançlık krizleri dayakla sonuçlandı,hemen hemen her gün dayak yedim.En ağır hakaretlere maruz kaldım.Evliliğimin 40.gecesi beni dövüp sokağa attı,yüzüm gözüm mor.Yalvardım,beni içeri al sabah giderim diye.Aldı,ağlaya ağlaya sızmışım,döverek uyandırdı,defol git dedi.Ailemin yanına gittim,telefon etti anneme.Diana bugün gelmezse kendimi öldürürüm dedi.Annem Bi daha dene,aynı olursa ayrılırsın diye beni geri götürdü.Bi daha ölsem de gelmem dedim anneme.Benden önce niye biriyle çıktın dedi dövdü,kız arkadaşlarınla niye kafeye gittin dedi dövdü,yoldan geçerken sağına soluna niye tekrar bakıyodun orda adam vardı ona mı baktın dedi dövdü.En ağır hakaretlerde cabası.Niye o kadar sabrettim,neden çektim bilmiyorum.Zaten psikolojim bozulmuştu,normal değildim.Zamanla eşim düzelmeye,normalleşmeye başladı.Bu arada iki çocuğumuz oldu.Benim ailemi hiç sevmezdi,her geldiklerinde problem çıkarırdı.Eşimin yaşı ilerledikçe olgunlaştı,yaptıklarından çok pişman oldu.Ben sana bunları nasıl yaptım diye ağladığı zamanlar oldu.Şimdi kendini dört dörtlük insan zannediyor.Evet çok sakin,mantıklı,güzel konuşuyor.Ama benim içim o kadar dolu ki.Her tartışmamızda geçmişte yaptığı pislikler geliyo aklıma.Tahammülsüz,sinirli Bi insan olup çıktım.En son tartışmamızda bana sen hiç bişeyle ilgilenmiyorsun(çocukların terbiyesiyle ilgili)Ben de sana verdiğim emeklere yazıklar olsun dedim Çünkü ben hayatım boyunca hiç bir şeyle ilgilenmemişim,sıfır yaşamışım,öyle dedi bana.Cevap olarak benim emeklerime yazıklar olsun dedi.Kısacası eşmiş,sevgiymiş,aşkmış,el alem ne demiş hepsi boş.Bir ömrü boşa yaşamışım.Şu an sadece biraz şefkate ihtiyacım var,sadece biraz şefkat.Çok kötüyüm.Burda anlatamadığım çok fazla şey var,kendimi çok iyi ifade edemedim Okuyan herkese teşekkür ederim
Hikayem çok uzun hanımlar,baştan söyleyeyim.Eşimle tanıştığımda 18 yaşındaydım,cıvıl cıvıl,neşeli,güler yüzlü Bi kızdımİlk görüşte aşık oldum,o da bana.1,5 yıl sonra evlendik.Tabi bu dönemde kıskançlığıyla canımdan bezdirdi ama çok seviyor ya ondan diyordum.Evlendik kıskançlık krizleri dayakla sonuçlandı,hemen hemen her gün dayak yedim.En ağır hakaretlere maruz kaldım.Evliliğimin 40.gecesi beni dövüp sokağa attı,yüzüm gözüm mor.Yalvardım,beni içeri al sabah giderim diye.Aldı,ağlaya ağlaya sızmışım,döverek uyandırdı,defol git dedi.Ailemin yanına gittim,telefon etti anneme.Diana bugün gelmezse kendimi öldürürüm dedi.Annem Bi daha dene,aynı olursa ayrılırsın diye beni geri götürdü.Bi daha ölsem de gelmem dedim anneme.Benden önce niye biriyle çıktın dedi dövdü,kız arkadaşlarınla niye kafeye gittin dedi dövdü,yoldan geçerken sağına soluna niye tekrar bakıyodun orda adam vardı ona mı baktın dedi dövdü.En ağır hakaretlerde cabası.Niye o kadar sabrettim,neden çektim bilmiyorum.Zaten psikolojim bozulmuştu,normal değildim.Zamanla eşim düzelmeye,normalleşmeye başladı.Bu arada iki çocuğumuz oldu.Benim ailemi hiç sevmezdi,her geldiklerinde problem çıkarırdı.Eşimin yaşı ilerledikçe olgunlaştı,yaptıklarından çok pişman oldu.Ben sana bunları nasıl yaptım diye ağladığı zamanlar oldu.Şimdi kendini dört dörtlük insan zannediyor.Evet çok sakin,mantıklı,güzel konuşuyor.Ama benim içim o kadar dolu ki.Her tartışmamızda geçmişte yaptığı pislikler geliyo aklıma.Tahammülsüz,sinirli Bi insan olup çıktım.En son tartışmamızda bana sen hiç bişeyle ilgilenmiyorsun(çocukların terbiyesiyle ilgili)Ben de sana verdiğim emeklere yazıklar olsun dedim Çünkü ben hayatım boyunca hiç bir şeyle ilgilenmemişim,sıfır yaşamışım,öyle dedi bana.Cevap olarak benim emeklerime yazıklar olsun dedi.Kısacası eşmiş,sevgiymiş,aşkmış,el alem ne demiş hepsi boş.Bir ömrü boşa yaşamışım.Şu an sadece biraz şefkate ihtiyacım var,sadece biraz şefkat.Çok kötüyüm.Burda anlatamadığım çok fazla şey var,kendimi çok iyi ifade edemedim Okuyan herkese teşekkür ederim
Sendeki kafadan bende istiyomTe allahım ya nasıl bi onursuzluk döven adamla ömür geçirmek pesss
Hic tanimadiginiz ne durumda oldugunu bilmrdiginiz biri icin nasil kolayca onursuz diye hakarer edebiliyosun.Sendeki kafadan bende istiyomTe allahım ya nasıl bi onursuzluk döven adamla ömür geçirmek pesss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?