Oğlunuz için kritik bi yaş dönemi.21 yıllık evliyiz.15 yaşinda bir oğlumuz var.İkimizde kültürlü iç güç sahibi insanlarız.21 yıldır tüm sorumluluk bende.Eşimin sorumluluk olarak gördüğü tek şey işe gidip gelmek.Ev işleri,maddi konular pek çok şey benimsorumluluğumda.Eşim çocuk ruhlu ve beni de annesi gibi görüyor.Bir bardağı bile kaldırmaz ve herşeyi benden bekler ve ben çok yoruldum.Ev işlerinde işbölümü hayal benim için.Yardımcı alıyordum fakat korona yüzünden o da mümkün değil.Azıcık yardım et diyorum ama ne mümkün.Beraber kazanıp beraber harcıyoruz.Ama beraber pişirip beraber yeme,beraber temizleyip beraber kirletme hayal.O kadar bunaldım ki.Evde ya uyuyor ya da telefona bakıyor çoğunlukla.Uyumayı çok seviyor.Bunun dışında iti bir baba ve ciddi hastalıklar atlattım.Destek oldu.Ama hayat bu şekilde yaşanmıyor.Bir avukatı aradım pazartesi randevu aldım.Boşanmak istiyorum.
Henüz konuşmadım.Ciddi pc bağımlilığı var.Kulağında kulaklık dunyadan bir haber.Onun için her türlü yolu denedik.Destek aldık.Kendi istemeden bıraktıramazsınız dediler.Oğlunuz için kritik bi yaş dönemi.
Onunla konuştunuz mu ?
Zaten bunun farkında olduğum için boşanmak istedim.Değışmez diye.Adam 21 yılda ev işlerine yardım etmemişse bu saatten sonra da etmez. 21 yıl bu evliliği sürdürdüyseniz bir şekilde katlanılır olarak görmüşsünüzdür bu durumu. Şimdi Corona yüzünden insanlar eve tıkılınca birbirlerine tahammülleri azaldı. Herşey 10 kat daha fazla göze batıyor. Siz haklısınız ama 21 yıl sonra bu adam değişmez. Malesef.
Bu aklıma geldi evet.Korona nedeniyle tahammülüm çok düştüBir daha düşünün derim .Karantina sebebi ile yaşanan sorunlarda var çünkü konunuzda .Tekrar bi konuşun eşinizle maddi sorumluluklar, iş bölümü ile ilgili yoksa bosanacaginizi anlatın. Düzelmeye yanaşmazsa o zaman dava açarsınız.
Sanırım birikim.Yıllardır hep aynı k9nudan tartıştık.İşbölümü yapmıyor hiç.Tiroid kanseri,tansiyon,insülin direnci var Antideprasan kullanıyorumSanki tek sebep bu değil..
Teşekkür ederim.21 yıldır böyle mi bu adam? Erkeklerin bazıları eşi anneyle karıştırıyor.Evde anne yapıyor ya evlendikten sonrada eşin görevi diye düşünüyorlar.Keşke yapmasaydınız.Evin kirliliğinden rahatsız oluncaya kadar dursaydı falan.Kararınız kesinse oğlunuz içinde destek alabilirsiniz.Bu süreci doğru bir şekilde atlatmanız önemli.Hayırlısı olsun sizin ve çocuğunuz için.
Biri bana dese işbölumü yok diye boşanıyorum.Tuhaf gelirdi herhalde.Ama damlaya damlaya göl oldu sanırım.Tabi ciddi sağlık sorunları ve ilaçlarda var.21 yıl sabredip şimdi boşanmak istemenizin başka bir sebebi yok değil mi sadece evde size yardımcı olmaması mı sebep ki 21 yıl dile kolay.
eşinizi karşınıza alıp konuştunuzmu belki düzeltilebilirdi.21 yıllık evliyiz.15 yaşinda bir oğlumuz var.İkimizde kültürlü iç güç sahibi insanlarız.21 yıldır tüm sorumluluk bende.Eşimin sorumluluk olarak gördüğü tek şey işe gidip gelmek.Ev işleri,maddi konular pek çok şey benimsorumluluğumda.Eşim çocuk ruhlu ve beni de annesi gibi görüyor.Bir bardağı bile kaldırmaz ve herşeyi benden bekler ve ben çok yoruldum.Ev işlerinde işbölümü hayal benim için.Yardımcı alıyordum fakat korona yüzünden o da mümkün değil.Azıcık yardım et diyorum ama ne mümkün.Beraber kazanıp beraber harcıyoruz.Ama beraber pişirip beraber yeme,beraber temizleyip beraber kirletme hayal.O kadar bunaldım ki.Evde ya uyuyor ya da telefona bakıyor çoğunlukla.Uyumayı çok seviyor.Bunun dışında iti bir baba ve ciddi hastalıklar atlattım.Destek oldu.Ama hayat bu şekilde yaşanmıyor.Bir avukatı aradım pazartesi randevu aldım.Boşanmak istiyorum.
B7gün muazzam bir kavga ettik.Soz vermisti.Beraber temizlik yaparız diye ama saat 12 de bile kaldıramadım.Iş buyüdü.Eşyaları fırlattık birbirimizeBen de korona sebebiyle gözünüze daha da fazla battığını düşünüyorum.Bu kadar fevri karar vermeyin.Avukatla konuşmak için erken bence,önce kocanızla konuşmalısınız.Burda yazdıklarınızı ona da söyleyin.21 yıldır alışmış insan kolay değişmez ama ailesini seviyorsa adım atacaktır. Ayrıca muhakkak aile terapisi alın.Yardımı olacaktır.Eşinizin iyi biri olduğunu söylediniz. Bence bir şansı hak ediyor.
Evimiz yatılı bakıcı için uygun değil ama haftada bir yardımcı alabilirim.Korona engel oluyor tabiKoronadan sonra eve yatılı yardımcı alın siz de yapmayın eşiniz de yapmasın. Boşanmak biraz abartı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?