• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yıllık evliliğin sonu

Yok kiz, yani oyle dusundugunuz seylerle hicbir alakasi yok .... calsima saatleri uzun, cok konstantrasyon isteyen bir is. Gunun sonunda beynin patlamis oluyor. Birakan insanlar taniyorum.

Bazı şirketlerin ekstra mesai (aşırı aslında) yaptırdıklarını falan okumuştum baya ( üstelik en ünlü şirketlerden birkaçı ).Durum öyle olunca o tempoya dayanmak da çok zor tabii,haklısın.

Zaten çocuğu var hanımefendinin o evde yemek falan yapılacak çamaşır ütü yine ellerinden öpecek, alışverişi eşi yapıyomuş o da hanımefendiye kalacak. Çift maaş olduğu için eve yardımcı alabiliyor belki tek maaşla onu da alamıcak. Biraz gerçekleri düşünmek lazım. Çocuksuz olsa haklısınız
Dedikleriniz mantıklı geldi

21 yilda takdira şayan sabretmişsiniz
Çünkü sizde calisiyorsunuz
Eşinizin hic yardimci olmamasi cok kötü
Biran önce yeni adimlar atar inşallah
Evet bu bitirdi beni.Su an yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal durumundayım.Bir yanım bitir diyor.Diğer yanım oğlumu düsünuyor.Birde tabi zor günlerimde eşimin destekleri unutulmaz.Çok karasızım.Zaman gösterecek sanırım.En azından korona salgını sonrası yani.Şu an mahkemeler nasıl işlıyor bilmiyorum.

Evet bu bitirdi beni.Su an yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal durumundayım.Bir yanım bitir diyor.Diğer yanım oğlumu düsünuyor.Birde tabi zor günlerimde eşimin destekleri unutulmaz.Çok karasızım.Zaman gösterecek sanırım.En azından korona salgını sonrası yani.Şu an mahkemeler nasıl işlıyor bilmiyorum.
Son kez konusun duurmun vehametini anlatin
Yoruldgunuzu bulandiginizi
Bu geminin tekbasina yurumeyecegini
Herşeyi anlatin
Hersey gönlünÜzce olsun

Tahmin edebiliyorum ne yaşadığınızı. Bir süre sonra insan evi geçindiriebiliyorum, ev işini kendim yapabiliyorum, çocuğa bakabiliyorum o zaman bu koca neden var diyor kendine kendine, değil mi? Pc bağımlısı bir koca ile düzgün bir cinsel hayatınız olduğunu da var sayamıyorum. Böyle böyle uzaklaşıyor insanlar birbirinden. Artık adam omzunuzda bir yük bence.
21 sene artık doldunuz taştınız... Bence haklısınız. En doğru kararı vermişsiniz. Böyle adamlarda kurtarılacak bir yan göremiyorum. Kaldı ki eşşek kadar adamı rehabilite etmek sizin göreviniz olmamalı.
Pc bağımlısı olan eşim değil oğlum.Eşim aksine işkiliktir.Onun dunyası işi.Sorumluluk hissetmediği tek şey ev.Evi otel gibi gòrüyor.Yiyim iciyim yatayım ve işe gidiyim.Çevremiz tarafından çok sevilen biri.Hep çalişkan olarak bilinir.Ama ev işlerine alerjisi var.

21 yıldan sonra ilk defa boşanmak istiyorum deyince yerleri sildi Ama devamınin gelmiyeceğini tabiki biliyorum.

Avukata mesaj attım.Korona sonrası tekrar değerlendiricem herşeyi.Sağlıklı düşünemiyorum.Herşeyi enine boyuna tartıp zamana bırakmaya karar verdim.Desteğiniz için çok teşekkürler hepinize.

Aynısı annemde var. Babam sadece para getirir eve geri hicbir seye karısmaz.

Ben de evlendım ve çöpü dahi esime attırırım.
Faturalar ne kadar geldi bilmem.
Hicbir sorumlulugu almadım üzerime.. pazara bıle esim cıkar ... ev dublex ust katta onun calısma alanı var, supurmem bile orayı kendı yapar.
Bu konuda özellikle dikkatli davrandım. Tabii sizin cok uzun sure geçmiş. Bu sekılde alısan bırı degısmez.
Ama size tavsıyem su; ayrılmak ıstıyorsanız 1 dk bile düşünmeyin. Cunkü siz bu insandan asırı sekilde rahatsız oluyorsunuz. Herkrs kendı yoluna gıtse ne stres kalır ne bişi

Back
X