• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yıllık evliliğin sonu

Ben de korona sebebiyle gözünüze daha da fazla battığını düşünüyorum.Bu kadar fevri karar vermeyin.Avukatla konuşmak için erken bence,önce kocanızla konuşmalısınız.Burda yazdıklarınızı ona da söyleyin.21 yıldır alışmış insan kolay değişmez ama ailesini seviyorsa adım atacaktır. Ayrıca muhakkak aile terapisi alın.Yardımı olacaktır.Eşinizin iyi biri olduğunu söylediniz. Bence bir şansı hak ediyor.
Aile terapisi gerekli galiba

Evimiz yatılı bakıcı için uygun değil ama haftada bir yardımcı alabilirim.Korona engel oluyor tabi
Haftada 1 yardımcı gelince yine yemek bulasık çamaşır işi size kalır. Dışardaki işleri eşiniz halletse alışveriş alım satım tamir falan biraz rahatlar mısınız

Haftada 1 yardımcı gelince yine yemek bulasık çamaşır işi size kalır. Dışardaki işleri eşiniz halletse alışveriş alım satım tamir falan biraz rahatlar mısınız
Pazar alışverişine gidiyor bir de cöp döker.Pazar alışverişine gitme nedeni bel fıtığımın olması.Ama her seferinde söyleniyor nerdeyse.Ama haftada bir kadın epey rahatlatır.15 günde bir alıyordum.Koronadan önce.

21 yıldır yardımcı geliyormuş, yatması sıze batmamıs. O mu sizi annesi olarak goruyor sız mı annesi gıbı davrandınız simdıye kadar onu bilemiyorum.
Yardımcı hala gelebılseydı, sesiniz cıkmazdı bence.

Kızdığınız şeylerde kesinlikle haklısınız ama salgın dönemi insan her şeye fazlaca sinirleniyor. Salgın bitip her şey normale dönünce düşünüp karar verin isterseniz. O umursamıyorsa siz de umursamayın haftada iki gün çağırın yardımcı, yıprandığınıza değmez.

Haklısınız.Eşinize söyleyin bu fikrinizi,ya biraz vicdanlı ol artık ya da bitsin deyin,ben sizi haklı buldum sonuna kadar.
Ya fıtığı olan kadına da bir zahmet tüm evi temizletmesin,ayıp ya,insan azıcık vicdanlı olmalı.Olay temizlikten öte yani,insan oturur düşünür bu kadın bunları yaparken ben ne yapıyorum diye utanır biraz.

Oğlum ciddi pc bağımlisı hatta onun içinde konu açmayı duşünmüstum.Bir ergen psikiyatristine gittik.Ilaç kullandirdı.Oğlum terapiyo kabul etmedi.Kaİlaclar fayda saglamadi.Rehber öğretmenler ve pek çom yol deneduk.Doktor kendi istemeden asla birakmaz deyince pes ettik

Oğlum ciddi pc bağımlisı hatta onun içinde konu açmayı duşünmüstum.Bir ergen psikiyatristine gittik.Ilaç kullandirdı.Oğlum terapiyo kabul etmedi.Kaİlaclar fayda saglamadi.Rehber öğretmenler ve pek çom yol deneduk.Doktor kendi istemeden asla birakmaz deyince pes ettik

Oyun bağımlısı mı ?

Ben de atom tedavisi gordüm.Tiroid ilaçları bazen diz çok gelince sinir yapıyor.Doz ayarlanınca sakinleşiyorum

Oğlunuzun durumu şuan iyi değil pc bağımlısı olması açısından söylüyorum. Peki bu boşanma sürecinde daha kötü olursa? Boşanacağınızdan haberi var mı. Avukatı aradım demişsiniz oğlunuzun bundan haberi var mı?

Evet oyun bağımlısı.Derslerini de etkiledi.

Anladım.Zor gerçekten,yeteneği falan var mı peki bu tarz şeylere ? Bilgisayar oyunlarının nasıl yapıldığına karşı meraklı mı? Bunu avantaja çevirebilirsiniz konuşarak.Gelecekte böyle bir iş yapabilir,oyun yapım ekibinde bulunabilir,biraz konuşsanız ? Ergen olduğu için söylediğiniz her ters şey batacak çünkü,daha fazla itersiniz.Varsa bir kursa falan yollayabilirsiniz yazın.

Bence biraz daha düşünün en azından bu salgın dönemi bitene kadar. Çoğu kişi sağlıklı düşünemiyor bu dönem çünkü farkında olmasa da ciddi bir psikolojik yıpranma var insanlarda. Evliliği bitirmek kolay bir şey olmamalı. Ne günler geçirip felaha eren evlilikler var. Bana kalırsa bu dönemin geçmesini bekleyin sonra tekrar değerlendirin. Buraya "iyi dayanmışın hemen boşan" diyenlere de akıl erdiremiyorum. Evlilik bu kadar önemsiz bir müessese haline mi geldi? Karar verecek olan sizsiniz, bu süreci siz yaşıyorsunuz. Allah hakkınızda hayırlar versin, gönlünüzü ferahlatsın.

Oğlunuzun durumu şuan iyi değil pc bağımlısı olması açısından söylüyorum. Peki bu boşanma sürecinde daha kötü olursa? Boşanacağınızdan haberi var mı. Avukatı aradım demişsiniz oğlunuzun bundan haberi var mı?
Çoook haklısınız.Beni acabaya duşuren oglum zaten.Onun haberi yok.

Back
X