Defalarca konuştum.Ama can çıkıyor huy çıkmıyor maalesefeşinizi karşınıza alıp konuştunuzmu belki düzeltilebilirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defalarca konuştum.Ama can çıkıyor huy çıkmıyor maalesefeşinizi karşınıza alıp konuştunuzmu belki düzeltilebilirdi.
Aile terapisi gerekli galibaBen de korona sebebiyle gözünüze daha da fazla battığını düşünüyorum.Bu kadar fevri karar vermeyin.Avukatla konuşmak için erken bence,önce kocanızla konuşmalısınız.Burda yazdıklarınızı ona da söyleyin.21 yıldır alışmış insan kolay değişmez ama ailesini seviyorsa adım atacaktır. Ayrıca muhakkak aile terapisi alın.Yardımı olacaktır.Eşinizin iyi biri olduğunu söylediniz. Bence bir şansı hak ediyor.
Haftada 1 yardımcı gelince yine yemek bulasık çamaşır işi size kalır. Dışardaki işleri eşiniz halletse alışveriş alım satım tamir falan biraz rahatlar mısınızEvimiz yatılı bakıcı için uygun değil ama haftada bir yardımcı alabilirim.Korona engel oluyor tabi
Pazar alışverişine gidiyor bir de cöp döker.Pazar alışverişine gitme nedeni bel fıtığımın olması.Ama her seferinde söyleniyor nerdeyse.Ama haftada bir kadın epey rahatlatır.15 günde bir alıyordum.Koronadan önce.Haftada 1 yardımcı gelince yine yemek bulasık çamaşır işi size kalır. Dışardaki işleri eşiniz halletse alışveriş alım satım tamir falan biraz rahatlar mısınız
Oğlum ciddi pc bağımlisı hatta onun içinde konu açmayı duşünmüstum.Bir ergen psikiyatristine gittik.Ilaç kullandirdı.Oğlum terapiyo kabul etmedi.Kaİlaclar fayda saglamadi.Rehber öğretmenler ve pek çom yol deneduk.Doktor kendi istemeden asla birakmaz deyince pes ettik
Tam olarak bu.Tek cümleyle özetlediniz.Sizde 21yilin verdiği tükenmişlik var
Evet oyun bağımlısı.Derslerini de etkiledi.Oyun bağımlısı mı ?
44 yaşindayım.ÖğretmenimHep idare etmişsiniz suan gücünüz yok
21yildaha veremem bu adama diyorsunuz
Yasiniz kac
Evet oyun bağımlısı.Derslerini de etkiledi.
Çoook haklısınız.Beni acabaya duşuren oglum zaten.Onun haberi yok.Oğlunuzun durumu şuan iyi değil pc bağımlısı olması açısından söylüyorum. Peki bu boşanma sürecinde daha kötü olursa? Boşanacağınızdan haberi var mı. Avukatı aradım demişsiniz oğlunuzun bundan haberi var mı?
yaşınız cok genc44 yaşindayım.Öğretmenim