- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.754
- 548
- 38
Onuda psikolog yardimiyla cozebilirsinizÇoook haklısınız.Beni acabaya duşuren oglum zaten.Onun haberi yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onuda psikolog yardimiyla cozebilirsinizÇoook haklısınız.Beni acabaya duşuren oglum zaten.Onun haberi yok.
Olabilir tabi.Çozüm yolları olarak her tur kursu seçenek olarak sunduk hayır dedi.Ozel okula gidiyor.Orda kodlama,yazılım falan da öğrenmeye heves etti.Sonra ders saatlerinin üstüne tekrar okulda kalmak zor feldiAnladım.Zor gerçekten,yeteneği falan var mı peki bu tarz şeylere ? Bilgisayar oyunlarının nasıl yapıldığına karşı meraklı mı? Bunu avantaja çevirebilirsiniz konuşarak.Gelecekte böyle bir iş yapabilir,oyun yapım ekibinde bulunabilir,biraz konuşsanız ? Ergen olduğu için söylediğiniz her ters şey batacak çünkü,daha fazla itersiniz.Varsa bir kursa falan yollayabilirsiniz yazın.
Boşanınca tüm işleri siz yapacaksınız bide bu taraftan düşününPazar alışverişine gidiyor bir de cöp döker.Pazar alışverişine gitme nedeni bel fıtığımın olması.Ama her seferinde söyleniyor nerdeyse.Ama haftada bir kadın epey rahatlatır.15 günde bir alıyordum.Koronadan önce.
Duanız için çoook teşekkür ederim.Bence biraz daha düşünün en azından bu salgın dönemi bitene kadar. Çoğu kişi sağlıklı düşünemiyor bu dönem çünkü farkında olmasa da ciddi bir psikolojik yıpranma var insanlarda. Evliliği bitirmek kolay bir şey olmamalı. Ne günler geçirip felaha eren evlilikler var. Bana kalırsa bu dönemin geçmesini bekleyin sonra tekrar değerlendirin. Buraya "iyi dayanmışın hemen boşan" diyenlere de akıl erdiremiyorum. Evlilik bu kadar önemsiz bir müessese haline mi geldi? Karar verecek olan sizsiniz, bu süreci siz yaşıyorsunuz. Allah hakkınızda hayırlar versin, gönlünüzü ferahlatsın.
Enazindan başkasının yukunu cekmeyecekBoşanınca tüm işleri siz yapacaksınız bide bu taraftan düşünün
Çok doğruBoşanınca tüm işleri siz yapacaksınız bide bu taraftan düşünün
Söyledim.Aslinda asıl mesele annesinin aşıri rahat büyütmesi.Üniversitede akşamları ballı süt icirip hicbirşey yaptırmayan bir annePeki bu yüzden boşanmak istediğinizi adama söylediniz mi??
Bence önce konuşun. Siz bütün evişlerini yapıp paralanırken popo yayması çok bencilce. Hiç mi karşımda bir insan var demez bu adamlar?
Olabilir tabi.Çozüm yolları olarak her tur kursu seçenek olarak sunduk hayır dedi.Ozel okula gidiyor.Orda kodlama,yazılım falan da öğrenmeye heves etti.Sonra ders saatlerinin üstüne tekrar okulda kalmak zor feldi
HaklısınızSizin kararınız tabi ki yıpranmışsınız belliki yaşamayan anlamaz ama benim size tavsiyem boşanma durumunu oğlunuz sonunda öğrenmesin. Ağzını arayabilirsiniz yada konuşabilirsiniz ne tepki verecek diye. Allah korusun daha kötü olmasın.
Tavsiyeleriniz çok mantıklı geldi.Deniycem.Çok teşekkür ederim.Bence bunun üzerine oynayın.İleride kendi oyunlarını yaparsın bak falan deyin.Madem ilgisi de varmış,tembelliğe yenik düşmesin.Gerçekten önü çok açık bir alan bu.Türkiye'de çok gelişmedi hala ama zamanla gelişecek,iyi işler yapabilir.Her insanın hoşlandığı bir alanda çalışmak gibi bir şansı olmuyor,değerini bilsin bence dört elle sarılmaya başlasın,iyi örnekler verin sürekli,gaz verin biraz.Ergen olduğu için zaman zaman ''siz anlamıyorsunuz'' diye çıkışabilir,siz alttan alıp iyi taraflarını göstermeye çalışın.Dersleri de mecbur halleder o bahaneyle.
Bence bunun üzerine oynayın.İleride kendi oyunlarını yaparsın bak falan deyin.Madem ilgisi de varmış,tembelliğe yenik düşmesin.Gerçekten önü çok açık bir alan bu.Türkiye'de çok gelişmedi hala ama zamanla gelişecek,iyi işler yapabilir.Her insanın hoşlandığı bir alanda çalışmak gibi bir şansı olmuyor,değerini bilsin bence dört elle sarılmaya başlasın,iyi örnekler verin sürekli,gaz verin biraz.Ergen olduğu için zaman zaman ''siz anlamıyorsunuz'' diye çıkışabilir,siz alttan alıp iyi taraflarını göstermeye çalışın.Dersleri de mecbur halleder o bahaneyle.
Yaa hakikaten çoooook teşekkur ederim.Farklı bir bakış açısı getirdiniz bana.Oyun işinde çılgınca para var. Ciddi şekilde matematik özellikle geomeyriden anlamak gerekiyor. Sdece çok yetenekli yazılımcılar oyun sektöründe çalışıyor kazancı da ona göre oluyor![]()
Oyun işinde çılgınca para var. Ciddi şekilde matematik özellikle geomeyriden anlamak gerekiyor. Sdece çok yetenekli yazılımcılar oyun sektöründe çalışıyor kazancı da ona göre oluyor![]()
Zaten çocuğu var hanımefendinin o evde yemek falan yapılacak çamaşır ütü yine ellerinden öpecek, alışverişi eşi yapıyomuş o da hanımefendiye kalacak. Çift maaş olduğu için eve yardımcı alabiliyor belki tek maaşla onu da alamıcak. Biraz gerçekleri düşünmek lazım. Çocuksuz olsa haklısınızEnazindan başkasının yukunu cekmeyecek
adam bildiğiniz asalak gibi yasamis yıllarcaZaten çocuğu var hanımefendinin o evde yemek falan yapılacak çamaşır ütü yine ellerinden öpecek, alışverişi eşi yapıyomuş o da hanımefendiye kalacak. Çift maaş olduğu için eve yardımcı alabiliyor belki tek maaşla onu da alamıcak. Biraz gerçekleri düşünmek lazım. Çocuksuz olsa haklısınız