22+1 haftada Suyun gelmesi ne demek

kader889161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
43
8
1
33
Merhaba ben 21+1 deyim suan .. ve carsamba günü siddetli Karin agrisiyla hastaneye geldim biraz kanama ve sivi gibi akinti vardi. Dün gece ve tüm gün hep 8 12 dk arayla sancilar geliyordu 40 50 saniye kadar ve gidiyordu. Gece uyudum arrtik hissetmedim.
Doktorum dün dedi suyum geliyor yani testini yapmis su olduguna emin cünkü akiyor. Ve erkenn dogum olabilir diye .. Suan sancilar yok dün gibi sadece cok cok az bazen . Ama durdugumda veda yürüdümde hemen akiyor öyle. Bu nedeemek oluyor? Sancilar öyle baslarmi . Sancilari tetiklemek icin ne yapilir

Merhaba ben 21+1 deyim suan .. ve carsamba günü siddetli Karin agrisiyla hastaneye geldim biraz kanama ve sivi gibi akinti vardi. Dün gece ve tüm gün hep 8 12 dk arayla sancilar geliyordu 40 50 saniye kadar ve gidiyordu. Gece uyudum arrtik hissetmedim.
Doktorum dün dedi suyum geliyor yani testini yapmis su olduguna emin cünkü akiyor. Ve erkenn dogum olabilir diye .. Suan sancilar yok dün gibi sadece cok cok az bazen . Ama durdugumda veda yürüdümde hemen akiyor öyle. Bu nedeemek oluyor? Sancilar öyle baslarmi . Sancilari tetiklemek icin ne yapilir
Bu haftada suyun geldiği halde yatış vermedi mi? Konuyla ilgili tam bir bilgim yok yanlış kafa karışıklığına sebebiyet vermeyeyim. Rabbim yardımcın olsun inşallah

Nasıl ya suyun gelmesi doğumun kesin başlangıcı demek. Bebeğin içerde suyu kalmayacak. Ben 34 haftada suyumun erken gelmesi üzerine doğum yaptım. Bence acilen başka bı hastaneye gitmen lazim hemde çok acil. Şoktayım şu an doktorun seni yatirmamasina

Nasıl ya suyun gelmesi doğumun kesin başlangıcı demek. Bebeğin içerde suyu kalmayacak. Ben 34 haftada suyumun erken gelmesi üzerine doğum yaptım. Bence acilen başka bı hastaneye gitmen lazim hemde çok acil. Şoktayım şu an doktorun seni yatirmamasina
Önce cok fazla geldi pijamanmm ic camasir hep islakti .. sonra akinti gibi kanama gibi oldu suan da yürüyünce ayakta durunca hwp biseyler akiyor ve kasilmalar oluyor ama dün daha fazlaydi

Nasıl bi doktora gitttiniz ben anlamadım şu an çok sinirlendim ben bebeğimi böyle kaybettim hemen başka hastaneye gidin yani ciğer geliştirici veriyolar ve sizin ayakta durmamanız gerekiyor suyunuz geliyosa mutlaka açılmalarınızda başlayacaktır hemen gidin

Önce cok fazla geldi pijamanmm ic camasir hep islakti .. sonra akinti gibi kanama gibi oldu suan da yürüyünce ayakta durunca hwp biseyler akiyor ve kasilmalar oluyor ama dün daha fazlaydi
Kesinlikle ihmal etmeyin hemen bir eğitim araştırma hastanesine gidin erken haftalarda su gelmesi çok riskli. Ben 16 haftalıkken kaybettim bu sebeple

Nasıl bi doktora gitttiniz ben anlamadım şu an çok sinirlendim ben bebeğimi böyle kaybettim hemen başka hastaneye gidin yani ciğer geliştirici veriyolar ve sizin ayakta durmamanız gerekiyor suyunuz geliyosa mutlaka açılmalarınızda başlayacaktır hemen gidin
Her 12 15 dk da sanci gibi bisey oluyor yani 50 saniye fln duruyor bazen cok aciyor sonrq bitiyor. Ve bu en az 60 kere oluyor tüm günde .. bunlar alistirma sancisi mi yoksa baslangic mi olabilir karnimin Alt tarafi iste

Her 12 15 dk da sanci gibi bisey oluyor yani 50 saniye fln duruyor bazen cok aciyor sonrq bitiyor. Ve bu en az 60 kere oluyor tüm günde .. bunlar alistirma sancisi mi yoksa baslangic mi olabilir karnimin Alt tarafi iste

Yalancı sancı içinde haftanız çok erken acile başvurun doğum başlıyor olabilir haftanız çok erken alınacak tedbirleri alır doktorlar

Keske şimdi çıkıp bir acile gitsen diye dua ediyorum şuan..lütfen daha fazla zaman kaybetmeden en yakın hastaneye git bebeğin karnında ölür haberin olmaz nasıl böyle sakin kalıyorsun anlamıyorum herkes demiş işte normal değil tehlikeli diye

😔🙏Sanciniz varmiydi dogum sancisi?
Doğum sancısı olmadı zaten daha erken haftalardaydım. Hastaneye yatışım yapıldı orda düşüğüm oldu. Bebeğin içerde kalan suyunun sıkı takip edilmesi lazım. Yarın ilk işiniz hastaneye gitmek olsun

Ne yaptın canım gittin mi acile umarım iyidir bebiş eğer gitmediysen mutlaka git hemen çok riskli bir durumdan bahsediyorsun birçok kişi bu şekilde bebeğini kaybetti bu kadar sakin olmana ve eve gelmene çok şaşırdım Allah korusun inşallah

Tskr ederim 🙏 evet cogu kisi beni haksiz buluyor Allahtan gelmis cekeceksin diyorlar. Yok Katil muamelesi yapiyorlar. Sanki ben isteyerek bu karari aliyorum. Gercekten zor bir karar her iki sey de zor olacak. Evet gec teshis konuldu . Dediginiz gibi engelli olup cocuga bakmak bellirli yasa kadar zaten zor ama engelli cocuk , normal insanlara bile zor geliyorken bana cocugun hakki var yasamaya fln filan diyorlar. Cocukla3 bence güzel bir cocukluk yasamayi hakkediyor. Dogar dogmaz Narkoss ameliyat hastaneleerde büyümeyi degil. Bile bile ayni yoldan gecmesine izin veremem vicdanim her iki kararda rahat degil ama obiri ömür boyu yasamaya Mahkum birakmak

Evet maalesef okadar üzüldüm agladim sonunda sancilandim kanamam geldi hastanedeyim suan. Ama bazilari anlamiyor neden sonlandirmak istedimi.
Türkiyede 24 haftays kadar aldirabiliniyor diye ama hepsi para istiyor . Bu durumu da kullaniyorlar. Engelli birinden engelii cocugu almak icin dünyanin parasini istiyorlar

Bu aciyi cekmis ve konu sahibi ile bag kuran hanimlar, kurmayin. Konu sahibi zaten bebegin saglikli olmadigini biliyor, hamileliginin devamini da istemiyor.

Konu sahibi ne yazacagimi bilemedim. Malesef boyle su gelmeleri guzel sonuclar getirmiyor ama siz zaten bunu istiyorsunuz. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Benim de suyum sızıntı şeklinde gelmişti ve erken doğum yaptım..doktorunun hemen bebeğin için ciğer geliştirici iğne yapması gerek..daha çok erken doğum için..stres mi üzüntü mü yaşadın?sakin ol doktorunla sık sık görüşmeni istiyorum..34+4 de doğurdum dediğim gibi suyumun sızıntı şeklinde gelmesi ve benim anlamamam..Doğum yarıyı geçmiş vaziyette acilen sezaryene alındım..doktoruna soracakların
Ne kadar suyun var (bunu görebiliyorlar)
Erken doğum riskine karşı acilen ciğer geliştirici vurmasını istemen
Çok geçmiş olsun beni haberdar edersen sevinirim

Bu aciyi cekmis ve konu sahibi ile bag kuran hanimlar, kurmayin. Konu sahibi zaten bebegin saglikli olmadigini biliyor, hamileliginin devamini da istemiyor.

Konu sahibi ne yazacagimi bilemedim. Malesef boyle su gelmeleri guzel sonuclar getirmiyor ama siz zaten bunu istiyorsunuz. Hayirlisi olsun hakkinizda.
Belki saglikli olmadigi icin öyle oldu Allah büyük. Ama cok aci cekiyorum .Suan hastanedeyim nekadar istemiyorum desemde bebegi düsündügümden ve sancilarim kanama da biraz oldu kimse daayanip evde rahat kalamaz. Suyum gelmis erken dogum riski var

Benim de suyum sızıntı şeklinde gelmişti ve erken doğum yaptım..doktorunun hemen bebeğin için ciğer geliştirici iğne yapması gerek..daha çok erken doğum için..stres mi üzüntü mü yaşadın?sakin ol doktorunla sık sık görüşmeni istiyorum..34+4 de doğurdum dediğim gibi suyumun sızıntı şeklinde gelmesi ve benim anlamamam..Doğum yarıyı geçmiş vaziyette acilen sezaryene alındım..doktoruna soracakların
Ne kadar suyun var (bunu görebiliyorlar)
Erken doğum riskine karşı acilen ciğer geliştirici vurmasını istemen
Çok geçmiş olsun beni haberdar edersen sevinirim
Mrb .. cocuk maalesef zaten hasta oldugunu söylemislerdi en son da özürlü oldugunu. Evet son 3 haftadir doktordan doktora kosup hep ümit edip daha kötü haberlerle ciktim en son deprem olayi da üstüne ve son doktorda sonra birden sanci girdi biraz kanama oldu ve su geldi gibi.. suan hastanedeyim zaten .. cocuk icin hayirliisi diyorum üzülmüyormuyum, hemde nasil . Her aklima geldiginde geceleri bile aglayarak uyaniyorum

Ne yaptın canım gittin mi acile umarım iyidir bebiş eğer gitmediysen mutlaka git hemen çok riskli bir durumdan bahsediyorsun birçok kişi bu şekilde bebeğini kaybetti bu kadar sakin olmana ve eve gelmene çok şaşırdım Allah korusun inşallah
Bebek hem özürlü yani hasta..3 haftadir doktordan doktora yolluyorlar hep daha iyi haber alacam derken kötü haberle cikiyordum. Cocugu kendi durumumdan dolayi aldirmayi istiyordum .. cok üzüldüm agladim sonra deprem olayi en son Doktor da daha kötü seyler diyince bende sancilarim geldi kanama oldu. Suan hastanedeyim. Enfeksiyon yüksek ve sivi kaybediyorum kana Benziner

Keske şimdi çıkıp bir acile gitsen diye dua ediyorum şuan..lütfen daha fazla zaman kaybetmeden en yakın hastaneye git bebeğin karnında ölür haberin olmaz nasıl böyle sakin kalıyorsun anlamıyorum herkes demiş işte normal değil tehlikeli diye
Geldim suan burdayim enfeksiyon var ..ve su gelmis.. sancilar daha var her hareketimde artiyor .. cocuk maalesef özürlü

Hayir vermedi yatis . .

Bunu bilmiyodum engelli birinin engelli bir bebege bakmasi zor ama daha zoru gelecek kaygisi ne diyim hakkinda hayirlisi olsun

Back
X