22+1 haftada Suyun gelmesi ne demek

Belki saglikli olmadigi icin öyle oldu Allah büyük. Ama cok aci cekiyorum .Suan hastanedeyim nekadar istemiyorum desemde bebegi düsündügümden ve sancilarim kanama da biraz oldu kimse daayanip evde rahat kalamaz. Suyum gelmis erken dogum riski var
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısını versin

Bunu bilmiyodum engelli birinin engelli bir bebege bakmasi zor ama daha zoru gelecek kaygisi ne diyim hakkinda hayirlisi olsun
Genetik olmadini söylediler .. ama cok istemistim . Ben ona yetemeyecem ya cok acilar cekecek. Bir daha Eger cocuk istersem de genetik taramali yapacam. Hem bu hafta da böyle risk oldu diye hem saglilli olur diye insallah Allah nasip ederse.

Genetik olmadini söylediler .. ama cok istemistim . Ben ona yetemeyecem ya cok acilar cekecek. Bir daha Eger cocuk istersem de genetik taramali yapacam. Hem bu hafta da böyle risk oldu diye hem saglilli olur diye insallah Allah nasip ederse.
Hayat saglikli insanlar icin zorken engelliler icin cok daha zor anne icinse iki kati zor oluyo hakkinda hayirlisi bacim allah hayirlisi neyse onu nasip etsin kader planini bilemeyiz belki saglikli bebek olmadigi icin erken doguyodur

Merhaba ben 21+1 deyim suan .. ve carsamba günü siddetli Karin agrisiyla hastaneye geldim biraz kanama ve sivi gibi akinti vardi. Dün gece ve tüm gün hep 8 12 dk arayla sancilar geliyordu 40 50 saniye kadar ve gidiyordu. Gece uyudum arrtik hissetmedim.
Doktorum dün dedi suyum geliyor yani testini yapmis su olduguna emin cünkü akiyor. Ve erkenn dogum olabilir diye .. Suan sancilar yok dün gibi sadece cok cok az bazen . Ama durdugumda veda yürüdümde hemen akiyor öyle. Bu nedeemek oluyor? Sancilar öyle baslarmi . Sancilari tetiklemek icin ne yapilir
Su gelince dogum baslar doktor sizi bu sekilde nasil yatirdi 2 erken dogumum su gelmesi ile basladi 2. Dogumumdada ayni sekilde kizimin dogumu basladi

Her 12 15 dk da sanci gibi bisey oluyor yani 50 saniye fln duruyor bazen cok aciyor sonrq bitiyor. Ve bu en az 60 kere oluyor tüm günde .. bunlar alistirma sancisi mi yoksa baslangic mi olabilir karnimin Alt tarafi iste
VAllaha ben doktor değilim ama benimde öyleydi hastaneye gittiğimde 3 cm açılmam vardı

VAllaha ben doktor değilim ama benimde öyleydi hastaneye gittiğimde 3 cm açılmam vardı
Ben bide bugün ayaga kalktigimda da yürüdügumde de aciyor artik gelince nerdeyde nefesim kesilecek. Ama herkesin anlattina göre anlatizmaz birsey diyorlar bu okadsr degil ama daha fazlasi nasil olur

Belki saglikli olmadigi icin öyle oldu Allah büyük. Ama cok aci cekiyorum .Suan hastanedeyim nekadar istemiyorum desemde bebegi düsündügümden ve sancilarim kanama da biraz oldu kimse daayanip evde rahat kalamaz. Suyum gelmis erken dogum riski var

Mrb son doktorda sonra birden sanci girdi biraz kanama oldu ve su geldi gibi..
Allah yardımcınız olsun. Ben de hep doktordan çıkınca düşük yaptım. Doktor hiç umut yok diyene kadar tuttu bebekleri vucudum. Ne zaman ki doktor hiç unut yok dedi o zaman bence bucudum kabullendi ve düşüklerim başladı. İki seferde de aynı şekilde oldu.

Ben bide bugün ayaga kalktigimda da yürüdügumde de aciyor artik gelince nerdeyde nefesim kesilecek. Ama herkesin anlattina göre anlatizmaz birsey diyorlar bu okadsr degil ama daha fazlasi nasil olur
Canım bebeğin durumunu bilmiyordum çok üzüldüm sana sonuna kadar hak veriyorum. Doğum sancısı için ise sana şöyle söyleyeyim benim hafif hafif sızıntı şeklinde su gelmişti akıntı gibi ama çok değildi, hiç sancım yoktu ertesi günü kontrolde NST'de çok sancı çıktı ben hiçbir şey hissetmedim ve 3 cm açıklık vardı doğum başlamış dediler o gün doğum yaptım sezaryen oldum. Doğum sancısı hiç hissetmedim. 3 cm dediklerinden birkaç saat sonra yaptım doğumu hem de hiç sancı olmadı bende

Canım bebeğin durumunu bilmiyordum çok üzüldüm sana sonuna kadar hak veriyorum. Doğum sancısı için ise sana şöyle söyleyeyim benim hafif hafif sızıntı şeklinde su gelmişti akıntı gibi ama çok değildi, hiç sancım yoktu ertesi günü kontrolde NST'de çok sancı çıktı ben hiçbir şey hissetmedim ve 3 cm açıklık vardı doğum başlamış dediler o gün doğum yaptım sezaryen oldum. Doğum sancısı hiç hissetmedim. 3 cm dediklerinden birkaç saat sonra yaptım doğumu hem de hiç sancı olmadı bende
Peki kac haftaliktin ? Bende pembemsi kirmizi geliyor

Hala gerçekten böyle düşünmenize şaşırıyorum neyi bekliyosunuz hastaneye gitmek için içinizdeki bi can ve şu an susuz anlattığınıza göre ya konu yalan ya da siz gerçek anlamda bebeğinizi idrak edip benimseyemeşsiz benim akıntımın rengi değişince bile panikliyorum hastaneye gidiyorum ben anlamıyorum ya gerçekten

Başın sağolsun canım. İnşallah en kısa zamanda Allah tekrar nasip eder sağlıkla. Sen nasılsın iyi misin?
Sagol 😔 bilmiyorum nasilim kucagimda kldi resimleri var hep bakiyorum cok güzel bir bebek . Hep konustum karnimla artik hic bisey yok aklima gelince agliyorum. Yemek yemeyi deniOrum aklima geliyor hep onun benim yedigimi aldigi ama arrik alamicak

Merhaba ben 21+1 deyim suan .. ve carsamba günü siddetli Karin agrisiyla hastaneye geldim biraz kanama ve sivi gibi akinti vardi. Dün gece ve tüm gün hep 8 12 dk arayla sancilar geliyordu 40 50 saniye kadar ve gidiyordu. Gece uyudum arrtik hissetmedim.
Doktorum dün dedi suyum geliyor yani testini yapmis su olduguna emin cünkü akiyor. Ve erkenn dogum olabilir diye .. Suan sancilar yok dün gibi sadece cok cok az bazen . Ama durdugumda veda yürüdümde hemen akiyor öyle. Bu nedeemek oluyor? Sancilar öyle baslarmi . Sancilari tetiklemek icin ne yapilir
Merhabalar merak ettim suanki durumunuz nedir acaba insallag hersey yolundadır aynı konudan muzdarip olduğum için sormak istedim

Back
X