22 - 28 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645
çiçek (2).jpg

Koç Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Finansal alanınızda gerçekleşecek Ay tutulması önümüzdeki 6 ay maddi tablonuzla ilgili önemli kararları ortaya çıkartacak.

Kimileri için beklenilen bir para ele geçerken, kimileri parasal krizlerle karşılaşabilir. Mal alım satım, ortak paylaşımlar, eşin ya da partnerin finansal durumu öne çıkarken, çözülmemiş bir miras, nafaka, kredi alanında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Vergi, borç, alacak, verecek konularında tamamlanmalar, kariyerde değişimler, ayrılıklar, ortağınız varsa yol ayrımları, yeni iş başlangıçları, iş değişimleri ortaya çıkabilir. Maddi kaynaklarınızı çok iyi değerlendirin, birikiminizi doğru yapın.






Boğa Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Yükselen burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması önümüzdeki 6 ay boyunca önemli gelişmeleri, bitişleri ve başlangıçları hayatınıza getirebilir.

Duygusal yaşamınızda vedalar, hayatınızda yeni fikirleri ortaya koyabilir, kariyerde değişimler yapabilirsiniz. Kimileriniz için evlilik bitişleri, ortaklıklarla yol ayrımları; kimileriniz için de süregelen birlikteliklerde radikal adımlar atılabilir. Emek verdiğiniz bir ilişkinin somut olarak sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraşıp didindiğiniz bir konu varsa vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Sabredin. Hedeflerinize doğru adımlar atın.






İkizler Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Ay tutulması psikolojik ve fiziksel sağlığınıza vurgu yapıyor. Önümüzdeki 6 ay zaman zaman endişeli ve takıntılı bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Kronik sağlık kontrolleri tetiklenebilir, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bedeninizi dinlendirin. Huzur arayışınız artıyor. Meslek hayatınızda bazı sonlanmalar, çalışma şeklinizde, ortamınızda radikal değişimler meydana gelebilir. Arkanızdan dönen dolaplarla yüzleşebilir, çevrenizde bazı kişilerin maskesinin düştüğüne tanık olabilirsiniz. Beslenmenize, uyku düzeninize özen gösterin, alerjilere, zehirlenmelere dikkat edin






Yengeç Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Ay tutulması önümüzdeki 6 ay sosyal çevrenizde değişimler, bazı arkadaşlarınızla yol ayrımlarını karşınıza getirebilir. Yeteneklerinizi ön plana alın.

Hobilerinizi mesleğe dönüştürebilir, para kazanabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular, onların sağlıkları ya da onlara dair sürpriz harcamalarla birlikte, çocuğu olmayanlar için hamilelik haberi gündeme gelebilir. Kariyerde dönüşümler, iş ayrılıkları, iş değişimi, kaynaklarınızın artışı, yeni projeler, hedeflerinizde yol değişimleriyle karşılaşabilirsiniz. Yalnızsanız yeni bir aşka adım atabilirsiniz






Aslan Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Toplumsal statü ve kariyer konuları önümüzdeki 6 ay size önemli değişimleri getirecek. Bazıları için iş ve pozisyon değişimleri, yeni kariyer arayışları ya da başlangıçları meydana gelebilir.

Tutulma, yöneticiler ve yaşamınızdaki otorite figürleriyle ilgili konuları, evlilik, ebeveyn ilişkilerine de vurgu yapacaktır. Aile içinde tartışma, aileyi ilgilendiren konuların netleşmesi söz konusu olabilir. Evlilik, boşanma kararları, sürüncemede iyi gitmeyen birliktelikler bitebilir. Evliliğin içinde anne- baba olmaya da karar verebilirsiniz. Radikal bir kararla taşınma, gayrimenkul alım satımı söz konusu olabilir.







Başak Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Ay tutulması bakış açınızı değiştirecek ve size yaşama farklı bir pencereden bakmayı öğretecek.

Yurtdışı gündemleri, yurtdışı bağlantılı işler ya da yurtdışı eğitim gündemleri öne çıkabilir. Yer, ev, şehir değişimleri yapmak isteyebilir, akademik, ticari iş bağlantıları alanında süreçleriniz hızlanabilir. Mahkeme, dava gibi konularınız varsa sonuçlanması söz konusu olacaktır. Tutulma uzaklarda yaşayan akrabalardan haberler, çocuklarınız varsa onların hedefleriyle ilgili gelişmeler şeklinde çalışabilir. Sosyal medya, pazarlama, satış konularında başarı sağlayabilirsiniz.







Terazi Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Önümüzdeki 6 ay boyunca Ay tutulması aksı para alanınızı aydınlatacak. Ortak finansal konular, aile bütçeniz, elinize geçen kaynaklar konusunda dönüşümler meydana gelebilir.

Miras, kredi, nafaka, sigorta, banka ödemeleri, borçlar gündeme gelecektir. Alım satım, vergi, borçların yapılanmasıyla birlikte uzun zaman verdiğiniz mücadelenin sonucunu alabilirsiniz. Eşinizin maddi kaynaklarında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda çıkış arıyorsanız gökyüzü yardımcı olabilir. Kronik sağlık sorunlarına dikkat edin. Yatırımlarınızı sağlam adımlarla risksiz yapın.






Akrep Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Ay tutulması ilişkilerde yeni başlangıçlar ve bitişleri tetikleyecek. İkili ilişkiler, evlilik ve duygusal birlikteliklerde netleşme ve bitişler meydana gelebilir.

Aşk hayatınız, iş ortaklıklarınız, sosyal hayatınız ve arkadaşlarınızla dönüşümler ve bazı yol ayrımları meydana gelebilir. Kimilerinize netleşemeyen problemlerin çözümü şeklinde de çalışabilir. Ticari ilişkiler de bitişler meydana gelebilir. Önümüzdeki 6 ay bitiş ve yeni başlangıçlara hazır olun. Yeni insanlarla tanışabilir, ani başlayan birlikteliklere yelken açabilirsiniz







Yay Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Ay tutulması önümüzdeki 6 ay meslek hayatınız, iş ortamınız, çalışanlarınız alanında dönüşümleri meydana getirebilir.

Çalışma şeklinizi değiştirebilir, işten ayrılabilir ya da yeni iş arayışlarına girebilirsiniz. Bu kimileri için yeni kariyer başlangıcını da tetikleyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla ayrılıklar, çalışmıyorsanız günlük rutinlerinizde, beslenme şeklinizde değişimler yapabilir, zararlı alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle yol ayrımları ortaya çıkabilir. Kronik sağlığınıza dikkat edin. Bağışıklığınızı yükseltin.







Oğlak Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Ay tutulması sizi yeni planlara iterken, çocuklarınız, aşk hayatınız, hedef ve planlarınız önümüzdeki 6 ay yoğun bir şekilde gündeminizde yer alacak.

Çocuklarla ilgili eğitimler, beklenmedik düzen değişimi, çocuk sahibi olmaya karar vermek ya da çocuğunuz varsa onların yaşamına dair önemli kararlar alabilirsiniz. Hamilelik haberi gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi hayata geçirebilir, para kazanabilir, yatırımlarla ilgili yeni, sürpriz gelişmeler, bir alım satım söz konusu olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yalnızsanız yeni aşklara yelken açabilirsiniz.










Kova Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Aile, ev, yuva alanı Ay tutulması etkisiyle önümüzdeki 6 ay gündemde olacak.

Aile yaşamınız, ebeveynleriniz, onların sağlığıyla ilgili konular öne çıkarken, ebeveynlerle öfkeli tartışmalara karşı temkinli olun. Yer ve ev değişimleri, şehir değişimleri yaşanabilir, evden bir aile üyesi ayrılabilir. Birlikteliği ciddiyete taşıyabilir, evlenme ve çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Bu bazılarınız için ayrılık kararını da gündeme getirebilir. Gayrimenkul satımı, alımı, kiralama, taşınma gibi konular öne çıkarken, kariyerde terfi, zam alabilir, iş arıyorsanız yeni atılımlar yapabilirsiniz.







Balık Haftalık Burç Yorumu / 22 Kasım – 28 Kasım 2021​

Ay tutulması kardeşler, yakın arkadaşlar, akrabalarla olan ilişkilerinizi, onların hayatında bazı dönüşümleri tetikleyebilir. Bazı arkadaşlarınızı yaşamınızdan çıkartabilirsiniz.

Yeni kararlar, yeni teklifler alabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni iş girişimleri ve imzalar meydana gelebilir. Bazı iş birliklerinde bitişler de meydana gelebilir. Sosyal çevrenizde yeni tanışmalar, görev ve pozisyon değişimleri yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir ya da yarım kalan bir eğitimi tamamlayabilirsiniz.





Seyran Ataklı
 

çiçek1 (1).jpg

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar

22-28 Kasım haftasına ev, gayrimenkul, alım-satım ve aile büyüklerinizle ilgili konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Özellikle bu konularla ilgili yanlış anlaşılmalar ve anlaşmazlıklar deneyimleyebilirsiniz. Güneş’in Yay burcuna geçişi Pazartesi günü gerçekleşiyor. Uluslararası konular, yüksek eğitim ve seyahatlerin ön plana çıktığı güzel bir zaman dilimine start veriyorsunuz. Çarşamba günü Merkür’ün de Yay burcuna geçişi ile birlikte bu konularla ilgili ticari görüşmeler, seyahatler yapmanız söz konusu. Perşembe ve Cuma günü sevdiklerinize vakit ayıracaksınız. Varsa çocuklarınızla ilgilendiğiniz hoş zamanlar. Ancak iletişim dilinize özen göstermenizde fayda var. Cuma günü aniden gelen haberler doğrultusunda canınızın sıkılması ihtimali yüksek. Kaza ve belalara açık bir gün, dikkat! Cumartesi günü sorumluluklarınıza odaklanarak günü geçirmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Pazar günü oldukça keyifli,sevdiklerinize vakit ayırdığınız, kendinizi dinleyeceğiniz güzel bir gün. Aralık ayına bomba gibi hazırlanarak haftaya başlıyorsunuz diyebilirim.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,


Haftaya yakın çevrenizden, iş yaptığınız sözleşmeli müşterilerinizden ve grup çalışmalarınızdan alacağınız güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Tutulmanın etkilerini deneyimlediğiniz bir hafta. Güneş’in Yay burcuna geçişi ile birlikte ödemeler, SGK,vergi borçlar gibi konular hayatınızda daha ön plana çıkacak. Bu dönem aynı zamanda Çarşamba günü Merkür’ün Yay burcuna geçişi ile birlikte ortak gelirlerinizde artışların gündeme gelmesi olası. Keza başvurduğunuz bir kredi çıkabilir. Perşembe ve Cuma günü aile, yuva konuları gündeminizde olacak. Taşınma, ev alım-satım gibi konular ve aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalmanız olası. Cuma günü sabah saatlerine dikkat! Sevgilinizle tartışmalar, çocuklarla ilgili atışmalar söz konusu olabilir. Cumartesi günü kafanıza takılan geçmiş deneyimleri, olumsuzlukları dikkate almayın. Sorumluluklarınıza odaklanın ve işlerinizi kolaylıkla halledin. Ardından Pazar günü oldukça keyifli bir gün, sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilir, çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda hobilerinize de zaman ayırmanız için uygun vakitler. 18:49 sonrası mümkünse yiyip içtiklerinize dikkat! Ayrıca 18:49 sonrasında tanımadığınız kişilerle iletişimi ciddiye almamanızı tavsiye ederim.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Pazartesi ve Salı gününe finansal kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Pazartesi günü Yay burcuna önce Güneş, sonrasında Çarşamba günü Merkür geçiş yapacak. Dolayısıyla iş ortaklıklarınız ve uzun ilişkilerinizde önümüzdeki bir aylık süreçte gelişmeler gündeminize oturacak. ‘Ya tamam ya da devam’ diyeceğiniz, kaderi kararları alacağınız bir sürecin eşiğindesiniz. Doğru karar verme zamanlarınız. Gökyüzünün şu andaki konumu lehinize çalışmakta. Ardından Perşembe ve Cuma günü yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Çıkacağınız iş seyahatlerinin sizi yorup dikkatinizi dağıtma ihtimali yüksek. Dinlenerek dikkatli bir şekilde yolculuk yapmanızı tavsiye ederim. Cumartesi günü sorumluluklarınızın bilincinde olarak giderlerinizi hesap edeceğiniz bir gün. Bütçenizi gözden geçirme zamanı. Bununla birlikte Pazar günü haftanın en olumlu günü. Kendinize vakit ayırdığınız, evde geçireceğiniz güzel zamanlar. Aralık ayına enerjiniz yüksek bir şekilde gireceksiniz

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç,

22-28 Kasım haftasına tutulmanın etkileri ile hem ilişkiniz hem de iş hayatınızla ilgili yeni gelişmelerle başlıyorsunuz. Güneş’in Yay burcuna geçişi ile birlikte günlük akışınızdaki var olan sorunları çözmeniz mümkün. Sağlıkla ilgili iyileşmeler, yeni bir beslenme düzenine geçiş yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma finansal kaynaklarınıza odaklanıyorsunuz. Yurtdışı ve dijital kaynaklı ekstra gelirler elde etmeniz olası. Hafta sonu sorumluluklarınıza odaklanmakta fayda var. Daha mantıklı olup kaçmadan sorumluluklarını yerine getirirseniz bugünü kolaylıkla atlatacaksınız. Sonrasında Pazar günü mutlu olacağınız, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir zaman. Sevdiklerinizle, yakın çevrenizle vakit geçirip zihnen ve bedenen enerjinizi yükselterek Aralık ayına başlayacaksınız.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

22-28 Kasım haftası tutulmanın etkisini deneyimlediğiniz bir hafta. Farkındalıkla beraber yeni kararlar almaya hazırsınız. Yay burcuna Pazartesi günü Güneş ardından da Merkür geçiş yapıyor. Hayat enerjiniz oldukça yükselecek. Yurtdışından misafirleriniz gelebilir. Varsa çocuklarınız sizi ziyaret edebilir, yurtdışı ile bağlantılı işlerden yana güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca hafta sonuna doğru tamamen 2021’i maddi ve manevi olarak gözden geçireceksiniz. Aynı zamanda kendinizi bu süreç içerisinde çok olumsuz bir şekilde yargılamayın. Artı ve eksi neler yaptınız, bunları göz önünde bulundurarak 2021’i değerlendirmenizi tavsiye ederim. Aralık ayına bu hesaplaşmaları yaptıktan sonra yeni kararlar alarak gireceksiniz.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Bu hafta tutulmanın etkilerini deneyimleyeceğiniz bir haftanın içerisine giriyorsunuz. Hafta başında önce Yay burcuna Güneş geçiyor. Ardından da Çarşamba günü Merkür’ün geçişi ile birlikte gayrimenkul, alım-satım, taşınma, mirasla ve aile büyükleri ile ilgili konuların gündeminize oturacağı bir aylık bir sürece giriyorsunuz. Bu süreç sizin için oldukça dönüştürücü olacak. Pazartesi ve Salı günü grup çalışmalarına ağırlık vereceksiniz. Bu hafta iletişimde ve ticari konularda oldukça gergin açılar var. Mümkünse Pazartesi ve Salı günü çalışmalarınızda empati yaparak ilerleyin derim. Perşembe ve Cuma günü tahmin etmediğiniz bir şekilde arkanızdan iş çevirenlerin açığa çıktığını görmeniz mümkün. Kimin dost kimin düşman olduğu bu hafta açığa çıkacak. Bununla birlikte sağlığınıza özen gösterip mümkünse sinirlerinize hakim olmalısınız. Hafta sonu nispeten daha rahat, kendinizi dinleyeceğiniz bir süreç. Mümkünse Cumartesi günü trafikte, evde, yolda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Pazar günü sevdiklerinize vakit ayıracaksınız. Eşinizle, dostlarınızla geçireceğiniz, enerjinizi toplayacağınız bir Aralık ayına giriş yapacaksınız.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

22-28 Kasım haftasına kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Pazartesi ve Salı günü kariyerinizle ilgili neredesiniz, neler yapacaksınız bunları düşünerek yeni hedefler belirleyeceksiniz. Pazartesi Güneş’in Yay burcuna geçişi ile birlikte yakın çevrenizden destek alacağınız, iş trafiğinin artacağını bir gündem mümkün. Ardından hafta sonuna doğru grup çalışmalarına odak olacaksınız. Grup çalışmalarınızda empati yaparak izlemede kalmanızda fayda var. Hafta sonu dinleneceğiniz, kendinize vakit ayıracağız bir dönem. 2021 yılının muhasebesini yaparak Aralık ayına yüksek enerji ile başlayacaksınız.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

22-28 Kasım haftasında tutulmanın etkilerini yoğun bir şekilde deneyimleyeceksiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizle ve iş hayatınızda ilgili kararlarda netleşmeler olası. Pazartesi günü Yay burcuna geçiş yapan Güneş finansal konularda var olan problemlerinizi göz önüne koyacak. Bu konularla ilgili çalışmalar, ek gelir kaynakları bulmanız açısından Çarşamba günü Merkür’ün Yay burcuna geçmesi size yeni fırsatlar ve gelir kapıları açacak. Sonrasında Perşembe ve Cuma kariyerinize odaklanıp toplum önündeki statünüzü değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla buluşma ve sosyalleşme zamanı. Yalnız kalabalık ortamlarda konuşmalarınıza dikkat edip beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olun. Pazar günü dinlenme, enerji toplama ve Aralık ayına daha yüksek enerji ile hazırlanma vakti.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Bu hafta tutulmanın etkilerini deneyimleyeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Aşk hayatınızı gündeme aldığınız bir hafta olacak. Bu alanda yaşadığınız tutarsızlıklar canınızı sıkması olası. Pazartesi günü kendi burcunuza geçiş yapan Güneş’le birlikte enerjiniz yükseliyor. Ardından kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Aynı zamanda Çarşamba günü Merkür’ün kendi burcunuza geçişi ile birlikte gezip tozmalara doyamayacaksınız. Hafta sonuna doğru sosyal medya ve yurtdışı konularına ağırlık verebilirsiniz. Eğitimle ilgili gelişmeler yaşayıp bu konularla ilgili güzel sonuçlar elde etmeniz mümkün. Uzak akrabalarınızdan yana sevindirici haberler almanız olası. Hafta sonu tamamen kendinize ve kariyerinizi odaklanacaksınız. 2021’nin genel anlamda muhasebesini yaparak 2022’ye hazırlanmaya başlıyorsunuz. Gökyüzünün de desteğiyle enerjiniz yüksek bir şekilde Aralık ayına geçiş yapacaksınız.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Tutulmanın etkisini deneyimlediğiniz bir haftaya hoşgeldiniz. Tutulmayla birlikte işlerinizle ilgili olumlu ya da olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazartesi ve Salı iş hayatınızdaki ortaklarınız, evlilikle ilgili olumlu ya da olumsuz gelişmeler söz konusu. Pazartesi günü Yay burcuna geçiş yapan Güneş’le birlikte farkındalığınız artacak. Aynı zamanda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, gözünüzde her şey daha netleşecek. Hafta sonuna doğru ödeme alanınız tetiklenecek. Alacak, verecek, vergiler, ortak gelirlerle ilgili konularla hafta sonuna doğru ilgilenmeniz mümkün. Hafta sonuysa kendinizi geliştirmeye ayıracağınız bir dönem. Hem kariyerinizi geliştirmeniz açısından hem de kişisel gelişiminiz için eğitim, uluslararası konular, sosyal medya ile ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda hayatınızda 2021’de neler yaptınız ve 2022 hedefleriniz neler bunlara odaklanarak geçireceksiniz. Aralık ayına enerjiniz yüksek bir şekilde başlayacaksınız.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Tutulma etkisini dolu dolu yaşayacağınız bir hafta içerisindesiniz. Pazartesi ve Salı sağlığınıza özen gösterin. Göz problemleri ile karşılaşmanız olası. Pazartesi bir Yay burcuna geçiş yapan Güneş’le birlikte grup çalışmaları olumlu anlamda enerjinizi yükseltecek. Bu çalışmalarda başarı sağlayacağınız bir dönemin başlangıcı olacak. Çarşamba günü Merkür’ün de Yay burcuna geçişiyle birlikte daha hızlı sonuç alacağınız bir sürecin başlangıcını yapacaksınız. Sonrasında Perşembe ve Cuma uzun dönemli ilişkileriniz ve iş hayatınızdaki ortaklıklara ağırlık vereceksiniz. Sorunları büyütmeden çözüm odaklı yaklaşırsanız sizin için daha iyi olacaktı. Hafta sonu kariyerinizle alakalı finansal gelir ve giderlerinizin hesabını yapacaksınız. Yeni bir yıla girmeden önceki bu son ayı değerlendirerek Aralık ayına hızlı bir giriş yapabilirsiniz

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Tutulmanın etkisini deneyimlediğiniz bir haftanın içerisine giriyorsunuz. Pazartesi ve Salı günü aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili konular gündemde olacak. Pazartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçişi ile birlikte kariyerinize odak olduğunuz bir ay sizi bekliyor. Kariyerinizle ilgili var olan sorunları Güneş’in ışığıyla çözümleyebilirsiniz. Aynı zamanda Çarşamba günü Merkür’ün Yay burcuna geçişi ile birlikte kariyerinizde çeşitli terfiler alabilir, yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Kariyer değişikliği, iş değişikliği önümüzdeki ayın sürpriz gelişmeleri. Hafta sonuna doğru sağlığınıza özen gösterin. Mümkünse C vitamini ile kendinizi desteklemenizi tavsiye ederim. Günlük rutinle ilgili bir takım aksaklıklar canınızı sıkabilir. Hafta sonu sevdiklerinize vakit ayıracaksınız. Gerek iş gerek uzun dönemli ilişkilerinizi masaya yatırarak önümüzdeki sene için neler istiyorsunuz fark ederek yılın son ayına giriş yapacaksınız.



Arzum koyuncu
 
çiçek1 (1).png


Koç & Yükselen Koç: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, bu etki ile eviniz, aileniz ve anne – babanız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Ailenizle vakit geçirmek, çocuklarla ilgili konular ve daha duygusal konular bugünlerde aktif olacak. Yine bazı alım – satım konuları ve aileden gelen geleneklerde bugünlerin gündeminde olabilir…

Perşembe günü başlayarak haftasonuna kadar devam edecek Aslan burcu etkisi ile enerjiniz yükseliyor ve hareketiniz artıyor. Sizin için aşk, hobiler, seyahat ve eğlence konuları ön planda olacak. Bugünlerde kendinizi ön plana koymak, hobi gibi işlerle ilgilenmek, çocuklar, sanat ve eğlence konularına vakit ayırmak size iyi gelebilir. Ön plana çıkabileceğiniz ve keyifli vakitler geçirebileceğiniz zamanlar olacak…

Haftasonunda ise Başak burcu etkisindeyiz, evinizin içindeki konular, düzen, derleme, toparlama konuları ön planda olacak, aklınızda bir sonrakinin haftanın planı ve yapılacaklar olabilir. Yine hem temizlik ve ev düzenleme konuları ön planda olabilir hem de evin ihtiyaçlarını almak.. Sağlık konularına bu haftasonu dikkat etmek lazım enerjiniz biraz düşük olabilir… Güzel bir hafta olsun…

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal başlıyoruz, sizin için aileniz, kardeşleriniz ve kuzenleriniz ile görüşmeler ve konuşmalar aktif olacak haftanın ilk 3 gününde. Yine bugünlerde önemli bir sözleşme imzalanması veya bir eğitime başlamakta mümkün. İş, iletişim ve bağlantılar kurmak için iyi günler olacak…

Perşembe günü başlayarak haftasonuna kadar aktif olacak Aslan burcu enerjisi hepimizi daha hareketlendirecek ve enerjimiz yükselecek. Sizin içinde aileniz ve evinizle ilgilenmek için iyi zamanlar olacak, yine bir alım – satım ve gayrimenkul konusu da bugünlerde gündemde olabilir. Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, sizin için aşk, çocuklar ve hobiler bugün ön planda olacak. Bir etkinliğe katılmak, çocuklarla zaman geçirmek veya sevdiğiniz kişi ile yapılacak güzel aktiviteler için harika bir gün. Düzenleme, toparlama, organizasyon, hesap – kitap ve temizlik işleri de haftasonunun gündeminde yerini alacak… Güzel bir hafta olsun.

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz ve haftanın ilk 3 gününde daha duygusal olabilirsiniz, aklınızda parasal konular olacak ve bu konulardaki planlamalarınız ve girişimleriniz… Yine aileniz ve eskilerle ilgili bazı konular hatta çocukluğunuz ile ilgili anılarda devrede olabilecek. Parasal konularda beklediğiniz haberler, görüşmeler ve kararlar bugünlerde gelebilir…

Perşembe günü aktif olacak Aslan burcu etkisi ile enerjiler yükselecek ve neşemiz artacak. Sizin için bu günlerde iletişim, kısa seyahatler, kardeşlerle ilgili konular, bazı eğitim ve etkinlikler aktif olacak. Kendinizi ön plana koymak, iletişim, yeni bağlantılar kurmak ve iş ile ilgili konularda bazı imza gerektiren durumlar olabilir.

Haftasonunda ise Başak burcu etkisindeyiz, sizin için ailenizle vakit geçirmek veya evde kalarak biraz dinlenmek için iyi olacak bir gün. Yine ev düzenleme toparlama, çekmece içi işleri ve temizlik konuları da aktif olacak… Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta dilerim…

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu haftaya ay burcunuzda başlıyoruz ve bu etki Perşembe gününe kadar devam edecek. Ayın burcunuzda ilerlemesi ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, bakımınızla ve ailenizle ilgilenmek için iyi etkiler devrede olacak. Bugünlerde hayatınız ile ilgili yeni kararlar almak, kendinize odaklanmak ve bazı kapanışlar yapmak için iyi etkiler var.

Perşembe günü başlayacak Aslan burcu etkisi ile ise hem daha hareketli hem daha neşeli olacağız. Sizin için parasal konular devrede olacak hem alışverişe hem de görünüşe, özellikle saçlar için para harcamak söz konusu olabilir, keyif ve eğlence konuları da ön planda olacak.

Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, iletişimin yoğun olduğu, bazı bilgilerin yolunuza geldiği, kısa bir seyahat yapabileceğiniz ve kardeşler, kuzenler konularının ön planda olacağı bir gün olacak… Ailecek bir araya gelmek, arkadaşlarınızla buluşmak için iyi günler, neşeli ve sosyal olacaksınız ama aklınızda yapılması gereken şeylerde olacak… Güzel bir hafta olmasını dilerim….

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal başlıyoruz, biraz içe çekilmek ve dinlenmek istemeniz mümkün. Yalnız kalarak çalışmalar yapmak ve kapalı kapılar ardında bazı konuları konuşmak ve karar almak için uygun günler olacak. Sağlığınız ile ilgili konular ve bazı bilmediğiniz konuların ortaya çıkması haftanın ilk 3 gününde mümkün…

Perşembe günü ise Ay burcunuza geçecek ve enerjiniz yükselecek. Kendinize, görünüşünüze, işlerinize odaklanmak için iyi günlerde olacaksınız. Perşembe ve Cuma gününde önemli işlerinizi yapabilir, bakım, alışveriş ve sağlığınız ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz…

Haftasonunda ise Başak burcu etkisi ile aklınız biraz karışık olabilir ve parasal konular ve bu konularda bazı planlamalar aktif olabilir. Para harcamak ve alışveriş yapmak haftasonunun gündeminde olacak. Yine parasal konularla ilgili bazı düşünceler, hesap – kitap ve planlamalar da aktif olacak… Güzel bir hafta olsun…

Başak & Yükselen Başak: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, haftanın ilk 3 gününde biraz duygusal olabilirsiniz, aklınızda bazı arkadaşlarınız, eskiler ve çocukluğunuz olabilir. Bugünlerde özellikle çocukluğunuzda çok yapmak istediğiniz birşey veya böyle birşey için adım atmak aklınızda olabilir. Çocukluk anılarından yola çıkarak bir girişime haızrlanmak veya basitçe çocukluk dönemine ait kızdığınız, sizi üzen anıları artık bırakıp hayatınıza bir çizgi çekerek geçmişin sizi etkilemesine izin vermemek mümkün…

Perşembe günü başlayacak Aslan burcu etkisi enerjimizi yükseltse de sizin için kendinizi ön plana koymaktan ve ben demekten çekindiğiniz konuları bulmak ve içe dönmek için iyi günler olacak. Enerjiniz yüksek olacak bu yüzden de hareket halinde olmak, sportif aktiviteler ve kendi yeteneklerinizer odaklanmak için iyi günlerdesiniz. Haftasonunda Ay burcunuza geçiyor ve sizin için arkadaşlarınız ile hareketli ve keyifli bir haftasonu geçirmek mümkün oluyor. Kendinize, hobilerinize odaklanmak, masaj, alışveriş gibi aktivitelere vakit ayırmak için güzel günler olacak… Güzel bir hafta olmasını dilerim…

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal bir başlangıç yapıyoruz, aklınızda kariyer ve evlilik konuları da olabilir. Daha duygusal etkiler devrede olurken bir yandan da ailemiz ve çocuklarımız, hatta çocukluğumuz ile ilgili konular ön planda olacak. Aklınız sık sık eskilere gidebilir bugünlerde ve fotoğraflara bakmak isteyebilirsiniz. Kariyer konularında bazı kararlar, gelişmeler ve kapanışlar bugünlerde mümkün…

Perşembe günü devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise hareketimiz ve hızımız artıyor sizin içinde tam bir sosyalleşme zamanı başlıyor. Arkadaş buluşmaları, organizasyonlar ve hayalleriniz yolunda adımlar atmak veya planlar yapmak için iyi günler olacak ve neşeniz de yerinde olacak. Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, sizin için biraz daha yavaş etkiler içeren günler olacak ve biraz yalnız kalmak hatta dinlenmek isteyebileceksiniz… Hesap kitap yapmak, evinizi organize etmek, temizlik ve düzenleme işlerine vakit ayırmak içinde güzel günler olacak… Keyifli bir hafta olmasını dilerim…

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal başlayabilirsiniz, aklınızda sevdiklerinizi görmek için yaptığınız bazı planlar olabilir. Eskiler, eski arkadaşlar ve onlarla yaşanan eski anılar aklınızda olabilir. Bugünlerde uzaklar, seyahatler, eğitimler ve uzaklardaki sevdiklerinizi görmek ile ilgili yeni kararlar ve adımları getirebilecek…

Perşembe günü başlayarak haftasonunda devam edecek Aslan burcu etkisi ile enerjiniz yükselecek ve kendinizi ön plana koymak isteyeceksiniz. Aklınızda işler, yükselmek ve ilişkiler olacak, evliliğiniz ile ilgili konular olabilecek. Kendinizi ön plana koymak, görünür olmak ve önemli görüşmeleri yapmak için iyi günler olacak Perşembe ve Cuma. Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, sizin için sosyalleşme, arkadaşlarınızla buluşma ve keyifli vakitler geçirmek için iyi etkiler devrede.. Aklınız bazı konulara takılabilir ama detaylara takılmayın keyfinize bakın… Güzel bir hafta olmasını dilerim…

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal başlayabilirsiniz, eskiler, sevdikleriniz, gidenler ve bitenler aklınızda olabilir. Haftasının ilk 3 gününde yine aklınızda ailenin, eşin parası, miraslar, yatırımlar ve bankalar gibi konular olabilir. Bugünlerde ortak bir para konusu, para ile ilgili yatırımlar, girişimler ve yeni başlangıçlar isteği de söz konusu olabilecek.

Perşembe günü başlayacak Aslan burcu etkisi ile ise hareket halinde olacaksınız ve enerjiniz yükselecek. Bir seyahate gitmek veya eğitime başlamak için iyi günler.. Eğlence ve keyif konuları ön planda olurken aklınız uzaklarda olacak. Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, sizin için kendinizi ön plana koymak isteyeceğiniz, aklınızda bazı iş konularının olacağı bir haftasonu olacak… Görünür olmak, topluluklar içinde olmak mümkün, enerjinizin yüksek olacağı ve aklınızda yapmak istediğiniz şeylerin olacağı bir gün olacak. Yine derleme, toparlama ve düzenleme konuları da gündemde olacak bu yolla belki aklınızı da toparlayabilirsiniz… Güzel bir hafta olmasını dilerim…

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile daha duygusal başlıyoruz ve aklınızda eşiniz, sevgiliniz veya birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili bazı konular olabilir. Bugünlerde duygular ile mantık, sevdikleriniz ile işler arasında kalabilirsiniz. Eskiler, anılar ve özellikle ikili ilişkiler ile ilgili bazı konular gündemde olabilecek…

Perşembe günü devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha enerjiler yükselecek ve cesaretleneceğiz, sizin için ortak para, yatırımlar, ailenin veya eşin parası konuları aktif olurken birşeyler almak isteyebilirsiniz. Yine finans konularında yaşanacak bazı gelişmeler bugünlerde para konuları ile ilgili işlerin, planlamaların ve görüşmelerin ön planda olabielceğini gösteriyor… Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, sizin için uzaklarla ilgili konular, bir seyahat konusu veya uzak akrabalardan bazı haberler ön planda olabilecek… Kısa bir şehir dışı gezisi veya uzaklara yapacağınız bir seyahatin planı söz konusu olabilir… Güzel bir hafta olsun!

Kova & Yükselen Kova: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, eskiler, çocukluğunuz ve bazı anılar aklınızda olabilecek, aileniz ve evinizin düzeni ile ilgili konular da ön planda olacak… Yine bugünlerde sizin için çalışma, üretme, sağlık ve iş konuları da ön planda olacak.

Perşembe günü devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha enerjiler yükselecek ve hareketleneceğiz, sizin için ikili ilişkiler, evlilik, ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular aktif olurken bir yandan da ilişkilerde bazı gerginlikler ve kararlar olabilir. Birebir görüşmeler, danışmanlıklar veya ortak yapılacak işlerle ilgili konuşmalar aktif olabilecek… Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, bu etki ile ise parasal konular ve yatırımlar ön planda olurken, gündeminizde bazı ertelediğiniz konuları yeniden gündeme almakta olabilir. Gelen haftanın planlarının yapılacağı biraz daha titiz düşüneceğiniz ve evinizin düzeninin de ön planda olacağı bir haftasonu olacak… Güzel bir hafta olsun…

Balık & Yükselen Balık: Haftaya Yengeç burcu etkisi ile başlıyoruz, haftanın ilk 3 gününde daha duygusal olabileceksiniz, aklınızda eskiler, eski eşiniz veya sevgiliniz olabilir… Yine bu etki ile aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler konuları aktif olurken bu konularla ilgili yapılacak bazı şeyler ve toparlanması gereken bazı konular ön planda olacak…

Perşembe günü devreye girecek Aslan burcu etkisi ile ise daha enerjiler yükselecek ve hareketleneceğiz, Çalışma, üretme ve koşturması bol günler olacak. İş yeriniz ile ilgili bazı konular, çalışma, üretme, planlama konuları aktifken dışarlarda olmak ve alışvriş yapmakta isteyebilirsiniz… Haftasonunda Başak burcu etkisindeyiz, sizin için ikili ilişkiler, önemli bir görüşme veya eşiniz – sevgiliniz ile vakit geçirme için iyi etkiler devrede… Birileri ile olan ilişkinizde dengeyi bulmak, arkadaş buluşmaları için iyi günler olacak… Keyfiniz yerinde olsun ve güzel bir hafta olsun



Güliz Kına
 

22-28 Kasım haftalık burç yorumları: İlahi bir ödül karşınıza gelebilir​

çiçek1 (1).jpg

Terazi burçları dedikodu, karamsarlık ve ön yargıdan kaçınmalı.
Boğa burcunun bu hafta ön yargıları kırma ve iç yüzleşme zamanı.
Yay burcu sağlıklı beslenme pratikleri yapabilir.
Oğlak burcu yorulduğunda kendisine dinlenme molası vermeli.



KOÇ​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında yaşam enerjiniz yükseliyor, ilahi adalet ve yasal süreçlerle ilgili bir durum karşınıza geliyor. Ayın son haftasında kalpten bir dileğiniz karşınıza gelebilir. Hayatla ve akışla uyum içerisinde olabilirsiniz. Kadersel tanışmalar, karşılaşmalar; geçmişteki kişilerden haberler ve telefonlar da karşınıza gelebilir. Resmi başvurular ve terfilerle ilgili gündemleriniz haftanın ikinci yarısında ilerleyişe ve tamamlanmaya geçebilir. Zor ve karmaşık davalarınız sonuçlanmaya gidebilir. Zihinsel karmaşaları sonlandırdığınız bir hafta içerisinde olacaksınız. İlişkilerinizin ise geleceğine dair nihai kararlar alabilirsiniz. Evlilik kararı veya ayrılık kararı gibi tamam veya devam durumları içerisinde olabilirsiniz. Tutulmaya doğru giderken bitmesi gereken durumlar veya düşünceler bitişe ve sonlanmaya geçecektir. Önünüzü daha net görebileceğiniz bu süreçte, düşünmeden ısrar etmekten ve inatçı tavırlar sergilemekten kaçının.

BOĞA​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında finansal konular, ödemeler ve krediler gündeminizde olacaktır. Maddi paylaşımlarla ilgili yasal bir süreç ortaya çıkabilir. Bir süredir böyle bir gündeme sahip olanlar içinse davalar farklı bir noktaya evrilebilir. Eşten, babadan ve dışardan gelen finansal kaynaklarla ilgili daha şanslı veya hırslı olabilirsiniz. Her türlü konuda hakkınızı savunma dürtünüz güçlenecektir. Doğru bildiğinizin peşinden ısrarla gidebilirsiniz. İlişkilerde gizli, saklı durumlara girmemeye, etik değerlerinizle hareket etmeye çalışın. Negatif düşünce kalıpları, negatif enerjiye sahip ortamlar bugünlerde yaşam akışınız için daha zorlayıcı etkilere neden olabilir. Önyargılarınızı kırma, kendinizle bir iç yüzleşme yaşama zamanı. Bir yolculuk planı için harcama yapabilirsiniz. Hem konuşmalarınızda hem yazışmalarınızda hafta boyunca daha titiz olun ve kazalara karşı dikkat edin. İş hayatında eski bir düzen ve sistem kapanıyor, bir projeyi tamamlayabilir ve bir işin sonuna gelebilirsiniz.

İKİZLER​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında iş ve özel hayatınızdaki ilişkiler ön planda olmaya başlayacak. Bu süreçte ilişkilerden beslenebilir, ilişkiler yoluyla daha canlı ve keyifli hissedebilirsiniz. Birliktelikleriniz için kadersel ve karmik bir süreç başlayabilir, davalarla ilgili gündemler içine dahil olabilirsiniz. Taşınma konularınızda uzun vadeli düşünme zamanı. Bir süredir taşınma gündemi içerisinde olanlar için bu hafta süreç tamamlanabilir. Hafta içerisinde eski bir dosttan haber alabilir, eski tanıdıklarınızla karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde maddi manevi paylaşımlar, bir ve bütün olma konuları daha önemli ve değerli hale gelebilir. Partnerlik ilişkinizde tutkular daha yoğun ve güçlü çalışabilir. İnatlaşma ve zıtlaşmalar ise ilişkileriniz için zarar verici şekilde çalışabilir. Yüzleşme ve açık konuşmalardan kaçmamalı, dürüstlük ve cesaret ile ilerlemelisiniz.

YENGEÇ​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında sağlık ve beslenme düzeniniz öne çıkabilir ve önemli olabilir. İş veya eğitim hayatınız için kendinize yatırım yapma, bilgi birikiminizi arttırma zamanı. Kurslar, eğitimler bugünlerde ortaya çıkabilir. Sınavlara ve mülakatlara girebilirsiniz. Bir süredir aldığınız eğitimin ise sonuna gelebilir ve sınav süreci içerisine girebilirsiniz. Bu hafta hem iş hem ilişkilerinizle ilgili bir sorun çözme, düzeltme, iyileştirme veya nihai kararı verme süreci içinde olabilirsiniz. İş ilişkileriniz farklı noktalara gidebilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dengeler değişebilir. İnsanlarla ilişkilerinizde doğru sınırlar içinde olmanız bu hafta daha önemli olacak. Israr, aşırılık, kaygı veya kontrol dürtüsü ilgili ilişkileri zorlayabilir, karmaşık durumları getirebilir. Fiziksel meşguliyetler, iş hayatı ve sorumluluklarla ilgilenmek zihinsel olarak daha rahat zamanlar geçirmenizi sağlayacaktır. Meşgul olmaya ve boş vakitten kaçınmaya çalışın.

ASLAN​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında aşk hayatınız adına heyecan verici durumlar ortaya çıkabilir. Karmik ve kadersel ilişkiler karşınıza gelebilir. Hafta başından itibaren içinden geldiği gibi hareket eden tarafınız öne çıkacak, aşk ilişkilerinizde tutkularla hareket edeceksiniz. Hem duygusal birlikteliklerinizde hem arkadaşlık ilişkilerinizde daha açık ve dürüst olabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatında sevindirici bir gelişme olabilir. Çocuk sahibi olma, doğum ve gebeliğe dair gündemler de ayın geri kalanında karşınıza gelebilir. Özellikle bu hafta içinde sezgileriniz her zamankinden güçlü olacaktır. Olayların iç yüzünü içten içe bilebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göstermenin gerektiği, isteklerinizin doğrultusunda çalışmanız ve emek vermeniz gereken günlerdesiniz. Sağlıkla ilgili yaşanan sorunlar bu hafta dağılmaya başlayabilir. Aklınızdan geçenlerin, dileklerinizin çok daha güçlü çalışacağı bir hafta. Dilek ve dua halinde olun.

BAŞAK​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında aile içinde kutlamalar, organizasyonlar olabilir. Süregelen ilişkinizde aileler tanışabilir, evliliklerde akrabalar ve aileler ön planda olabilir. Yakınlarınıza karşı anlayışlı, yardımcı tavrınız öne çıkabilir. Ev içerisinde fikir ayrılıklarını büyütmek, dönemsel küslüklere ve yabancılaşmaya neden olabilir. Farklı fikirlere anlayış gösterme zamanı. Ebeveynlerinizin ve özellikle baba figürünün hayatında önemli gündemler ortaya çıkabilir. Evinizde atmosferi değiştirecek küçük değişikliklere gidebilirsiniz. Hayatınızda yeni ve taze enerjiler için eski fikirleri, eski alışkanlıkları bırakma zamanı. Aşk hayatınızda abartıya kaçan alma-verme dengelerinden, abartılı duygu ve sözlerden kaçınma zamanı. Ev içi kazalarına haftanın ikinci yarısında dikkat edin. Dinlenme ihtiyacı hissettiğiniz noktada bir mola verin ve kendinize vakit ayırın. Zihinsel ve fiziksel olarak özgürleşme zamanı. Etik değerlerinizle hareket ettiğiniz noktada ilahi bir ödül karşınıza gelebilir.

TERAZİ​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında daha pozitif enerjiler çalışmaya başlayacak. Kadersel tanışmalar yaşayabileceğiniz Kasım ayının bu son haftasında, karmik deneyimler yaşayabilirsiniz. Kısa ve keyifli yolculuklara çıkabilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli, ortak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Yeni deneyimler ilginizi çekebilir ve ilişkilerde yeni deneyimlere açık olmak ilişkiyi güçlendirebilir. Aklınızdan geçenin, sarf ettiğiniz sözlerin çok daha hızlı gerçekleştiğini ve karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Pozitif ve negatif inançlarınız yaşamınızla daha hızlı tezahür edebilir. Dedikodudan, karamsarlık ve ön yargıdan mutlaka kaçınmalısınız. Hafta ortasından itibaren kazalara ekstra dikkat edin. Acelecilik ve panik hali işleri daha çok zorlaştırabilir. Aile ve akrabalarla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Kardeşlerle ilişkilerinizde daha neşeli ve keyifli enerjiler hakim olabilir. Bir taşınma planı ve arayışı içine girebilirsiniz.

AKREP​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında kazançlar, birikimler ve harcamalarla ilgili sevindirici gelişmeler karşınıza gelebilir. Bir süredir planladığınız veya beklediğiniz maddi başarıya ulaşabilirsiniz. Bir süredir planladığınız satın alımı gerçekleştirebilirsiniz. Araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili para çıkışlarınız olabilir. Eş, patron, baba gibi figürlerden finansal süreçleriniz adına destekler ve faydalar görebilirsiniz. Bu dönemde bir terfi, ek ödeme ve kazanç da gündeme gelebilir. Hafta içerisinde inatçılık ve aşırı sabitlikten kaçınmanız oldukça önemli olacaktır. Zira kendi bildiğinizde abartılı ısrarlar, fanatik düşünceler ve söylemler, yaşamın önünüe getirdiği fırsatları gözden kaçırmanıza neden olabilir. Kendinizi yeniliğe ve değişime açma zamanındasınız. Olmayan durumlara takılı kalmak yerine olana ve önünüze gelene bakın. Özgüveninizi arttıracak eylemler ve aktiviteler içinde olmaya çalışın.

YAY​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna, sizin burcunuza geçiyor. Ayın geri kalanında enerjiniz yükseliyor ve özgüvenle ilerlemeye başlıyorsunuz. Akrep enerjisinin yoğun olduğu Kasım ayındaki kasvet dağılmaya başlıyor. Yaşam enerjiniz artarken daha fazla heves ve heyecan odaklı olacaksınız. Bir süredir motivasyon sorunları veya sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bunlar dağılmaya başlayacaktır. İlahi ödüller, ilahi adaletin sonuçları karşınıza gelebilir. Bu dönemde haklılıkla ilgili konular sizin için her zamankinden önemli olabilir. Eğitim ve başvurularda şansınız yaver gidebilir. Hafta içerisinde dikkat etmeniz gereken konular abartılı sözler vermemek, bir hevesle düşünmeden hareket edip büyük riskler almamak olacaktır. Süregelen ilişkinizde tutkular ve heyecan öne çıkabilir. Geleceğe dair hayallerinizi konuşabilir, planlar yapabilirsiniz. Diyete başlamak için destekleyici bir hafta olmasa da sağlıklı beslenme pratikleri yapabilirsiniz.

OĞLAK​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında karmik ve kadersel süreçlerle karşılaşabilirsiniz. Arkanızdan dönen durumlar önünüze gelebilir, gizli ve saklı durumların açığa çıktığını görebilirsiniz. Fakat kaos ve karmaşalardan korunarak çıkabileceğiniz enerjiler hakim. İyi niyetin ve dürüstlüğün sizi koruyacağı bu dönemde, değerleriniz ve doğrularınızla hareket etme zamanı. Etik değerler ve yasa dışı durumlara girmek bazı sorunları karşınıza getirebilir. Bu yüzden resmi işlerinizde daha titiz davranın. Süregelen yasal süreçlerinizde ilahi adaletle ilgili durumlar çalışabilir. Haftanın ikinci yarısında değerli eşyalarınızı daha iyi korumaya çalışın. Eşyalarınızı unutmaya ve kaybetmeye karşı biraz daha dikkat edebilirsiniz. Rüyalarınızın daha dikkat çekici olacağı, bilinçaltının ortaya çıkabileceği günlerdesiniz. Uyku kaliteniz gün içindeki enerjinizi doğrudan etkileyebilir. Yorulduğunuz ve kendinizi yorduğunuz anları fark ederek kendinize dinlenme zamanı yaratın.

KOVA​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında enerjiniz yükseliyor ve karamsar enerjilerden çıkmaya başlıyorsunuz. Değerleriniz ve doğrularınızın peşinden gidebilir, bir hayalinizi gerçekleştirmek için somut bir adım atabilir veya adım atabilmenizi sağlayacak bir fırsat yakalayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı iş projeleri, yurtdışı seyahatleri gündeme gelebilir. Resmi evraklarla ilgili süreçleriniz tamamlanabilir, başvurularınız yanıtlanabilir. Bazı Kova burçları sosyal medya aracılığıyla yaratıcı işler ortaya çıkarabilir. Hafta ortasından itibaren arkadaşlık ilişkilerinizde eğlenceli aktiviteler ve organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Patavatsızlıklar kısa süreli mesafeleşmeleri getirebilir. Etrafınızdaki bazı insanların gerçek niyetlerini ve samimiyetlerini sorgulayabilirsiniz. Uyku düzeniniz ve rüyalarınız Kasım ayının geri kalanında nispeten karmaşık olabilir. Yaratıcılığınızın arttığı bu zamanlarda, yaratıcı yönünüzü bir hedefe yönlendirin.

BALIK​

Bu hafta haftanın ilk günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Ayın geri kalanında kariyer planlamaları ve yöneticilerle görüşmeler, yöneticiliğe dair gündemler karşınıza gelecektir. Hem iş hem özel hayatınızda adaletten yana olmalı, değerlerinizle hareket etmeli ve doğrunun arkasında durmalısınız. Karmik süreçler getirecek bu dönemde, ilahi adalet çalışacaktır. Uzun süren davalar sonuçlanmaya gidebilir. Geleceği öngörmeye, ileriyi düşünmeye daha açık olabilir ve sorgulayıcı, meraklı yanınızla öne çıkabilirsiniz. Geniş kitle ve gruplara hitap eden işler içerisine girebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren abartılı iyimserlik, abartılı heves hali ile riskler almamaya dikkat edin. Cuma günü ve civarında kalpten bir dileğinizin gerçekleşmesine dair umudunuz yeşerebilir. Eğitim hayatınızda işler daha kolay ilerleyebilir, şans sizi bulabilir. Görüntünüz veya sağlığınız için hizmetler alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı boyunca içinizden geçen sese kulak verin. Olayların ve kişilerin iç yüzünü sezebilirsiniz.



Merve Rençber
 

"Yeni haftada bizim iyiliğimiz için ne olması gerekiyorsa o olacak"​

çiçek1 (4).jpg

Kadersel etkilere sahip bir haftaya başlıyoruz.

Bir yandan geçen hafta gerçekleşen tutulmanın etkileri devam ederken, bir yandan da gökyüzü Yay burcunda şekillenmeye başlayacak.

Güneş ve Merkür, Yay burcuna geçiş yapacak ve Kuzey Güney Ay düğümü dediğimiz karma noktalarına açı yapacaklar.

Böylece hayatımıza girmesi gereken insanlar girerken, gitmesi gereken insanlar da gidecek.

Bizim iyiliğimiz için ne olması gerekiyorsa o olacak.





Sema Sidar
 
çiçek1 (10).jpg

Koç

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.

Nispeten daha olumlu duran bu hafta içinde kendinize iyi gelecek eylemlerde bulunabilirsiniz. Keza bu konuda da elinizden geleni ardınıza koymayın derim. Ve uzakta bulunan insanlardan, konulardan haberler de gelebilir.




Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.

Kendinizi psikolojik anlamda tekrar yapılandırabileceğiniz bir hafta yaşayacaksınız gibi görünmekte. Uykunuz ve cinselliğinizle ilgili konular üzerinde konuşabilir, profesyonel yardım alabilirsiniz. Ayrıca devlet daireleri ile ilgili gelişmeler de olabilir.




Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.

Bu hafta muallakta kalan resmi işlerde olumlu, iyi cevaplar alma şansınız hayli yüksek. O nedenle yapmanız gereken işleri planlayarak yoluna koymanız sizin hayrınıza görünmekte. Yazışmalara ve sözlerinize dikkat edin yeterli.




Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.

Bu hafta maddi anlamda önemli, büyük atılımlarda bulunmak yerine planlı ve programlı davranmanız sizi daha iyi hissettirebilir. Önünüzde özellikle ortaklıklarla ilgili enteresan teklifler gelebilir ve bunları ileride hayata geçirebilirsiniz.




Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.

Aşk ve duygusal potansiyelinizin dolu dizgin konuştuğu bir haftaya giriyorsunuz diyebiliriz. Bunu sonuna kadar kullanmanızda fayda var. Ama hayatınızda olan veya girmeye aday kişileri çok iyi tanımlamanızı ve yapıcı olmanızı tavsiye ederim.




Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.

Büyük şirketler, kamu kuruluşları, bankalar gibi yerlerle meselelerin artık yoluna gireceği ile ilgili yeşil ışık yanacak önünüzde. Tam olarak kendinizi ve durumunuzu profesyonellerden yardım alarak netlemeniz için bu hafta ideal.




Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.

Aşk ve duygusal performansdan uzak kaldığınız sürece bu hafta kendinizi çok daha iyi hissedeceğinizi söylememiz mümkün. Bu hafta kısa vadeli planlar ve kısa yolculuklar için ideal duruyor. Maddi konularda daha temkinli olmanız iyi olur.




Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.

Bu hafta emlak ve aile büyükleri ile ilgili konularda ılıman bir tutum içinde olursanız kazananın siz olacağını unutmayın derim. Evet sabrınız sınanabilir ama unutmayın siz de bir gün yaşlanacaksanız. Bu arada yaşlıysanız, eh, siz de biraz mülayim olun.




Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.

Bu hafta sizin haftanız dersem yeridir. Güneş, Yay burcunda tatlı tatlı ilermeye başladı. Bu hafta hoş ve iyi başlangıçlara heves edebilirsiniz. Yapabileceklerinizin en fazlasını yapmaya gayret edin. Özellikle para konusunda daha cesur olabilirsiniz.




Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.

Bu hafta alışveriş işlerine pek girmeyin derim. Para transferi, bankacılık konuları da sıkıntı yaratabilir. Keza harcamalarınızda küçük limitlerde hareket etmeniz sizi önümüzdeki ay daha rahatlatabilir. Hadi cimri olun bu hafta.




Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün görünmekte. Bu hafta aynı zamanda kendinizi çok daha sosyal ilişkiler içine de atabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak bu hafta size iyi gelebilir.




Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.

Bu hafta kariyerden gelen parada artış olabilir veya bir iş değişikliği gündeminize oturabilir, bunu değerlendirme içine almanızda fayda var. Ve ayrıca yakın çevrenizle ilgili konularda ani ve fevri kararlar almayın derim




Murat İpek
 

Yılın en önemli ve yüzyılın en uzun süren parçalı Ay Tutulması’nın ardından yeni bir haftaya başlıyoruz. 2021 yılında son kez yaşayacağımız, 4 Aralık’taki Güneş Tutulması’na kadar olan süreç; kontrolümüz dışında yani kadersel olarak yaşanabileceklere de işaret etmekte olabilir. Gökyüzü bizleri bireysel olarak kritik ve öngöremediğimiz testlerden geçirebilir. Bu enerjinin farkında olarak kendimizle yüzleşmeli ve neye körü körüne bağlandığımızı ve bize hizmet etmeyen duygularımızı keşfetmeliyiz.​


çiçek1 (6).jpg

Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Koç Burcu ve Yükselen Koçlar
Yeni bir haftaya kadersel etkiler altında başlayabiliriz. Kendimizi daha net ifade edebileceğimiz bir süreç içinde olabiliriz. Sosyal çevremiz tarafından desteklenebilir ve yeni bir fırsatla karşılaşabiliriz. Yeni yatırım fırsatlarından yana şanslı bir süreç içinde olabiliriz. Yakın çevre ilişkilerimizde bizler için otoriter figür olduğunu düşündüğümüz kişilerle gereksiz krizlere açık bir enerji altında olabiliriz. İletişimimize ekstra dikkat etmemiz gereken bir haftayı deneyimleyebiliriz. Ticari konularımız gündemimizde yerini alabilir ve bereketli enerjiler altında olabiliriz. Geçmişten arınmak için ideal bir zaman olabilir ve yeni yeteneklerimizi keşfetmek isteyebiliriz. Kendimize biraz daha özen gösterip vakit ayırmamız gereken hafta genelinde yeşil ve mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarları tercih ederek, açık hava yürüyüşleri yaparak ve toprakla temas ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar
Yeni haftaya finansal kaynaklarımızda yeni gelişmelerle başlayabiliriz. Sağlığımıza ekstra olarak dikkat etmemiz gereken bu süreç içinde zaman zaman iç sesimizi dinlemek isteyebiliriz. Kariyer alanlarımızda huzurlu ve başarılı gelişmelere açık bir dönemin başlangıcında yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Yarım bıraktığımız işlerimizi hafta ortasında hızlı akışta sonuca ulaştırabiliriz. Kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsak bu haftanın enerjisini olumlu yönde değerlendirebiliriz. Ailemizle daha çok ilgilenmemiz gereken enerjiler altında olabileceğimiz hafta genelinde; soft renkli kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, iç sesimize yönelip enerjimizi yüksek tutabileceğimiz aktiviteleri tercih ederek, geçmişte kalan bize huzursuzluk veren bilinçaltı travmalarımızı şifalandırmak adına bir uzmandan yardım alarak ve bolca suyla temas ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Yeni bir haftaya biraz yoğun aynı zamanda plansız gelişen koşuşturmacalar ve zihinsel gerginlikler yaşayarak başlayabiliriz. Hafta ortasında finansal konularda şanslı fırsatlarla karşılaşabilir ve bereketli bir süreç içinde olabiliriz. Sosyal çevremizde bazı blokajlı durumlara ve duygusal iniş çıkışlara açık bir enerji altında olabiliriz. Ağzımızdan çıkanlara dikkat etmeli, gereksiz kırgınlıklara yer vermemeliyiz. Hafta ortalarında yolunda gitmeyen ikili ilişkilerimizi gündemimize alıp kontrolümüz dışında gelişen farkındalıklarla yollarımızı ayırma kararı alabiliriz. Yeni bir iş ortaklığı gündemimize gelebilir. Haftanın genelinde iyi niyetimizden kaynaklı finansal yanılgılara düşebiliriz, önümüze gelebilecek fırsatları iyi düşünmeli ani kararlarla bir işi başlatmamalıyız. Haftanın enerjisini bol sıvı tüketerek, bulunduğumuz ortamları havalandırarak, su kenarı yerlerde vakit geçirerek, mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek ve suyun şifasından faydalanarak değerlendirebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler
Yeni haftaya, yaşamımızda kadersel temaların ön planda olduğunu düşündüğümüz huzurlu enerjilerle başlayabiliriz. Önümüze değerlendirmek isteyebileceğimiz yeni fırsatlar çıkabilir. Günlük rutin iş yaşamımızda haraketli ve sorumluluklarımızın arttığı bir süreç içinde olabiliriz. İş başvurusu yapmayı düşünen sevgili Yengeçler bu haftanın enerjisini olumlu yönde değerlendirebilirler. Geçmişten gelen bir rahatsızlığımızın iyi yönde şifalanmasına şahit olabiliriz. İkili ilişkilerimizde duygusal iniş ve çıkışlara açık bir atmosfer altında olabiliriz. Finansal sıkıntılarımızı giderme yönünde yeni fırsatlara açık hafta genelinde iletişimimize önem göstererek, bolca toprakla temas ederek, yeşil ve mavi tonlarında kıyafetler tercih ederek ve tabiat anaya bir tohum hediye ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar
Yeni haftaya yaşamımızın hareketlendiği, huzurlu ve bereketli enerjiler altında başlayabiliriz. İçimizdeki yaratıcı gücü ortaya koyabiliriz. Kontrolümüz dışında gelişmelere açık hafta genelinde dürtüsel davranışlardan ve alınganlıklardan uzak durmak bizler için faydalı olabilir. Küçük ev kazalarına ve aile içi tartışmalara karşı da tedbirli davranmalı ve dengemizi kaybedebileceğimiz krizli ortamlardan uzak durmaya özen göstermeliyiz. Hafta ortasında başlatmayı beklediğimiz ticari faaliyetlerimiz ve imzalarımız varsa rahatlıkla değerlendirebiliriz. Yarım bıraktığımız işleri kolaylıkla tamamlayabilmek için ideal bir zaman olabilir. Sosyal çevremizden olumlu yönde desteklendiğimizi düşünebiliriz. Geceleri daha çok bilinçaltı konularımıza çekilebileceğimiz hafta genelinde; baş ucumuzda bir bardak su bulundurup basitçe Ay semboliğini çalıştırarak, soft tonlarda kıyafetler tercih ederek, bulunduğumuz ortamlarda tütsü yakarak, su kenarı yerlerde yürüyüşler yaparak haftanın enerjisini olumlu yönde dengeleyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Başak Burcu ve Yükselen Başaklar
Yeni bir haftaya sosyal çevremiz tarafından destekleneceğimiz ve yoğun iletişim trafiği içinde olabileceğimiz enerjilerle başlayabiliriz. Aile büyüklerimizin bizim fikirlerimize ihtiyacı olduğunu hissedebiliriz. Hafta ortasında üzerinin kapandığını düşündüğümüz ailevi bir problem tekrar gündemimize gelebilir. Fikir ayrılıkları yaşamaya açık bu süreç içinde kendimize vakit ayırmak ve iç sesimize yönelmek bizler için faydalı olabilir. Yurt dışı bağlantılı bir işimiz varsa hızlı ve kalıcı adımlar atabilir ve beklemediğimiz yönde fırsatlarla karşılaşabiliriz. Hayallerimizin peşinden gitmeli ve işleyen sistemin bize sunduğu sürprizlerin keyfini çıkabileceğimiz yeni başlangıçları sevgiyle kucaklamayı denemeliyiz. Günlük tempomuzun yoğun olabileceği hafta genelinde; kontrol dışı kriz oluşturabilecek ortamlardan uzak durarak, kırmızı ve mavi tonlarında kıyafetler tercih ederek, plansız seyahatlerimizde arabamızın içinde kırmızı renkli bir obje bulundurarak ve bulunduğumuz ortamlarda mum yakarak enerjimizi olumlu yönde dengeleyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler
Yeni haftaya finansal anlamda rahat bir nefes alarak ve kalıcı kararlar vererek başlamak isteyebiliriz. Yaşamımızda bu hafta daha çok tamamlanma enerjileri altında olurken, sosyal çevremizden de olumlu yönde desteklendiğimiz bir sürecin başlangıcında olabiliriz. İş hayatımızda duygusal iniş çıkışlara açık bir zaman olabilir. Sosyal medyada yaptığımız bir işimiz varsa, hafta genelinde; gökyüzünün bizi olumlu yönde desteklediği ve ilerleme kaydedebileceğimiz bir atmosfer altında olabiliriz. Sonuca ulaşamadığımızı düşündüğümüz konularda olumlu yönde hızlı gelişmeler yaşayabiliriz. Hafta ortasında şanslı ve bereketli bir enerji altında olurken, kariyer alanlarımızda huzurlu gelişmelere açık bir dönemi deneyimleyebiliriz. Yoğun bir tempo içinde olabileceğimiz ve kontrolsüz harcamalara yönelebileceğimiz haftanın enerjisini biraz kendimize vakit ayırarak, kişisel ihtiyaçlarımıza yönelerek, hafif baharatlı yiyecekler tercih ederek, kırmızı renkli bir cüzdan kullanarak, doğada açık hava yürüyüşleri yaparak ve bol sıvı tüketerek olumlu yönde değerlendirmeyi deneyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler
Yeni haftaya uzaklardan beklediğimiz bir haberi alarak başlayabiliriz. Sosyal çevremiz vesilesi ile finansal fırsatlarla karşılaşabiliriz. Ruhen güçlü enerjiler altında olabiliriz. Babamızla ya da hayatımızdaki otoriter figür olduğunu düşündüklerimizle olan ilişkilerimizde test edildiğimiz enerjiler altında olabiliriz. Temkinli ve dengeli davranmamız gereken bir süreç olabilir. Sağlığımıza ekstra dikkat etmeliyiz. Yurt dışı bağlantılı bir işimiz var ise olumlu yönde gelişmeler yaşayabiliriz. Bu süreci pasaport, vize başvurusu yapmak için de olum yönde kullanabiliriz. İletişimimize dikkat etmemiz ve kendimize vakit ayırmamız gereken haftanın enerjisini; zihinsel ve bedensel şifa içeren çalışmaları tercih ederek, soft tonlarda kıyafetler giyerek, ruhumuzu dinlendirebileceğimiz aktivitelere yönelerek olumlu yönde kullanabiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Yay Burcu ve Yükselen Yaylar
Yeni haftaya, Yay burçlarının yenilenme döngüsünün başlangıcı olan doğum günleri ile başlıyoruz. Yaşamımızda bizi yoran belirsizlikleri bitirip yeniliklere yer açmak isteyeceğimiz bir süreci yaşayabiliriz. Geçmişten getirdiğimiz sıkıntılı konuların kadersel olarak bitişini yaşayabiliriz. Kendimizi rahatça ifade edebileceğimiz bu keyifli haftada ruhsal olarak yaşam enerjimizi çok yüksek hissedebiliriz. Yaşama karşı pozitif bir bakış açısına sahip olacağımız bu süreçte enerjimizi; sağlığımızı önemseyerek, bedensel olarak kendimize fazla yüklenmeyerek, kafein alımını azaltarak, rahatlatıcı bitki çaylarını tüketerek, yeni plan ve projelerimizden etrafımızdaki kişilere çok bahsetmeyerek ve toprakla ilgilenerek olumlu yönde dengeleyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar
Yeni haftaya ikili ilişkilerimizde duygusal iniş çıkışlara açık bir enerjiyle başlayabiliriz. Ruhsal olarak enerjimizi doğru kullanamayabileceğimiz bir süreç olabilir. Arkamızdan dönen işlerle karşılaşabileceğimiz bu dönemde kendi içsesimize dönmek ve biraz yalnız kalmayı tercih etmek bizler için faydalı olabilir. Sesli olarak düşünmemiz gereken bu süreçte her sırrımızı başkaları ile paylaşmamalıyız. Hafta ortasında gergin bir enerji altında olabilir ve geçmişi sorgulamak isteyebiliriz. Çocuklarımızla ilgili beklemediğimiz gelişmeler yaşayabiliriz. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmamız gereken bu süreçte bir anda kronik hastalıklarımız tetiklenebilir. Baba tarafından köklerimizde bazı kontrol dışı durumlara, kayıplara ve kadersel gelişmelere açık bir hafta olabilir. Haftanın enerjisini yaşamımızdaki fazlalıklardan kurtulmaya niyet ederek, ruhsal ve bedensel detoks yaparak, daha çok kendi ihtiyaçlarımıza yönelerek, ruhsal meditasyonları deneyerek, yeşil ve mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek olumlu yönde kullanabiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Kova Burcu ve Yükselen Kovalar
Yeni haftaya toplumsal statümüzde olumlu gelişmeler yaşayabileceğimiz, hayatımızda yeni girişimlere yönelebileceğimiz enerjilerle başlayabiliriz. Hafta başında kadersel tamamlanma atmosferi altında sağlam ve kalıcı kararlar almak isteyebiliriz. Sosyal çevremizi yeniden düzenlemeye yönelebiliriz. Bazılarımızın gündeminde platonik aşklar yerini alırken, finansal anlamda da iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Gereksiz borçlanmalardan uzak durmamız gereken bir dönem olabilir. Köklerimizle ilgili gündemimiz oluşabilir ve zaman zaman fikir ayrılıkları yaşayabiliriz. Günlük rutinlerimizin hızlanacağı hafta genelinde sağlığımıza önem vererek, tabiat anaya bir tohum hediye ederek, diş sembollü bir kolye takarak, soft renklerde kıyafetler tercih ederek, bulunduğumuz ortamlarda tütsü yakarak ve bol sıvı tüketerek enerjimizi dengeleyebiliriz.


Haftalık burç yorumları (22 Kasım - 28 Kasım)
Balık Burcu ve Yükselen Balıklar
Yeni haftaya kadersel değişim ve yeni fırsatların önümüze çıkabileceği olumlu enerjilerle başlayabiliriz. Kariyer ve toplum önü statümüzde değişimlere açık bir dönem olabilir ve hak ettiğimiz bir terfi gündeme gelebilir. Hafta ortasında finansal anlamda olumlu enerjiler altında olabilir ve sosyal çevremizden olumlu yönde destek alabiliriz. Gayrimenkul, emlak alım satım işlerimizde hızlı ilerlemeler yaşayabiliriz. Çocuklarımızla ve partnerimizle huzurlu bir haftayı deneyimleyebilir, hafta genelinde bereketli bir dönemin başlangıcında olduğumuzu düşünebiliriz. Annemiz ya da anne tarafından büyüklerimizle olan iletişimimize çok dikkat etmemiz gerekebilir; geçmişten gelebilecek bir konuda fikir ayrılıklarına düşebiliriz. Gündelik yaşamımızda yoğun bir tempo altında olabileceğimiz haftanın enerjisini az yağlı gıdalar tüketerek, mide ve sindirim sistemimize dikkat ederek, ruhsal ve bedensel detoks yaparak, bize hizmet etmeyen her duygumuzdan ve eşyamızdan arınmaya niyet ederek, bol sıvı tüketerek, soft renkli kıyafetler tercih ederek olumlu yönde değerlendirebiliriz.








Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
 
çiçek1 (12).jpg


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, hareketlilik enerjisi açığa çıkacak. Genel gündeminizde yolculuklar, eğitim, hukuksal konular, seyahatler, sosyal medya, yayıncılık, reklam konuları olmaya başlayacaktır. Yeni bilgiler öğrenmek, yeni ufuklar keşfetmek isteyeceksiniz. Bu dönem sizler için heyecanlı, enerjik etkileri içermekte, motivasyonunuzun artığı bir süreçte olacaksınız. Aynı zamanda bu alanda güneş tutulması deneyimleyeceksiniz, aşk ve çocuklara dair güçlü yenilikler süresinde olacaksınız

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte gündemimizde finansal konular yer almaya başlayacak. Özellikle ortaklaşa kazançlar, bankalar, krediler, burslar gündeminiz de olabilir. Bazılarınız için ise eşten veya başkasından kaynaklı gelir artışı yaşanabilir. Bu dönem dışa dönük olmaktan ziyade, daha içe dönük olabilirsiniz. Bazı boğalar babası ile veya yaşamında ki önemli erkeklerle ilgili bazı gündemlerle ilgilenebilirler. Bu alandan ayrıca güneş tutulması deneyimleneceği için maddi konularda yeni bir yön belirleme gündeme olabilir

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte sizler için hareketli koşullar oluşuyor. Daha çok seyahat edebilir, evlilik, ilişkiler cephesinde daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ortaklaşa işler birlik enerjisi daha yoğun deneyimlenecek. Bazı kişiler için ilişki için yeni bir adım gündeme gelebilir. Dışa dönük ve eğlenceli olacak bir dönem sizleri bekliyor. Aynı zamanda tutulma enerjisi de bu alanlarda deneyimleyeceğiniz için, ilişkilerle ilgili yenilik enerjisinin gündeme geldiği bir süreç sizler bekliyor olacak

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte iş konularına yön vermek, çalışma hayatından destek almak, iş arkadaşları işe ekip ruhu ile ilerlemek mümkün olacaktır. Diğer taraftan sağlık konuları gündeminiz de yer alabilir , sağlık kontrolleri yaptırmak için ideal bir dönemde olacaksınız. Günlük rutinlerinizin hızlandığı bir dönem sizleri bekliyor, yoğun iş temposu olabilir. Aynı zamanda bu alanda aralığın İlk haftası güneş tutulması deneyimlenecek. İş ve sağlık konuları önceliğinizde yer alacak

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, kendinizi daha enerjik, cesur, eğlenceli bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Genel olarak odağınızda ilişkiler aşk hayatınız çocuk konuları yer alacak. Aralığın ilk haftası aynı zamanda bu alanda güneş tutulması gerçekleşecek. Bu durum sizi ilerletecek yaşam enerjinizi yükseltecek yenilik enerjisinin başlayacağı bir süreç olacaktır. Risk almaya yatkın, sportif aktivitelerin veya yaratıcılığın arttığı bir süreç olabilir

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte gündeminiz aileniz olacaktır. Aile bireyleri ile keyifli vakit geçirebilir, evde davetler verebilirsiniz. Ayrıca bazılarınız emlak, ev konuları ile ilgilenebilir, alım satımlar odağında yer alabilir. Bu dönem daha içe dönük hareket edeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Aralığın ilk haftası bu alanda güneş tutulması deneyimleneceği için, iş aile kariyerle ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, sizler için odağınızı yakın çevrenize getirmekte, etrafınızdaki kişilerin desteğini almaya başlıyorsunuz. Arkadaşlarla bir arada olmak , keyifli vakit geçirmek, yeni ufuklar keşfetmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız yeni bilgiler öğrenmek için bazı girişimler başlatabilirler. Aralığın ilk haftası bu konularda güneş tutulmasıda deneyimlenecek. Sizler için oldukça hareketli, seyahatlerin, günlük trafiğin arttığı bir süreçte olacaksınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, sizler için odağınızı finansal konulara çekmekte. Gelir artışı olabilir, yeni iş gündemleri oluşabilir. Bazılarınız eğitime, seyahatlere daha çok para harcayabilir. Bu dönem kariyerinizle maddi güvence ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Sizler için oldukça aktif hızlı bir dönemden geçmektesiniz. Aralık ayının ilk haftasında bu konularda güneş tutulmasında deneyimleneceksiniz. Bu ayın ana gündeminde kariyer ve maddi konular yer alacak

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Yay burçlarının doğum günleri kutlu olsun. Güneşin ve Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle birlikte daha ön planda, fikirlerinizi duyuracağınız, hareketli olacağınız bir dönemde olacaksınız. Aynı yeni başlangıçların olduğu, kendinizi daha iyi hissettiğiniz konularla ilgilendiğiniz bir dönem diyebiliriz. İç dünyanızda sizi yoran konularda fikirlerinizi daha net ortaya koymaya başlıyorsunuz. Aralık Ayı’nın ilk haftasında sizin burcunuz da güneş tutulması gerçekleşecek, bu dönem sizin için oldukça önemli yeni bir karar yeni bir atılım dönemi olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, sizler için odağınızı iç dünyanıza çekmekte. Yalnız kalmak isteyeceğiniz veya özel insanlarla olmak isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız, bazıları ise gizlilikle bir konuda ilerlemek isteyebilir İç dünyanızda önemli farkındalıklarda gündeme gelebilir. Bazılarınız için ruhsal sağlık veya fiziksel sağlık konuları önceliğinde yer alabilir, başkasına desteklerde verebilirsiniz. Daha çok inzivada kalarak, geri planda bir proje ile ilgilenebilirsiniz. Kafanızı karıştıran konularda biraz seyirci kalmak isteyebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte sosyal, hareketli etkiler sizleri bekliyor. Uzun süredir sizi yoran koşulların biraz daha hafiflediği bir süreçte olacaksınız. Arkadaşlıklar, sosyal çevre, grup çalışmaları önceliğinizde olacaktır. Aralık Ayı’nın ilk haftasında bu alanda güneş tutulması gerçekleşecek, gelecek planları, yeni hedefler gündeme gelebilir. Özellikle bu hafta Perşembe ve Cuma günü etrafınızın desteğini alabilirsiniz, iş birliklerine açık etkiler devrede olacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Güneşin ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte iş koşullarına daha çok odaklanacağınız bir süreçte olacaksınız. Kendinizi daha çok göstermek isteyeceğiniz ön planda olacağınız gelişmeleriniz dönemi başlıyor. Diğer taraftan aile ile ilgili veya emlak konularıyla ilgili yenilik enerjisi gündeme gelebilir. Aralık ayının ilk haftası Güneş Tutulması da bu alanlarda deneyimlenecek. Mesleki olarak ve aile ile ilgili konular yoğun olarak odağınızda yer alacaktır.



Nurgül Düzenli
 
Bu hafta gökyüzünde buram buram Yay burcu etkilerini hissedeceğiz. Akrep burcu baskın gökyüzü bizi daha derin, ciddi, bir miktar da karamsar yapmıştı. Ay tutulmasını geride bırakırken Yay burcundaki Güneş tutulmasına hazırlanıyoruz. Yani asıl değişim ve dönüşüm süreci henüz başlamadı, bir nevi hazırlık evresindeyiz.

Bu hafta ne söylediğimiz, yaptığımız ve hatta düşündüğümüze dikkat etmeliyiz. Hatalı kararlar, yanlış sözler bir çuval inciri berbat edebilir. Veya tam tersi doğru adımlar en imkansız şeyi dahi küllerinden tekrar doğurabilir.


Yine de GAD’ın karanlık doğasını da unutmamalıyız. Bu bağlamda görünür olmayan veya görmeyi reddettiğimiz karanlık şeyler de ortaya çıkabilir. Sırlar, yalanlar, skandallar ne kadar üzeri örtülmek istense de görünür hale gelecektir.


Begüm Minkis
 
çiçek1 (5).jpg


Koç Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Geleceğe sağlam adımlar atacağın bir hafta sevgili Koç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın
ile ilgili önemli gelişmeleri barındıran bu hafta, genel anlamda geleceği düşünerek hareket edeceksin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili geleceğe yönelik girişimlerde bulunabilir, seni ileriye taşıyacak sağlam adımlar atabilirsin. Süregelen projelerin, çalışma hayatın, mevcut düzenin ile ilgili gözlemler, analizler yapacağın bu hafta eksiklerini rahatlıkla görecek ve düzenlemeler yapmak adına adımlar atacaksın. Finansal anlamda yenilikçi gelişmelere açık bir süreçten geçerken, önünü arkasını düşünmeden, hesap etmeden adım atmayacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareket enerjisi yüksek bir hafta olacak. Son derece hızlı geçecek bu hafta sık sık dostların, sevdiklerin ile bir araya gelebilir, sosyal yaşamına ağırlık verebilirsin. İletişim adına şaşırtıcı haberlere, zaman zaman hayrete düşeceğin gelişmelere açık bir hafta olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşinin, partnerinin ailevi ilişkileri, sosyal ilişkileri gündeminize oturabilir. Eşinin, partnerinin yakın çevresi ile ilgili eleştirel bir üslup edinebilir, çevresel ilişkilerine biraz manipülasyon uygulayabilirsin. Bu durum zaman zaman iletişim krizlerine neden olabilir, dikkat. Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarının evde geçirdikleri zamana, konfor alanlarına kalite kazandırmak, kültürel gelişimlerine katkılar sağlamak adına aratışrmalar yapabilirsin.
Bekar bir Koç isen, sana baskı yapan, yüreğine ağırlık yapan duygu ve düşüncelerden arınmaya meyilli olacaksın. Gerek bireysel çabaların, meditatif çalışmaların, gerek profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme çalışmaları danışmanlıkları ile bu süreci kökten bir çözümle aşmaya yönelik hareket edebilirsin Geçmişten arınmak, geleceğe daha öz güvenle tutunmak istediğin günlerden geçiyorsun. Yeni bir sayfa açılacaksa geçmişten izler taşımayan, tertemiz bir sayfa olsun isteyebilirsin.










Boğa Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Kadere yeni sayfalar açtıracak bir hafta sevgili Boğa..
Bir önceki hafta öz burcunda meydana gelen Ay Tutulması
seni biraz atıl, miskin kılmış olabilir. Ruhsal olarak yorulmuş olabilir, boyun, bağ ağrıları, uykusuzluk çekmiş olabilirsin. Ay Tutulmasının baskılayıcı ruhsal etkileri bu hafta itibari ile azalmaya başlıyor. Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda arınmak, dönüşmek, yeni ve daha iyi bir versiyonuna ulaşmak için bu günleri değerlendirmelisin. Seni sıkıştıran, yüreğine ağırlık yapan, zihnini yoran her ne varsa aslında bilinçaltının sana; dönüştürmen gereken alanları işaret etme eylemindendir, bunu dikkate almanı öneririm.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişime açıksın. Ancak seçici ve farkındalığı yüksek bir tavra, tutuma bürünebilirsin. Negatiften beslenen, yoran, aşağı çeken insanları hayatında istemediğini açıkça belirtmekten çekinmeyeceksin. Sevdiğin, değer verdiğin insanların sorunları ile ilgilenmekten kaçınmayacaksın. Ancak seni, uzattığın eli anlamayan insanlara ”yapacağım bir şey yok” tavrını koyup, mesafe uygulayabilirsin. Ebeveynlerinin sağlıkları ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinin özel hayatlarına dair aldıkları kararları onaylamasan da desteklerini esirgemeyeceksin. Sosyal ilişkilerin adına hareketli akacak bu hafta, yine de kendine zaman ayırmak için fırsatlar yaratacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, eşin, partnerin ile aranızda dargınlık, küslük olsun istemiyorsun. Sevginin, saygının, şefkatin, merhametin iyileştirici gücüne sığınabilirsin. Huzur bu hafta genel anlamda odak noktan olacak. Taşkınlık, çıkıntılık, aşırılık istemediğin bir süreçten geçiyorsun. Sık sık eşin, partnerin ile baş başa kalmak, sık sık birbirinize samimi ve açık konuşmalar yapmak adına uygun zemin oluşturabilirsin. Evliliği, ilişkisi bitme noktasına gelmiş bir Boğa isen, geçen hafta meydana gelen gelişmeleri hızlandırabilir, ayrılık adına resmi adımlar atabilirsin. Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarına karşı hassasiyetlerini gözden geçirebilirsin. Bazen kendini ”bağımlı” olarak suçlayabilir, çocuklarına olan aşırı düşkünlüğünü yönetmeye çalışabilirsin.
Bekar bir Boğa isen, tutkuların senin için önemli olacak olsa da, önceliğini ruhsallıktan yana kullanabilirsin. Ruhsal, duygusal anlamda seni tamamlayan, duygusal birikimi güçlü olan, derinliği olan insanlara çekilebilir, bu yönde ilişkilere ağırlık verebilirsin. Ciddi ilişkiler mevsimini başlatan bir hafta.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikçi adımlar atmaktan çekinmeyeceğin, girişimler yapacağın, araştırmalar yapacağın, yurtdışı bağlantılar kuracağın, online çalışmalara, eğitimlere eğilim göstereceğin, kendini geliştirmek, yöneticilerin, ortakların, toplumun önünde güç, saygınlık kazanmak isteyeceğin bir süreç olacak








İkizler Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Hareketliliği yüksek, sürprizlere açık bir hafta sevgili İkizler..
Kariyer, eğitim, finans hayatın
ile ilgili önemli gelişmelere zemin hazırlayan bu hafta, yeteneklerini sergilemek adına uygun platformlar bulabilirsin. Süregelen işin, kariyerin, ortaklığın, projen, uğraşın ile ilgili ivme kazanabilirsin. İş arayan bir İkizler isen freelance çalışabilir, uluslararası, şehirler arası işlere yönelebilir, online çalışmalara katılabilirsin. Finansal anlamda dalgalı deniz misali değişken akacak bu hafta, sürpriz harcamalar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına iletişimi yoğun olacak bu hafta, sık sık konuklar ağırlayabilir, sık sık seyahatlere çıkabilir, sürpriz teklifler alabilirsin. Davet, organizasyon, toplantı, konser, tiyatro etkinlikleri gündeme gelebilir. Sosyal medya hesaplarında kültürel farklılıklakları olan insanlarla iletişimler kurabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir İkizler isen, eşinin, partnerinin ailevi yahut dostluk ilişkileri adına hızlı akacak bu hafta, meydana gelen şaşırtıcı gelişmeler gündeminize oturabilir. Eşinin, partnerinin bir şeylere fazlaca dahil olması seni rahatsız edebilir, ciddi konuşma yapmak durumunda kalabilirsin. Öte yandan kısa seyahatler, ev dekorasyonu ile ilgili değişimler, taşınmalar gündeme gelebilir. Çocukları olan bir İkizler isen, yaşamsal alanları, beslenme düzenleri ile ilgili değişimlere gidebilirsin.
Bekar bir İkizler isen, sürpriz gelişmelere hazır olmasını. Sürpriz iletişimler, karşılaşmalar, sosyal medya hesaplarında hiç ummadığın insanlarla kuracağın iletişimler beklenmedik gündemler oluşturabilir








Yengeç Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Bereketli bir hafta sevgili Yengeç..
Kariyer, eğitim, finans hayatın
ile ilgili bereketli gelişmelere açık bir hafta, bilgine. Süregelen projelerin, iş hayatın ile ilgili dönüşüm yaşama şansı bulabilirsin. Yeni işbirlikleri kurabilir, gelecek vadeden projelerde yer alma şansları bulabilirsin. İş arayan bir Yengeç isen, beklentilerin üzerinde bir işe girme olanağı elde edebilirsin. Sürpriz gelişmelere açık bu hafta, mevcut yatırımlarını değerlendirme şansları bulabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına fazlası ile paylaşıma açık bu hafta, bihassa aile üyeleri ile sık sık bir arayabilirsin. Sağlık sorunu yaşayan yakınlarına içten, şefkatli yaklaşımlar sergileyebilir, maddi manevi destekler sunabilirsin. Kardeşlerinle uzun zun konuşmalar, sohbetler yapabilir, birbirinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Dostluk ilişkilerin adına ziyareketleri, sosyal paylaşımları bol bir hafta. Uzaklardan gelenler olabilir, yine sen plansız, spontane kararlarla seyahatlere çıkabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, duygusal anlamda aidiyet, tamamlanma arayışında olabilirsin. Eşin, partnerin ile duygu ve düşüncelerinizi açıkça paylaşma taraftarı olabilirsin. Eşinin, partnerinin hassasiyetlerini içtenlikle önemseyebilir, ilgili yaklaşımlar sergileyebilirsin. Eşinin, partnerinin iş, eğitim hayatı ile ilgili çıkacağı sürpriz yolculuklar haftaya dair planlarınızı etkileyebilir. Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarının sağlık sorunları seni biraz tedirgin edebilir. Ancak kontrollü ilerleyerek, panik yapmadan durumu daha sağlıklı bir şekilde yönetebilirsin, bilgine.
Bekar bir Yengeç isen, sürpriz iletişimler gündeme gelebilir. Yakın geçmişte bitmiş bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Yeni bir macera ise hafta ortası itibari ile hayatına renk katabilir.









Aslan Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Bereketli, şanslı etkileşimlere açık bir hafta sevgili Aslan..
Kariyer, eğitim, finans hayatın
ile ilgili pozitif yönde gelişmeleri tetikleyen bir hafta. Süregelen işinle ilgili terfi, zama, tayin gibi gelişmeler öne çıkarken, kendi işini yapan bir Aslan isen, bulunduğun sektörle ilgili yenilikçi girişimler yapabilir, ön plana çıkabilirsin. Freelance çalışan bir Aslan isen, işbirliklerin artarken, yeteneklerinin takdir topladığına şahit olacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşinin, partnerinin desteğini yanında hissedeceksin. Eşin, partnerin ile kısa seyahat planları yapabilir, baş başa kalmak adına fırsatlar oluşturabilirsin. Eşinin, partnerinin kariyer, eğitim, finans hayatı ile ilgili meydana gelecek pozitif gelişmeler sizi olumlu yönde etkileyebilir. Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarının haklarını savunacağın, adil olmak adına kendine dahi baskı kuracağın bir hafta.
Bekar bir Aslan isen, bir süredir gelgitli ilerleyen bir iletişimi noktalayabilirsin. Sana iyi gelecek, kendini ifade edebilme kabiliyeti gelişmiş insanlara çekilebilirsin. Sosyal ilişkilerin hız kazanırken, çevrende seninle ilgilenen insanların sayısı artabilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına saoduyu isteyen bir hafta olabilir. Aile üyelerinin sitemkar söylemlerine, mesafeli tutumlarına maruz kalabilirsin. Kendini doğru ifade ettiğinden emin olmalı, sevdiklerinin hayatlarında meydana gelen gelişmelere kayıtsız kalmamalısın.









Başak Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Yenilikleri başlatacak, hızlı bir hafta sevgili Başak..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili
girişimlerde bulunmaktan çekinmeyeceğin bir hafta olacak. Cesur, öz güvenli, kendinden emin tutumlarınla fark yaratacağın bir hafta olabilir. Süregelen iş yerinde ön plana çıkabilir, bulunduğun ekip içerisinde parlayabilir, yöneticilerinden takdirler alabilirsin. Finansal anlamda yapıcı gelişmelere açık bir hafta olacak. Öte yandan iş arayışında olan bir Başak isen, şehir dışı, yurtdışı bağlantılar kurabilir, online çalışmalara katılabilir, frelance çalışan bir Başak isen, bereketli bir hafta geçirebilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin ile ilgili iletişime açık olacağın bu hafta, sevdiklerinin sana yaklaşımları öz güvenini arttıracak. Son günlerde kendinle ilgili yaptığın değişimlerin takdir göreceği, ilgi göreceği bir hafta olacak. Sosyal ilişkilerin hareketlenirken, bir süredir görüşmediğin insanlarla bir araya gelebilirsin. Seyahati, hareketi bol bir hafta.
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile sehayatler, kısa tatiller, ortak etkinlikler, sosyal ilişkilerinize vereceğiniz ağırlık ön plana çıkabilir. Öte yandan gereken senin, gerek eşinin, partnerinin aile üyeleri ile bir arada olmaya özen göstereceğin bir hafta olabilir. Eşinin, partnerinin mutlu olması adına adımlar atabilirsin. Çocukları olan bir Başak isen, çocukların ile ilgili sorumluluklar sana biraz ağır gelebilir ancak üstesinden geleceksin.
Bekar bir Başak isen, duygusal anlamda kendini güçlü hissetmen daha sağlıklı kararlar almana vesile olacak. Öz güvenli, kendini ifade edebilen, sosyal kimliğini kazanmış insanlara çekilebilirsin. Sosyal medya hesaplarında sürpriz iletişimler gündeme gelebilir.









Terazi Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Sorumluluklarına odaklanacağın, bilinçli bir hafta sevgili Terazi..
Kariyer, eğitim, finans hayatın
ile ilgili yoğun akacak bir hafta olacak. Öncelikle olağanın dığında akacak bir hafta olacak diyebilirim. Maddi anlamda fazlası ile yoğun akacak bir hafta olacak. Gelirlerinin, giderlerinin aynı ölçüde artacağı bir hafta olabilir. Evin, ofisin ile ilgili düzenlemeler yapabilir, iş yerin ile ilgili genişleme, büyüme kararları alabilir, kendini geliştirmek adına eğitime harcamalar yapabilirsin. Öte yandan mevcut iş yerinde pirim alabilir, çalışmaların ile takdir görebilirsin. İş arayan bir Terazi isen, yeni bir iş fırsatı bulabilirsin. Yurtdışı, şehir dışı teklifleri alabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına makul ve ölçülü olmayı gerektiren bir hafta. Bilhassa ebeveynlerine ve çocuklarına karşı sakinlik isteyen bir hafta, bilgine. Ebeveynlerinin duygusal iniş, çıkışları, alınganlıkları seni biraz yorabilir. Çocuklarının eğitimleri, hobileri ile ilgili giderler, masraflar gündeme gelebilir. Kardeşlerin ile fazlası ile iletişim halinde olabilir, birbirinizi anlamaya yönelik girişimleriniz olabilir. Sosyal ilişkilerin adına bilhassa yakın ilişkilerin yoğun akarken, sürpriz şehir dışı, yurtdışı misafirlerin olabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşin, partnerin ile ortak kararlar almak, ortak sorumluluklar üstlenmek, birbirinizie destek olmak taraftarı olabilir, eşini, partnerini bu yönde motive edebilirsin. Sorumluluk almaktan çekinmediğin gibi eşinin, partnerinin sorumluluklarını ihmal etmesine müsaade etmeyeceksin. Biraz dominant bir tavra bürünebilirsin ancak ölçülü kontrol kazandıracak.
Bekar bir Terazi isen, gelgitli, önünü göremediğin insanlarla iletişimlerini ilişkilerini noktalayabilirsin. Sana emin adımlarla gelen insanlara fırsatlar verebilirsin.








Akrep Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Sağlığın adına özen isteyen bir hafta sevgili Akrep..
Ruh, zihim, beden
sağlığını önemsemen gereken bir hafta, bilgine. Bedenin senin için sinyaller veriyor ise, bu dönem dikkate almalı ve sorun yaşadığın alanlarla ilgili uzmanlarından destekler almalısın. Öte yandan ruhsal enerjin değişkenlik gösteriyor ise, bilinçaltının yoğun çalışması nedeni ile uykuların bölünüyor, duyguların, düşüncelerin dalgalanıyor ise bu dönem mutlaka Astroloji, Psikoloji, Spiritüel, Çakra Dengeleme danışmanlıkları almalısın. Zira önümüzdeki üç (3) yıla kapı aralayan gökyüzü, sana mucizeler getirecek.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hassasiyetlerinin artacağı bir hafta olabilir. Alışkanlıkların, insanlardan beklentilerin değişirken, elemeler yapmaya meyilli olabilirsin. Aşağı çeken, olumsuzluktan beslenen, eşleştiriyi düstur edinmiş insanlara ”bye bye” diyebilirsin. Sosyal ilişkilerin adına hareketlilik öne çıkabilir ancak son derece seçici hareket edeceksin. Ailevi ilişkilerin adına ise kardeşinin hayatları ile ilgili öne çıkan sorunlar, sorumlulukları seni biraz yorabilir. İstemesen de bazı durumlara midahil olmak durumunda kalabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, eşinin, partnerinin desteğini yanında hissedeceksin. Çalışma, iş, eğitim, sosyal kimliğin ile ilgili takdir sözcükleri duyabilirsin. Yine eşinin, partnerinin küçük sürprizleri seni fazlası ile mutlu edecek. Öte yandan eşinin, partnerinin iş, eğitim, finans hayatı ile ilgili meydana gelecek olan pozitif gelişmeler bir kutlama organizasyonunu gündeme getirebilir. Çocukları olan bir Akrep isen, çocuklarının yaşam alanlarına kalite katmak adına odalarını yenileyebilir, aktivitelerini, hobilerini genişletmek adına girişimlerde bulunabilirsin.
Bekar bir akrep isen, aşk adına yoğun bir hafta, ancak sen ne kadar dikkate alırsın…Bilemiyorum. Aşka dair pozitif gelişmeler var ancak sen biraz iş, finans odaklı, ruhsal, kişisel gelişim odaklı olabilirsin. Karşına çıkan insanları anlamaya yönelik hareket etmeli, hiç değil ise kendilerini ifade etmelerine izin vermelisin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili bir süredir ağır aksak giden projeleri hızlandırabilirsin. Bir süredir rafa kaldırdığın projelerini gündeme alabilir, girişimlerde bulunabilirsin. Bürokratik işlemler öne çıkabilir, bazı başvurular yapabilirsin. Hukuksal anlamda beklentilerin varsa pozitif yönde neticelenebilir. Bir süredir satamadığın ev, araba, arsa varsa değerlendirme şansları yakalayabilirsin. Hareketli bir hafta..







Yay Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Duygusal tatmin aradığın bir hafta sevgili Yay..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına
destekler beklediğin, seninde sevdiklerinin yanında olmak isteyeceğin bir hafta. Ebeveyn sağlık konuları, ailede meydana gelen beklenmedik durumlar ilişkileri pekiştirebilir. Geçmişe gidebilir, nostalji yaşayabilir, duygusal anlamda aidiyetini köklerinde bulabilirsin. Şehir dışı, yurtdışı seyahatler gündeme gelebilir. Eski dostluklar pekişebilir. Kardeşlerin ile iletişimlerin sıklaşabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşinin, partnerinin sana olan ilgisini, alakasını, sevgisini yakından gözlemleyebilir, sana olan tavırlarını, tutumlarını, yaklaşımlarını, söylemlerini tüm hatları ile analiz edebilirsin. Yaşadığın şeyin ”gerçekliğini” sorgulayabilir, ne kadar ”sağlam” bir ilişki, evlilik içerisinde olduğunu anlamaya çalışabilirsin. Genel anlamda sorgulayıcı olacağın bu hafta, daha mantıksal tutumlar sergileyip, gözlemleyerek, analiz ederek emin olmak ve akabinde olumlu/olumsuz adımlar atmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarına dair her detay senin için önemli olacak. Çocuklarının yaşamsal ihtiyaçlarını, koşullarını iyileştirmek adına arayışlara girebilirsin.
Bekar bir Yay isen, sürpriz iletişimler gündeme gelebilir. Gerek geçmişten gelen, gerek yeni iletişimler seni kararsızlığa sürükleyebilir. Sana tavsiyem geçmiş aşarak, geleceğe bakman yönünde. Denenmişi denemek çokta farklı sonuçlar doğurmayacaktır, değil mi?
Kariyer, eğitim finans hayatın ile ilgili daha özgün, daha özgür şartlara ihtiyaç duyabilirsin. Bulunduğun sektör, alan her ne olursa olsun sen daha creativ bir alana ihtiyaç dıyabilirsin. Manipülasyona karşı tahammülünün olmayacağı bir hafta olabilir. Bu durum seni düşünmeden hareket etmeye, ani kararlar almaya sevk edebilir, dikkat. İş arayışında olan bir Yay isen, bu haftayı mutlaka değerlendirmelisin zira pozitif gelişmeler gündeme gelebilir.








Oğlak Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Hareketli, canlı, bereketli bir hafta sevgili Oğlak..
Kariyer, eğitim, finans hayatı
n ile ilgili ağır giden, tıkalı olan alanları harekete geçirecek bir hafta olacak. Üzerinde çalıştığın projeleri daha görünür kılacak, işlerinde, kazanlarında ivme almana vesile olacak bir hafta olacak. Gerek süregelen projelerin, işbirliklerin, mevcut koşulların ile ilgili iyileşmeler, gerek yeni başlangıçlar fark yaratmana vesile olacak. Sürpriz ortaklıklar, sürpriz kazançlar gündeme gelebilir.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına insanların alınganlıklarından bıkmış olabilir misin? Evet, sanki son zamanlarda sevdiklerinin gelgitleri, alınganlıkları seni fazlası ile yordu, değil mi? Bu hafta bilhassa ebeveynlerinin alınganlıkları, hassasiyetleri seni yorabilir, dikkat. Ağzından çıkan her söze, yaptığın her harekete farklı anlamlar yükleme potansiyelleri taşıyabilirler, dikkat. Biraz daha özenli olmalı yahut iş, eğitim bahanesi ile kırmadan biraz mesafeler uygulamalısın. Tartışmalardan kaçınman gereken bir hafta, bilgine. Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarına yeni hobiler, aktiviteler kazandırmak, çocukların için aşışverişlere çıkmak haftanın favorilerinden olabilir. Sosyal ilişkilerin adına geçmişten gelenler seni şaşırtacağa benzer..
Bekar bir Oğlak isen, zaman zaman geçmişe giden kalbin, çoğu zaman geleceğe bakan aklın seni biraz arada bırakabilir. Geçmişle ilgili olmazları oldurmaktan kaçınmalı, gelecekle ilgili yeniliklere açık olmalısın. Ruhsal, zihinsel, fiziksel arınma çalışmaları yapmalı, profesyonel Astroloji, Psikoloji, Çakra Dengeleme, Spiritüel Arınma çalışmalarından faydalanmalı, ruhsal, zihinsel, fiziksel olarak geleceğe tertermiz sayfalar açmaya meyletmelisin.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile paylaşımlarınız artarken, sürpriz bir tatil planı haftaya renk katabilir. Öte yandan senin yahut eşinin, partnerinin uzaklardan gelen konukları sürpriz gündemler oluşturabilir.










Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu​

22-28 Kasım 2021
Sürpriz gelişmelere, işbirliklerine açık bir hafta sevgili Kova..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına
iletişimin yoğun akacağı, sosyal yaşamına hareket kazandıracak bir hafta. Kardeşlerinin yaşamlarında meydana gelen ani hayati değişimler seni de yanından ilgilendirebilir. Ebeveynlerinin sağlık konuları ile ilgili gelişmeler gündeme düşebilir. Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarına yeni vizyonlar kazandırmak adına girişimler yapabilir, ilgili, alakalı hareket edebilirsin. Ancak baskılamaktan muhakkak kaçınmalısın. Sosyal ilişkilerin adına birden fazla buluşma, aynı anda birden fazla arkadaşının sana başvurması, fikir alışverişlerine yönelik girişimleri sık sık birebir görüşmelere, uzun uzun telefon görüşmelerine vesile olabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşinin, partnerinin ailevi ilişkileri ve aile üyelerinin yaşamlarına dair gelişmeleri gündeme düşebilir. Eşinin, partnerinin fazlaca sorumluluk üstlendiğini düşünebilir, eleştirel tutumlara meyilli olabilirsin, dikkat. Ancak genel anlamda sorunların üstesinden gelecek, güçlü bir hafta. Eşinin, partnerinin ruhsal, zihinsel anlamda rahat olması adına küçük sürprizler yapabilir, baş başa planlar yapabilirsin. Öte yandan evinizle, yaşam alanınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsin.
Bekar bir Kova isen, gireceğin ortamlar, tanışacağın yeni insanlar sana yeni bir flört, ilişki getirebilir. Öte yandan bir süredir arkadaşça görüştüğün bir kişinin sana ilan-ı aşk-ı olabilir, bu durum seni şaşırtabilir.
Kariyer, eğitim, finans hayatın adına ivme alacağın bir hafta olacak. Sürpriz işbirlikleri, ani iş başlangıçları, freelance projeler gelir kaynaklarını arttırabilir.









Balık Burcu Haftalık Yorum​

22-28 Kasım 2021
Kariyer, eğitim, finans hayatına ağırlık vereceğin bir hafta sevgili Balık..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili
yeniliklere açık olacağın bir hafta. Araştırmalar yapabilir, sektörünle ilgili yenilikleri yakından takip edebilir, uzmanlık alanında daha da parlamak adına eğitimlere başvurabilirsin. Öte yandan gelir kaynaklarını arttırmaya yönelik freelance çalışmalara yönelebilir, online projeler geliştirebilirsin. İş arayışında olan bir Balık isen, bu hafta beklediğin fırsatlarla karşılaşabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına hareketli geçecek bir hafta olabilir. Bazı köklü dostlukların miladını doldurduğunu düşünebilir, bitirmeye yönelik adımlar atabilirsin. Süregelen ilişkilerin adına daha yapıcı bir bakış açısı geliştirebilir, daha pozitif bir üslup edinebilirsin. Sosyalleşmeye, sevdiklerin ile bir arada olmaya özen gösterebilirsin. Ailevi ilişkilerin adına bilhassa kardeşlerin ile ilgili hızlı akacak gündem seni biraz endişelendirebilir ancak gün sonunda tüm sorunları aşmış olacaksınız. Çocukları olan bir Balık isen, çocukların ile vakit geçirmek, aktiviteler yapmak, çocukların için alışverişler yapmak sana iyi gelecek.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşin, partnerin ile aranızdaki bir çok sorunu aştığınızı fark edeceğin, farkındalıklar kazanacağın bir hafta. Eşinin, partnerinin daha çok sorumluluk üstlendiğini, daha yapıcı tutumlar sergilediğini fark edebilirsin. Yine eşinin, partnerinin sosyal ilişkilerine, ailevi ilişkilerine yönelik gelişmelere pozitif yaklaşımlar sergileyebilirsin. İlişkisi, evliliği bitme aşamasında olan bir Balık isen, bu hafta aile üyelerinin, güvendiğin insanların desteklerini alarak adımlar atabilirsin.
Bekar bir Balık isen, flörtöz enerjisi yüksek bir hafta olacak. Bir süredir online devam eden iletişim buluşma ile taçlanabilir. Öte yandan duygularını açamadığın bir durumun içerisinde isen açılabilir, pozitif dönüşler alabilirsin.







Seda Turan
 
KocKoç Burcu:
Koç ve yükselen Koçlar, haftanıza evinize, yuvanıza, ailenize yönelik girişimlerinizle adım atacaksınız. Pazartesi ve Salı günleri aile hayatınızda, ev ortamınızda duygusal iniş çıkışlarınız çok yüksek olabilir. Ani ve hızlı kararlar almaya, ufak tefek krizler yaşamaya meyilli olabilirsiniz.
Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü özel hayatınızın üzerine eğileceksiniz. Aşk hayatınız daha fazla ön plana çıkacak. Hayatınızda bir insan varsa onunla güzel planlar yapabilirsiniz. Sinema, tiyatro ya da gezilecek görülecek yerler, kendi hobilerinizin üzerine düşme ya da bir eğitim fırsatı yakalama imkanı Perşembe ve Cuma günleri ön plana çıkabilir.
Pazartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle beraber kendi hayat amacınızı gerçekleştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu bir aylık dönem içerisinde kendinizi bir çocuk kadar mutlu hissedebilirsiniz. Coşkunuz artacak hayata bakış açınız değişecek. Parasal konularla çok ilgiliydiniz ve bu para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi gördüğünüz bir Ay tutulması gerçekleşti. Şimdi artık hayata daha güvenli, dört elle sarılmanın zamanı geldi. Değişik insanlarla bir araya gelebilirsiniz, önemli iş anlaşmaları, gelecek planları, konuşmalar, görüşmeler sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir. Çarşamba gününden sonra Merkür bu alanlarınızı ziyaret etmeye başlıyor. Hukuki bir problemin üzerine düşme zamanı. Aynı zamanda ticari faaliyetlerinizde konuşma görüşmelerinizi de hızlandırabilirsiniz. Ama son 1,5 yıldan beri hala özellikle eğitim, seyahat konularında, yabancılarla yapılacak işler, medya iletişim, ticaret ve hukuk alanlarında ne yapmanız gerektiğini görmediyseniz yaşayacağınız olaylarla bu konuları da bu hafta fark edeceksiniz. Bu anlamda Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin. Öğrenci bir Koçsanız bu dönem derslerinizin üzerine düşmek önem kazanırken kendinizi derslere vermek, aynı zamanda eğitimle ilgili konularda kendinizi ön plana çıkarmak anlamında şanslı ve iyimser hissedeceksiniz. Hafta sonu yapılması gereken gündelik işleriniz devreye girebilir ve ev hayatınıza daha fazla önem verebilirsiniz. Bununla birlikte bağırsak ve sinir sisteminize dikkat etmelisiniz.

BogaBoğa Burcu:
Boğa ve yükselen Boğalar, iletişimi kuvvetli, yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarınızın aktif olduğu bir hafta başlıyor. Pazartesi ve Salı günleri ağırlıklı olmak üzere yakın çevrenizde olup biten olaylar çok hızlanabilir, buralarda çok anlık tepkiler devreye girebilir. Kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde bile güvende hissetmek kolay olmayabilir.
Bu Pazartesi Güneş’in Yay burcuna geçişiyle beraber önünüzdeki 1 ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi para konularında ortaya koymaya başlayacaksınız. Müşterek paranızla ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edecek. Aynı zamanda vergi, kredi, faiz ya da banka ile bir işiniz varsa bu dönem bu konuların çok fazla aktif olduğunu görebilirsiniz. Mirasla ilgili bir konuyu ele almak anlamında da şanslı bir ay içerisine giriyorsunuz. Nafaka ile ilgili konu ve olaylar yine önem kazanıyor.
Maddi konularda yaşadığınız birtakım sıkıntı ve problemler varsa Çarşamba gününden sonra iki haftalık döngü içerisinde sıkıntılarınıza çözüm üretmek kolay olacak. Sadece maddi konular değil aynı zamanda hayatın gizemli yönlerini de keşfetmeyi seveceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Biraz daha spritüel, mistik, ruhsal konularla ilgili olabilirsiniz. Hatta bu dönem tanışacağınız bir insan, hayatınızda gerçekten etkili olabilir ve size önemli bir konuda yol gösterebilir.
Salı ve Perşembe günü 1,5 yıldan beri ödemeleriniz, borçlarınız ya da hayatınızı düzene koyma konusunda uygulayamadığınız konuları karşınıza getirecek. Salı ya da Perşembe günü bir borçla bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz ya da bankayla, para ile ilgili bir konu kendinizi zor ve kötü hissetmenize neden olabilir. 19 Kasım’da sizin kendi alanınızda hem sağlığınıza hem de kişisel girişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir tutulma vardı. Ama aynı zamanda önemli kararlar alacağınız bir tutulmaydı bu. İşte bu tutulmada vermiş olduğunuz kararlar konusunda, ikili ilişkiler ve özel hayatınızdaki insanla bazı anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Ya da verdiğiniz kararları sorgulayabilirsiniz.
Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular ön planda olurken hafta sonu daha keyifli zamanlar sizi bekliyor. Çocuğunuz varsa onu alıp şöyle bir dışarıya çıkmak, kendinize, hobilerinize zaman ayırmak, hoşlandığınız biri, flörtünüz varsa onunla dış ortamlarda bulunmak hoşunuza gidebilir.


İkizlerİkizler Burcu:
İkizler ve yükselen İkizler, haftanıza parasal işlerinizle başlıyorsunuz. Maddi konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olacak. Pazartesi ve Salı günleri bir yandan kendinizi güvende hissetmek isterken bir yandan da evinize, ailenize, yuvanıza ekstra harcamalar yapmaktan kendinizi alıkoyamayabilirsiniz. Para ile ilgili konularda ani kararlar verebilirsiniz.
Bu Pazartesi Güneş Yay burcuna geçiyor, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön plana geçmeye başlıyor. Bir ay boyunca işiniz, sağlığınız, yakın, uzak çevreniz, kariyeriniz sizin için önemli olmayacak. Bu bir ay boyunca ilişkilerle büyümek isteyeceksiniz, karşı tarafa daha fazla paye vereceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa hayatınıza bir insanı almak isteyeceksiniz. Yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz, bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa algınızı, ilginizi o kişiye çevireceksiniz ve onun verdiği kararlar doğrultusunda hayatınızı yaşayacaksınız. Burası sadece ilişkiler değil ortaklı işler alanınız. Demek ki bu bir ay boyunca yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Diğer insanlardan alacağınız onay önemli olacak ve diğer insanlarla beraber büyümek, bir işe soyunmak isteyebilirsiniz. Bu dönem içerisinde size düşmanlık eden size sıkıntı yaratan insanlarla, problemlerle uğraşmak önem kazanabilir. Hukuki bir meseleyi ele almak durumunda olabilirsiniz.
Çarşamba günü Merkür bu alanlarınıza girer girmez sıkıntı ve sorun yaşadığınız konuları toparlamanın da yolunu bulacaksınız. Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin çünkü sevdiğiniz insanın bazı davranışlarıyla, sözleriyle sizi aşağıya çektiğini ya da daha öncesinde benzer bazı konularla uğraştığınızı göreceksiniz. Bir buçuk yıldan beri ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda, ortaklı işlerinizle ilgili konularda çok önemli detayları fark etmiş olmalısınız. Eğer fark etmediyseniz Salı ve Perşembe günleri yaşayacağınız olaylarla ne yapmanız gerektiğini çok net bir şekilde anlayacaksınız.
19 Kasım’daki tutulma sizin kadersel alanınızda gerçekleşti şimdi Pazartesi ve Salı günleri bu tutulma noktası Merkür tarafından tetiklenecek. Demek ki işle ilgili, hizmet ve sağlıkla ilgili alanlarda bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Olaylar çok hızlı tetiklenecek o yüzden bu hafta başı Pazartesi ve Salı günleri hazırlıklı olmayı ihmal etmeyin.


YengecYengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta sizin için oldukça önemli. Kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilir, hızlı haberler alabilir, yerinizde duramayabilirsiniz. Alışverişe gitmek, sosyalleşmek ve sabırsız etkiler üzerinizde yer edebilir. Pazartesi ve Salı günleri ani kararlar almaya da meyilli olacaksınız. Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. 1 ay boyunca kimliğinizi, kendinizi iş ortamlarınızda göstereceksiniz. Gündelik hayatınızın ritmi önemli olacak. Sağlığınızla ilgili konular da cabası, bu alanlarda kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Algınız işe döndüğü için işle ilgili kritik noktalarda kritik insanlarla tanışabilirsiniz. Yanınızda çalıştığınız ya da yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan bağlantılar kuvvetlenebilir.
Çarşamba’dan sonraki 15 gün boyunca sağlık kontrollerinizi yaptırmak, beslenme şeklinizi gözden geçirmek, sporla ilgili bir aktiviteye yazılmak önemli olacak. Bu dönem çok çalışacaksınız ve çalışmaktan da mutluluk duyacaksınız.
Salı ve Perşembe günlerine dikkat, iş ve gündelik hayatınızda karşılaşacağınız olaylar sizi çok çabuk aşağı çekebilir. Daha önceden yaşadığınız olaylara benzer olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu hem sağlık alanınızdan hem de gündelik yaşantınızdan ya da iş hayatınızda yaşadıklarınızdan karşınıza gelebilir. Salı ve Perşembe günleri büyük girişimlerden ya da adımlardan uzak durmaya özen gösterin.
19 Kasım’da bir tutulma yaşadık, siz bu tutulmayı sosyal çevre alanlarınızdan yaşadınız. Orada önemli kararlar almış olabilirsiniz. Çevre değişikliği ile ilgili vermiş olduğunuz kararlar olabilir. Bu Pazartesi ve Salı Merkür bu noktaları tetikleyecek. O yüzden bu kararlar karşısında insanların size tepki verdiğini sizinle aynı fikirde olmadığını fark edebilirsiniz ya da kararlardan caymak söz konusu olabilir. Perşembe ve Cuma günleri parasal konular önem kazanacak. Hafta sonu ise kısa vadeli geziler, planlarla hayatınızı renklendireceksiniz.


AslanAslan Burcu:
Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza biraz enerjisiz ve biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Bu hafta Güneş Yay burcuna geçiyor ve aşk alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Tam 1 ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi aşkta, çocuklarla ilgili konularda, hobi alanlarınızda, eğitim hayatınızda, sanatsal ve kreatif işlerinizde göstermeye başlayacaksınız. Hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Sanatsal işle uğraşıyorsanız bu dönem elinizi attığınız her işte parlama olasılığınız yüksek. Hayatınızda bir insan yoksa yeni tanışacağınız bir insanla aşka yelken açabilirsiniz ya da hayatınızda biri olsun istiyorsanız aşk karşınıza gelebilir.
Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza girecek. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemli konuşma ve görüşmeler devreye girerken çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizi kuvvetlendirmenin tam zamanı. Hobilerinizi ele alırken, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Eğitimciyseniz bu noktalarda güzel birtakım hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir.
Pazartesi ve Salı günleri hızlı duygusal tepkilere dikkat edin. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı vereceğiniz tepkiler yüksek olacak. Salı ve Perşembe günleri hem özel hayatınızda hem aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantılarınızda bazı konular sizi aşağıya çekebilir. Sevdiğiniz kişiyle ya da çocuğunuzla olan konuşmalarınızda çok çabuk etkilenebilirsiniz. Enerjiniz düşük hissedebilirsiniz. Salı ve Perşembe günleri daha önceden yaşadığınız olaylara benzer konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir.
19 Kasım’daki Ay tutulmasını kariyer alanlarınızda yaşadınız. Bu alanda verilmesi gereken önemli kararlar devreye girmiş olabilir. Şimdi bu kararlarınıza ailenizden bir insanın karşı çıktığını ya da bu kararlara birilerinin uymadığını, fikir ayrılıklarını fark edebilirsiniz. İşte burada yaşayacağınız olaylarla doğru yolda olup olmadığınızı net göreceksiniz.
Çarşamba gece saatleri Perşembe ve Cuma günleri Ay Aslan burcuna geçecek ve hayatınız hareketlenecek, bolca gezeceksiniz. Cumartesi ve Pazar günleri para harcamalarınız ön plana çıkabilir. Evinize almanız gereken ufak bir ev eşyası, yapılması gereken önemli bir detay hayatınızda yer edecek.

BasakBaşak Burcu:
Başak ve yükselen Başaklar, sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Organizasyonlara, aktivitelere, davetlere yönelik birtakım işler içerisindeyseniz ya da arkadaşlarınızla beraber böyle organizasyonlara katılacaksınız bu hafta hızlı olaylar altında olabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlarınız yüksek olabilir.
Pazartesi Güneş Yay burcuna geçiyor, eviniz, aileniz, yuvanız sizin için önemli olmaya başlıyor. 1 ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi evinizde, yuvanızda, ailevi ortamlarda göstermeye başlıyorsunuz. Ev hayatınızda ailenizin dikkati sizin üzerinizde olabilir. Bu dönem sonrası verdiğiniz kararlar aile hayatınızda daha fazla görünür olacak ve aile büyüklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Emlak, alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa, yer değiştirmeyi düşünüyorsanız Çarşamba günü Merkür’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber bu konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak.
Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin geçmiş bir ailevi konuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinizden bir insanla olan bağlantılarınız, ilişkileriniz sizi aşağıya çekebilir. Onlardan görmek istediğiniz desteği almak çok da kolay olmayacak. Emlakla bağlantılı işleriniz varsa Salı ve Perşembe günlerini es geçerek yolunuzda ilerlemeye çalışın.
19 Kasım’daki Ay tutulması sizin eğitimle, yurtdışı bağlantılı işlerle, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınız ve uzak çevre alanlarınızda oluşmuştu. Şimdi bu tutulma Pazartesi ve Salı günleri Merkür tarafından tetiklenecek. O dönem vermiş olduğunuz kararlar konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sizi fikrinizden döndürmeye çalışanlar olabilir. Yakın çevreniz uzak çevreniz arasında fikir ayrılıkları bu dönem iyice görünür olacak ve tutulmanın etkisi Merkür tarafından tetiklenerek tutulmanın enerjisinin ortaya çıktığını göreceksiniz.
Çarşamba gece saatleri Perşembe ve Cuma günleri biraz daha kendi halinizde olmak önem kazanabilir. Bir kurumda çalışıyorsanız bu dönem kendinizi işlere çok rahat vereceksiniz. Ama kalabalık ortamlardan mümkün olduğunca uzak durmak da önemli olacak.
Cumartesi ve Pazar gayet hareketli, çok gezeceksiniz, çok dolaşacaksınız, kendi yapacaklarınıza odaklanacaksınız hayatınızın hareketlendiğini göreceksiniz. Ama öte yandan mide ve sindirim sisteminizi rahatlatmayı unutmayın.

TeraziTerazi Burcu:
Terazi ve yükselen Teraziler, kariyer ve iş bağlantılarıyla dolu bir hafta başlıyor. Çalışmıyorsanız da annenizin ya da ailenizin konu ve olayları bu hafta hayatınızın merkezinde olabilir. Bu birkaç gün boyunca göz önünde olacağınız yerlerde, iş hayatınızda hassas ve duygusal tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Toplum önünde birtakım konuşmalarınız varsa burada yaşanacak olaylarla kendinizi aşağıya çekmek ya da bazı noktalarda güvensiz hissetmek söz konusu olabilir.
Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor bir ay boyunca kimliğinizi iletişimsel işlerde göstermeye başlıyorsunuz. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, dijital platform, online seminerler, kurslar, ulaşım, kuryecilik ya da yazılım sektörüyle alakalı işleriniz varsa buralarda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Sosyal medyayı iyi kullanıyorsanız dijital mecralarda çok fazla ön plana çıkabilirsiniz.
Merkür’ün de buraya girmesiyle beraber Çarşamba günü itibariyle iki hafta boyunca önemli konuşmalar, anlaşmalar, projeler karşınıza gelebilir. Ajandanız hareketli olduğu bir dönem olacak. Akrabalarla olan bağlantıların da bu bir ay boyunca öne çıktığını görebilirsiniz.
Salı ve Perşembe günlerinde dikkat edin, yakın çevrenizden bir insanın enerjinizi emdiğini düşünebilirsiniz. Bu da kendinizi göstermek istediğiniz alanlarda hala bazı dersleri yeteri kadar öğrenemediğinizi size gösterecek. Salı ve Perşembe günleri önemli projelerden, anlaşmalardan kaçının.
19 Kasım’daki Ay tutulmasını ortak para alanlarınızda gerçekleşti ve önemli kararlar vermiş olabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri bu noktalar Merkür tarafından tetiklenecek. Para ile ilgili bir konuda, yatırımlarınız konusunda kararsızlıklar devreye girebilir. Şimdiye kadar atmak istediğiniz adımların karşısında bir engelin dikildiğini görebilirsiniz. Anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları devreye girebilir, eğer para ile ilgili bir işiniz varsa bu dönem bu anlaşmaları sağlamak çok da kolay olmayacak.
Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevreniz çok aktif, arkadaşlarınızla beraber güzel planlar içerisine girebilirsiniz. Hafta sonuna kadarki dönem o kadar hareketli geçecek ki Cumartesi ve Pazar günü evinizde, kendi halinizde ya da doğa içerisinde zaman geçirmek isteyebilirsiniz.


AkrepAkrep Burcu:
Akrep ve yükselen Akrepler haftanıza sosyal çevrenizden, uzaklardan alacağınız haberlerle giriş yapıyorsunuz. Eğitimle ilgili konular, uzak çevrenizden alacağınız haberler bu hafta başına damgasını vurabilir. Çalışıyorsanız iş düzeninizde hafta başında hızlı haberler alabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla olan bağlantılarınız önem kazanabilir. Kendinizi güvende hissetmek istediğiniz bir hafta başı ama bir yandan da yapacağınız seçimlerle kendinizi güvende hissedemeyebilirsiniz ani, hızlı kararlar devreye girebilir.
Pazartesi günü Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle beraber bir ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi parasal konularda göstermeye başlıyorsunuz. Maddi konular hayatınızda önemli olacak, cebinize giren parayla ilgileneceksiniz. Kendinizi geliştirmekten ziyada bu dönem kafanız nereden nasıl kazançlarımı artırabilirim konusuyla meşgul olacak. Çarşamba günü Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber maddi konularda sıkıntı ve sorunlarınız varsa çözüm üretmekte gecikmeyebilirsiniz. Aynı zamanda Merkür bu alanlarınızda dolaşırken ticari konularda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Para ile ilgili işlerde anlaşmalar, sözleşmeler yapacaksanız konuşmalarınızı hızlandıracaksınız bu alanlarda güzel adımlar atabilirsiniz. Yalnız dağılmamaya özen gösterin.
Salı ve Perşembe günlerine dikkat para ile ilgili bir konuda bırakmanız gereken bir alışkanlık olabilir ya da patronunuzla olan bağlantılarınızda para ile ilgili konularda kendinizi tam ifade edemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza bir borç vermiş ve bunu isteyemiyor ya da para ile ilgili bir meseleyi konuşamıyor olabilirsiniz. İşte bu noktada neyi yanlış yaptığınızı hangi konuların sizi aşağıya çektiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz.
19 Kasım’daki Ay tutulması sizin ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerçekleşti. Bu dönem ilişkilere dair verdiğiniz kararlar öne çıkmış olabilir. Bu Pazartesi ve Salı günü Merkür bu kararlarınızı tetikleyecek bu alanda atılan adımları tetikleyecek. Sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklar karşınıza gelebilir ya da taşınmayla ilgili özel hayatınızla ilgili verdiğiniz bir kararı sorgulayabilirsiniz. Bazı kafa karışıklıkları devreye girebilir. Pazartesi ve Salı günleri bu etkiler devreye olacak.
Perşembe ve Cuma günleri çok çalışacaksınız, kariyerinizde ve mesleğinizde kendinizi ön plana çıkaracaksınız. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla beraber plan yaparak haftanızı tamamlamak isteyebilirsiniz.


YayYay Burcu:
Yay ve yükselen Yaylar, para ödemelerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Bir borcunuz, bir ödemeniz ile ilgili bir konu kafanıza çok takılmış olabilir bu noktada kendinizi güvende hissetmek istiyor olabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri aslında güvende hissetmek istediğiniz noktalarda hızlı kararlar alacaksınız, para harcamalarınız da hızlanabilir.
Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçecek ve sizin için parlamaya başlayacak. Önünüzdeki bir ay boyunca sağlığınız gayet iyi olabilir. Coşkulu, hevesli, iyimser olacaksınız, hayata daha pozitif gözlerle bakacaksınız. Önemli girişimleriniz varsa bu girişimlerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçeceksiniz.
Çarşamba günü de Merkür Yay burcuna geçecek. Şimdi planlarınızı dinlendirme, anlatma, konuşma zamanı. Uzun zamandır kafanızda yapmış olduğunuz planları artık etrafınızdaki insanlara paylaşma zamanı geldi. 15 gün boyunca önemli girişimler konusunda desteklisiniz.
Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin, alacağınız haberler üzerinizde gerginliklere neden olabilir, eski konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Seyahat etmeyi düşünüyorsanız enerjiniz düşük çalışabilir. Sağlığınızla ilgili bazı konularda kendinizi aşağıya çekebilirsiniz Salı ve Perşembe günleri en çok bu noktaya dikkat edin. Alacağınız haberler karşısında yelkenleri hemen suya indirmeyin.
19 Kasım’da gerçekleşen Ay tutulması sağlığınızla ve iş hayatınızla ilgili önemli konuları karşınıza getirmiş olabilir. Pazartesi ve Salı günleri Merkür bu noktaları tetikleyecek. İşle ilgili konularda fikir anlaşmazlıkları ya da karmaşalar devreye girebilir. İşlerde aksama veya sağlığınızla ilgili vermiş olduğunuz kararlar çalışmayabilir. Pazartesi ve Salı günleri ağırlıklı olarak bu konularla uğraşabilirsiniz.
Perşembe ve Cuma günleri dış ortamlarda bulunmak, gezmek, dolaşmak isteyeceksiniz. Değişik insanlarla bir araya gelmek çok ama çok hoşunuza gidecek. Hafta sonu da bu hareketli hayat devam edecek, hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda toplum önünde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.



OglakOğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu hafta özel hayatınız sizin için önemli olacak. Diğer insanlarla girişeceğiniz ortaklı işler ya da hayatınızda bir insan varsa o insanın verdiği kararlara göre haftanızı düzenlemek ön planda olabilir. Ama bu Pazartesi ve Salı günü özel ilişkilerinizde kendinizi çok da sağlam, güvende hissetmeyebilirsiniz. Ani verilecek kararlar karşısında güvensizlikleriniz de yüksek olabilir.
Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor ve bir ay boyunca kendinizi ve kimliğinizi geri plana çekecek ve kendi başınıza olmak isteyeceksiniz. Bu dönem bir dinlenme dönemi, bir tefekkür dönemi. Çok çalışmış olabilirsiniz, şimdi biraz yalnız kalmak, kendi halinizde olmak iş yapıyor olsanız bile işinizi yaptıktan sonra kendi köşenize çekilmek önemli olabilir. Yataktan kalkmak istemeyebilirsiniz, enerjinizi doğru kullanamayabilirsiniz. Para ile ilgili konularda yapmak istediklerinizde bazı gecikmeler olabilir. Ama bu dönem plan oluşturma dönemi olarak ele alınmalı sevgili Oğlaklar.
Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınıza giriyor. Demek ki önümüzdeki dönem neler yapabileceğinizi, nasıl bir yıl geçirdiğinize dair bazı planları gözden geçirme zamanı başlıyor. Merkür’ün bu alanda hareket etmesi arkanızdan bazı dedikoduların yapılacağı anlamına gelebilir. O yüzden önemli sırlarınız varsa bu sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya çalışın. Eşinizin işi ya da eşinizin sağlığı ile ilgili olaylarla ilgili olacaksınız. Annenizin akrabaları ile ilgili konular da hayatınızda ön plana geçebilir. Yazma-çizme, sanatsal yani soyut bir işiniz varsa, bu işi yaparken kendinizi diğer insanlardan soyutluyorsanız da bu dönem güzel bir dönem olacak. Çünkü kendi iç sesinizi ve ilhamınızı dinleyebileceksiniz.
Salı ve Perşembe günleri dikkatli olun çünkü önemli bir para mevzusu kafanıza takılabilir. Kendi kendinize bazı konuları dert edebilir, bazı konuları gereğinden fazla takıntı haline getirebilirsiniz.
19 Kasım’daki Ay tutulması sizin hem aşk hem çocuk hem hobiler alanınızda gerçekleşti. Şimdi buraya dair vermiş olduğunuz kararları Salı günü sorgulayabilirsiniz. Özel hayatınıza dair vermiş olduğunuz bir karar, arkadaşlarınız tarafından onay görmeyebilir. Fikir ayrılıklarına fikir ayrışmalarına dikkat edin.
Perşembe ve Cuma günleri para ile ilgili konular hayatınızda önemli olacak. Kendinizi alacak verecek meselesine daha fazla vereceksiniz. Hafta sonu ise dolaşmak, uzaklarda olmak, kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak ön plana geçebilir.


KovaKova Burcu:
Kova yükselen Kovalar, gündelik iş hayatınızın ritmi ve sağlığınızla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta başında hem gündelik yaşantınız hem de iş alanlarınızla ilgili konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız çok kuvvetli olabilir. Diğer insanları beslemek ve diğer insanlarla olan bağlantılarınızdan beslenmek isteyebilirsiniz. Ama hızlı kararlar, hızlı fikirler, hızlı konuşmalar da cereyan edecek. Bunun sonucunda da kendinizi güvensiz bulabilirsiniz ya da vermiş olduğunuz kararlar sizi farklı noktalara taşıyabilir.
Pazartesi günü Güneş Yay burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Bir ay boyunca bulunacağınız ortamlarda, çevrelerde kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Hayatınızda organizasyonlara, aktivitelere, davetlere daha fazla yer ayırabilirsiniz. Takım çalışmalarına yatkın olacaksınız. Aynı zamanda sosyal çevrenizdeki insanlarla yapacağınız işlerinizden elde edeceğiniz gelirler de yüksek olacak ve kendinizi bu alanlarda göstermekten çekinmeyeceksiniz, herkes sizi konuşabilir. Eğer hayatınızda bir insan yoksa gireceğiniz çevrelerde insanların dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Birden fazla alternatifiniz olabilir ve insanlarla tanıştırılabilirsiniz, aşka yelken açabilirsiniz. Aşka yelken açmasanız bile tıpkı bir arı gibi çiçekten çiçeğe dolaşabilirsiniz. Arkadaş ilişkileriniz de ön plana çıkacak.
Çarşamba günü Merkür de bu alanlarınızdan geçiyor demek ki sorun yaşadığınız noktaları arkadaşlarınızla konuşmak, gözden geçirmek anlamında da şanslı bir süreç. Aynı zamanda önemli iş konuşmaları, görüşmeleri, lansmanlar, sözleşmeler, anlaşmalar da devreye girebilir. Toplantı halinde olacaksınız ve çevrenizdeki insanlara faydanız olacak, onlardan da bu faydayı göreceksiniz.
Yalnız Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin arkadaşlarınızdan biriyle geçmişte konuşulmuş bir konu ya da onun hayatında kendine dert ettiği bir konu yeniden gündeme gelebilir ve bu konuyla uğraşmak sizi aşağıya çekebilir. İş yapıyorsanız Salı ve Perşembe günlerine denk getirmemeye özen gösterin.
19 Kasım’da gerçekleşen Ay tutulması sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda oluştu. Şimdi Merkür Pazartesi ve Salı günü tam karşıt noktadan bu tutulma noktasını tetikleyecek. O yüzden burada vermiş olduğunuz kararlarda bir anlaşmazlık bir kararsızlık etkisi devreye girebilir. Anne ve babanız arasında anlaşmazlıklar devrede olacak. Siz tam onlardan bir yardım bir destek beklerken bu yardım ve desteğin gelmediğini görebilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayabilirler ve siz de vermiş olduğunuz kararları sorgulayabilirsiniz.
Perşembe ve Cuma günleri özel hayatınız daha önemli olacak, sevdiğinizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Hafta sonuysa para harcamalarınıza dikkat edin çünkü bulunacağınız çevrelerde para harcamaktan mutluluk duyabilirsiniz.

BalikBalık Burcu:
Balık ve yükselen Balıklar keyifli etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Özel hayatınız, aşk hayatınız bu hafta önemli olacak ve kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz. Ama bu noktada vereceğiniz tepkiler zaman zaman özel hayatınızda inişlere ve çıkışlara neden olabilir. Pazartesi, Salı ve Çarşamba bu etkiye dikkat etmeyi unutmayın.
Pazartesi Güneş Yay burcuna geçecek yani kariyer alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir aylık dönem başlıyor. Bu dönemde neler yapabileceğinizi insanlara çok net bir şekilde aktaracaksınız. İş hayatınızda kendinizi ön plana çıkarabilir, amaç ve hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda toplum önü duruşunuzda saygın insanlardan göreceğiniz destekler yüksek olabilir. Evliliğe, ilişkinize dair vereceğiniz kararların da devrede olduğunu göreceksiniz. Çarşamba günü Merkür’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Eğer evliyseniz eşinizin ailesiyle konuşma ve görüşmeleriniz bu dönem içerisinde hızlanabilir. Annenizin sıkıntı ve sorunlarına çözümler üretmek ya da meslek hayatınızda yaşadığınız bazı sorunları çözüme kavuşturmak anlamında da şanslı bir dönem olacak.
Salı ve Perşembe günlerine dikkat edin göz önünde olacağınız ortamlarda, kariyerinizde eskiden gelen bir mevzuyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda bazı konuların neden sizi sıkıştırdığını neden doğru adımlar atamadığınızı aslında bir anlamda sorgulayacaksınız. Salı ve Perşembe günleri göz önünde olacağınız ortamlarda büyük adımlardan uzak durmakta fayda olacak.
Pazartesi ve Salı günleri 19 Kasım’da oluşacak Ay tutulmasının tetiklendiğini göreceksiniz. Bu ay tutulmasını yakın çevre konularında yaşadınız. Yakın çevrenizle ilgili, iletişimsel işlerinizde önemli kararlar devreye girmiş olabilir. Pazartesi ve Salı günü Merkür bu noktaları tetikleyecek ve bu nedenle bazı fikir ayrılıkları, iş konularında anlaşmazlıklar, işbirliği yaptığınız insanlarla çekişmeler halinde olabilirsiniz. Önemli kararsızlıklar devreye girebilir. Eğer öğrenciyseniz bu kararsızlıkların eğitim hayatınızı etkilediğini ya da eğitimle ilgili konuda bazı sorunlar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Yakın ve uzak çevreniz arasındaki dengeyi iyi korumanız gereken haftalardan bir tanesi.
Perşembe ve Cuma günleri gündelik hayatınızın ritmi hızlı akarken sırt bölgenize, omurilik sıkıntılarına, tansiyona dikkat edin, kalbinizi korumaya özen gösterin. Hafta sonu ise özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız plan ve programlar tüm haftanın zorluklarını üzerinizden rahat atmanıza yardımcı olacak.






HANDE KAZANOVA
 
çiçek1 (7).jpg

Koç burç yorumları: Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapmaya başlıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Şehir dışına çıkmak isteyebilirsin. Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun.

Hayatınızı sorgulayabilir, nasıl daha mutlu bir yaşam inşa edeceğiniz üzerine düşünebilirsiniz. Üzerinizde iyimser bir hava hakim olacağı için, insanları ve kendinizi anlatmakla ilgili kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz. Şansınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Zaten aklına gelenleri hayata geçirmek için bekleyen biri değilsiniz. Bunu daha etkin ve mutlu bir şekilde yapıyor olmak, hayatınızı daha yaşanılır kılacaktır.

Finansal durumunuzu düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Bunu yaparken pratik ve yapıcı bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Hayatınızdaki finansal dengesizliklerin aslında yaşamınızın büyük bir kısmını olumsuz etkilediğini, ancak bunu rahatlıkla düzeltebileceğinizi göreceksiniz. İşlerinizde ve parasal kısmetinizde bir bolluk ortaya çıkabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte finansal açılardan çok daha güvenilir kaynaklara sahip olabilirsiniz, sizler için oldukça büyük fırsatlar söz konusu olabilir.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odaklanacağınız konular uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon gibi konular etki altında olacaktır. Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.




Boğa burç yorumları: Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelme gibi aktiveteler yaşanabilir. Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin.

Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Aşk hayatında önemsenmediğini düşünüyorsan, bu durum aslında tamamen senin kuruntun olabilir.

Kendinizi çok daha güçlü ve motive olmuş hissedeceğiniz bir hafta. Son aylarda kaybettiklerinizi düşündüğünüzde bunları ve fazlasını geri kazanma fırsatınız olacak. Gelişmenin ve ilerlemenin kaçınılmaz olduğunu fark edeceksiniz. Yeter ki değişim ve dönüşüme direnmeyin. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönemde bir ortaklığı veya evliliği bitirme kararı veya tam tersi evliliğe soyunma ve ortaklı işlerde bulunma kararı alabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular önümüzdeki bu bir aylık süreçte odak noktanız haline gelecektir. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı biraz denetim altına almakta fayda var.




İkizler burç yorumları: Zor günler geçiriyorsun. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma!

Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir dönemdesin. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin.

Biraz dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bazı durumlardan bunalmış olabilirsiniz. Belki de fazla sorumluluk alıp kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. Ancak önemli olan fazla sorumluluk almak değil, sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebilmek. Bu dönemin gelip geçici olduğunun bilincinde olarak emek harcadığınız işe dört eller sarılın.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler önümüzdeki bu bir aylık süreçte odak noktanız olacak. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Özellikle para ile ilgili konularda sizi sevindirecek güzel gelişmeler olmasını bekleyebilirsiniz.




Yengeç burç yorumları: Olumsuz davranışlardan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun. Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin.

Bu hafta arkadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi hassaslaştırabilir. Özel hayatınızda bazı dengesizliklere neden olabilecek birtakım olaylar cereyan edebilir. Gireceğiniz ortamlarda çatışmalar artabilir ve öfke krizleriyle başa çıkmanız gerekebilir. Bu yüzden olabildiğince sakin kalmaya çalışın, tartışmalardan, hararetli konuşmalardan uzak durun. Arkadaşlarınızla aranız açılabilir, kırgınlıklar yaşanabilir. İlişkilerinizde bir kopuş ve sonlanma olabilir. Farklı bir sosyal çevre içerisine girebilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilir, her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulacaksınız ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.




Aslan burç yorumları: Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor olabilir. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder; mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayabilirsin. Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma. Evliysen veya birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın.

İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın. Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

Bu hafta itibariyle kariyer ve iş konularıyla ilgili sürpriz değişiklikler olabilir. İş değişiklikleri, işten ayrılma gibi konular gündeme gelebilir. Kariyer alanında başlattığınız bir projeye son vermeniz veya farklı bir alana kaymanız gerekebilir. Görev değişimleri gibi konular gündeme gelebilir. Özellikle aile hayatınızdaki yoğunluğunuz, iş alanlarınızda kritik kararlar almanıza veya iş konularında ani, hızlı olaylar yaşamanıza yol açabilir. Hırsınızı ve gücünüzü işinize kaydıracağınız bu dönem farklı projelerde kendinizi gösterebilirsiniz. Kendinizi hızlı bir şekilde yepyeni bir döngüde bulabilirsiniz. Endişelenmeyin, evrenin kariyerinizde seviye atlamak için size yardımcı olduğunu bilin.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. İşleriniz nihayet hızla açılmaya başlıyor, işinizi daha çok severek yapabileceğiniz koşullar oluşmaya başlıyor, yeni iş projeleri de aynı şekilde gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacak, hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.




Başak burç yorumları: Çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin. Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu dönemde tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Bu hafta yurt dışı seyahatler, yurt dışı ticaretleriyle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazı Başak burçları hukuksal davalarından beklenmedik sonuçlar alabilir. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. veya yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz. Sizlerin aşk dönemi başladı, yalnızsanız eğer size keyif verecek hem de romantik bir ilişki ile her an karşılaşabilirsiniz.




Terazi burç yorumları: Hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir dönem. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun. Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun. O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin. İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getirecek. Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak.

Bu hafta kredi, vergi, parasal kaynaklarda azalma gibi konular gündeminize girebilir. Ani beklenmedik finansal kayıplar yaşanabilir. Aman dikkat! Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Her durumda parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Hayatınızda bilinmeyenleri bulmak, kendi içinize dönmek ve bazı şeyleri daha açık görmek için bir fırsat dönemi olabilir. Yakın ilişkilerinizin, yatırımlarınızın ve iş anlaşmalarınızın detaylarını düşünme vakti geldi. Değişim ve dönüşüme açık olursanız yaşadıklarınızı çok daha rahat bir şekilde geride bırakacaksınız.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bu bir aylık dönemde, odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olacak. Bol bol seyahate çıkabilir, tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz. Yine bu dönemde kişisel gelişim ile ilgili olabilir, veya mesleki konularla ilgili olabilir yeni birtakım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimler de olabilir.




Akrep burç yorumları: İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. Maddi konularda çözüm odaklı olacağın bir dönemdesin.

Aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma yaşayabilirsin. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu olabilir. Yaşanmışlıkların tekrarının sana bir fayda getirmeyeceğini bilmelisin. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekebilir, ciddi kararlar alabilirsin. Bir süre daha sabırlı olmanda fayda var.

Bu hafta ikili ilişkiler, anlaşmalar, ortak yapılan işlerde beklenmedik sonuçlar alabilirsiniz. Sizden gizlenmiş birtakım konular ortaya çıkabilir. Ani bitişler yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranız açılabilir. Aşk hayatınızda partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Önümüzdeki 6 aylık süreçte taşınma ihtimaliniz oldukça yüksek. Sevdiğiniz insanın gezileri veya seyahati varsa onu desteklemelisiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var.




Yay burç yorumları: Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi yapabilirsiniz ama hepsi aynı anda değil. Melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan veya bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Bu sürdürdüğünüz duygu ve düşünceler sizi yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin. Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun geçici.

Bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Her şeyin başı sağlık! Evcil hayvanlarınız varsa onların da sağlığına dikkat etmekte fayda var. Hormonal dengesizlikler, şeker, insülin direnci, tiroit ve boğaz ve boyun bölgesine özellikle dikkat! Günlük rutinlerinizde beklenmedik konular gündeme gelebilir, birtakım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklardan kaçmak için hiç de uygun bir zaman değil. Kariyerinizle ilgili önemli değişiklikler olabilir. Bu değişimlerin sizi maddi yönden destekleyebileceğini bilin.

22 Kasım’da burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz. Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef için de harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Maddi anlamda bereketli, kazançlarınızın artabileceği bir süreç olacak. Terfi ile birlikte maaş artışı söz konusu olabilir, alım-satımlardan gelirinizi artırabilirsiniz.




Oğlak burç yorumları: Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin. Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Güvensizlik durumlarına karşı dikkat! Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin.

Aşk hayatında sözlerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin. Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Yeni yıl kutlamalarından uzak kalmak istiyorsanız hayır demeye çekinmeyin. Maddi olarak ise yatırım için doğru bir dönem değil.

Bu hafta kendinizi daha fazla ön planda görmek isteyebilirsiniz. Bir hobinize daha ciddi yaklaşabilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çok romantik hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Aşk hayatınız hareketleniyor. Çocuk isteyenler için de doğru zaman. Çocuğunuz varsa da onların hayatında hızlı gelişmeler yaşanabilir. Fazla hırslı ve baskıcı olmadığınız müddetçe güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıkla ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aşk meşk konularında şanslı, sizi sevebilecek kişileri yaşamınıza çekebileceksiniz.




Kova burç yorumları: Bu hafta ani bir yer değişimi gündeme gelebilir. Yeni bir taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler gündeminizde olacak. Aile büyüklerinin sağlıkları ile yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Aile hayatınız için ani kararlar alma hızlanabilir. Özellikle iş ve kariyer konusunda büyük baskı altında olan Kova burçları kendilerine bir gün ayırıp dinlenmeliler.

Sorumluluklardan kaçmak doğru bir yol değildir ancak bazen onları kenara bırakıp dinlenmek gerekir. Ailevi problemler, geçmişe yönelik pişmanlıklar dramı veya kişisel mücadeleler sizi bunaltabilir. Ancak aynı zamanda bu duyguların üzerinizdeki kötü etkilerinden kurtulmanız için de bir fırsat sunabilir. Acınızdan kaçmak yerine onunla yüzleşerek ilerlemeye başlayabilirsiniz.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık dönemde her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetler, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebilirsiniz. Birbirinden farklı insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatler de organize edebilirsiniz. İlişkiniz varsa sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Gerçekçi ilişkilere çekilemeyebilirsiniz, ilişkileriniz daha çok platonik düzeyde kalabilir. Karşılık bulmakta zorlanabilirsiniz.

Artık geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın. Çalışmalarındaki yükseliş ve kazancın şımarıklık olarak algılanabilir. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy.




Balık burç yorumları: Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor. Yeni kazançlara açıksın. Başarına başarı katabileceğin bir döneme giriyorsun.

Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. Eğitim, iletişim, tanıtım, satış, sosyal medya ve ulaşım alanlarında ani duygusal kararlar almamaya dikkat edin. Mantıklı hareket etmeye özellikle bu dönemde çok ihtiyacınız olacak.

21 Kasım tarihinde Güneş, Yay burcuna geçiyor. Bir aylık süreçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görmeye başlayabilecek, daha çok sosyalleşebileceksiniz.

Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.




İndigo Dergisi

 
X