22 - 28 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları

çiçek1 (8).jpg



KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR
Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçiyor. Kendinizi neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yansıtacaksınız. Salı günü geçmişten gelen kişilerle kapanmamış konularda konuşmalar yapabilir tekrar konuşabilirsiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda harekete geçmek duruş sergilemek ve kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında ani nakit akışları elde edebilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde beklediğiniz sonuçları henüz elde edemediğinizi düşünebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür’de yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Felsefe ve din tarihi gibi konularla bilgi almak isteyebilir yurt dışı seyahatlere çıkmak etrafı ve farklı kültürleri keşfetmek ilginizi çekebilir. Çarşamba günü İş hayatı ve kariyerinizde değişim ve dönüşümü hayata geçirirken zorlandığınızı hissedeceksiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve saç kestirmek için uygun zaman dilimi. Hayatınızın gitmeniz gereken yönü menzili konusunda kadersel olumlu etkiler altında olabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde sistem kurmak ve yapılandırma yapmak isterken duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle kadersel konuşmalar yapabilir geçmiş hesapları kapatabilirsiniz. Cuma günü sabah saatlerinde kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız işlerle ilgili abartılı ve yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü kendi kazandığınız para alanında ani sürpriz beklenmedik nakit akışları ile karşılaşabilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde para ile ilgili konularda güzel gelişmeler ve sağlam adımlar atabilirsiniz.




BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR
Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Kendinizi, neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. Ortak kazançlar ve ortak gelirler, kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yay burcu doğasında yansıtacaksınız. Salı günü duygusal olarak yara alabilirsiniz siz de karşı tarafta yara açabilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirerek farklı bir tarz benimseyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde harekete geçmek duruş sergilemek ve kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle ilişkilerinizi değerlendirerek eski hataları düşünerek tekrarlamamak için öz eleştiri yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlar için sosyal sorumluluk projesi oluşturabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Başkalarının parasını yönetme ve kullanma konusunda özgürce hareket etmek ve kendi başınıza karar almak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve saç kestirilmesi konusunda değerlendirebilirsiniz. Ezoterik ve metafizik konularda bilgi edinebilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanabilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde sistem ve disiplin kurmak için zorlandığınızı düşüneceksiniz. Geçmişte hayatınızda özel önem kazanmış kişilerle konuşmalar yaparak geçmiş hesapları kapatabilirsiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. İş hayatı ve kariyerinizde bazı teklif ve fırsatları olduğundan büyük görebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde derin ve etkili konuşmalar yapabilirsiniz. Pazar günü kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Yurt dışında yabancılarla yeni çalışmalar yapmak gelir elde etmek için başlangıçlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla ilişkinizi kesebilir tekrar görüşmek istemeyebilirsiniz.




İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR
Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Kendinizi, neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve danışmanlık alanınızda kendinizi yay burcu doğasında ifade edebilirsiniz. Salı günü ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda beklediğiniz gelir miktarını elde edemeyebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde duruş sergilemek kendinizi göstermek ve harekete geçmek isteyebilirsiniz. Geçmiş hatalarınızı düşünerek öz eleştiri yapabilir ve tekrarlamamayı düşünebilirsiniz. İş hayatı ve kariyerinizde tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde partnerinize özgür alan tanıyacak bir binize saygı göstereceksiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve saç kestirilmesi konusunda değerlendirebilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda bütçenizi denkleştirmekte zorlanacaksınız. Hayatınızın gitmeniz gereken yönü menziline ulaşmada kadersel olumlu destekler altında olacaksınız. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Geçmişte hayatınızda özel önem kazanmış kişilerle konuşmalar yaparak geçmiş hesapları kapatabilirsiniz. Arkanızdan dönen işler ve dedikodunuzun yapılması nedeniyle ani farkındalık yaşayacak ve yön değişikliğine gideceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler konusunda bazı teklif ve fırsatları olduğundan büyük algılayabilirsiniz. Cumartesi günü günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Ortaklık kurmak için yapacağınız görüşmelerde istediğinizi tam olarak elde edemediğinizi düşünebilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşayabilirsiniz. Pazar günü evcil hayvanlarınız varsa onların bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz.




YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR
Yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Kendinizi, neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yaparken çalışma arkadaşlarınızla ve sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde özgür çalışma ortamları yaratabilirsiniz. Salı günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde anlaşmazlık ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunları konusunda harekete geçecek risk alarak kazanç elde etmek isteyeceksiniz. Kendinizle yüzleşerek geçmişte yaptığınız hataları tekrarlamamak için öz eleştiri yapabilirsiniz. Tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni fikirler ve projeleri yurt dışı işler yabancılarla ilişkiler konusunda hazırlayabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Gündelik işlerinizi yaparken yoğun sözel ve yazınsal iletişim yöntemlerini kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Ortaklık yapma konusunda araştırmalar yapabilir size uygun gelmeyen koşullar için tekrar görüşme isteyebilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda istediğiniz miktarı elde edemediğinizi düşünebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Bazı teklif ve fırsatları olduğundan büyük değerlendirebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Pazar günü arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinizi meslek haline getirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.




ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR
Sevgili aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Kendinizi, neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. Sevgi aşk ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler ve spekülatif kazançlar alanınıza gelecek. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla neşeli, canlı iletişim kurabilir birlikte eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizi büyüterek yeni bir meslek elde edebilirsiniz. Salı günü iş hayatı ve kariyerinizde sürpriz güzel gelişmeler terfi ve promosyonlarla karşılaşabilir şaşırabilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizde değişiklik yapmak için karar alabilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ezoterik ve metafizik konularda bilgi edinmek için eğitim alabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda borsa, şans oyunları, bitcoin ve sanal para anlamında risk alarak kazanç elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde değişim ve dönüşüm yapmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. İkili ilişkiler ve evliliğinizde kendinizi baskı altında engellenmiş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Ortaklık yapma konusunda size sunulan teklifleri cömertçe harcayabilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü evcil hayvanlarınız varsa onların bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.




BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR
Sevgili başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Kendinizi, neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizi geliştirip güzelleştirebilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklik, tadilat ve tamirat yaptırmak isteyebilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizi değiştirmek farklı bir eve taşınmayı düşünebilirsiniz. Salı günü spekülatif kazançlar borsa, şans oyunları ve bitcoin gibi konularda gelir kaybı yaşayabilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde ilişkilerinizi geliştirmek için harekete geçebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde merhametli ve bağışlayıcı tutum ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde birbirinize özgür alanlar bırakmak isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizi değiştirmek ve dönüştürmek isteyebilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişiler ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kısıtlar, engeller ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Bazı fırsat ve teklifleri olduğundan büyük değerlendirebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü yakın çevre gezilerine çıkarak etrafı keşfedebilirsiniz.




TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR
Sevgili terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Kendinizi, neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. İletişim, eğitim, ticaret, tanıtım, satış ve pazarlama, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yay burcu doğasında yansıtabilirsiniz. Salı günü ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda eşinizin, ailenizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir veya kullanabilirsiniz. Evinizde yaptığınız tadilat, tamirat ya da değişiklikler hoşunuza gitmeyebilir. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için harekete geçeceksiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olarak dengeli beslenme ve spor konularını önemseyecek yaşam biçimi haline getireceksiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Yeni bir eğitim programına başlayabilirsiniz . Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizi geliştirip güzelleştirmek karı alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanabilirsiniz. Spekülatif kazançlar konusunda kendinize engeller koyabilir bu alanda yatırım yapmak istemeyebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Hobilerinizi meslek haline getirmek için yapacağınız çalışmalarda abartılı ve yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü ortak kazançlar ve ortak gelirler alanında yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Aile bireylerinizle birlikte güzel zamanlar geçirebilir birbirinize zaman ayırabilirsiniz.




AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR
Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Kendinizi, neşeli, canlı, iyimser ve pozitif ifade edebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde etmek için çalışabilirsiniz. Kendi öz değerinizin farkında olacak ve bunu insanlara yansıtacaksınız. Salı günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde ani sürpriz gelişmeler sizi mutlu edebilir. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde para ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için harekete geçmek duruş sergilemek ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni fikirler ve projeler üreterek hobilerinizi meslek haline getirme kararı verebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında yeni anlaşmalar ve sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Ticari işlerinizle ilgili yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. İletişim yöntemlerinizi değiştirme ve dönüştürmeyi isteyebilir daha anlaşılır olmayı benimseyebilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada denge ve uyum içinde kullanacaksınız. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Ev, arsa, arazi gibi gayrimenkul konularında yapacağınız çalışmalarda gayrimenkullerin değerlerinin abartılı olduğunu görüp yatırımdan vazgeçebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü ortaklık yapma konusunda ani fırsat ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevre gezilerine çıkarak etrafı keşfedebilirsiniz.




YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR
Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar 22 Kasım Pazartesi günü güneş yay burcuna geçiyor. Bir ay süreyle gökyüzünde yay zamanı başlıyor. Kendinizi coşku, sevinç, neşe ve iyimser olarak hissedecek ve ifade edeceksiniz. Salı günü gündelik işlerinizi yaparken çalışma arkadaşlarınız ve sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında beklediğiniz gelir miktarını elde edemeyebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Aile bireylerinizle ilişkilerinizde merhametli, affedici ve bağışlayıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yeni fikirler ve projeler üretebilir bunu insanlara sunabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Perşembe günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayabilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Tanıtım satış ve pazarlama faaliyetlerinizi yaparken gereğinden fazla büyük vaatler ve büyük sözler vermekten kaçınmalısınız. Abartılı yaklaşımlar size olan güveni azaltabilir. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları ve yeni fırsatlar elde edebilirsiniz.




OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Bir ay süreyle gökyüzünde yay zamanı başlıyor. Kendinizi coşku, sevinç, neşe ve iyimser olarak hissedecek ve ifade edeceksiniz. Güneş on ikinci evinize geleceği için kendinizi daha geri planda tutarak yönetselliğinizi ifade edebilirsiniz. Salı günü çocuklarınızla birlikte spor ve müzik eşliğinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirmek için yapacağınız işlemlerden memnun kalmayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sosyal çevrenizde harekete geçebilir dernek, klüp ve sivil toplum kuruluşlarına üye olabilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Tanıtım, satış ve pazarlama konusunda tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür yay burcuna geçecek. İletişiminizi sürdürürken özgürlükçü ve demokratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Merkür’de on ikinci evinize geleceği için arkadan dönen işler, dedikodunuzun yapılması ve gizli düşmanların sizin için yaptıkları hakkında fikriniz olacak. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Değişim ve dönüşümü hayatınıza geçirmek ve içselleştirmek için yaptığınız çalışmalarda bazen umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Sevgi aşk ve ilişkilerde ani gelişecek olaylar ve durumlar sonucunda yön değişikliğine gidebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendi kazandığınız para alanında bazı teklif ve fırsatları olduğundan büyük değerlendirebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü ailenizle birlikte güzel zaman geçirebilir onlara hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz.




KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR
Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Bir ay süreyle gökyüzünde yay zamanı başlıyor. Kendinizi coşku, sevinç, neşe ve iyimser olarak hissedecek ve ifade edeceksiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizde arkadaş gruplarınızla bir araya gelerek keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ortak iş yapabilir gelir elde edebilirsiniz. İşle ilgili kazançlarda artış ve büyüme elde etmek hoşunuza gidecek. Salı günü arkanızdan dönen işleri ve dedikoduları öğrenebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde harekete geçecek, duruş sergileyecek ve kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni fikirler projeler üretebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür’de yay burcuna geçecek. Arkadaş çevreniz ve sosyal çevrenizde iletişim, eğitim, ticaret, tanıtım satış ve pazarlama konularında kendinizi göstermek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Dernek, kulüp ve sivil toplum kuruluşlarında görev alabilir toplumsal yarar sağlayan çalışmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Duygusal olarak ikili ilişkiler ve evlilik gibi konularda istediğiniz ivmeyi yakalayamadığınızı düşünebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Arkadaşlarınızla bazı konularda fikir ve görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Pazar günü aile bireylerinizle birlikte güzel sürprizler yaşayabilir birlikte zaman geçirebilirsiniz.




BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar Güneş 22 Kasım Pazartesi günü yay burcuna geçecek. Bir ay süreyle gökyüzünde yay zamanı başlıyor. Kendinizi coşku, sevinç, neşe ve iyimser olarak hissedecek ve ifade edeceksiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde kişiliğinizi, tarzınızı ve tavrınızı yay burcu doğasında yansıtacaksınız. Salı günü eğitim verme konusunda yeni bir yöntem belirleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden bazı kişilerle anlaşmazlık ve sorun yaşayabilirsiniz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler konusunda harekete geçmek yeni fikirler ve projelerinizi onlara sunmayı düşünebilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle eskiden kalan konularda konuşmalar ve yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür’de yay burcuna geçecek. İş hayatınız ve kariyerinizde yeni müşteriler bulma, toplantı yapma, yeni iş fırsatları için yazışmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Çalışanlar yeni bir işe girebilir. Akşam saatlerinde ay aslan burcuna geçecek. Saç bakımı ve kestirilmesi için kullanabilirsiniz. Arkadaş çevrenizi değiştirip dönüştürebilir bazı arkadaşlarınızla görüşmeyi kesebilirsiniz. Perşembe günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Yakın çevre gezilerine çıkıp etrafı keşfetmek isteyebilirsiniz. Ani gelişecek olaylar ve durumlar sonucunda geziniz gerçekleşemeyebilir ya da sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen kişilerle yapacağınız konuşmayla bir devri kapatıp eskiyle bağınızı keseceksiniz. Cuma günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Bazı teklif ve fırsatları olduğundan büyük görebilirsiniz. Gerçekçi değerlendiremeyebilirsiniz. Cumartesi günü sağlık ve şifa konularında geçmişi şifalandırabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde anlaşmazlık ve sorun yaşanabilir. Pazar günü kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla birlikte zaman geçirebilir geçmişi yad edebilirsiniz.




Tülin Aydoğan
 
Güneş, enerjimizi yükseltiyor. Maddi konular ön plana çıkıyor. Sonuçlanmayan hukuksal sorunlarımız artı veya eksi bir şekilde bitecek. Eninde sonunda mutlaka bir sonuca bağlanacak.

çiçek1 (14).jpg

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta aşkta geri planda kalmak istemiyorsunuz. Özellikle, derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç bir dönem. Bazılarınız bol seyahat edeceğiniz için karşılarına çok fırsat çıkacak. İşte cesurca kararlar vermenizin tam zamanı. Koşulları kendi lehinize kolayca çevireceksiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk yaşantınızda renkli günler sizi bekliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle güzel bir uyum içine gireceksiniz. Yaşamda hiçbir şey garanti değildir. Bu yüzden hayatınızda olumlu olacak olayların kurgusu biraz da size bağlı, unutmayın. Bu hafta yapacağınız seyahatler güzel geçecek.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Aşkta para değil de, duygusallık ve bağlılığın önemini kavrayacaksınız. Karşılaştığınız kişilerin yüreği sizin için önemli olacak. Sevdiğiniz kişiyi uzaktan düşünmek size yetecektir. Kariyeriniz çok önemli.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Takıntılı ve platonik bir aşka hazır olun. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir hafta olacak. Büyük sektörel anlaşmalara imza atabilirsiniz. Birçok proje ayağınıza gelecek. Ailenizle ilgili görevlerinizi tam bir teslimiyetle yerine getirmeniz gerekiyor.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta aşkta sezgileriniz ön plana çıkacak. Kişisel dengelerinizi, algılama gücünüzle birleştireceksiniz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi hisleriniz önem kazanacak. Partnerinizin enerjisinden destek alacaksınız. Bu hafta iş ve eğlenceyi bir arada yaşayacaksınız.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yakın aile bağları içinde bulunduğunuz kişilerin sorunlarıyla uğraşacaksınız. Dostlarınızın duygusal desteğinin artılarını hissedeceksiniz. Olayları kendi tarzınıza göre yorumladığınız için bazı yanlışlıklar yapabilirsiniz. Değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu dönem olayların üstesinden gelebilme mücadelesi vereceksiniz. Yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı hedeflerinizde sapmalar görülebilir. Olaylara yaklaşım tarzınızda farklı bir renk var. Kendinize yatırım yapmak isteyecek ve bazı konularda hassas davranacaksınız. Disiplinli olmak zorundasınız.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta boyunca duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Yanılgılar söz konusu. Yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Kariyer ve aile yaşamınızı dengelemek zorunda kalacaksınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz bir hafta. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk enerjiniz yükseliyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. Hafta boyunca, entelektüel çalışmalar içine gireceksiniz. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Toplumsal olaylarda ikna kabiliyetiniz artıyor. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta, sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını bulacaksınız. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemek...

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşkta bu hafta yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz.



Filiz Özkol
 
Haftanın Gündemi

  • 22 Kasım Güneş Yay Burcunda
  • 24 Kasım Merkür Yay Burcunda
  • 26 Kasım Satürn Chiron Üçgeni
çiçek1 (9).jpg

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, her şeyi tamamladığınız ve büyük ivmeler elde etmek için hazır olduğunuz bir haftaya giriyorsunuz. 22 Kasım itibariyle Güneş’in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, nasıl daha mutlu bir yaşam inşa edeceğiniz üzerine düşünebilirsiniz.



Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, burcunuzda gerçekleşen ay tutulması sonrasında mental ve fiziksel olarak kendinizi daha esnek hissedeceğiniz bir haftaya, döneme giriyorsunuz. Her şeyin son derece net olduğunu görebilirsiniz. Alacağınız kararların hayatınızı önemli ölçüde etkileyeceğini düşünebilir, nitekim öyle de olacaktır. Direnciniz kırılıyor.



İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeninizin burç değiştirecek olması ilişkiler anlamda önemli bir haftaya giriş yapacağınızı işaret ediyor. Parlamaya ve gülmeye hiç olmadığınız kadar hazır ve istekli hissedebilirsiniz. Zorlayıcı bir iletişim tercih eden, sizin iyiliğinizi istemediğini açıkça belli eden kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eskisinden daha farklı bir tutum sergileyebilir, zarar vermeyen ama umursama düzeyini oldukça aşağıya çeken bir tavır takınabilirsiniz.



Yengeç


Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeçler, yönetici gezegeniniz Ay hafta başında burcunuzda seyrediyor olacaktır. Kendinizi ve hissettiklerinizi ifade etmek, mantıkla hareket edebilmek sizin için zorlaşabilir. Güvende olduğunuzu hissettiğiniz yerlerde vakit geçirmek isteyebilir, sizi endişelendiren durum ve insanlar üzerine düşünebilirsiniz. Bu düşünce, motivasyonunuzu düşürmek yerine sizi yeni güne, yeni haftaya hazırlayacak nitelikte olmalıdır. Geçmiş hikayelerinizi kapatmak, kendinize yeni bir tavır belirlemek için mental olarak kendinizi hazırlamalısınız.



Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, yönetici gezegeninizin Yay burcuna geçmesi kendinize parlayacağınız yeni bir alan kurabilir. Bir süredir bazı insanların ve durumların getirdiği olumsuzlukları çözmekle uğraşıyordunuz, hafta ortasında Ay’ın da burcunuza geçecek olmasıyla kendinizi daha iyi savunabilir ve bu meseleleri artık sonlandırabilirsiniz. Yönünüzü kendinize ve yetilerinize çeviriyorsunuz.



Başak


Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, kendinizi yeni kararlara ve girişimlere hazırlamanız gereken bir haftaya giriyorsunuz. Gücünüzü sizi yoran konuları bitirmek için kullanmalısınız. Sizden gizlenen bir şeyleri görebilir, duyacaklarınızın neticesinde önemli detaylar konuşabilirsiniz, bu da kararlarınızı etkileyebilir. Sonucu her ne olursa olsun, önemli olan kazandığınız tecrübeler ve bakış açısına uygun şekilde hareket etmenizdir.



Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, tüm manipülasyonlardan uzaklaşacağınız bir hafta sizi bekliyor. Bunu hem iş yaşamınızdaki gelişmeler hem de psikolojik olarak bir iyilik halinde olmanız sebebiyle, oldukça yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların ruh halini ve niyetini iyi anlamış olmanız, artık önceliği kendinize vermeniz önemli kararlar almanızı kolaylaştıracaktır. Tüm algınızı hayatınızı kazanmaya, finansal güvencenizi sağlamaya yönlendiriyorsunuz. Bunun ne demek olduğunu anlamak, dikkatiniz ve sağduyunuzla doğru orantılı olacaktır.



Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Boğa burcunda gerçekleşen ay tutulması sonrasında nefes almaya başlıyorsunuz. Bu hafta itibariyle üzerinizdeki toprak hissini attığınızı düşünebilirsiniz. Düşünmenin, sürpriz gelişmelerle ilgilenmenin verdiği yorgunluk sizi yavaş yavaş terk edecektir. Hayatınızın dönüm noktalarından birinde olduğunu düşünebilirsiniz. Bu düşüncenizde çok da haksız olmadığınızı zaman size gösterecektir. Siz yeter ki görmek için çabalamaktan vazgeçmeyin.



Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, haftanın ve hatta ayın yıldızı olduğunuzu düşüneceğiniz bir döneme giriyor ve her anlamda yeniden doğuyorsunuz. Kendinizi ifade etmek, varlığınızı belli etmek bu hafta en güzel ve parlak haliyle söz konusu olacaktır. İlerlemenize engel olan her şeyin çözüldüğünü, dağılan her şeyin toparlandığı ve tüm bunların büyük keyif verdiği bir zamanın içindesiniz. Heyecanlı ve mutlu günlere kapılarınızı açıyorsunuz.



Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Ay’ın Yengeç burcunda seyrettiği hafta başı itibariyle ilişkilerinizle ilgili gündemleriniz olabilir. Partnerinizle aranızda duygusal gerilimler yaşayabilir, ortak dil bulmakta zorlanabilirsiniz. Kısa süreli etkilerin uzun süreli kırgınlıklar oluşturmasına mahal vermemelisiniz. Karşılıklı empatiyi sağlamak, burcunuzdaki Venüs’ten destek almak tarafların maddi ve manevi kazanımlarında etkili olacaktır.



Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, önünüzde dört gözle beklediğiniz iyi haberleri almaya başlayacağınız bir hafta var. Burcunuzdaki Satürn’ün Chiron ile üçgen açısı, tüm cevapsız sorulara cevap veriyor, tüm tedavileri sonuçlandırıyor. İlişkilerinizin, işlerinizin, girişimlerinizin ne yönde gittiğinizden emin olmaya başlıyorsunuz. Yaklaşımlarınız, gidişatınızı da belirleyecektir. Zihninizi neye odakladığınıza dikkat edin.



Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Kasım ayının en keyifli zamanlarına bu hafta itibariyle adım atıyorsunuz. Hem aile hayatınızı hem de kariyerinizi şekillendireceğiniz önemli günler görebilirsiniz. Sizi siz yapanın ne olduğunu anlamak, bu haftayı ve yılın geri kalanını hatta 2022 yılını dahi önemli derecede etkileyecektir.




Aygül Aydın
 
çiçek1 (15).jpg

Koç burcu​

Pazartesiden salıya ailenize, partnerinize karşı hissettiğiniz sorumluluk duygusu artabilir. Eviniz üzerine çalışmaktan, daha keyifli bir alana çevirmekten büyük zevk alabilirsiniz. Detaylara olan ilginize, sabrınıza ve iş etiğinize güvenebilirsiniz. Çarşambadan pazara güç ve etki alanınızdaki artış size başarı ve pozitif değişimler sunabilir. Spiritüel, kişisel ve profesyonel gelişimler yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Boğa burcu​

Pazartesiden salıya çevreniz üzerinde ikna kabiliyetinizin arttığını, daha kolay etkileyebildiğinizi görebilirsiniz. Yoğun ve derin düşünce akışınız sizi zorlayan konuların dibine inmeye şans verebilir. Kendinize dair de bastırdığınız bir yönünüzü keşfedebilirsiniz. Çarşambadan pazara şansınızın art arda yolunda gitmesi büyük ölçekte başarılar kazanmanıza yol açabilir. Kendiniz kadar aileniz, sevdikleriniz ve içinde yaşadığınız topluluk için iyi değişimlere öncü olabilirsiniz.

İkizler burcu​

Pazartesiden çarşambaya eviniz ve profesyonel hayatınız arasında keyifli bir denge tutturabilirsiniz. Aileniz size ihtiyacınız olan duygusal desteği sunabilir. Birlikte güzel bir olayı kutlayabilirsiniz. Perşembeden pazara sorumluluk ve görevlerinizi yerine getirmek için disiplinliğinizden ve sabrınızdan faydalanabilirsiniz. Çevrenizin duygusal destek ve tavsiye aldığı rol model bir kişiye evrilebilirsiniz. Hayatınızı basitleştirmeniz ve verimli hale getirmeniz için iyi bir zaman olabilir.

Yengeç burcu​

Pazartesiden perşembeye Ay burcunda olan Yengeç merkezinize özel hayatınızı, ailenizi ve evinizi yerleştirebilir. Normalden daha duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. Samimiyeti arttırmak, yeni arkadaşlıklar kurmak için gerekli duygusal yakınlığa sahip olabilirsiniz. Çarşambadan pazara hayatınızda büyük değişimler yapmak için büyük bir arzu duyabilirsiniz. Yüksek motivasyonunu ve hırsınız sizi kararlı ve tutarlı kılabilir. Engeller sizi yolunuzdan vazgeçirmeyebilir.

Aslan burcu​

Pazartesiden çarşambaya, kendinizi sevecen ve sevgi dolu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, ailenizle ve sevgiliniz ile keyifli vakit geçirmek için ideal bir zaman olabilir. Çekiciliğinizin artması, flörtlerini olumlu yönde etkileyebilir. Duygularınızı açıkça paylaşmanız takdirinde dostluklarını destekleyebilirsiniz. Perşembeden pazara olan süreçte düşüncelerinizi belirtmekte zorluk yaşamadığınızı fark edebilirsiniz. Kelimeleri kullanmaktaki ustalığınız, sohbetlerinizi keyifli ve verimli kılabilir. İş yerinde veya kişisel hayatınızda daha iyi anlaşmalar yapmak için ideal bir zaman olabilir.

Başak burcu​

Pazartesiden cumaya olan süreç, size iç denge hissi, yaşam ile uyum ve hayata karşı memnuniyet duygusu getirebilir. Etrafınızdaki insanların kötü enerjilerinden, rahatsız edici davranışlarından ve çeşitli dramalardan uzak kalmayı başarabilirsiniz. Kişisel ve başkaları ile ilgili sorunlarınızı çözmek için uygun bir zaman olabilir. Yakın ilişkileriniz ile güçlü duygusal bağlar kurabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günlerinin yoğun bir şekilde geçmesi, bazı olaylara anlam vermenizi zorlaştırabilir. Çevrenizden aşırı bilgi yüklemesi, karmaşık düşüncelerin oluşmasına sebep olabilir. Bu yüzden kendinizi net bir şekilde ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

Terazi burcu​

Pazartesi ve salı günleri duygusal açıdan daha olgun ve istikrarlı davranışlar gösterebilirsiniz. Bir kriz ortamında bulunan kişiler, sizin tavsiyenize ihtiyaç duyabilir. İlişkiniz içerisinde bağlılık ve sadakat konuları büyük bir önem taşıyabilir. Çarşambadan pazara; kendi yaşamınızı, çevrenizi ve diğer insanların yaşamlarını olumlu yönde etkilemek için fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Çeşitli ortamlarda kontrol sahibi hissetmeniz; gücünüzü ve otoritenizi yansıtmakta yarar sağlayabilir. Politika, din, hukuk, eğitim veya seyahat alanındaki konular hayatınızda büyük bir yere sahip olabilir.

Akrep burcu​

Pazartesi ve salı; sevgi, hassasiyet, uyum ile dolu olabilirsiniz. Sevgi dolu ve anlayışlı ruh haliniz sizi popüler yapabilir. Çekiciliğiniz ve güzelliğiniz ile flört etmek için harika bir zaman çünkü gerçek aşkı bulabilirsiniz. Duygularınızın artması ile hayatınızdaki kişi ile daha romantik ve samimi bir ilişki kurabilirsiniz. Çarşambadan pazara olan süreç, hayatınızda olumlu bir değişiklik başlatmanıza yardımcı olan bir büyüme hamlesi getirebilir. Bu hamle maddi güç olabileceği gibi bir kişiye veya bir gruba yardımcı olma şeklinde de kendini gösterebilir. Güç ve nüfuz sahibi birey de sizin hayatınızı önemli bir şekilde etkileyebilir.

Yay burcu​

Haftanın ilk iki günü, tesadüfi karşılaşmalar ve heyecan verici olaylar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda değişime daha açık hissedeceğiniz bir döneme giriş yapabilirsiniz. Artan sezgileriniz sayesinde hangi yöne gideceğinize dair hızlı kararlar alabileceğiniz bu süreçte, içgüdülerinize güvenmenizde fayda olabilir. Çarşambadan pazara ise hedeflerinizin ayrıntılarını belirleyebilir ve daha net adımlar atmak için harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyeceğiniz bu süreçte, onların fikirlerinden ilham alabilirsiniz.

Oğlak burcu​

Pazartesi ve salı, duygusal tutumlarınız, davranışlarınız ve tepkileriniz hayatınızda daha belirgin bir şekilde yer edebilir. Anılarınızın canlanacağını bu birkaç günde, geçmişinizde yaşananlara dair “neyi görmeliydim” sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Artan duygusal sakinliğiniz sizi meditasyona yönlendirebilir. İçgüdülerinize ve hayallerinize ise güvenmelisiniz. Çarşambadan pazara, ilişkiniz varsa manevi bağlarınızın kuvvetlendiğine şahit olabilirsiniz. Yaratıcı bir hobiyle kendinizi şımartmak, film veya en sevdiğiniz albümlerle rahatlamak için harika bir zaman olabilir.

Kova burcu​

Haftanın ilk iki günü, sezgisel tarafınız rasyonel düşünce süreçlerinizle dengelenebilir. Çevrenizde yaşanan olayları daha berrak bir şekilde görebilmenizi sağlayacak olan bu dengeli tavrınız, karar verme becerilerinizin de güçlenmesini sağlayabilir. Bu, flört etmek, ilişkilerinizdeki bağları güçlendirmek için de ideal bir zaman olabilir. Çarşambadan pazara ise olumlu değişiminiz başarının kapılarını aralamanızı sağlayabilir. Kişisel gelişiminize verdiğiniz önem sayesinde profesyonel hayatta başarıya ulaşabilir, yatırımlarınızın olgunlaşıp, meyvelerini verdiğini görebilirsiniz.

Balık burcu​

Hafta içi, artan entelektüel içgüdüleriniz sayesinde, daha önce sadece yüzeysel olarak baktığınız durumların arka perdesini görebilirsiniz. Astroloji ve psikolojiye olan ilginizin artabileceği bu süreçte, düşünceleriniz üzerinde büyük bir etkisi olan biriyle tanışabilirsiniz. Cumartesi ve pazar düşüncelerinizi ve hedeflerinizi egonuz ile dengelemeye çabalayabilirsiniz. İçinizdeki zıt kutuplarla başa çıkmak ve terazinin dengede kalmasını sağlamak için iç sesinize kulak verebilir, meditasyona daha fazla zaman ayırabilirsiniz.



livetobloom
 
çiçek1 (16).jpg

Koç burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile hayatınızı koşturmacası yanında pembe gözlükler ile olaylara bakmaya da başlayabilirsiniz. Hayatınızı daha anlamı hissedebilir ya da daha anlamlı hale getirmek için nelerin olması gerektiğine dair bazı fikirler yürütebilirsiniz. Kalabalık kitlelere ulaşabileceğiniz bir dönem. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Yeni seyahatler ya da eğitimler gündeminize gelebilir. Uzmanlaşmak istediğiniz konuları ön plana alabilirsiniz. Hayatınıza olan bakış açınız çok daha olumlu olacaktır.

Boğa burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile finansal olarak rahatlayabileceğiniz bir dönem başlıyor. Yine de harcamalara dikkat etmekte fayda var. Parasal çıkışa değil, girdilere konsantre olmalısınız. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Bakış açınızı, bazı yargılarınızı hatta peşin hükümlerinizi dönüştürebileceğiniz güzel bir zaman dilimi. Kendinize olan bakış açınız maddi hayatınızı da etkiliyor, unutmayın.

İkizler burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlıyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkinizi evlilik ile taçlandırabilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar ya da varsa dava süreciniz ile ilgili bol konuşmalar yapabilirsiniz. Partneriniz ile ilgili düşünceleriniz olumlu yönde değişebilir.

Yengeç burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte çalışma hayatında kendinizi çok daha rahat bir şekilde gösterebilir, hak ettiğiniz konum ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Günlük rutinlerinizi değiştirebilir, hayatınıza ve yaptığınız işlere daha farklı bir açıdan bakabilir, planlarınızı revize edebilirsiniz.

Aslan burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınız parlıyor. Yeni bir ilişki, yeni bir heyecan sizi bekliyor olabilir. Çocuklarınız ile daha çok vakit geçirebilir ya da yeni bir çocuk sahibi olabilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Bol hareketli, bol sosyalleşmeli aktiviteler yapabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Başak burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte ailenizin göz bebeği gibi hissedebilir ya da ailede otorite figürü olarak yönlendirmeler yapabilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Aile geçmişi ile ilgili bazı bilgiler edinebilir, onlardan size yansıyan bazı görüşleri fark edip kendi özgünlüğünüzü oluşturabilirsiniz.

Terazi burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile yakın çevreniz nezdinde popülerleşebilirsiniz. Kardeşleriniz ya da arkadaşlarınız arasında küslük varsa bitirebilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Bol bol telefonlaşma, yeni yeni haberler söz konusu olabilirken, yeni eğitimler, planlar da ani bir şekilde ortaya çıkabilir.

Akrep burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte maddi anlamda rahatlama ve ekstra para girişleri söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için güzel bir dönem. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Elde edeceğiniz gelirler ya da satın almalar ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. İş görüşmeleri bu dönemde gündeminizde olabilir.

Yay burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte popülerliğiniz artarken sağlığınız da olumlu etkilenecektir. Bu dönemde içiniz içinize sığmayacak, gezmek tozmak, keşfetmek isteyeceksiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi aktarmak, kendinizi anlatabilmek için bir fırsatınız var. Bunu değerlendirmek sizin için faydalı olacaktır.

Oğlak burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile, bazı endişe ve korkularınız ortaya çıkabilir. Bunu olumsuz olarak değil, var olan sıkıntılarınızı adlandırabileceğiniz için bir fırsat olarak görüp direkt çözüme odaklanabilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. Kendinizle baş başa kaldığınız anlarda bol bol yazın, konuşun, şarkı söyleyin. İçinizde biriken her duygu ve düşünceyi ortaya çıkarın; rahatlayacaksınız.

Kova burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile, sosyal çevreniz içinde oldukça popülerleşebilir, yeni dernek ve kulüplere üye olabilir, sosyal çevrenizi daha fazla genişletebilirsiniz. Merkür de Yay burcuna geçiyor. İdeallerinize bir adım daha yaklaşmak için gerekli ve ihtiyacınız olan görüşmeleri rahatlıkla yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Balık burcu​

Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile geleceğinizi şekillendirmek için çok uygun bir dönemdesiniz. Statü değişikliği yaşayabileceğiniz zamanlar geldi. Merkür’ün de Yay burcuna geçişi ile birlikte, iş değişikliği, kariyerde değişim ya da evlilik, ebeveynlik gibi sosyal statü değişiklikleri söz konusu olabilir. Bu dönem, içinde bulunduğunuz ortamda çok daha ön planda olacaksınız.



Astrolog Damla Güleç
 
Haftanın Mottosu :

Söylediklerinize dikkat edin; düşüncelere dönüşür…

Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür…

Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür…

Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür…

Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür…

Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür…

Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür…

''Gandhi''



Semra üre
 
çiçek1 (19).jpg

KOÇ BURCU: Anneniz ve yuvanızın içerisinde mutlu olacağınız güzel enerjiler bulunurken. Aile büyükleri ve yöneticilerden destek alacağınız şanslı fırsatlar görünüyor. Hafta sonuna doğru sevdiğiniz kişiyle seyahat ve organizasyonların içerisinde kendinizi bulurken, hafta sonuna doğru şanslı para konuları karşınıza çıkabilir. İthalat ve ihracat konuları, sınavlar ve yabancılarla ilgili de oldukça şanslı bir dönemin içerisinde olacaksınız.

BOĞA BURCU: Yakın arkadaşlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizle ilgili önemli konular gündeme gelirken, bazı kişilerin gerçek yüzünü göreceksiniz. Maddi konularda önemli bir dönemin içerisinden geçerken, bu hafta özellikle sağlıkla ilgili kendinize özen göstermelisiniz. Bu hafta özellikle Cuma günü iş ve aşk konusunda şanslı karşılaşmalar sizi bulurken, hak edişinizi kutlayabilirsiniz. Ev değişikliği yapmak istiyorsanız, bu hafta girişim yapabilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Para ve maddiyatla ilgili konuların temelini atabilir, yeni iş fırsatları için görüşmeler yapabilirsiniz. Tüm bu süreçlerin içerisinden geçerken sürpriz borçlar ya da müsrif bir sürecin içerisinde olabilirsiniz. Eşiniz, ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve açık düşmanlarınızla ilgili bir sürecin içerisinde olacağınız 1 aylık döngünün içerisinde olabilirsiniz. Bazı İkizler burcu evlilik teklifi bu hafta alabilir. Çevreniz genişlerken şansın sizden yana olduğunu unutmamak gerekir. Bu hafta zihinsel sıkıntı yaşadığınız kişilerden uzak durmak isterken, size değer veren enerjiler içerisinde olmak ruhunuza iyi gelecek.

YENGEÇ BURCU: Kendinizi göstereceğiniz şahane bir haftayken, bir o kadar da duygusal olacaksınız. İş hayatınız ve sağlığınızla ilgili olan konularda sürpriz başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Sürpriz iş imzaları gündeme gelebilir. Hafta ortasında parasal konularda sürpriz atılımlar yapabilirsiniz. Hane değişikliği ya da iş yerinizin taşınma süreci içerisinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizden gelecek sürprizler sizi çok mutlu edecek.

ASLAN BURCU: Hafta başında sağlığınıza dikkat ederken, geçmişten gelen konuları düşünmemek ve arınmak oldukça önemli olabilir. Aşk ve çocuklar gündeminizde olurken, hayattan keyif almaya başlayacağınız sürpriz bir dönemin içerisinde olabilirsiniz. Uzunca zamandır aşkı bulamayan kişiler haftanın sonuna doğru sürpriz tanışmalar yaşayabilir. Eğitim, sınavlar, ticaret konularında hafta içinde ciddi efor sarf ederken, hayatın size karşı çıkaracağı sürprizleri görmezden gelmemek önemli.

BAŞAK BURCU: Gruplar, kalabalık arkadaşlar ve davetlerin içerisinde olacağınız şahane enerjiler sizinle olabilir. Anneniz, babanız ve çekirdek aileniz içerisinde yaşayacağınız güzel enerjiler altında olurken, ev alım - satım işlerinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Bazı Başak burçları bu hafta hamilelik haberleri alabilir, hamile kalabilir. Hafta sonuna doğru gizli düşmanlar ve dedikodular kulağınıza gelebilir. Kimseye takılmadan iş hayatınıza ve özel yaşantınıza özen göstermelisiniz.

TERAZİ BURCU: Aile büyüklerinizin sağlığı, çocuklarınızın önemli problemleri içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. İş hayatınızda oluşabilecek dengesizlikler ve yöneticilerinizin diğer yüzünü fark edebilirsiniz. Kısa seyahatler, medya, internet, eğitim ve ihracat konularında ciddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemin içerisinde bulunurken, kalbiniz boşsa sürpriz flörtlere kalbinizi açabilirsiniz. Bu hafta genelinde söylediklerinize dikkat edin, daha sonra başka yerlerden duyulabilir. Sırlarınızı kime verdiğiniz konusunda dikkat etmekte fayda var.

AKREP BURCU: İş dünyasında sürpriz gelişmeler yaşamanız muhtemel. Şimdiden gelişen konuları dikkatlice incelerken, cuma günü atacağınız atılımlar maddi anlamda büyümenizi sağlayabilir. Size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşırken, ilahi anlamda şansınızın döndüğü haftalardan birisiniz. Aşk hayatınızda zihninizin karıştığı bir haftayı yaşarken çürümüş bir beraberlik bulunuyorsa benden buraya kadar diyebilirsiniz.

YAY BURCU: Para konusunda gelen enerji olduğu kadar bu hafta giden bir enerji bulunuyor. Bu hafta Pazartesi günü Yay Burcuna geçen Güneş ile birlikte İyi ki doğdunuz! Yeni Solar döngünüz size mutluluk getirsin. Sağlık konusunda sürpriz operasyonlar ya da ağrılar çekmeniz muhtemel. Bu hafta önemli operasyonlara girmeden önce belki ikinci bir hekimden görüş almak sizler için iyi olabilir. İş hayatınızda yeni gelişecek fırsatlar için hemen acele etmeden gözlem yapmak oldukça önemli olabilir.

OĞLAK BURCU: Evliliğiniz, ortaklarınız ve ilişkileriniz açısından önemli kararlar vereceğiniz bir haftanın içerisindeyken, aldatma-aldatılma enerjilerine çok dikkat etmelisiniz. İç dünyanızda kendi ruhsal yolculuğunuza odaklanırken, kapalı alanlarda kalmak isteyebilir ya da önemli bir rahatsızlık atlatıyor olabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı temkinli olurken, sonradan duyacağınız enerjiler içerisinde olabilirsiniz. İş değişikliği yapmak istiyorsanız, bu hafta tanıştığınız kişiler size ilerleyen süreçte yardımcı olabilir.

KOVA BURCU: İş hayatınızda yüzünüze gülen ama arkanızdan iş çeviren kişilere karşı temkinli olmanız gereken özel enerjiler içerisinde olabilirsiniz. Hafta ortasına doğru sosyalleşeceğiniz enerjiler altındayken, önümüzdeki döngülerde iş hayatınızda atacağınız atılımlar Cuma günüyle birlikte sizinle olabilir. Aşk hayatınızda flörtöz olan yapınızla kalpleri çalarken, gerçekten sizi mutlu edecek olan birini kaybetmemeye dikkat etmelisiniz.

BALIK BURCU: Aşk hayatınızın canlandığı enerjiler altında olacaksınız. Kalbi yalnız olanlar için arkadaş ortamları ve kalabalıkların arasında karşılaşacağınız pek çok kişi arasında kalabilirsiniz. Aşk ve ilişiklerde karar veremediğiniz ya da kime nasıl güveneceğinizi bilemediğiniz önemli bir dönemden geçerken, iş hayatınız ya da eğitim alanında şansınızın döneceği önemli bir dönemeçtesiniz. Cuma günüyle birlikte umulmadık kişilerden destek göreceksiniz. Krizlerin içerisinden adeta yükseleceksiniz.


Astrolog Özlem Recep
 
Pazartesi

Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içerisinde Ay’ın Uranüs ile yapacağı uyumlu açı ile sürprizlere açık fakat bu sürprizleri uyumlu bir enerji ile geçireceğimiz bir gün içerisindeyiz.


Salı

Ay, Yengeç burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Gün içerisinde ikili ilişkilerle ilgili ihtiyaçlarımızın tam karşılanmadığını düşündüğümüz, kadın figürleriyle anlaşmakta zorlandığımız, sosyal ilişkilerimiz ve ailemiz arasında küçük gerginliklere sahne olabilecek bir gün.


Çarşamba

Ay, Yengeç burcundaki ilerlemesine akşam saatlerine kadar devam ediyor. Gün içerisinde Plüton ile karşıt açı yapacak olan ay bugünün fazlaca duygusal yoğunlukta geçirebileceğimiz bir zamana işaret ediyor. Akşam saatlerinde ise ay Aslan burcuna geçiş yapacak.


Perşembe

Aslan burcundaki seyrine devam eden Ay gün içerisinde Satürn ve Uranüs ile sert etkileşimlere girecek. Gün içerisinde egosal çatışmalara, gerginliklere dikkat etmek gerekiyor. Haftanın en gergin günü.


Cuma

Haftanın oldukça abartılı olabilecek günlerinden. İyimserliğimiz ve cesaretimiz had safhada. Hesapsızca hareket etmekten kaçınmamız gereken eğlenceli fakat kazalara, sakarlıklara da açık bir gün.


Cumartesi

Ay, Başak burcuna geçiş yapıyor. Hafta sonu da olsa temizliğe, beslenmemize, varsa işlerimize odaklandığımız bir gün olacak. Gün içerisinde aile ile gerginlikler yaşanabilir.


Pazar

Haftanın güzel günlerinden. Ay Başak burcundaki ilerlemesine devam ederken Oğlak’taki Venüs ile ve Venüs ile uyumlu etkileşimde olan Neptün ile de bir kombinasyona girecek. Haftanın gerçekçi ve olgun olduğu kadar romantik günlerinden olduğunu söyleyebilirim. İkili ilişkiler için değerlendirilebilir.


Herkese mutlu ve sağlıklı günler dilerim…



Korhan Kılınçkaya
 

çiçek1 (18).jpg

KOÇ BURCU

Haftaya ailevi konularla ilgili bir gündemle başlayabilirsiniz. Enerjiniz yükseleceği ve kendinizi daha motive hissedeceğiniz için yapmak istediğiniz yaşam değişikliklerine odaklanabilirsiniz. Taşınma, ev alım-satımı gibi işler için uygun zaman. Bu süreçte yöneticiniz Mars size destek vererek harekete geçmenizi kolaylaştıracak. Hafta ortalarında aşk ve ilişki konularına odaklanabilirsiniz. Yolunuza beklenmedik engeller çıkabilir. Fevri kararlar almayın. Hafta sonu ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

BOĞA BURCU

Haftaya başlarken yakın arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle birlikte bir seyahat planı yapabilir, gündeminizden uzaklaşabilirsiniz. Psikolojik olarak rahatlıyorsunuz. Son dönemde ailenizi ihmal ettiyseniz biraz onlarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise aşk ve ilişkilere odaklanıyorsunuz. Yöneticiniz Venüs’ün verdiği destekle ilişkinizde keyifli bir döneme girebilirsiniz. İlişkiniz yoksa ortak ilgi alanlarını paylaştığınız insanlarla bir araya geleceğiniz sosyal ortamlarda yeni biriyle tanışabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Hafta başında alışveriş isteğine kapılabilir, fazlaca para harcayabilirsiniz. Anlık dürtülerle karar almamaya çalışın, ekonomik koşullarınızı dikkate alın. Yöneticiniz Merkür Çarşamba günü Yay burcuna geçiş yapıyor ve sizi destekliyor. Her şeye daha olumlu tarafından bakmaya başlıyor, iyimser bir bakış açısı kazanıyorsunuz. Seyahat etmek isteyebilir, yeni deneyimler yaşamaya açık olabilirsiniz. Hafta sonunu ise ailenizle geçirebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Pazartesi günü Ay sizin burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Hafta ortalarına kadar gökyüzünün enerjileri çok olumlu, bu günleri değerlendirmeye çalışın. Duygularınız dengeye geliyor, daha iyimser düşünmeye ve hissetmeye başlıyorsunuz. Geleceğe dönük bazı kararlar alabilirsiniz. Hafta ortalarında parasal durumunuza dikkat edin. Fazlaca harcama isteği duyabilirsiniz. Dürtüsel alışveriş isteğine dikkat. Hafta sonunu yakın arkadaşlarınız ya da kardeşleriniz, akrabalarınızla keyifli geçirebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Pazartesi günü yöneticiniz Güneş Yay burcuna geçiş yapıyor. Yeni bir bakış açısıyla, daha iyimser olarak hayatınızı gözden geçirebilir, yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Çarşamba günü akşam saatlerinde ise Ay sizin burcunuza geçecek. Son günlerde kafanızı meşgul eden konularla ilgili kararlar alabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. Ayrıca dış görünümünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu parasal konular gündeminize geliyor. Fazlaca harcama yapabilirsiniz. Özellikle eğlence harcamalarınız artabilir.

BAŞAK BURCU

Hafta başında sosyal ilişkilerinizi geliştirmeye yönelik hevesli olabilirsiniz. Katılacağınız etkinliklerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çarşamba günü yöneticiniz Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte birçok şeye daha olumlu tarafından bakmaya başlayacak ve biraz rahatlayacaksınız. İnce eleyip sık dokumayı bırakın. Gökyüzü bu yönde sizi destekliyor. Cumartesi günü Ay sizin burcunuza geçiş yapacak. Bazı kararlar alabilir, geleceğe dönük yeni planlar yapabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bu haftaya kariyerinizle ilgili konulara yoğunlaşan bir gündemle başlıyorsunuz. Daha olumlu bir bakış açısı kazanabilir, zihinsel olarak rahatlayabilirsiniz. İkilemde kaldığınız konuları şimdilik beklemeye alın. Hafta ortalarında sosyal ilişkilerinizi geliştirmeye yönelik hevesli olabilirsiniz. Beklemediğiniz ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ancak yeni bir flörte çok hızlı başlamayın. Hafta sonunda ise yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar için özellikle Pazar günü çok uygun.

AKREP BURCU

Haftanın ilk günlerinde yurt dışı bağlantılı işler, yüksek öğrenim ya da seyahat konuları gündeme gelebilir. Özellikle uzak ülkelere seyahat planlamak için ideal zaman. Ortamınızdan biraz uzaklaşıp ilişkilerinizi yeniden değerlendirmek de size iyi gelecek. Fazlaca tutunduğunuz şeyleri bırakma ve yeni deneyimler yaşama konusunda istekli olabilirsiniz. Hafta ortalarında kariyerinizle ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Fevri olmamaya, abartılı tepkilerde bulunmamaya dikkat edin. Kendi doğrularınızda ısrarcı olmayın.

YAY BURCU

Haftanın ilk gününde Güneş sizin burcunuza geçiyor. Kendinizi daha enerjik, motive ve iyimser hissedebilirsiniz. Çevrenizde daha fazla insan sizin çekim alanınıza girebilir, daha şanslı olabilirsiniz. Yeni deneyimler yaşayabilirsiniz. Ancak bakış açınızı geniş tutmaya gayret gösterin, tek doğruya saplanıp kalmayın. Çarşamba günü Merkür de sizin burcunuza geçecek. İnsanlarla iletişim kurarken daha girişken olabilir, olumlu düşünebilirsiniz. Bu süreç size yeni ilişkiler ve aşk da getirebilir. Hafta sonunda ise düşünceleriniz kariyer konularına odaklanacak.

OĞLAK BURCU

Haftaya başlarken aşk ve ilişki konularına odaklanabilirsiniz. İlişkiler açısından güzel bir döneme giriyorsunuz. Hayatınıza yeni bir flört girebilir ya da var olan ilişkiniz daha keyifli hale gelebilir. Daha olumlu düşünmeye de başlayacaksınız. Bu da sizi rahatlatacak ve hayata daha esnek bakmanızı sağlayacak. Hafta sonu bir yurt dışı seyahati olasılığı doğabilir. Uzak ülkelere gitmek, yeni deneyimler yaşamak konusunda istekli olabilirsiniz. Bu sıralar işlerinize biraz mola vermeyi düşünebilirsiniz.

KOVA BURCU

Haftaya başlarken sağlık konuları gündeminize gelebilir. Bir süredir ihmal ettiğiniz bedeniniz sinyaller veriyorsa, bir egzersiz ya da diyet planına başlamayı düşünebilirsiniz. Yöneticiniz Uranüs’ten de destek alıyorsunuz. Hafta ortalarında aşka odaklanacaksınız. İlişkiler açısından güzel bir döneme giriyorsunuz. Sorunlarınızı çözebilir, ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Daha iyimser bir bakış açısıyla krizleri yönetebilirsiniz. Hafta sonu ise başkalarıyla ortak parasal kaynaklar, miras ya da vergi konuları gündeme gelebilir.

BALIK BURCU

Haftaya başlarken aşka odaklısınız. İlişkiler açısından güzel bir döneme giriyorsunuz. Hayatınıza yeni bir flört girebilir ya da var olan ilişkiniz güçlenebilir. Daha olumlu düşünmeye ve içinize kapanmak yerine insanlara kendinizi açmaya başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sağlık konularında dikkatli olun. Beklenmedik ufak tefek sorunlar çıkabilir. Günlük rutinlerinizi düzenlemek, biraz plan program yapmak da kafanızı toplamanızı sağlayacak. Hafta sonunu ise ilişkinize ayırabilirsiniz, özellikle Pazar günü keyifli.



Elele astroloji
Astrolog Sibel Süslü
 
çiçek1 (13).jpg

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, bu hafta ev, aile ve yuva gündemleriniz oluşabilir ve iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Anlık tepkilere dikkat. Flörtünüz varsa ilerleyebilir, kalbi boş Koçlar yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar, yakın çevreniz, kuzenleriniz, kardeşleriniz ile iletişiminiz aktifleşebilir. Eğitimleriniz gündeme gelebilir. Telaşlanmalar görülebilir. Ailevi konularda daha rahat olurken, hobilerinize ve aşka vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı borçlar gündeme gelebilir.

İKİZLER BURCU

Sevgili Boğalar, maddi konularınız için yatırım ve birikimlerinizi gözden geçirerek haftaya başlayabilirsiniz. Yakın çevre ve ailenizle aktif zamanlar. Aniden ev ve aileniz için harcalamalar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde dikkat.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, kendiniz için bolca hareket halinde olabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Alacağınız bazı kararlar aniden olabilir. Yatırım ve birikimlerinizi gözden geçirerek, eğitim hayatınızda ve yakın çevrenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bu haftaya biraz isteksiz başlayabilirsiniz. İnsanlardan uzaklaşıp, zihninizi dinlendirmek sizlere iyi gelebilir. Danışmanlık almak için değerlendirebilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak keyfinizi yerine getirebilir ,imaj değişikliğine gidebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar sosyal çevrenizle aktif olabilir organizasyonlara katılabilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ancak biraz yorgun hissedip kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırıp dış görünüşünüze ve spor yapmaya vakit ayırabilirsiniz

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, bu hafta özellikle meslek hayatınızda ve kariyerinizde aktif olacaksınız. Olaylara Hassas yaklaşabilir, otorite figürleriyle alakalı durumlarda telaşlanabilirsiniz. Sosyal olduğunuz huzurlu bir dönemdesiniz.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, hayata belki de başka pencereden bakmak isteyerek yeni araştırmalar yapabilirsiniz. Yurtdışı konuları, eğitimler karşınıza gelebilir. Meslek hayatınızda aktifleşecek ve öz güveniniz artacak. Maddi konularda sevineceksiniz.

YAY BURCU

Sevgili Yaylar, ortaklaşa maddi konular borç, kredi, miras gibi gündeminize oturacak. Bu girişimlerde biraz dikkatli olmanız gerekebilir. Yurtdışı ve araştırma konularında keyfiniz yerine gelirken, toplumsal statü ve meslek hayatınızda girişimlerde bulunacaksınız.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde, ortaklı işlerinizde aktif bir haftaya başlıyorsunuz. Bazı davalar gündeme gelebilir. Ani kararlar verebilirsiniz. Parasal konularınız gündeme gelebilir ve eski mevzular açılabilir.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, sağlık, gündelik rutin işleriniz ve iş çevrenizle alakalı hızlı kararlar verebilirsiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde aktif olarak keyfinizi yerinize getirebilirsiniz. Hafta sonu maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ve hobilerinizle ilgili aktif bir hafta giriyorsunuz. Ancak bazı konularda gerilebilirsiniz. İş hayatınızda bazı olayları sorgulayabilir ve çevrenizle konuşmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin


Karma Astrolog Elif Bozkurter
 
hh (2).jpg

Koç
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir, aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Yine bu dönemde çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Bu hafta pazar günü günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmekten kaçınınız. Bu süreçte detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.




Boğa
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Pazar günü sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.




İkizler
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeminizde olacak. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yine bu dönemde maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar, eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Ayrıca evinizi dekore etme ihtiyacı hissedebilirsiniz.




Yengeç
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Bu dönemde duygusal harcamalardan kaçının. Pazar günü iletişim konuları gündeme gelebilir. Bu dönemde karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilir, yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Bu günlerde aracınızın bakımı ile de ilgilenebilirsiniz.




Aslan
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri biraz takıntılı olabilir, sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilir hatta meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacak. Bu süreçte fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir, harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.




Başak
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilir, içinize kapanabilir hatta bu dönemde duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Pazar günü kendinizi daha rahat ifade edebilir, fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir sürece girebilirsiniz.




Terazi
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecek. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olabilir ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza dönebilir zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.




Akrep
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. Bu dönemde işinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir, grupla birlikte yapılan çalışmalar gündeme gelebilir.




Yay
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ise eğitim konuları gündeme gelebilir. Yine bu dönemde uluslararası ticaret konuları gündemde olacak. Pazar günü kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir, çalışmalarınız artabilir.




Oğlak
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeme gelecek. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkacak. Bu dönemde partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü ise eğitim ve kişisel gelişim ve ticaret gibi konular gündeme gelebilir.




Kova
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecek. Günlük işlerinizde artma, işleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa onlar nüksedebilir, kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. Yine bu süreçte ikili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacak. Pazar günü finansal konular, ödemeler ve krediler gündeme gelebilir.




Balık
Pazartesi, salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizde iletişiminiz artabilir yenilecek sözleşmeleriniz varsa gündeme gelebilir.



Emel AÇıkel
Milliyet
 
hh (3).jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU

Pazartesi-Salı günü aile içinde duygusal problemler yaşanabilir. Perşembe- Cuma günü ise aşk hayatınız hareketlenebilir. Güneşin yay burcuna geçmesiyle; seyahatler, eğitim, ihracat yapıyorsanız bu dönemde yabancılardan destek görebilirsiniz. Çarşamba günü ise; Merkürün yay burcuna geçmesiyle yabancılarla iletişiminiz artabilir. Eğitim, yüksek eğitimle ilgileneceğiniz b ir hafta sizi bekliyor. Daha sosyalleştiğiniz bir hafta olacak. Geçmişten gelen konular yeniden gündeminize girebilir. Harcamalarınıza ise dikkat; aniden ortaya çıkan borçlar harcamalar olabilir. Ani gelişen ameliyatlar da olabilir. Kazalara açık bir dönemdesiniz. Aşk ise sizi kariyer hayatınızda bulabilir. Hafta sonu ise sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.




BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Güneşin ve Merkür’ün bu hafta yay burcuna geçmesiyle harcamalar, borçlar, ortakların parası, eşin parası, finans konularınız aktifleşiyor. Güneş ve merkürle harcamalarınız artabilir. Ayrıca okült konulara yönelebilirsiniz. Pazartesi- Salı günü yakın çevre, eğitim, iletişim duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Perşembe Cuma günü ise ailenizle daha çok ilgilendiğiniz ama otoriteyle ve iş hayatınızdaki sorunlardan dolayı aile içinde problemler yaşanabilir. İkili ilişkiler, evlilikte ise tartışmalar artmış olabilir, kopma noktasına gelen duygusal patlamalar yaşanabilir. Bu dönemde fevri olmamak ve sakin kalmak durumlar içinden rahat çıkmanızı sağlayabilir. Hafta sonunuz ise aşk hayatınız hareketlenebilir. Ama hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.




İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Güneş ve merkürün yay burcuna geçmesiyle; ikili ilişkiler, ortaklıklar aktifleşiyor. Daha sosyalleştiğiniz bir döneme geçiyorsunuz. Pazartesi- Salı günü harcamalarınız artabilir, kontrolsüz harcamalar yapabilirsiniz. Çarşamba-Perşembe-Cuma günü ise yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kısa- uzak mesafe seyahatlerde sorunlar engeller tatsızlıklar gerçekleşebilir. İletişimde ise kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Hafta sonunuz ailenizle ilgilenerek geçebilir. Bazı konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.




YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Güneş ve Merkürün yay burcuna geçmesiyle beraber, çalışma hayatınız, sağlığınız, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz ve iletişim kurmakta zorlanmayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Pazartesi Salı günü kendinizle, ailenizle ilgilenebilirsiniz. Daha anaç ve fedakar olabilirsiniz ama ikili ilişkilerde zorlanabilirsiniz. Karşı taraf sizi anlamakta zorlanabilir. Çarşamba-Perşembe-Cuma günü maddi konulara yöneliyorsunuz, borçlar sizi kısıtlayabilir. Hafta sonunuz da ise; yakın çevre, iletişim, kardeşler, kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Pazar günü ise hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.






ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN



Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle; flört, aşk hayatınız hareketleniyor. Yeni aşk ise bu süreçte kapınızda. Yeni insanlarla tanışma, hobileriniz, eğlence hayatına yoğunlaşabilirsiniz. Pazart4esi-Salı günü içe çekilebilirsiniz, daha depresif olabilirsiniz ama meditasyon, iç sesinizi dinleyerek bilinçaltınızı iyileştirmek için güzel 2 gün var. Çarşamba-Perşembe-Cuma günlerinde kendinizle ilgilenebilirsiniz ama ikili ilişkinizde duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise; harcamalara yönelebilirsiniz ama dolandırılmaya açıksınız dikkatli olun.






BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle; ev-ailenizle ilgilendiğiniz bir sürece giriyorsunuz. Taşınma, ev değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Pazartesi-Salı günü sosyalleştiğiniz, arkadaşlarınızla iç içe olduğunuz bir sürece giriyorsunuz ama ilişkilerle ilgili, flört ve aşk hayatınızda duygusal sorunlar yaşanabilir. Çarşamba-Perşembe-Cuma günün de ise içe kapandığınız kendinizle ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalabilirsiniz ya da gizli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık sorunları da yaşayabilirsiniz. Hafta sonunuz da; kendinizle ilgilenebilir, fiziksel değişime gidebilirsiniz. İkili ilişkilerde fazla detaycı olmanızdan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.






TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle beraber; kısa seyahatleriniz artabilir, ticaret yapıyorsanız iletişim kurmakta zorlanmadığınız bir ay sizi bekliyor. Bu süreçte geçmişte konuşulmuş konular tekrar önünüze gelebilir. Eğitim ve medya alanında da ilerlemek ve kendinizi göstermek için güzel bir döneme giriyorsunuz. Kardeşlerinizle, yakın akraba, yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Pazartesi-Salı günü İş hayatınızla ilgilenebilirsiniz ve ani duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Çarşamba-Perşembe-Cuma günü; sosyal çevrenizle ilgilenmeye başlıyorsunuz. Topluluklara girmek, sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak için güzel 3 gününüz var. Ama yine de bu süreçte flörtünüzden ya da otorite figürlerinden engellenmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonun da; içe çekildiğiniz, içsel şifanızı bulduğunuz zamanlar olabilir. Zehirlenmelere karşı dikkatli olun ve beslenmenize ekstra özen göstermenizi tavsiye ediyorum.






AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Güneş ve Merkür bu hafta yay burcuna geçiyor. Maddi konular gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınızı değerlendirme, yatırımlarınızı gözden geçirme ve planlamak için önünüzde 1 ay var. Bu dönemde çok para da harcayabilirsiniz ama ticaret yapıyorsanız, yeni insanlarla tanışabilir yeni kazanç kapılarını aralayabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik konularında tartışmalar artabilir. Sorunlar yüzeye daha belirgin çıkabilir. Karşı taraf sizi çok fazla tahrik edebilir. Pazartesi-Salı ve Çarşamba günü uzak mesafe seyahatler, uzak akrabalar, eğitim görevlileri, hukuk, yabancılarla ilgilenebilirsiniz. Ama iletişim sorunları yaşayabilir özellikle de iş hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Perşembe-Cuma günü kariyer iş hayatınızda hareketlilik artabilir ama aile içi bazı durumlardan dolayı iş hayatınızda duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ; sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz.






YAY VE YÜKSELEN YAY

Doğum gününüz kutlu olsun. Bu hafta Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle kendinizi daha rahat gösterdiğiniz , ön plana çıktığınız 1 ay sizi bekliyor. Bazı gizli kapaklı konular, gizli düşmanlar ya da psikolojik olarak zorlandığınız bir süreci geride bırakıyorsunuz ama bu süreçte sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Bilinçaltı temizleme meditasyonları yapabilirsiniz, önemli olan krizleri fırsata dönüştürmektir ve akrepler bunu en iyi başarabilen burçtur. Pazartesi-Salı-Çarşamba günü maddi kaynaklar, borçlar, ameliyatlar ya da okült konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi kaynaklarda bu süreçte harcamalarınız artabilir ve lükse fazla para harcayabilirsiniz. Perşembe-1cuma günü uzak mesafe seyahatler, hukuk, eğitim, yabancılar, inanç konularıyla ilgilenebilirsiniz ama iletişim sorunlar yaşanabilir. Hafta sonun da ise; kariyerinizle ilgilendiğiniz ve çalışmak isteyeceğiniz 2 gün sizi bekliyor olabilir.






OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçmesi; sizi içe çekebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İnzivaya çekilmek isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz ama kendinizi bulmak, şifalanmak, nerden geldiği belli olmayan rahatsızlık ve korkularınızı çözmek için bu zaman dilimini kullanabilirsiniz. Pazartesi-Salı-Çarşamba günü ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilikle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu süreçte ise duygusal sorunlar yaşanabilir. Perşembe-Cuma günü ; maddi kaynaklarınızla, belki eğer ameliyat olacaksınız sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte bazı engeller kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Hafta sonunda; yurtdışı seyahat, yabancılar, eğitim, öğretim görevlilikleri hukuk alanıyla ilgilenebilirsiniz. Eğer seyahat edecekseniz eşya kayıpları gerçekleşebilir dikkatli olun.




KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Güneş ve Merkür’ün yay burcuna geçiyor ve siz sosyalleşiyorsunuz. Yeni topluluklara katılmak, yeni insanlarla tanışmak için harika 1 aylık süreciniz var. Aile ve kariyer hayatınızda ise bazı sorunlar, yanlış anlaşılmalar, sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Pazartesi-Salı –Çarşamba günü; çalışma hayatınız, sağlığınız, yanında çalışanlarla ilgilenebilirsiniz. Gizli kadın düşmanlar ortaya çıkabilir ve sizi duygusal olarak zorlayabilir. Perşembe-Cuma günü Evlilik, ikili ilişkiler ya da ortaklıklar ilgileneceksiniz ama siz şuan Satürn etkisinde olduğunuz için kısıtlayabilir, karşı tarafı zorlayabilir eğer bir kişiyle tanışırsanız o kişiyi eliniz tersiyle açıkçası istemeyebilirsiniz. Hafta sonunda; maddi kaynaklar, harcamalar, okült konularla ilgilenebilirsiniz, yanlış karar alabilir ve para kaybı yaşayabilirsiniz.




BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Güneş ve Merkür bu hafta yay burcuna geçiyor. Kariyer hayatınız, iş hayatınızda parlamaya başladığınız, iletişimle yeni kanallar kurabileceğiniz 1 aylık süreciniz var. Yalnız trafikte çok ama çok dikkatli olun kazalara açıksınız. İletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Yakın çevr3enizdeki insanlar değişebilir. Yeni çevreye girebilirsiniz. Pazartesi-Salı-Çarşamba günü flört, aşk, çocuklarla ilgilenebilirsiniz ama duygusal bazı sorunlar yaşanabilir. Perşembe-Cuma günü sağlığınız, beslenme, evcil hayvanlarınızla, çalışma hayatınız, gündelik hayat işleriyle uğraşabilirsiniz. Bazı sağlık sorunları açığa çıkabilir, özellikle kalple ilgili bazı sorunlar yaşanabilir , sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Hafta sonunda ortaklık, ikili ilişkiler, evlilik konularıyla ilgilenebilirsiniz ama karşı taraf sizin bazı davranışlarınızı belirsiz görebilir bu da yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.






ASTROLOG DİLARA YILDIZHAN
 
haftalık çiçek (1).jpg

YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında ailevi konular gündemde olacak. Arkadaşlardan destek almak, sosyal çevrenin imkanlarından faydalanmak mümkün. Hafta genelinde öğrenmeye daha istekli olma ve bazı düşünce şekillerini geride bırakma hali baskın.





YÜKSELEN BOĞA
Pazartesi iş hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Belirsiz görünen süreçleri fırsata çevirmek mümkün olabilir. Hafta genelinde ise ikili ilişkilerde bazı konuları çözüme ulaştırmak, tamamlamak istenebilir.





YÜKSELEN İKİZLER
Hafta başında ticari ya da eğitimle ilgili konularda planlananlardan farklı gelişmeler yaşanabilir. Olaylara daha iyimser bir bakış açısı ile yaklaşarak arkadaş çevresinde iyi hissedilecek. Hafta genelinde ikili ilişkilerde yolunda gitmeyen olayları sonlandırma isteği hakim olacak.




YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta başında kazalara karşı dikkatli olunmalı. İşle ilgili konularda finansal sorunları çözme fırsatı olacak. Hafta genelinde çalışma ortamında daha rahat hissedilecek ve geçmiş sorunlar geride bırakılacak.





YÜKSELEN ASLAN
Pazartesi ikili ilişkilerde baskı altında hissetmek mümkün. Daha iyimser bir bakış açısı geliştirmeye gayret edilmeli. Hafta genelinde ise aşk hayatında özgür düşünen bir tavır ön planda olacak.





YÜKSELEN BAŞAK
Hafta başında arkadaşlarla gerginlik yaşamamak için detaylara çok takılmamaya çalışmalı. Sağlıkla ya da gündelik düzenle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta genelinde aile ilişkilerinde daha iyimser yaklaşımlı davranılırken sürekli birilerini ikna etme gayretinde de olabilirsiniz.





YÜKSELEN TERAZİ
Pazartesi iş ortamındaki rekabet can sıkabilir. Aşk hayatındaki sorunlara çözüm bulmak mümkün olacak. Hafta genelinde olaylara daha olumlu yaklaşma eğilimi olacak. Yakın çevre ilişkilerinde ise karşı tarafın sınırlarını zorlamamaya dikkat edilmeli.




YÜKSELEN AKREP
Hafta başında sağlık sorunları ile uğraşmak gerekebilir. Bu süreçte aileden destek alınacak. Hafta genelinde kazançları ilgilendiren konularla daha çok ilgilenip, bazı durumlara nokta konacak.




YÜKSELEN YAY
Pazartesi beklenmedik haberler sebebiyle gündeminiz değişebilir. İletişim becerinizi kullanarak sorunları halledeceksiniz. Hafta genelinde kendinizle ilgili konuları abartmaya yatkın olabilirsiniz.





YÜKSELEN OĞLAK
Pazartesi ikili ilişkilerde ya da aile içinde anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Evle ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirme şansı bulacaksınız. Hafta genelinde de sezgileriniz kuvvetli olacak.





YÜKSELEN KOVA
Hafta başında çok eleştirmek sebebiyle sıkıntı yaşanabilir. Yeni fikirler geliştirmeye odaklanmak iletişim açısından daha faydalı olacak. Hafta genelinde sosyal hayatta daha aktif olmak mümkün.




YÜKSELEN BALIK
Hafta başında elde olmayan gelişmeler sebebiyle harcamalar artabilir. Aynı zamanda planda olmayan gelirler de gündem de olacak. Hafta genelinde iş hayatına daha iyimser bakarken sınırları zorlamaya da yatkın olacaksınız.




Astrolog Aslıhan Doktoroğlu
 
haftalık çiçek (2).jpg

Koç Burcu: Haftanız aile hayatınıza yönelik vereceğiniz kararlarla başlıyor. Yuvanız, aileniz, eviniz birkaç gün boyunca hayatınızın merkezine yerleşebilir. Perşembe gününden sonra size keyif verecek alanlara yöneleceksiniz. Pazartesi günü itibarıyla yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınız önem kazanıyor. Bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, kendinizi ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Ayrıca öğrenmeyi ve kendinizi eğitim alanlarınızda ortaya koymayı seveceksiniz. Bu dönem gezmekten, seyahat etmekten, yeni bir eğitim programına başlamaktan mutluluk duyabilirsiniz ama sizi aşağıya çeken, zorlayan olaylarla karşılaşmanız da mümkün. Şartları çok zorlamayın.


Boğa Burcu: Haftanıza kısa vadeli programlarınızı gerçekleştirerek başlıyorsunuz. Alacağınız telefonlar iletişim trafiğinizi arttırırken, görevlerinizi rahat yerine getireceksiniz. Pazartesi gününden sonra hayatınızı değiştirecek, önemli olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde parasal konular ön planda olurken, hayatı başka gözlerle göreceksiniz. Yine bu hafta Çarşamba günü ve sonrası bankanızla görüşmeler artabilir, vergi konularına çözümsel yaklaşmak isteyebilir, nafaka işiyle uğraşabilirsiniz ya da bir miras konusuyla ilgili konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal konularda çok çabuk fikirler üreteceksiniz yalnız bu konuda geride bırakmanız gereken konular gündeminizde olacak.

İkizler Burcu: Bu hafta parasal işlerinizle ilgili olabilirsiniz. Bir iki gün boyunca maddi konularda ekonomik davranmak öne çıkabilir. Perşembe gününden sonra iletişiminiz daha hızlı akabilir. Pazartesi günü itibarıyla özel hayatınıza eğileceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki konuları halletmek, konuşmak hayatınızda öne çıkabilir. Taşınma konusuyla ilgili kararlar devreye girebilir ya da istediğiniz bir danışmanlık varsa alabilirsiniz. Ayrıca her tür ortaklı işler, konuşma ve görüşmeleriniz de hızlanıyor. Sözleşmeler, anlaşmalar devreye girebilir ama bu alanlarda sizi aşağıya çeken konuları çok net yaşayacağınız olaylarla anlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Haftanıza kendi planlarınızı hayata geçirerek giriş yapacaksınız. Birkaç gün boyunca duygu değişimleriniz, çabuk karar verme ve yer değiştirme isteğiniz yüksek olabilir. Pazartesi günü ve sonrası sağlığınızı ve beslenme şeklinizi düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda da önemli konuşma ve görüşmeler içine gireceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizi arttıracaksınız. Yeni planlar, yeni projelerle yola koyulabilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırmak için uygun bir 15 gün içine giriyorsunuz. Bir yandan da hem iş hem sağlık konularında bazı sorunlar oluşabilir.

Aslan Burcu: Haftanıza düzenli işinizde çalışarak, biraz izole olarak, isteksiz enerjilerle başlayabilirsiniz. Çarşamba günü akşam saatleri itibarıyla hafta sonuna kadar kendi yapacaklarınız öne çıkabilir. Pazartesi günü keyfinizi arttıracağınız, spora, hobilere yöneleceğiniz bir dönem başlıyor. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Kitap okumak, hobilere yönelmek, bu konuları insanlarla konuşmak ve hoşlandığınız insana açılmak öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz artabilir. Özel hayatınızdaki sorunları konuşarak halledebilirsiniz. Aynı zamanda bu alanlarda kendinizi ortaya koymakta zorlanabilir, eski bir konuyu halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Bu konu parasal konuları içerebilir.

Başak Burcu: Haftanıza sosyal çevrenizle yapacağınız sizi besleyecek ve güvende olmanızı sağlayacak planlarla başlayacaksınız. Çarşamba akşam saatlerine kadar hızlı akan hayatınız sonrasında yerini dinlenmeye ve kendi halinizde olmaya bırakabilir. Pazartesi günü ve sonrasında evle ilgili planlar içine girebilir, aile arasında önemli konuları konuşabilir, bir ev alımına, satımına odaklanabilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişiminizde sıkıntılarınız varsa bunların giderilmesi için harekete geçebilirsiniz. Yalnız aile hayatınızda halledilmesi gereken sizi zorlayan ve aşağıya çeken konularda gündeminizde olacak. Olayları gözünüzde büyütmeyin ve konuları ortaya çıkartmaktan korkmayın. Rahatlayacaksınız.

Terazi Burcu: Bu hafta önemli işlerinizde kendinizi güvenli hissedebilirsiniz. Mesleğinizin konuları bu hafta önemli olabilir. Pazartesi günü itibarıyla 15 gün boyunca iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar sektöründen birinde çalışıyorsanız bu alanda görüşmeler ve toplantılar hızlanacak. Kafanız bu alanlarda hızlı ama biraz dağınık çalışabilir. Yine eğitim ve öğrenim alanlarınızda güzel açılımlar altında olabilirsiniz. Bu dönem kafanız hızlı çalışacak, araştırma isteyen işler için uygunsunuz. Yalnız yakın çevrenizden bir dostunuzun özel hayatına dair sorunlarla uğraşabilirsiniz. Olumsuzluklarda kendinizi aşağıya çekmeyin.

Akrep Burcu: Haftanıza gelecek planlarınızı ele alarak, dış ortamlarda bulunarak giriş yapacaksınız. Çarşamba akşam saatleri itibarıyla birkaç gün boyunca çok çalışabilir, kendinizi işinize verebilirsiniz. Pazartesi itibarıyla parasal konularda çözüme dayalı yaklaşımlarınız ön plana çıkmaya başlıyor. Ticaretle uğraşıyorsanız, anlaşmalar ve görüşmeler devrede olacak. Maddi konulara eğilecek, paranızı değerlendirmek için planlar yapacaksınız. Bir yandan para görüşmeleriniz hızlanırken, sorunlarınıza çözüm üretmek için kolları sıvayabilirsiniz. Yalnız Salı ve Perşembe günleri parayla ilgili konularda bir sorun veya sıkıntıyla karşılaşabilirsiniz. Değişmesi gereken konuları net bir şekilde görebilirsiniz.

Yay Burcu: Bu hafta ödemelerle ilgili konular öne çıkarken, paraya dayalı işlerinizde kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz. Pazartesi günü itibarıyla 1 ay boyunca düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir dönem. Kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak. Ayrıca Çarşamba gününden sonra 15 gün boyunca planlarınızı ve projelerinizi konuşabileceksiniz. Kendinizi anlatmak, fikirlerinizi insanlara yaymak, önemli görüşmeler ve konuşmalar için harekete geçmek önem kazanacak. Ama hala fiziki olarak, sağlığınızda uğraşmanız gereken konular olabilir. Salı ve Perşembe buna dikkat edin.

Oğlak Burcu: Haftanıza özel hayatınıza kendinizi vererek, sevdiğiniz insana göre planlar yaparak başlayabilirsiniz. Çarşamba akşam saatlerinden sonra hafta sonuna kadar parasal işlerinizi organize edecek, ödemelerinizle uğraşacaksınız. Pazartesi günü ve sonrasında kalabalıklardan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. 15 gün boyunca yalnız çalışmak bu dönemde size daha avantajlı sonuçlar getirebilir. Bunu bir hazırlık dönemi, planlarınızı oturtma dönemi olarak düşünmelisiniz. Ayrıca bu dönem sağlığınıza gereken özeni gösterin, vitaminlerinizi ihmal etmeyin. Salı ve Perşembe günleri gözünüzde büyüttüğünüz bir para meselesi, bir seyahat sizi zorlayabilir.

Kova Burcu: Haftanıza gündelik işlerinizle, sağlığınızla ilgili konuların öne çıkmasıyla başlıyorsunuz. Mide sorunları, cilt problemleri, hazımsızlık gibi durumlara dikkat edin, beslenmenize ekstra özen gösterin. Çarşamba akşamı itibarıyla hafta sonuna kadar özel hayatınıza ilgili olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz önem kazanırken, bu hafta itibarıyla sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devrede olabilir. Davetler organizasyonlar, aktiviteler hızlanıyor. Geleceğe yönelik işlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Para kazançlarınızı ve gelirlerinizi bu dönem arttırabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın iş hayatlarında sorunlar oluşabilir veya onlarla sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Haftanıza oldukça keyifli etkilerle giriyorsunuz. Salı günü sosyal ortamlarda bir anlaşmazlık devreye girebilir. Çarşamba akşam saatlerinden sonra gündelik işleriniz, iş hayatınız veya sağlığınız önem kazanıyor. Çarşamba günü itibarıyla kariyeriniz ve iş hayatınızda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Birden fazla işle uğraşmak önem kazanabilir. Bir arada olduğunuz, iş yaptığınız insanlarla iletişiminiz artmaya başlıyor. Tanıştığınız insanlar kariyerinizde etkili olabilir. Bu dönem kendinizi işinizde ortaya koymak isteyeceksiniz. Yine kariyerinizde eski bir konu ve olayla karşılaşabilir, sizi aşağıya çeken durumları çok net görebilirsiniz. Partnerinizin ailesiyle ilgili konularla uğraşılabilir.



Hande Kazanova
 

22-28 KASIM HAFTASI VE BURÇLAR GÜNEŞ VE MERKÜR YAY'DA​



haftalık çiçek (3).jpg


KOÇ: Hafta başında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve sizler için ev alanında daha fazla zaman geçireceğiniz veya ev işleri ile uğraşmak isteyeceğiniz bir iki gün olacak. Bu geçişte ayrıca Mars ve Merkür ile iyi açıda olacağı için maddi konular para yönetimi alacak verecek ticaret veya müşterilerden gelen paralarla olumlu açılım yaşayabilirsiniz. Güneş artık Yay burcuna geçiş yapıyor ve sizler için fikirleri, idealleri, eğitsel ve hukuki işleri odak noktanıza alacağınız bir ay başlatıyor. Yolculuklar yabancılarla iletişim sosyal medya veya baskılı işlerle ilgili pozitif adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Aslan burcunda yer alacak ve Merkür de burç değiştirerek Yay burcuna geçecek. Gökyüzünde artan ateş enerjisi sizlere yarayacak ve kendinizi daha dinamik hissedebileceksiniz. Aşk ve flört konuları bu iki gün ön plana çıkabilir. Yaratıcı çalışmalar sunumlar ve iletişim kuracağınız kişilerle işleri çabuk halletme ve olumlu sonuç alma şansınız olacak. Kalbi boş Koçlar bu iki gün heyecanlı hevesli romantik konuşmalar yapabilirler veya romantizm arzunuz artıyor olacak. Hafta sonunda Ay Başak burcunda olacak ve çok fazla iş halletmek durumunda kalabilirsiniz. Ev ve ofis işleri derlenme ve toparlanma gerektirecek. Ayrıca sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermek isteyebilirsiniz. Venüs ve Mars arasında yer alacak destekleyici açı sayesinde ilişkiler canlanacak ve kendinizi hem çekici hem iş bitirici hissedeceksiniz. Çevrenizde aranılan ve sosyalleşmek istenilen biri olacağınız kesin. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu hafta sonundan itibaren Neptün ile kuracağı olumlu açı sayesinde, yumuşak meditatif şifa getiren enerjileri aktive ederek sizi iç dünyanıza döndürebilir ayrıca yaratıcı zekanızı harekete geçirecektir. Spiritüel çalışmalar için size destek verecektir.



BOĞA: Hafta başında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve kardeşler yakın çevre yakın akrabalar ile iletişim konularını öne çıkaracak. Yakın çevre ile daha fazla duygusal destek ve ilgi içeren bir iletişim içinde olabilirsiniz. Trafikte veya yollarda daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca artık Güneş Yay burcuna geçiyor ve 1 ay boyunca maddi işlerle uğraşacağınız bir dönem olacak önünüzde. Aile ile para paylaşımı ticari atılımlar vergi sigorta krediler ödemeler alacak verecek miras ve iş ortaklığı gibi konularda bütçenizi ele alacağınız ve bu alanda güç kazanmaya çalışabileceğiniz bir zamanda olacaksınız. Hafta ortasında daha çok ev ve aile ile uğraştığınız ve evle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz günlerde olacaksınız. Evdeki rahatınızı ve konforunuzu önemseyeceksiniz. Hafta sonunda eğlenmek mutlu olmak için hem isteğiniz hem de fırsatınız olacak. Romantik ilişkiler odak noktanızda olacak ve sevdiğiniz kişi ile birbirinizi anlamak rahatlatmak ve ilgi göstermek isteyeceksiniz. Ayrıca hobiler ve yaratıcı çalışmalar yapmak isteyenleriniz becerilerini ortaya koyabilir. Hafta sonunda yer alacak Venüs ve Mars arasındaki destekleyici açı sizi ilişkiler alanında oldukça destekliyor. Ayrıca iletişim haberleşme ürünler ve kampanyalar sosyal medya ve eğitsel işlerde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Mars ve Neptün arasında yer alacak olumlu açı sayesinde sosyal çevreniz iş birlikleriniz iş ortaklıklarınız ve ekiplerle yapacağınız aktiviteleriniz oldukça hoş ve rahatlatıcı geçecektir.



İKİZLER: Hafta başında Ay Yengeç burcunda yer alacak ve maddi konulara gelir ve giderlere paranızı korumak yatırım yapmak ve kazanç konularına sizi odaklayabilir. Güneş ve burcunuzun yönetici gezegeni Merkür artık Yay burcuna geçiyor ve evlilik ilişkiler ve iş ortaklıkları alanında size destek vermeye başlayacak. İlişkilerde güç kazanmak kendinizi ifade etmek ve ilişkilerde daha iyimser davranmak konusunda sizi motive edecek. Yeni ilişkiler başlatmak ve sosyal çevrenizi genişletmek için de şans verecek. Hafta ortasında yaratıcı zihniniz aktif oluyor ve yoğun bir iletişim yazışma ve konuşma trafiği içinde olabilirsiniz, ayrıca sınavlar geziler kurslar satış pazarlama web siteleri taşınma veya yer değiştirme konuları ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevreniz ile daha fazla kontakt kurma imkanı elde edebilirsiniz. Hafta sonunda, enerjiler ev ve aile alanına kayıyor ve daha fazla özel alanınızda ve ailenizle veya kendi başınıza vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonunda Mars ve Venüs arasında destekleyici bir açı yer alacak, günlük işlerle yaşam düzeninizle beslenme ve bakımla ilgili konularda kendinize özen gösterebilir, emek sarf ettiğiniz konularda sonuçlardan memnun olacağınız açılımlar elde edebilirsiniz. Mars Neptün olumlu açısı ile işle ilgili hayalleri planlayabilir spiritüel veya yaratıcı konularda bu hafta yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.



YENGEÇ: Hafta başında Ay Burcunuzda seyahat edecek ve sizleri hem sağlık hem dış görünüm hem de dış dünyadaki işlere odaklayacak. Dolayısıyla aktif bir biçimde yeni haftaya başlıyorsunuz. Güneş ve Merkür bu hafta artık Yay burcuna geçiş yapıyor ve 1 ay boyunca sizlerin daha fazla çalışmanıza, günlük işlerle uğraşmanıza ve sağlık konularına odaklanmanıza yardımcı olacaktır. İş yükünüz artabilir ama iş konularında yeni hedeflere ve iş görüşmelerine açık olacaksınız. İş hayatında başarı elde etmek için fırsatınız olacak. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilir, sindirim ve beslenme gibi konularda kendinize özen gösterebilirsiniz. Hafta ortasında maddi konulara gelir ve giderlere paranızı korumak yatırım yapmak ve kazanç konularına odaklanabilirsiniz. Alışverişe çocuklara ve eğlence alanına daha fazla para harcayabilirsiniz. Gelir ve giderler ile ilgili bütçe planı yapabilir, yatırımla ilgili kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunda kardeşler yakın çevre yakın akrabalar ile iletişim konularını öne çıkacak. Yakın çevre ile daha fazla duygusal destek ve ilgi içeren bir iletişim içinde olabilirsiniz. Trafikte veya yollarda daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonunda Mars ve Venüs ile Mars ve Neptün arasında olumlu açılar oluşacağı için aşk ve romantizm bakımından sizi destekleyecek, çocuklar, yurt dışı konuları, yolculuklar ve yaratıcı faaliyetler, sizi mutlu edecek konulara eğilmek için güzel etkiler yansıtacak.



ASLAN: Bu hafta başında burcunuzun yönetici gezegeni Güneş Yay burcuna geçiyor ve yanında da Merkür Perşembe günü eşlik etmeye başlıyor. Bu dönemde aşk flört ve romantizm konularında şans elde etmek mutlu olmak ve kendinizi ifade etmek için sizi destekleyecek. Merak ettiklerinize keşfetmek istediklerinize yönelik girişimlerde bulunmak yaratıcı yanınızı kullanmak ve hobilerle uğraşıp arzu ederseniz bu alanlardan gelir elde etmek için girişim yapma imkanı elde edebilirsiniz. Çocuksu yanınızı açığa çıkarabilir veya varsa çocuklarınızın gelişim alanlarına yönelik hobilere başlamalarına ön ayak olabilirsiniz. Hafta ortasında Ay burcunuza geçiyor ve sizleri hem sağlık ve güzellik hem dış görünüm hem de dış dünyadaki işlere odaklayacak. Dolayısıyla aktif bir biçimde hedeflerinize ve işlerinize odaklanabileceksiniz. Hafta sonunda alışveriş yapmak kendinizi mutlu etmek sağlık ve bakım konularına harcamalar yapabilirsiniz. Ayrıca zihinsel işler satış pazarlama ve kazanç getirecek işleriniz varsa bunlara yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Mars ve Venüs ile Mars ve Neptün arasında yer alacak olumlu açılar sebebiyle bu hafta sonuna doğru evden çalışmak evi derlemek toparlamak işlerinizi düzene koymak ve özel hayatınıza odaklanmak için size güzel enerjiler vaat ediyor.



BAŞAK: Bu hafta başında Ay sosyal alanınızdan geçiyor. Arkadaşlar, ekip arkadaşlarını ve grupları ilgilendiren alandan geçiş yapacağı için iletişimi bol ve faal bir haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Güneş ve Merkür bu hafta Yay burcuna geçiş yapıyor ve sizi bir ay boyunca eve özel hayata aile ve ebeveynlerle ilgili konulara odaklayacak. Evinizin konforunda ve ailenin iyiliği sağlığı için çaba gösterebilirsiniz. Ev taşımak yer değiştirmek veya yerleşimle ilgili kararların alınabileceği bir zaman dilimi olabilir. Hafta ortasında Ay bilinçaltınızı ve arka bahçenizi sembolize eden alandan geçiş yapacağı için günlük işlerde ve sağlık konusunda kendinize fazlaca yüklenmeden idare edin. Eksik kalan tamamlanmamış işlere el atabilirsiniz ama kendinizi çok fazla yormak istemeyeceksinizdir. Hafta sonunda ise daha fazla dış dünyaya ait işlere odaklanmak ve ilişkilere yönelmek olası. Sağlık bakım güzellik estetik gibi konulara eğilebilirsiniz. Hafta sonunda yer alacak Mars ve Venüs ile Mars ve Neptün arasında yer alacak olumlu açılar sebebiyle, aşk ve romantizm, flört konularına odaklanacaksınız ve sevdiklerinizle yakın iletişim ve görüşme içinde olabilirsiniz. Eğlenmek mutlu olmak ve ilişkilerin keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz.



TERAZİ: Bu hafta başında Ay kariyer alanınızdan geçiyor olacak. İşinize ve mesleki konulara odaklanacaksınız. Aynı zamanda ev ve aile içi sorumluluklarınızı da düşüneceğiniz ve ebeveynlik görevlerinizi iyi yerine getirmek isteyeceğiniz bir zaman olacak. Sosyal hayata yönelik planlar da yapabilirsiniz. Güneş ve Merkür bu hafta Yay burcuna geçiyor ve sizlerin iletişim eğitim ve yolculuklar alanınıza geçiş yapıyor. İletişimi ve zihinsel faaliyeti bol bir ay olacak. Geziler yapabilir eğitimlere başlayabilir kardeşler ve yakın çevre dostlarınızla bol bol kontakt halinde olabilirsiniz. Hafta ortasında arkadaşlarla sosyal çevrenizle ve içinde bulunduğunuz gruplarla bir arada zaman geçirebilir ve gelecekle ilgili etkinlikler planlayabilirsiniz. Hafta sonunda daha fazla özel hayata odaklanacaksınız. Ev ve aile içinde olmak ve evle ilgili işlere el atmak isteyebilirsiniz. Daha fazla tembellik edip ruh ve bedeni dinlendirmek için zaman ayırabilirsiniz. Bu hafta sonunda Mars Venüs ve Mars Neptün arasında yer alacak olumlu açılar sebebiyle kendinize ve evinize dair sizi mutlu edecek konularla uğraşmak harcama yapmak evi derlemek toparlamak veya evde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Evden çalışanlarınız varsa işinize rahatlıkla odaklanıp kendi ritminizde ve temponuzda işlerinizi derlemek toparlamak ve halletmek için bu gökyüzünü değerlendirebilirsiniz.



AKREP: Bu hafta başında Ay uzaklarla bağlar uzun yolculuklar hukuki ve resmi işler akademik ve zihinsel çalışmalar alanınızda yer alacak. Fikirlerinizi paylaşmak ideallerinizi düşünmek ve hayatınızda yeni bir bakış açısı yakalamak için size destek olacak. Sosyal medya ve iletişim basın yayın ve baskılı malzemeler alanında işleriniz varsa halledebilirsiniz. Bu hafta ayrıca Güneş ve Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor ve bir ay boyunca maddi konuları sembolize eden alanınızda kalacağı için kazançlar gelir ve giderler yatırım ve kaynakları artırmak temaları sizler için ön planda olacak. Hafta ortasında kariyer konularında ve iş alanınızda yapacak çok işiniz olabilir. Prestij kazanmak ve öne çıkmak için yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Hafta sonunda oldukça sosyal ve faal olacağınız görülmekte, arkadaşlarla ve sosyal çevrenizle bir arada güzel vakit geçirebilirsiniz. Gruplar ekipler ve içinde bulunduğunuz topluluklarla aktiviteler ve gelecek planları yapmanız olasıdır. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars bu hafta Venüs ve Neptün ile olumlu açılar içinde yer alacağından, sizi hem iletişim hem zihinsel konularda çok destekleyecek hem de flört aşk ve yaratıcılık alanında olumlu etkileyecek. İdeallerinizi ve hayallerinizi düşünüp gerçekleştirmek için somut adımlar atabileceğiniz bir hafta olacaktır.



YAY: Sevgili Yaylar bu hafta başında Güneş ve Merkür artık burcunuza geçiş yapıyor ve sizleri bir ay boyunca desteklemeye başlayacak. Hem dış görünümünüzle etkileyip, canlı dinamik olabilir, hem de gelecekte başarmak istediklerinizle ilgili size güç kazandıracak hedefler belirleyebilirsiniz. Kendinizi daha fazla ifade etmek isteyecek ve yeniliklere doğru ilerleyeceksiniz. Yeni hevesler ve meraklar geliştirmek de mümkün. İlişkilerde de idealinizde olan ne varsa hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Hafta başında maddi konular krediler borçlar ticari atılımlar ve gelirlerle ilgili daha fazla konuyu düşünmek ve halletmek gerekebilir. Hafta ortasında akademik çalışmalar uzun yolculuklar sosyal medya basın yayın ve baskılı malzemeler hukuki ve resmi işlerle ilgili bir temanız varsa halledebilirsiniz. Yurt dışı veya şehir dışı yolculuklar planlayabilir veya yazışmalarınız varsa ele alabilirsiniz. İnanç felsefe ve kültürlere yönelik merak ettiklerinizi araştırabilirsiniz. Hafta sonunda kariyer ve mesleki konularla ilgili somut kararlar alabilecek ve eylem planı yapabilecek etkiler var. İş hayatında veya çalışma ortamınızda sizi geride tutan veya düzenden memnun olmadığınız konuları masaya yatırabilir, emeklerinizin karşılığını tam anlamıyla almak için neler yapabilirsiniz düşünebilirsiniz. Bu hafta sonu özellikle iç sesinizi dinlemek ve sezgilerinizi önemsemek önemli olabilir.



OĞLAK: Bu hafta başında ilişkiler alanınız canlanıyor. Yakın ilişkilerde sevgi bakım ilgi ve şefkat bekleyeceksiniz. Güven bulduğunuz ilişkilere ve kişilere daha önem vermek ve ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Partnerle aranızda yer alan güven olgusunu anılarınızı ve aidiyet duygusunu bir daha hatırlamak size iyi gelebilir. Bu hafta Güneş ve Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor ve bir ay boyunca sizin bilinçaltınızı ve ruh ve beden bütünlüğünüzü sembolize eden alanda seyahat edecek. Kendi özel alanınıza daha fazla odaklanmak kendinizle baş başa kalmak ve ruhunuzun sesini dinlemek isteyebilirsiniz. Bir yandan da zihinsel çalışmalar yapmak manevi yanınızı geliştirecek konulara eğilmek ve ruhunuza iyi gelecek ne varsa kendinize zaman ayırıp bunlara yönelmek isteyebilirsiniz. Bu enerjilerle bir nebze sosyal hayattan kaçmak isteyebilirsiniz. Özellikle Aralık’ta gerçekleşecek Venüs Retro burcunuzda yer alacağı için şimdiden sosyal yaşamda size yük gibi gelecek görevleri, birliktelikleri veya sosyal yükümlülükleri strese girmeden yapabileceğiniz bir biçimde düzenlemek akıllıca olacaktır. Hafta ortasında maddi konular ön plana çıkıyor ödemeler ve kazançlara daha fazla odaklı olabilir alışveriş banka yatırım yapmak veya ticari işlerle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunda ise oldukça aktif ve sosyal birkaç gün geçireceksiniz. Arkadaşlarla sosyal çevrenizle ekip ve grup faaliyetleri ile sosyal yaşamınız canlanacak. Eğlenceli ve bol sohbetli bir hafta sonu sizi bekliyor.



KOVA: Bu hafta başında iş ve çalışma alanınızdan geçecek olan Ay sayesinde günlük işlerinize odaklanacak enerjiyi bulabileceksiniz. Bir yandan da sağlığınıza özen göstermek, beslenme sindirim ve günlük temponuzu düzenlemek bakımından size destek olacak. Bu hafta Güneş ve Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor ve bir ay boyunca sizleri sosyal yaşam alanında destekliyor olacak. Bu süreçte daha fazla arkadaşla görüşüp ekip veya grup faaliyetlerinde yer alabilirsiniz. Gelecek projelerinize odaklanıp merak ettiğiniz ve keşfetmek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hafta ortasında evlilik iş ortaklıkları ve uzun süreli birliktelikler alanınızdan geçecek olan ay sayesinde ilişkiler alanınız canlanacak. Partnerinizle eğlenmek kendinizi ifade etmek gönlünüzdekini anlatmak ve yaratıcı planlar yapmak için bu enerjileri kullanabilirsiniz. Hafta sonunda maddi konularla ilgili krizleri çözmek aileyle bütçenizi planlamak veya yatırım yapmak istediğiniz alanları düşünmek söz konusu olabilir. Bilinçaltınızda sizi mutsuz eden konulara el atıp bu konularda değişim başlatmak ve psikolojik sağlığınızı güçlendirmek için kararlar alabilirsiniz. Mars’ın Venüs ve Neptün ile yapacağı olumlu açılar sayesinde işinizle veya hedeflerinizle ilgili neler yapmak istediğinizi düşünüp yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatında sizi geride tutan veya mutsuz eden dıştan görünmeyen ama içten hissettiğiniz stresleri düşünüp bir farkındalık yakalayabilirsiniz.







BALIK: Bu hafta başında Ay sizlerin aşk romantizm ve yaratıcılık alanınızda geçişte olacak. Sizi mutlu edecek konulara eğilmek eğlenmek veya hobilerinize yönelmek için planlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birbirinize ilgi ve şefkat göstermek için bu enerjiyi kullanabilirsiniz. Güneş ve Merkür bu hafta Yay burcuna geçiş yapıyor ve bir ay boyunca kariyer hedefleri alanınızda sizleri destekleyecek. Mesleki anlamda yapmak istediğiniz girişimler için size güç kazandıracaktır. Bir yandan da aile ve ebeveynlere ilgilenmek annelik babalık sorumluluklarınızla ilgilenmek için enerjiniz olacak. Hafta ortasında çalışma günlük hayata dair rutin işleriniz ve sağlıklı yaşam alanında yer alacak Ay sayesinde verimli bir biçimde günlük işlerinize el atmak ve çalışma temponuzu artırmak imkanı bulacaksınız. Hafta sonunda ilişkiler evlilik ve ortaklık konuları odak noktanızda olabilir, eşinizle veya partnerinizle birbirinize ilgi göstermek birbirinizin sağlığı ile ilgilenmek ve karşılıklı beklentilere cevap verme imkanı bulabilir sevdiğiniz kişiyle vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Eleştirel ve kaygılı davranmaktan uzak durmalıdır. Bu hafta sonunda Mars ve Neptün arasındaki olumlu açı sayesinde ideallerinize hayallerinize ve yapmak istediğiniz yaşam yeniliklerine yönelik düşünebilir plan yapabilir ve bir farkındalık yakalayabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz ve arkadaşlarla grup aktiviteleri ile eğlenceli vakit geçireceğiniz günlerde olacaksınız.



NAZ BAYATLI
 
images (2).jpg

Geçmişi bu aralar ne kadar çok düşünür oldum.
Keşkelerim aklıma geldikçe sinirimden öldüm.
Şimdi ki aklım olsaydı yapmazdım deyip akılsızlığıma üzüldüm.
Kendime bu aralar ne kadar çok yüklenir oldum…

Bu haftanın tuzağına düşme!
Kim bilir kâr zannettiklerin belki zarar,zarar zannettiklerin belki kârdır.
Senin hakkında hayırlı olanı Allah bilir de sen bilemezsin!
Güneş doğacak yüreğine,az daha bekle!

Buket’in bahçesi💐
 
X