22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Merhaba 23 Ağustos'ta transfer oldu. 3. Gün tek embriyo. Eşimde globozoospermi var. Benim amh 0.38. Bugün kan verdim maalesef negatif. Çok zor bir süreçti her gün iğne ve bir sürü hap, bir de fitil cabası. Bu süreçte belirtileri söylemek istedim herkesin farklı oluyor tabi. Çok şişkinlik oldu. 4. Gün peçeteye çizgi şeklinde tuvaletten sonra kan geldi ama çok az. Sonra 9. Gün transferden sonra kasık ağrısı başladı ve ara ara oldu üç gün. Ve yine çizgi şeklinde peçetede kan gördüm pembe kırmızı arası bir renk. Çok düşünmemek üzülmemek gerekiyor. Sonuçta düşük olabilirdi, kalp atışı olmayabilirdi. Sonsuz ihtimal var. Biz sağlıklıyız önemli olan bu. Bahçeci de yaptırdık. Biraz ara verip sonra üni hastanesinde hakkım var belki embriyo dondururuz. Kendinizi üzmeyin, Hayırlısı olsun herkese 🙏🌼
Bu arada embriyo kalitesi iyi orta denmişti 8 hücreli.
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın psikolojimiz iyi değil ki o kadar çok kendimizi dinliyoruz ki vücudumuzdaki her sesden her hareketden bişeler çıkarmaya çalışıyoruz

arkadaşlar hişç panik yapmayın lütfen mayıs ayında transfer oldum gebelik oluşmadı rahim duvarım inceldi bu arada ilaç tedavisi gördüm ilacı bıraktım ve bugün öğrendim kendiliğinden hamile kalmışım kafanıza ne kadar takarsanız o kadar stres olunuyor son 2 aydır kafama hiç takmadım şuan 4 haftalık gebeyim

arkadaşlar hişç panik yapmayın lütfen mayıs ayında transfer oldum gebelik oluşmadı rahim duvarım inceldi bu arada ilaç tedavisi gördüm ilacı bıraktım ve bugün öğrendim kendiliğinden hamile kalmışım kafanıza ne kadar takarsanız o kadar stres olunuyor son 2 aydır kafama hiç takmadım şuan 4 haftalık gebeyim
Maşallah barekallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 2,5 yıldır olmuyor nasip tabi 😢

merhaba tüp bebek tedavisinden kalan ilaçlarımı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum ankara içi elden teslim edebilirim estrofem duphaston progestan fitil bir de iğne var adını hatırlamadım ama dönüş yaparım

merhaba, testlerinizin markası neydi foto atarsanız bakabiliriz :)
Kaset olan freely bugün yaptım ama diğerlerini hatırlamıyorum ikiside erken gebelik testiydi kamerada biraz soluk çıkıyor ve kasete damlatır damlatmaz çıktı

Eklentiler

• 20250904_180445.webp
    20250904_180445.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 16
  • 20250901_170212.webp
    20250901_170212.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 16
İkisinde de gördüm ikisi de aynı anda hatalı poz vermez heralde , hayırlısı olsun inşallah :)
Bende diyorum hatta üç kere yaptım 3 üde hatalı mi dedim dün kanda 0.05 çıktı bugün kasette hemen çıktı ama kanın kariştiğını düşünüyorum bazı olaylar oldu yarın 12 günüm inşallah çıkar

Bende diyorum hatta üç kere yaptım 3 üde hatalı mi dedim dün kanda 0.05 çıktı bugün kasette hemen çıktı ama kanın kariştiğını düşünüyorum bazı olaylar oldu yarın 12 günüm inşallah çıkar
Yani dün kanda negatif cıkması ilginç evet bu testlerde gebelik var çünkü. Bence suan versen de varsa çıkar zaten

Karışma ihtimali derken nasıl oldu barkod sistemle çalışmıyorlar mı

Karışma ihtimali derken nasıl oldu barkod sistemle çalışmıyorlar mı
Kan verirken damarımı bulamdı bir tüp çöpe atıldı ikinci tüpe barkod takmadan ikinci hastadan kan almaya başladı bundan dolayı şüpheleniyorum ama belki umut ediyordumdur bilmiyorum artik

Kan verirken damarımı bulamdı bir tüp çöpe atıldı ikinci tüpe barkod takmadan ikinci hastadan kan almaya başladı bundan dolayı şüpheleniyorum ama belki umut ediyordumdur bilmiyorum artik
İnşallah bu sefer sonucunuz pozitif çıkar yarın burayada yazar mısınız bizede umut olur belki

Back
X