Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Merhaba kızlar agustosta opu oldum 3tane pgt ye gıttı gecen hafta haber geldı duphaston kullanıyorum eylul 14 gıbı regl olursam nasıpse 2tanesı transfer olacak 1 yada 2ekımde heyecanlı bekleyısler baslıyor nasıpse
Bizim kullanıcı isimlerinin aynı olması peki 😂

çok istemiştim bu başlığı açmayı ya da bu başlıkta takipte olmayı ekimde transfer olacaktı ama 1 tane bile embriyom yok o yüzden sadece sizleri okuyorum umarım güzel haberleriniz olur kızlar. Sizin pozitiflerinize mutlu olmak kalıyor geriye💗

çok istemiştim bu başlığı açmayı ya da bu başlıkta takipte olmayı ekimde transfer olacaktı ama 1 tane bile embriyom yok o yüzden sadece sizleri okuyorum umarım güzel haberleriniz olur kızlar. Sizin pozitiflerinize mutlu olmak kalıyor geriye💗
Rabbim o kadar güzel haberler almanı nasip etsin ki mutlulugun dolup taşsın inşallah

Merhaba herkese bende haftaya carsamba gibi opu olacagim gonal f ve cetrodite devam ediyorum. Merak ettiğim bişey var pkos hastalarına taze transfer yapmıyor durum.donuk olacak dedi dönük transfer tahmini kaç döngü beklenir fikri olan varmi

Benim 5. Gün belli oldu. İki embriyo var Ekim ayına transfer bekliyorum. Opu sorması ilk reglimi oldum

1518 tl. Eczaneden alıp reçete ettirip evde hemşireye veya devlet hastanesinde taktıracağım. Özelde 10 15 bin gibi bir fiyat istiyorlar. Valla artık o kadar masraftan yorulduk ki nereden me kadar karaktersiz edebilirim onu arıyoruz.
Önce yavaş olarak serumu alacağım yaklaşık 6-8 saat kadar, ardından 500 ml izotonik serum hızlıca. Rahim kalınlaşmaya başlanacak tedavinin 14.günü, 22.günü ve test günü eğer pozitif olursa 3.sü takılacak
Rahim kalınlaştırma için demişsiniz yanılmıyorsam. Lipit serumdan mı bahsediyorsunuz acaba

Merhaba herkese bende haftaya carsamba gibi opu olacagim gonal f ve cetrodite devam ediyorum. Merak ettiğim bişey var pkos hastalarına taze transfer yapmıyor durum.donuk olacak dedi dönük transfer tahmini kaç döngü beklenir fikri olan varmi
Kuzum opudan sonra hemen regl oluyorsun zaten döngüden bağımsız ben adetimin 18. Günü opudan 5 gün sonra regl oldum bu 1 sayılıyor sonra adetinde transfere hazırlanıyorsun yani 2. Adette

Evet bende başka topikte görmüştüm denk gelmişiz cidden☺️ sizin sorununuz ne rabbim en kısa zamanda ummadıgınız anda nasip etsin inşaAllah
Rabbim o kadar güzel haberler almanı nasip etsin ki mutlulugun dolup taşsın inşallah
Amin hepimizin inşaAllah🥰
Bende pkos oldugumdan ve ilk tedavımde taze transfer oldugundan feci ohhs olmustum dondurulmus transfer kesınlıkle en mantıklısı
Opu sonrası eger genetıge gonderılecekse 2. Reglde oluyor ama genetıge gıtmeyecekse bazı doktorlar ılk reglde rahım kalınlıgına gore transfer edıyor kımısıde 2.regl sonrası

Evet bende başka topikte görmüştüm denk gelmişiz cidden☺️ sizin sorununuz ne rabbim en kısa zamanda ummadıgınız anda nasip etsin inşaAllah

Bende pkos oldugumdan ve ilk tedavımde taze transfer oldugundan feci ohhs olmustum dondurulmus transfer kesınlıkle en mantıklısı
Opu sonrası eger genetıge gonderılecekse 2. Reglde oluyor ama genetıge gıtmeyecekse bazı doktorlar ılk reglde rahım kalınlıgına gore transfer edıyor kımısıde 2.regl sonrası
Teşekkür ederim evet ohss riskinden dolayı taze transfer olmuyormuş 30a yakın yumurtam var kimi 16 kimi 14 kimi 13 bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Kuzum opudan sonra hemen regl oluyorsun zaten döngüden bağımsız ben adetimin 18. Günü opudan 5 gün sonra regl oldum bu 1 sayılıyor sonra adetinde transfere hazırlanıyorsun yani 2. Adette
Teşekkür ederim ozaman Eylül de opu olunca Kasım'da transfer olabilir gibi hesapladim

opu sonrası bol bol su iç yürüyüş yap feci şişlik oldu bendede fazla yumurta ödem yapabılıyor transfer olunmasa bıle regl olana kadar yuruyen balon gıbıydım sonra zamanla rahatladım bende.geç olsun güç olmasın şu cuma günü hürmetine rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inşaAllah

Sağol canım teşekkür ederim. Bizim sorunumuz eşimin sperm değerleri düşük doğal yolla 1.5 yıldır olmuyor. Bende de pcos başlangıcı var ama adetlerim çok düzenli hormonlar iyi yumurtluyorum her ay yani pcos sebepli değil. Bizde sperm çok nazlı bir türlü yumurtayı dölleyemiyor

opu sonrası bol bol su iç yürüyüş yap feci şişlik oldu bendede fazla yumurta ödem yapabılıyor transfer olunmasa bıle regl olana kadar yuruyen balon gıbıydım sonra zamanla rahatladım bende.geç olsun güç olmasın şu cuma günü hürmetine rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inşaAllah
Aynen bende böyle oldum tuvalete bile çıkamadım 2 3 gün

Herkese selam salı günü histereskopi oldum adeti bekliyorum. Hersey yolunda giderse muhtemelen Ekim ayında transfer gerçekleşir 😇🙏🏻

Amiinnn inşallah ise dönüş nasıl olur peki masa başı olmayan ağır denebilecek bir isim var opudan ne kadar sonra donebilirim acaba ise

Yakın zamanlarda olmuşuz ameliyatın nasil geçti 😊
Doktor neden 2inci adeti bekledi acaba
İyiydi. İki güne toparladım. Bir ay dinlendirip ikincide başlamak istedi. Polip alındığı için hemen takip eden ay transfere baslmadı

Back
X