22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Kızlar Günaydın. Yine ovulasyon testi yaptm bugün böyle koyu çıktı. Dün de koyuydu diğer günler silikti. Gebeliğe cesaretm yok ama bunu deniyorum. Ayrıca dün akşam sağ kasığım devamlı ağrıdı. Olumsuz düşünmek istemiyorum 😟
Bende pozitif olduğunu düşünüyorum artık 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤭

Kızlar Günaydın. Yine ovulasyon testi yaptm bugün böyle koyu çıktı. Dün de koyuydu diğer günler silikti. Gebeliğe cesaretm yok ama bunu deniyorum. Ayrıca dün akşam sağ kasığım devamlı ağrıdı. Olumsuz düşünmek istemiyorum 😟
Adet gününüz ne zamadı bende duydum ovülasyon testleri koyu olur muş diye

Sonucum çıktı 73.7 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 allahım çok mutluyum tabi düzenli yükselmesi lazım şimdi daha çok stres. Allahım hepinizden güzel haberleri alalım inşallah🥹🧿❤️
Gözün aydınnn ilk stresi atlattın insallahhh bundan sonrası da sağlıkla ilerler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 darısı biz bekleyenlere 🫠🫠🫠

Sonucum çıktı 73.7 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 allahım çok mutluyum tabi düzenli yükselmesi lazım şimdi daha çok stres. Allahım hepinizden güzel haberleri alalım inşallah🥹🧿❤️
Gözün aydın canım sağlıkla değerin artırsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sen bizim ilk pozitifimizsin umut oldun bize

Yaaa çok sevindmmm ilk güzel haber senden 🥰 Allah tamamına erdirsin inşallah keseyi kalp atışını da görürsün en kısa zamanda 😍

Benim aslında ilk günden itibaren belirtilerim vardı transfer yapıldıktan hemen sonra belim agrimaya başladı ama şiddetli bir şekilde sonrasında bel ve kasık ağrım artarak devam etti. Benim transferim ankarada oldu. Biraz dinlenip sonra hemen yola çıktık 4-5 saat yol geldik ben arka koltukta yattım. Orda başladı bel ağrım. Hala ağrıyor belim. 3. Günden sonra midem kazınmaya başladı akşam tıka basa yiyorum ama sabah midem kazınıyor hala devam ediyor bu. İştahım inanılmaz açık ki normalde zayıfım. Çatlayacak kadar yemek istiyorum. İlk defa dün uyudum uyku kalmamıştı geceleri çarpıntım oluyodu. Bi de 2. Gün gecesi ter bastı gece sırıklıksam ama ertesi günü 2 gün boyunca çorap giydim ayaklarım dondu. Dünle bugün de elimi ayağımı sıcak basıyor. Herkeste aynı olacak diye bişey yok ama vücudumu tanıyorum bı tepkiler normal değildi.

Back
X