- 25 Mayıs 2017
- 895
- 572
- 103
Ay hadi merakla bekliyorummİnşallahtest verdim şimdi dayanamadım bakalım ne çıkacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi merakla bekliyorummİnşallahtest verdim şimdi dayanamadım bakalım ne çıkacak
Çatlayacağım meraktan bi yandan da nasıl sonuca bakıcam bilmiyorum bi gazla gittim verdim deAy hadi merakla bekliyorumm![]()
Hayırla sonucun güzel cıksın inşallah merakla bekliyoruzBen dayanamadım test verdim şimdi bakalım ne çıkacak
Bende pozitif olduğunu düşünüyorum artıkKızlar Günaydın. Yine ovulasyon testi yaptm bugün böyle koyu çıktı. Dün de koyuydu diğer günler silikti. Gebeliğe cesaretm yok ama bunu deniyorum. Ayrıca dün akşam sağ kasığım devamlı ağrıdı. Olumsuz düşünmek istemiyorum![]()
Adet gününüz ne zamadı bende duydum ovülasyon testleri koyu olur muş diyeKızlar Günaydın. Yine ovulasyon testi yaptm bugün böyle koyu çıktı. Dün de koyuydu diğer günler silikti. Gebeliğe cesaretm yok ama bunu deniyorum. Ayrıca dün akşam sağ kasığım devamlı ağrıdı. Olumsuz düşünmek istemiyorum![]()
Hadi Rabbim yüzünü güldürsün umut olsun hepimize inşallahİnşallahtest verdim şimdi dayanamadım bakalım ne çıkacak
Ne kadar sürede çıkıyormuşÇatlayacağım meraktan bi yandan da nasıl sonuca bakıcam bilmiyorum bi gazla gittim verdim de
Adet günlerimdeym aslında ama adet döngüsü bayadır farklılaştı. Transferin 8.günündeymAdet gününüz ne zamadı bende duydum ovülasyon testleri koyu olur muş diye
Bir saate çıkacakHayırla sonucun güzel cıksın inşallah merakla bekliyoruz![]()
1 saate çıkacakNe kadar sürede çıkıyormuş
Dualarımız seninleBir saate çıkacak
1 saate çıkacak
Ben de 8. Günümdeyim ama benim adet tarihim 12 si gibi bir de benim adetlerim hiç 28 günde bir olmaz hep 31-34 gün arasıAdet günlerimdeym aslında ama adet döngüsü bayadır farklılaştı. Transferin 8.günündeym
Sonucum çıktı 73.7Hadi Rabbim yüzünü güldürsün umut olsun hepimize inşallah
Gözün aydınnn ilk stresi atlattın insallahhh bundan sonrası da sağlıkla ilerlerSonucum çıktı 73.7allahım çok mutluyum tabi düzenli yükselmesi lazım şimdi daha çok stres. Allahım hepinizden güzel haberleri alalım inşallah
![]()
Gözün aydın canım sağlıkla değerin artırsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sen bizim ilk pozitifimizsin umut oldun bizeSonucum çıktı 73.7allahım çok mutluyum tabi düzenli yükselmesi lazım şimdi daha çok stres. Allahım hepinizden güzel haberleri alalım inşallah
![]()
Yaaa çok sevindmmm ilk güzel haber sendenSonucum çıktı 73.7allahım çok mutluyum tabi düzenli yükselmesi lazım şimdi daha çok stres. Allahım hepinizden güzel haberleri alalım inşallah
![]()
Canım 3. 4. Günlerden sonra hangi belirtilerin olmuştu tekrar yazar mısınAllahım hepinizi bu güzel haberle buluştursun inşallahhepinizin pozitif haberini bekliyorum
![]()
AminnnGözün aydınnn ilk stresi atlattın insallahhh bundan sonrası da sağlıkla ilerlerdarısı biz bekleyenlere
![]()